Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν μπορεί ο βιερίνια να δώσει 10-12 70λεπτα και 10-15 25λεπτα?joshua έγραψε:O Mποτο το ειπε σχεδον ξεκαθαρα.Μετα το πρωτο πακετο ενισχυσης με φοντο τη προετοιμασια ,στο τελος της μεταγραφικης περιοδου θα κριθουν και οι επιπλεον 2-3 κινησεις οπου κριθει απαραιτητο και οι θεσεις των ακραιων μπακ ειναι σιγουρα στις υποψηφιες.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Ρε μπανε αν σκασει μυτη στη προετοιμσια γιουβαρλακι και βγαλει θλαση ξερω γω στο πρωτο παιχνιδι,η ομαδα θα πει θα τον κρατησω για 20 παιχνιδια βασικο? Σοβαρα μιλαμε? Θυμαστε πως ηταν περσι ο Βιερινια με τους Ιρλανδους,που ειχε γινει ηρωας ενα 20χρονο που δεν ηξερε η μανα του και βαραγαμε το κεφαλι μας εδω μεσα? Ξεχασατε οτι στα τελευταια παιχνιδια φετος γινοταν αλλαγη στο ημιχρονο? Σοβαρα λετε οτι θα παρει φετος 20 90λεπτα και καμια 20ρια 20λεπτα?
Εγώ τι έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη μου με τον Βιερινια το έχω γράψει, από τη στιγμή που ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο το ποδόσφαιρο, οφείλει να είναι αξιοπρεπής και θα το κάνει γιατί η τελευταία εικόνα μετράει πολύ και το ξέρει.
Λέμε για πέρσι αλλά ξεχνάμε να τονίσουμε ότι τραυματίστηκε 3 φορές στον αστράγαλο από χτύπημα