Γιατί πότε άρχισαν;laska4 έγραψε:Όταν ανεβάζει αυτό ο snoufel σημαίνει τέλος οι μεταγραφές
Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Αν αυτό αληθεύει, για ποιον λόγο βάλαμε τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β' και δώσαμε 1.8 εκατομμύρια στον Λουτσέσκου;pirate_salonica έγραψε:Απ' ότι φαίνεται, η ομάδα για λόγους κυρίως οικονομικούς (όχι απαραίτητα τους προφανείς, ενώ έχουν ακουστεί και διάφορα που δε θέλω να πιστεύω πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γι' αυτό δεν τα αναφέρω) έχει σχεδόν αφεθεί στη μοίρα της. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και το αποδεχθούμε (γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκ των πραγμάτων) τόσο το καλύτερο για εμάς.
Η ομάδα φάνηκε στην αρχή του καλοκαιριού να πατάει γκάζι ακριβοπληρώνοντας τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας της, φέρνοντας τον γνώριμο Ολιβέιρα για φορ και τον Κούρτιτς με 10 χρόνια εμπειρία στο καμπιονάτο.
Πως γίνεται από εκεί και έπειτα να κόλλησαν τα πάντα, και να φτάσαμε τέλη Αυγούστου να παρακαλάμε για παίκτες ενώ εδώ και τρεις μήνες ξέρουμε ότι έχουμε κενά στις δύο θέσεις της αριστερής πτέρυγας και στο "10", αφού μάλιστα πουλήσαμε και τον Τζόλη, ας το απαντήσουν επιτέλους κάποιοι στη διοίκηση.
Ή που είναι άχρηστοι στα γραφεία και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, ή που τους έχει δεμένα τα χέρια και τα πόδια ο Σαββίδης. Ας βγει κάποιος επιτέλους να μιλήσει.
Δεν γίνεται η ομάδα που τερμάτισε στο -25, να έχει χάσει τους Μπάμπα, Τζόλη, Κρμέντσικ και Ουάρντα, να έχει φέρει τον Ολιβέιρα, τον Κούρτιτς και τον Τέιλορ και να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλητη με μεντάλιτι νικητή, και μετά να λέμε ο Λουτσέσκου έχει κολλήματα και βάζει τον Μπίσεσβαρ, λες και του έφεραν έστω και έναν καλύτερο του λατρεμένου αλλά εκδιωγμένου χοντρούλη αφάνα.
Εδώ που φτάσαμε, κάθε μίρλα είναι θεμητή μπας και την ψαχουλευτεί κανείς και κινηθεί τίποτα στην ομάδα. Αλλιώς πάμε για ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τον πρώτο φέτος.
Πιστεύω ότι θα γίνουν μεταγραφές αλλά δεν είμαι τόσο πεπεισμένος ότι θα είναι του επιπέδου που περιμένεις.nunies4 έγραψε:Πιστεύεις όντως ότι δεν θα γίνουν προσθήκες;JohnDag έγραψε:Ε δε νομίζω ότι μπορείς να αδικήσεις τον κόσμο πλέον γι αυτό.nunies4 έγραψε:Η αισιοδοξία βλέπω βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό....
Εντάξει, η μιρλα είναι κουραστική και βαρετή. Το δέχομαι.
Αλλα σήμερα 16 Αυγούστου του έτους 2021 ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει.
Η ομάδα είναι ξεκάθαρα αποδυναμωμενη σε σχέση με πέρσι και το "θα πάρουμε παιχτες" δεν έχει καμία αξία την ώρα που μιλάμε γιατί κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνει και πραγματικότητα.
Σχολιάζουμε το παρόν και τα ως τώρα πεπραγμένα, αυτά που έχουμε στα χέρια μας.
Και βάση αυτών επαναλαμβάνω η γκρίνια είναι απολύτως δικαιολογημενη.
Υ.Γ. Πάλι καλά που είναι προπονητής ο Ραζβαν, το γεγονός αυτό απορροφά ένα μεγάλο κομμάτι της γκρίνιας. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση με προπονητή π.χ. τον "ζωγράφο".
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την γνώμη μου την έχω ξαναπεί. Συνειδητά αποφάσισαν να πάνε σε προσθήκες που θα σε ανεβάσουν πραγματικά επίπεδο. Τέτοιους στην Ελλάδα συνήθως βρίσκεις προς το τέλος του Αυγούστου.
