Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
O Tetei ακόμα και τώρα που δεν έχει αναπτύξει όλο το potential του ειναι και γαμώ τους παίκτες και μακάρι να τον είχαμε στη θέση του 2ου επιθετικού.
Το ότι πέφτει εύκολα και κλαίγεται στους ρεφ και γενικά φοράει τη πράσινη φανέλα, δεν αλλάζει τα βασικά ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά που για την Ελλάδα είναι τρομερά.
Για την ώρα τον βλέπω μια μικρογραφία του Λιβαι , αλλά κατά τη γνώμη μου με μεγαλύτερο ταβάνι.
Το ότι πέφτει εύκολα και κλαίγεται στους ρεφ και γενικά φοράει τη πράσινη φανέλα, δεν αλλάζει τα βασικά ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά που για την Ελλάδα είναι τρομερά.
Για την ώρα τον βλέπω μια μικρογραφία του Λιβαι , αλλά κατά τη γνώμη μου με μεγαλύτερο ταβάνι.
-
Michael Scott
Τι προσωπικές διαφορές να εχει ενα 20χρονο ρε παιδια για να μαχαιρωθει πισώπλατα απο οργανωμένο, σεσημασμένο, γνωστό της ΕΛΛΑΣ για οπαδική βία; Η εκπρόσωπος της αστυνομίας λέει το εξετάζουν εξονυχιστικά διότι το θύμα δεν είχε εμπλακεί ποτε σε οπαδικά... ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;
γιατι βγαζουν μαχαιρια δεν καταλαβαινω.
υπαρχουν αρκετα σκηνικα σε τοπικες κοινωνιες με ανηλικους που δεν εχουν σχεση με οπαδικα και λυνουν διαφορες με μαχαιρια.
εν τω μεταξυ και τις προαλλες στο παρισι που ημουν για δουλεια, βρεθηκα σε εστιατοριο και ειδα να παιζουν μπουνιες 2 τυποι, σε καποια φαση ο ενας εβγαλε μαχαιρι αλλα δεν ειχαμε δραματα.
υπαρχουν αρκετα σκηνικα σε τοπικες κοινωνιες με ανηλικους που δεν εχουν σχεση με οπαδικα και λυνουν διαφορες με μαχαιρια.
εν τω μεταξυ και τις προαλλες στο παρισι που ημουν για δουλεια, βρεθηκα σε εστιατοριο και ειδα να παιζουν μπουνιες 2 τυποι, σε καποια φαση ο ενας εβγαλε μαχαιρι αλλα δεν ειχαμε δραματα.
Οπαδικό είναι ρε φίλε μην ακούς παπαριές εδώ και καιρό Καλαμαριά γίνονται διάφορες επιθέσεις σε οπαδούς του ΠΑΟΚ ... επειδή πληθυσμιακά είναι πλέον πολλοί εκεί και ενοχλούν κάποιους
- TylerDurden
Ας μην προδικάζουμε πριν μάθουμε περισσότερα.
Το μόνο που είναι δεδομένο ως τώρα είναι πως ένας άνθρωπος είναι νεκρός.
Είναι πάρα πολύ νωρίς να για μιλάμε με σιγουριά για τα κίνητρα και τις συνθήκες, ειδικά σε μια τόσο "εύφλεκτη" κατάσταση.
Το μόνο που είναι δεδομένο ως τώρα είναι πως ένας άνθρωπος είναι νεκρός.
Είναι πάρα πολύ νωρίς να για μιλάμε με σιγουριά για τα κίνητρα και τις συνθήκες, ειδικά σε μια τόσο "εύφλεκτη" κατάσταση.
-
black death
Δεν νομιζω οτι πλησιαζει καν ταχυτητα λιβαι. Απ'την αλλη μαλλον ειναι καπως πιο τεχνικος.giapas έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 12:55 O Tetei ακόμα και τώρα που δεν έχει αναπτύξει όλο το potential του ειναι και γαμώ τους παίκτες και μακάρι να τον είχαμε στη θέση του 2ου επιθετικού.
Διπλή ανάγνωση κατά τη γνώμη μου έχει η πορεία και το μέλλον του Τεττέη. Από τη μια αυτό που λες. Από την άλλη, είναι ήδη 25 ετών. Δεν τον λες και (ποδοσφαιρικά) μικρό. Και μέχρι πέρυσι μεταξύ Παναιτωλικού και Κηφισίας κινούνταν. Μπορεί και αυτό που παρουσιάζει τώρα να είναι η αναλαμπή του.giapas έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 12:55 O Tetei ακόμα και τώρα που δεν έχει αναπτύξει όλο το potential του ειναι και γαμώ τους παίκτες και μακάρι να τον είχαμε στη θέση του 2ου επιθετικού.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Dimitrisou
Συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο αλλά όσων αφορά την δεύτερη θεωρώ πως αν το συνεχίσει αυτο στο τέλος θα του κάνει κακό..giapas έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 12:55 O Tetei ακόμα και τώρα που δεν έχει αναπτύξει όλο το potential του ειναι και γαμώ τους παίκτες και μακάρι να τον είχαμε στη θέση του 2ου επιθετικού.
Χθες με σοβαρό διαιτητή δεν πήρε ούτε τα μισά σφυρίγματα..
Αν μπει στο μυαλό του το πρώτα πάω για το σφύριγμα στην επαφή και μετά για την συνέχεια της φάσης τότε θα έχει πρόβλημα.
Βέβαια έχει το ελαφρυντικό ότι στον βάζελο αναγκάζεται να παλεύεις μόνος του μπροστά οπότε είναι και λίγο ζητούμενο το να πάρει τα φάουλ.
Πρέπει να το αποβάλει γιατί έχει ταλέντο και μεγάλα περιθώρια εξέλιξης..
Νομίζω θα το αποβάλει , αν όχι κακό του κεφαλιού του.
- These users thanked the author giapas for the post:
- Dimitrisou
geobila έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 13:12 γιατι βγαζουν μαχαιρια δεν καταλαβαινω.
Αυτή τη στιγμή είμαι στην Ναπολι,είναι η δεύτερη μέρα και ήδη έχω δει δύο καυγάδες,μεταξύ νέων,έχει εκδρομές σχολεία και είναι οπαδικά σίγουρα, πολύ κλωτσομπουνιδι,αλλά διάολε είμαι στην Ναπολι.
Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.
Έρχονται οι μπάτσοι το διαλύουν και τέλος.
Που είναι το σημείο να αναψουμε ένα κεράκι για το παλικάρι ?