33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο φέτος. Μέχρι πέρυσι το πρόβλημα ορισμένων ήταν οτι απλώς βάζει γκολ! ΩΡαία έχασε και ένα τετ α τετ. Εμένα μου άρεσε!
Τον γενναρη δε θα εισαι μονος να το ξερεις. Δεν εχεις ουτε δυο μηνες να αποδειξεις οτι αξιζεις τη φανελλα του βασικου στον ΠΑΟΚ του αυριο.[/quote]
καλά εε δεν παιζόμαστε...
Πριν ήταν ο Σαλπι, τώρα ο Κλάους...
Δηλ οι δύο καλύτεροι σκορερ στην ευρώπη για τον ΠΑΟΚ και δυο παίκτες που μονίμα γράφουν....
Εντάξει δεν τον θέλει η μπαλλα φέτος αλλα κάνει και δουλειές που πέρσυ απλά δεν τις έκανε...
Θα ξεμπουκώσει και θα γίνει ο γνωστός Κλάους που όλοι θέλουμε...
Υπομονή...Μιλάμε για τον παίκτη που έχει την μεγαλύτερη χρηματηστηριακή ποδοσφαιρική αξία στην ομάδα και ΔΕΝ ειναι ΔΑΝΕΙΚΟΣ!!!
Φτάνει η γκρίνια....

Πριν ήταν ο Σαλπι, τώρα ο Κλάους...
Δηλ οι δύο καλύτεροι σκορερ στην ευρώπη για τον ΠΑΟΚ και δυο παίκτες που μονίμα γράφουν....
Εντάξει δεν τον θέλει η μπαλλα φέτος αλλα κάνει και δουλειές που πέρσυ απλά δεν τις έκανε...
Θα ξεμπουκώσει και θα γίνει ο γνωστός Κλάους που όλοι θέλουμε...
Υπομονή...Μιλάμε για τον παίκτη που έχει την μεγαλύτερη χρηματηστηριακή ποδοσφαιρική αξία στην ομάδα και ΔΕΝ ειναι ΔΑΝΕΙΚΟΣ!!!
Φτάνει η γκρίνια....

αυτο το καινουργιο με τις δουλειες που κανει ο κλαους στο γηπεδο με θυμιζει το ανεκδοτο της αθορυβης δουλειας του φωτακη...απλα δεν ειναι σε φεγγαρια το παιδι δεν χρειαζονται δικαιολογιες...
- PAPA TSIBIKOS
Η αλλαγή ώρας φταίει , ας διορθώσει την ώρα στο ρολόι που έχει τατουάζ.
Ποιες είναι οι 'αλλες δουλειές που κάνει? σκάβει?
Ποιες είναι οι 'αλλες δουλειές που κάνει? σκάβει?
όχι δεν σκάβει , αλλά στο πρώτο γκολ κερδίζει την κεφαλιά και την πετάει στο Νίνη, στο δεύτερο γκολ κρατάει παίχτη για να βγει απ'τα πλάγια ο Λούκας, και στο τρίτο είνα ιεκεί και το βάζει.
Απλώς βρίσκετε εκει που θα βρισκόταν καθε φορ,,με την ιδια λογικη και ο κατσουρανης κραταει εναν επιθετικο απο το να γυρισεινα μαρκαρει τον λουκαςΧωρικός έγραψε:, στο δεύτερο γκολ κρατάει παίχτη για να βγει απ'τα πλάγια ο Λούκας,
- ΑποστόληςΑ
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000eorptol έγραψε:Μιλάμε για τον καρμιρη η ηλιθιότητα προσωποποιημενη.....ο Μίνος μπροστα του ειναι για το βραβείο Πούλιτζερ
δεν ειναι το ιδανικο φορ που θα θελα αλλα παραμενει ο καλυτερος μας....τελος...
- kataramenos5
Για το τι πήγε άσχημα σήμερα: "Τι ήταν καλό σήμερα; Δεν μπορείς πάντα να είσαι τυχερός. Μας έλειπαν και δύο ποδοσφαιριστές βέβαια, οι Τζιόλης και Κλάους και ήταν εμφανής η απουσία τους".
Χουμπ Στέφενς
Αυτο μου φτάνει και μου περισσεύει .
Χουμπ Στέφενς
Αυτο μου φτάνει και μου περισσεύει .
Θα ήθελα να τον δω να παίζει μέχρι το 60 και μετά Νέσιτς. Η το ανάποδο.
Μέσα στο Ισραήλ.
Μέσα στο Ισραήλ.
- kataramenos5

Νέσιτς. Έτσι τον λένε οι Άγγλοι. Είναι τα παιχνίδια που βλέπω μέσου ίντερνετ. Μένω και στην Αυστραλία. Όλα έγιναν... Άστα να πάνε.
ΝΕΣΙΝΤ! Το διόρθωσα.