Θα μου πεις ρισκάρουν την Ευρώπη. Ναι θα σου πω. Επίσης συνειδητή επιλογή μετά την κλήρωση.
Η μεγάλη εικόνα είναι το πρωτάθλημα και μάλιστα το είπε ο Ραζβαν πριν 3 μέρες.
Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν προσθήκες. Και μάλιστα ποιοτικές. Αυτό πιστεύω.
Αααααα και προφανώς την κατανοοω την γκρίνια. Μεταγραφική περίοδος χωρίς γκρίνια δεν υπάρχει.
Τον αντεπιχειρημα σε αυτό που λες ότι "οι καλοί παίχτες έρχονται Ελλάδα τέλη Αυγούστου" είναι το εξής.
Όταν αφήνεις 3-4 από τις βασικές σου κινήσεις για το τέλος και η αγορά γνωρίζει ότι έχεις λεφτά τότε αντιμετωπίζεις τον εξής κίνδυνο.
Και να πληρώσεις παραπάνω απ όσο πρέπει και να κάνεις λάθος επιλογές υπό την πίεση του χρόνου.
Κράτα 1 κίνηση αν θες για το τέλος, για να βάλεις το κερασάκι στην τούρτα. Αλλά η τούρτα πρέπει να είναι ήδη έτοιμη.
Εδώ μιλάμε εμάς μας λείπει το παντεσπάνι, το σιρόπι και η ζαχαροκρεμα και θέλουμε να τα αγοράσουμε όλα τελευταία στιγμή.
Ε όταν τα αφήνεις όλα για την τελευταία στιγμή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η τούρτα να σου βγει μάπα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω πιστευω οτι στον παγκο εχουμε τον Αγγελο.
Ο Λουτσε πρεπει να ειναι digital ολογραμμα…..
Ο Λουτσε πρεπει να ειναι digital ολογραμμα…..
Φέτος μπαίνω από αραιά έως καθόλου. Αυτό όμως που συμβαίνει με τη μίρλα την κλάψα τη μιζέρια, την απαξίωση και την ειρωνία εδώ μέσα είναι σχεδόν αδιανόητο. Μπήκα κι έψαξα από περιέργεια την 9ετία του Σαββίδη για το πως κινείται στις μεταγραφές. Πότε αγοράζει, πότε πουλάει, πότε ανακοινώνει και πραγματικά απορώ που αποσκοπεί όλο αυτό το γαϊτανάκι γκρίνιας. 5 χρονών ήσασταν μωρέ όταν ήρθε ο Ιβαν ή πάθατε αμνησία;
Μπήκε και η παράμετρος του Λουτσέσκου στη μέση και τα μισά ΠΑΟΚια πάθαμε εγκεφαλικό, λες και η προηγούμενη φορά του ήταν πριν 200 χρόνια. Λες και δεν ξέρουμε πως κινούνται, λες και δεν ήμασταν εκεί. Λες και δεν ξέρουμε τη γεωμετρική πρόοδο της δημιουργίας ομάδας ώστε να φτάσει συγκεκριμένη στιγμή στο πικ της και να αρχίσει ο νέος κύκλος. Ηρεμία λίγο.
Οκ, μπορεί να την βρίσκουμε έτσι και πάω πάσο, μα δεν θα καθίσω να κάνω εξιστόρηση για το πως κινείται ο Ιβάναρος. Θα τα πούμε 31/08/2021 μια και καλή αλλά νισάφι ρε αγόρια, οχι απλώς κουράσατε μερικοί αλλά το γαμήσατε και ψόφησε.
Όλα έχουν μια λογική, καλή ή κακή δεν έχει σημασία. Αυτό αποφάσισε αυτός που πληρώνει.
Μπήκε και η παράμετρος του Λουτσέσκου στη μέση και τα μισά ΠΑΟΚια πάθαμε εγκεφαλικό, λες και η προηγούμενη φορά του ήταν πριν 200 χρόνια. Λες και δεν ξέρουμε πως κινούνται, λες και δεν ήμασταν εκεί. Λες και δεν ξέρουμε τη γεωμετρική πρόοδο της δημιουργίας ομάδας ώστε να φτάσει συγκεκριμένη στιγμή στο πικ της και να αρχίσει ο νέος κύκλος. Ηρεμία λίγο.
