Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Pws na akopouthisei h omada ton lao re .. otan exeis ftasei se simeio en eth 2012.. na erxete o dafnostefanwmenos pousths na xaneis XALARA 0-2 sto 20' kai emeis na tragoydame "PAOK EKDROMES NARKWTIKA.." treis laloun kai 2 xoreyoyn dld.
Kapote oi paterades mas nikousame svista kathe ntavatzh toy ellinikoy podosfairoy (gay - zela ) me 1-0 kai thn epeftan stoys podosfairistes giati stamatisan mono sto 1 gkol. Kai ftasame simera na panigirizoyme poy spasame ENTOS edras paradosh me ton gay meta apo 10-11 xronia. Ti na leme..
Slidar, σε έχουν προειδοποιήσει και οι άλλοι mod.
Απαγορεύονται τα greeklish. Είτε βάλε ελληνικά στο pc σου, είτε χρησιμοποίησε ιστοσελίδες που μετατρέπουν τα greeklish σε ελληνικά.
Από εδώ και πέρα το ποστ σου, αναγκαστικά, θα σβήνονται.
Δες εδώ http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=1&t=471 και εδώhttp://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=1&t=1596
Gika
Kapote oi paterades mas nikousame svista kathe ntavatzh toy ellinikoy podosfairoy (gay - zela ) me 1-0 kai thn epeftan stoys podosfairistes giati stamatisan mono sto 1 gkol. Kai ftasame simera na panigirizoyme poy spasame ENTOS edras paradosh me ton gay meta apo 10-11 xronia. Ti na leme..
Slidar, σε έχουν προειδοποιήσει και οι άλλοι mod.
Απαγορεύονται τα greeklish. Είτε βάλε ελληνικά στο pc σου, είτε χρησιμοποίησε ιστοσελίδες που μετατρέπουν τα greeklish σε ελληνικά.
Από εδώ και πέρα το ποστ σου, αναγκαστικά, θα σβήνονται.
Δες εδώ http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=1&t=471 και εδώhttp://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=1&t=1596
Gika
Με το "ποτέ" συμφωνώ κι εγώ.Photis έγραψε:Ποτέ!Τα πράγματα είναι απλά. Στην Κύπρο το Αποέλ είναι σαν το γάβρο και η Ομόνοια σαν το Βάζελο. Η Ανόρθωση είναι η ΑΕΚ.Κάπως έτσι πάει το θέμα...και από πλευράς παράγκας.Οπόταν ποτέ δε θα το ζήσουμε εμείς γιατί είμαστε μάλλον η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας της Κύπρου.Santana4 έγραψε:εμεις ποτε θα το ζησουμε αυτο...;
Δεν ξέρω τι παίζει από κτηριακά και παράγκες στην Κύπρο αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος ... πιστέυω, που δεν πρόκειται να νιώσουμε κι εμείς ό,τι ένωσαν οι Κύπριοι εχθές το βράδυ.
Αναρωτήσου αν έφερνε πριν περικά χρόνια ο Ζαγοράκης ή ο οποιοσδήποτε πρόεδρος, στην ομάδα τον Γιοβάνοβιτς, τον Μαντούκα, τον Χίωτη, τον Κόντη, τον Αλεξάνδρου κλπ. Ο Μπίδης ήρθε και έφυγε από τον ΠΑΟΚ σαν το λιμό του βάζελου.
Αναρωτήσου πως θα αντιδρούσαμε σαν οπαδοί. Να μπω στον κόπο; ΟΚ, μπαίνω. ΟΛΟΙ θα είχαν την στάμπα του αποτυχήμένου. Όλοι θα ήταν παλτά. Όλοι θα ήταν ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα των Ειδικευμένων ΠΑΟΚολόγων. Των υπέρτατων κριτών. Των wanabe προέδρων και προπονητών.
Τι προπονητική εμπειρία είχε ο Γιοβάνοβιτς πριν πάει στο ΑΠΟΕΛ; Περισσότερη από τον Δερμιτζάκη πχ; Σε ποιες ομάδες και ποιας Εθνικής κατηγορίας βολόδερνε ο ....κοντός Χιώτης που θα παίξει στους 8 του CL; Στην ίδια από την οποία πήραμε το "λιμό" τον Ρομπέρ.
Κάθε πότε κάνουν μπούκες στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ; Ποσες φορές τον χρόνο; Πόσο πολεμούν την εκάστοτε διοίκηση οι αντίστοιχοι "καθαρόαιμοι" (έχω επιχειρηματολογήσει για την συγκεκριμένη προσφώνηση αλλά απάντηση δεν πήρα, οπότε, σε παρακαλώ, μην το σβήσεις), αν υπάρχουν κι εκεί;
Φίλε μου, πριν αρχίσουμε να αναρωτιώμαστε το πότε και το γιατί, ας αναρωτηθούμε το πως. Και ας ξεκινήσουμε από την αυτοκριτική μας.