Οκ, μπορεί να την βρίσκουμε έτσι και πάω πάσο, μα δεν θα καθίσω να κάνω εξιστόρηση για το πως κινείται ο Ιβάναρος. Θα τα πούμε 31/08/2021 μια και καλή αλλά νισάφι ρε αγόρια, οχι απλώς κουράσατε μερικοί αλλά το γαμήσατε και ψόφησε.
Όλα έχουν μια λογική, καλή ή κακή δεν έχει σημασία. Αυτό αποφάσισε αυτός που πληρώνει.
-
τι να μιλησει ρε φιλε και τι να πει ετσι οπως το λες....δλδ περυσι που βγηκε ο χαρτογιακας αποτυχημενος πολιτικος και ειπε οτι με εκεινο το ροστερ θα καναμε πρωταθλητισμο τι κατλαλαβες ? και φετος τα ιδια ακουσαμε στην αρχη περι πρωταθλητισμου και ευρωπαικης πορειας (και προσωπικα φετος το πιστεψα λογο του ερχομου του λουτσεσκου) και πλεον δεν υπαρχει καν μια κανονικη βασικη 11αδα....
στο μνμ του γκικα παει
στο μνμ του γκικα παει
Μέτρησα κάπου 10 τακουνάκια. Αποκλείεται να τον πάρουμε αυτόν.bersekeros έγραψε:Ιβάν το ξέρεις, εσύ θα μας τον φέρεις.
Πες στον τον πρόεδρο τους, που τον ξέρεις, να τελειώνουμε, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
[youtube]lo1bH2G42t4[/youtube]
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Τώρα σοβαρά, χαλάει κάποιους ο Πριγιο;
Εδώ κάναμε μουχτι την επιστροφή του Ρουμάνου και σας ξινιζει ο μπαμπάς του ΠΟΚ και της θυγατρικής;;
Ή πάλι γίνατε λογιστές και έχετε προβληματισμό για το πόσο μπάτζετ πρέπει να έχουμε στην πιο σημαντική θέση στο ποδόσφαιρο;;
Με 2 χαρτιά σύνολο για όλους τους παίκτες στο 9 ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη;
Εδώ κάναμε μουχτι την επιστροφή του Ρουμάνου και σας ξινιζει ο μπαμπάς του ΠΟΚ και της θυγατρικής;;
Ή πάλι γίνατε λογιστές και έχετε προβληματισμό για το πόσο μπάτζετ πρέπει να έχουμε στην πιο σημαντική θέση στο ποδόσφαιρο;;
Με 2 χαρτιά σύνολο για όλους τους παίκτες στο 9 ονειρεύεστε τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη;
- Dark Knight
Γίνουν δεν γίνουν μεταγραφές (πόσο μάλλον αν δεν γίνουν), ελπίζω τουλάχιστον ο Λουτσέσκου να ενεργοποιήσει τους μικρούς Τσιγγάρα, Κούτσια και Κωνσταντέλια. Και να γίνουν φυσικά οι απαραίτητες ανανεώσεις και αναπροσαρμογές στα συμβόλαιά τους, να μην τους χάσουμε έτσι απλά χωρίς να προσφέρουν και μετά τραβάμε τα μαλλιά μας. Ας βγει τουλάχιστον κάτι καλό απ' όλη αυτήν την κατάσταση.
Και αν θελουμε να το παμε ποιο μακρυα τι στο καλο γινεται?
Ο Τζιοβινγκο ειναι συμφωνημενος….. περιμενουμε εμεις κανα μηνα δυο να τελειωσει με τους αραβες και ανακαλυπτουμε οτι δεν ειναι.
Με Μπαμπα τα εχουμε βρει αλλα εχει θεμα η Τσελσυ. Περιμενουμε ξανα να τελειωσει το θεμα με Τσελσυ και μετα ανακαλυπτουμε οτι εχει θεμα ο Μπαμπα.
Παρακαλούσε ο Τσεχος (και εμεις) να ερθει αλλα ηταν ακριβος και τον πηραν οι αλλοι 27 χρονων παικτη διεθνη με 2 εκατομμύρια.
Τωρα ακουμε οτι ερχεται ο Κλαεσεν αλλα δεν το ξερει ουτε αυτος ουτε η ομαδα με φαινεται.
Α και ο Μποριλ κλεισμενος ειναι αλλα περιμενουμε τον συμφωνημενο Μπαμπα. Δεν μας κανει ουτε σαν δευτερος. Εμεις θελουμε ενας παικτης να βγαζει 50 φευγα παιχνιδια την χρονια και να ειναι ατσαλινος να μην παθαινει ουτε κρυολογημα.