Φίλε μου, στην χθεσινή επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, μερίδιο ευθύνης και χαράς έχουν όλοι με τον τρόπο τους. Αν πιστεύεις ότι εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουμε εξαντλήσει και εκπληρώσει τα καθήκοντά μας (δεν αναφέρομαι στο οικονομικό, εκεί ό,τι μπορεί ο καθένας), τότε πάσο.
PS: Σόρυ για το "αλλαζωνικός". Ήταν ένα από τα σπάνια ορθρογραφικά μου λάθη (δεν χρησιμοποιώ σπέλερ) και δεν θα ξανασυμβεί. Το σωστό είναι "ΠΑΟΚσής", ενίοτε.
PS1: Μην πάρεις μετρητοίς το 2ο ενικό. Για την ευκολία της συζήτησης είναι.
-
Dimg4
Κι ομως πιαστηκες μονος σου και σε αφηνω να εκτεθεις σιτι μποι. Οταν ειδες το "αλλαζωνας", πεταξες ενα σχολιο "θα κανω οτι δεν το ειδα το αλλαζωνας"... οποτε μια χαρα ορθογραφια ξερεις... ξεχνας οτι τα γραπτα μενουν οποτε πριν πας να αρνηθεις κατι, κανε τον κοπο να θυμασαι τι εγραψες γιατι εκτεθηκες χωρις λογο.city_boy έγραψε:ΧΙλια συγνωμη δεν ειμαι ο μιστερ ορθογραφιας,ειδα το αλαζονας γραμμενο αλλαζωνας και συνεχισα το λαθος.
Εδω ο κοσμος καιγεται...
Ντιμ μην ασχολεισαι με την παρτη μου φιλε,γιατι αφενος κανω ορθογραφικα αφετερου λεω συχνα-πυκνα πραματα που πονανε.
Και πιστεψε με, οι ανακριβειες ποτε δεν πονεσαν κανεναν
Ναι επιθεωρητη Κλουζω η φραση ηταν "Αυτο το αλλαζωνικο κανω οτι δεν το διαβασα" και αφορουσε την προταση που περιειχε την λεξη.
Τζιζους Κραιστ....
Τζιζους Κραιστ....
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ρε παιδιά μην πιέζετε την ομάδα. Ηρεμήστε όχι πίεση. Ηρεμία και ότι είναι να γίνει θα γίνει. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΙΑ!
Μη λέμε ότι θέλουμε... Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι επιεικώς μέτριο. Πιστεύω πως έχουμε καλύτερο ρόστερ. Αλλά ως ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε συνάρτηση αξίας και απόδοσης.
-
Dimg4
Enough saidcity_boy έγραψε:Ναι επιθεωρητη Κλουζω η φραση ηταν "Αυτο το αλλαζωνικο κανω οτι δεν το διαβασα" και αφορουσε την προταση που περιειχε την λεξη.
Τζιζους Κραιστ....
-
Dimg4
"Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
από city_boy » Τετ Μαρ 07, 2012 6:49 pm
Αυτο το αλλαζωνικο κανω οτι δεν το διαβασα."
Οκ σιτι μποι? Αντε τ'αγοριμ, δε χρειαζεται να ειμαι κλουζω για να υπαρχουν τα γραμμενα
από city_boy » Τετ Μαρ 07, 2012 6:49 pm
Αυτο το αλλαζωνικο κανω οτι δεν το διαβασα."
Οκ σιτι μποι? Αντε τ'αγοριμ, δε χρειαζεται να ειμαι κλουζω για να υπαρχουν τα γραμμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Πέμ 08 Μαρ 2012, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε συ dimg4, σου λέει ότι αυτή την πρόταση τη γράφει γιατί διαφωνεί με το νόημα του "αλλαζωνικό το μια πόλη μια ομάδα". όχι με την ορθογραφία της λέξης
μην κολλάτε
μην κολλάτε
ΑΣΕ ρε πούστη μου τον σκατόγαβρο ..... πάλι κουβά θα πάω.
Ποια Μέταλιστ και μαλακίες;;; Το γύρισα στον Μένταλιστ στο Σταρ. Συγχίστηκα πάλι ....
Ποια Μέταλιστ και μαλακίες;;; Το γύρισα στον Μένταλιστ στο Σταρ. Συγχίστηκα πάλι ....
Μεγάλη πιανόλα ο τέρμας των Μέταλιστ. Πόσα πήρες ρε πούστη;
DC έγραψε:ΑΣΕ ρε πούστη μου τον σκατόγαβρο ..... πάλι κουβά θα πάω.
Κλάιω!!!!
Δε το είδα το γκολ του γαύρου.
Τόσο μούφα?Πιασμένος ο τερματάς?
Τόσο μούφα?Πιασμένος ο τερματάς?
Ούτε ο Κρέσιτς με το Χαλκιά μαζί, τέτοια έξοδο. Κώλο έδωσε.