Και κοντα σε ολα τραυματιζεται και ο Νελσον και μας σκανε για Πριγιο και θελουμε εμεις αλλα δεν θελει αυτος αλλα εμεις δεν θελουμε και αυτος θελει.
Οταν κτυπαει κοκκινο η αναμονη του κοσμου μας σκανε κανα παπα να εχουμε να ασχολιομαστε. Και οταν ζοριζει το πραμα αρχιζει η κλαψα και δεν ερχονται και καναμε οτι μπορουσαμε και λοιπα και λοιπα.
Α και τηλεοπτικο συμβολαιο μας δινουν 11-12 αλλα εμεις στην αρχη θελουμε παραπανω και μετα δεν κλεινουμε γιατι μας νοιαζει που θα κλεισει η τριπολη και τα γιαννενα και ποσα θα παρουν για να ανεβει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Λοιπον θεωρω οτι σαν οπαδο με μειωνει ολο αυτο. Και εγω ειμαι οπαδος. Δεν ειμαι πελατης στο θεατρο να μην μου αρεσει η παρασταση και να μην παω η να παω σε αλλη. Παραταμε διακοπες ψαχνομαστε σε αλλοθρησκα μερη να βρουμε καμια τβ να παιζει ΠΑΟΚ. Θα παω και με χαλια ομαδα η τουλαχιστον θα κανονισω την ζωη μου να δω το ματςακι στην τβ. Τινα κανω. Στεναχωριομαι.
Καλα που ειστε και εσεις εδω αδελφια γιατι εχω καπου να τα πω.
Ο Τζιοβινγκο ειναι συμφωνημενος….. περιμενουμε εμεις κανα μηνα δυο να τελειωσει με τους αραβες και ανακαλυπτουμε οτι δεν ειναι.
Με Μπαμπα τα εχουμε βρει αλλα εχει θεμα η Τσελσυ. Περιμενουμε ξανα να τελειωσει το θεμα με Τσελσυ και μετα ανακαλυπτουμε οτι εχει θεμα ο Μπαμπα.
Παρακαλούσε ο Τσεχος (και εμεις) να ερθει αλλα ηταν ακριβος και τον πηραν οι αλλοι 27 χρονων παικτη διεθνη με 2 εκατομμύρια.
Τωρα ακουμε οτι ερχεται ο Κλαεσεν αλλα δεν το ξερει ουτε αυτος ουτε η ομαδα με φαινεται.
Α και ο Μποριλ κλεισμενος ειναι αλλα περιμενουμε τον συμφωνημενο Μπαμπα. Δεν μας κανει ουτε σαν δευτερος. Εμεις θελουμε ενας παικτης να βγαζει 50 φευγα παιχνιδια την χρονια και να ειναι ατσαλινος να μην παθαινει ουτε κρυολογημα.
Και κοντα σε ολα τραυματιζεται και ο Νελσον και μας σκανε για Πριγιο και θελουμε εμεις αλλα δεν θελει αυτος αλλα εμεις δεν θελουμε και αυτος θελει.
Οταν κτυπαει κοκκινο η αναμονη του κοσμου μας σκανε κανα παπα να εχουμε να ασχολιομαστε. Και οταν ζοριζει το πραμα αρχιζει η κλαψα και δεν ερχονται και καναμε οτι μπορουσαμε και λοιπα και λοιπα.
Α και τηλεοπτικο συμβολαιο μας δινουν 11-12 αλλα εμεις στην αρχη θελουμε παραπανω και μετα δεν κλεινουμε γιατι μας νοιαζει που θα κλεισει η τριπολη και τα γιαννενα και ποσα θα παρουν για να ανεβει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Λοιπον θεωρω οτι σαν οπαδο με μειωνει ολο αυτο. Και εγω ειμαι οπαδος. Δεν ειμαι πελατης στο θεατρο να μην μου αρεσει η παρασταση και να μην παω η να παω σε αλλη. Παραταμε διακοπες ψαχνομαστε σε αλλοθρησκα μερη να βρουμε καμια τβ να παιζει ΠΑΟΚ. Θα παω και με χαλια ομαδα η τουλαχιστον θα κανονισω την ζωη μου να δω το ματςακι στην τβ. Τινα κανω. Στεναχωριομαι.
Καλα που ειστε και εσεις εδω αδελφια γιατι εχω καπου να τα πω.
- bersekeros
Βάζεις στοίχημα δηλαδή;ABOLEYTOI έγραψε:Μέτρησα κάπου 10 τακουνάκια. Αποκλείεται να τον πάρουμε αυτόν.bersekeros έγραψε:Ιβάν το ξέρεις, εσύ θα μας τον φέρεις.
Πες στον τον πρόεδρο τους, που τον ξέρεις, να τελειώνουμε, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
[youtube]lo1bH2G42t4[/youtube]
Άντε να το κάνουμε λίγο ενδιαφέρον.
- WestBlock4
Οι μεταγραφες θα γίνουν από τις 28-31 Αυγούστου και αν γίνει καμία στραβή στην ευρωπη θα λέμε το κλασικό δηλαδή χρειαζόμαστε παιχτες να περάσουμε αυτή τη ρίεκα? Μιλάμε για καλοκαιρινή παρανοια στις μεταγραφες άλλη μια χρονια
Γράφτηκε στο talentabout.gr και παρότι ελέγχεται για την εγκυρότητά του, αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου ετοιμάζει τον Κωνσταντέλια για να του δώσει κάποιες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, καθώς τον προπονεί για να είναι έτοιμος.
Επιπλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος κάλεσε τον Κωσταντέλια για προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, 19-21/08/2021 ενόψει της προετοιμασίας για τις επίσημες υποχρεώσεις της εθνικής Κ19 τον Νοέμβριο μαζι τους παρακάτω παίκτες από τις Ακαδημίες μας:
ΜΟΝΑΣΤΗΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΑΟΚ
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΟΚ
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ – ΠΑΟΚ
ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΠΑΟΚ
ΤΣΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ – ΠΑΟΚ
ΣΜΥΡΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΠΑΟΚ
Επιπλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος κάλεσε τον Κωσταντέλια για προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, 19-21/08/2021 ενόψει της προετοιμασίας για τις επίσημες υποχρεώσεις της εθνικής Κ19 τον Νοέμβριο μαζι τους παρακάτω παίκτες από τις Ακαδημίες μας:
ΜΟΝΑΣΤΗΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΑΟΚ
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΟΚ
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ – ΠΑΟΚ
ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΠΑΟΚ
ΤΣΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ – ΠΑΟΚ
ΣΜΥΡΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ – ΠΑΟΚ
ενα απ τα πραγματα που δεν πολυβγαζει νοημα αυτο το καλοκαιρι, ειναι οτι εχουμε απ οτι φαινεται διαθεση να δωσουμε χρηματα σε συμβολαια, κατα προτιμηση αποφευγοντας το transfer fee οπου αυτο ηταν δυνατο, αλλα αφησαμε τις περισσοτερες κινησεις μας για μετα την πωληση Τζολη.
εγινε κατι τετοιο με επιτυχια στις περιπτωσεις Ολιβειρα και Κουρτιτς, τωρα διαβαζουμε οτι παμε να χτυπησουμε παικτες που εχουν ομαδες, ενω ολη η αγορα γνωριζει οτι εχουμε τσεπωσει 20 εκ. απο πωλησεις. προφανως και θα μας ζητησουν πολλα, προφανως και δεν υπαρχει διαθεση να πληρωσουμε αερα, οποτε τα κουκια δε βγαινουν. αντε να δουμε.
εγινε κατι τετοιο με επιτυχια στις περιπτωσεις Ολιβειρα και Κουρτιτς, τωρα διαβαζουμε οτι παμε να χτυπησουμε παικτες που εχουν ομαδες, ενω ολη η αγορα γνωριζει οτι εχουμε τσεπωσει 20 εκ. απο πωλησεις. προφανως και θα μας ζητησουν πολλα, προφανως και δεν υπαρχει διαθεση να πληρωσουμε αερα, οποτε τα κουκια δε βγαινουν. αντε να δουμε.
@bersekeros
Εκτιμώ ότι στον προπονητή δεν αρέσουν τα τακουνάκια και συνεπώς οι παίκτες που τα κάνουν. Δεν τον έχω μελετήσει για να ξέρω αν έχει άλλα προσόντα που θα μας κάνουν να παραβλεψουμε τα τακουνάκια.
Εκτιμώ ότι στον προπονητή δεν αρέσουν τα τακουνάκια και συνεπώς οι παίκτες που τα κάνουν. Δεν τον έχω μελετήσει για να ξέρω αν έχει άλλα προσόντα που θα μας κάνουν να παραβλεψουμε τα τακουνάκια.