Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πώς δεν έχει: ο ένας είναι βασικός στην Εθνική του, ενώ ο άλλος όχι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε μια εθνικη που ο προηγουμενος επαιζε μεχρι τα 40.Η Ελλαδα εχει καλυτερους τερματοφυλακες απο τη Σουηδια.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

θα πεσει χρημα ας ειμαστε ησυχοι ως προς αυτο , ο ταιυλορ θα ειναι αλλαγη , ο ροντριγκο μαλλον δεν εχει μελλον και θα ερθει καλυτερος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Υπαρχει καμια μεταγραφικη περιοδος που να λεχθηκε εδω μεσα τι καλσ που πηγε παει; Ετσι για το γαμωτο.οχι μετα Χριστον.Οταν ερχοντουσαν παικτες εννοω
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

τελικα δεν φαινεται ασχημος παικτης.Ειναι γρηγορος,με καλο κοντρολ και δυσκολα χανει την μπαλα.

για να δουμε...
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

δεν εινα οτι σαν παικτης δεν ειναι καλος γτ οι περισσοτεροι δεν εχουμε και εικονα εκτος απο μερικα βιντεακια ...απλα το βιογραφικο ειναι που τους χαλαει ολους μαζι και εμενα..δλδ αν ηταν 26 χρονων με αξια 3 μυρρια και ηταν αλλαγη στη σαχταρ ο ιδιος παικτης δεν θα λεγαμε τιποτα αλλα τωρα ειμαστε επιφυλακτικοί και οχι χωρις λογο ...ας ελπισουμε ομως οτι καναν καλη δουλεια στο σκαουτινγκ αυτη τη φορα και πιασαμε ρυφο διαμαντι
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια,αυτό το πράγμα με το 5χιλιαρο έγινε φειγ βολάν.
Ο παίχτης όπως φαίνεται αποκτάται,δεν έχει νόημα πλέον.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσης που δεν έχει επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη περίπτωση,εκτός ίσως από τον barlow,που όμως είναι μια κατηγορία μόνος του. :mrgreen:
Ας περιμένουμε και ας αφήσουμε τους αφορισμούς.
Αν όντως ισχύει ότι είναι αποτέλεσμα scouting,τότε έχουμε εξασφαλισμένες δύο εισηγήσεις.
Μια δική μας και μια του μπαμπά λουτς,δε το λες και λίγο.
Διαβάζοντας ότι έχετε γράψει για τον Ελ-Τι και βλέποντας τα βίντεο, με περιλαμβάνω στην κατηγορία Barlow.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:O συγκεκριμενος ΔΕΝ εκανε για τη Ρομα,ΔΕΝ εκανε για τη Καλιαρι,ΔΕΝ εκανε για την Εβερτον.Αν εξαιρεσεις τον 1,5 χρονο στη Κοπεγχαγη που του εφερε τη μεταγραφη στη μετριοτητα επεστρεψε.Ο Πασχαλακης δεν εχει τιποτα να ζηλεψει μπροστα του.

Έτσι,όπου έπαιξε μετά από 15-20 παιχνίδια μάξιμουμ, παραγκωνιστηκε.
Τώρα αν δεν έχει τερματοφύλακες η Σουηδία δε σημαίνει ότι ο Ολσεν είναι κανένας κατεβάζω ρολά.
Ουσιαστικά κάνει καριέρα σε μεγάλα πρωταθλήματα ως επαγγελματίας δεύτερος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Taseos έγραψε:Υπαρχει καμια μεταγραφικη περιοδος που να λεχθηκε εδω μεσα τι καλσ που πηγε παει; Ετσι για το γαμωτο.οχι μετα Χριστον.Οταν ερχοντουσαν παικτες εννοω
Εχουν υπαρξει αρκετες.Απο αυτη με Κοντρερας,Γκαρσια,Μουσλιμοβιτς,μεχρι αυτες των Νατχο,Μαντουρο,Χουσεν των Καντουρι,Μαουριτσιο,Ζαμπρανο ακομα και φετος τον χειμωνα με Μπαμπα,Καγκαβα,Κρμεντσικ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kourdos έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε παλικάρια,αυτό το πράγμα με το 5χιλιαρο έγινε φειγ βολάν.
Ο παίχτης όπως φαίνεται αποκτάται,δεν έχει νόημα πλέον.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσης που δεν έχει επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη περίπτωση,εκτός ίσως από τον barlow,που όμως είναι μια κατηγορία μόνος του. :mrgreen:
Ας περιμένουμε και ας αφήσουμε τους αφορισμούς.
Αν όντως ισχύει ότι είναι αποτέλεσμα scouting,τότε έχουμε εξασφαλισμένες δύο εισηγήσεις.
Μια δική μας και μια του μπαμπά λουτς,δε το λες και λίγο.
Διαβάζοντας ότι έχετε γράψει για τον Ελ-Τι και βλέποντας τα βίντεο, με περιλαμβάνω στην κατηγορία Barlow.

Ένας ακόμα δηλαδή.
Αν διαβάσεις λίγο τα ποστ πιο αναλυτικά,θα δεις ότι εγώ του έχω σουρει τα λιγότερα, ακόμα και από τον barlow,που τον στηρίζει βρίζοντας τον. :opaokara:
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

Azrael έγραψε:τελικα δεν φαινεται ασχημος παικτης.Ειναι γρηγορος,με καλο κοντρολ και δυσκολα χανει την μπαλα.

για να δουμε...
Είσαι στο στάδιο της αποδοχής πλέον :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εμένα πάντως μου άρεσε και ο Ετό, που έβαζε τα μπουκαλάκια με το νερό στα αχαμνά του να δροσίζονται, οπότε με LT είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Chill άπαντες - θα δούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Τρί 15 Ιουν 2021, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

joshua έγραψε:O συγκεκριμενος ΔΕΝ εκανε για τη Ρομα,ΔΕΝ εκανε για τη Καλιαρι,ΔΕΝ εκανε για την Εβερτον.Αν εξαιρεσεις τον 1,5 χρονο στη Κοπεγχαγη που του εφερε τη μεταγραφη στη μετριοτητα επεστρεψε.Ο Πασχαλακης δεν εχει τιποτα να ζηλεψει μπροστα του.
Διαβάζοντας και τα σχόλια στο τόπικ του Euro2020 για τον Olsen και χωρίς να απαντάω μόνο στον Joshua (συμφωνώντας εν μέρει), γενικεύω λίγο το ζήτημα περί τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ:

Από ποιον Πλανητη περιμένουμε να βρούμε τον αλάνθαστο, με τερατώδη συγκέντρωση και με αδιάκοπα σταθερή απόδοση τερματά;; Ακόμα και τα αστέρια ονοματα στις top ομάδες κάνουν τις πατάτες τους και περνούν ντεφορμάρισμα.

Πασχαλάκης με βοήθεια από άμυνα/mentality Λούτσε.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Kourdos έγραψε:
obanebane έγραψε:
Ένας ακόμα δηλαδή.
Αν διαβάσεις λίγο τα ποστ πιο αναλυτικά,θα δεις ότι εγώ του έχω σουρει τα λιγότερα, ακόμα και από τον barlow,που τον στηρίζει βρίζοντας τον. :opaokara:
Ακριβώς :opaokara:

Νομίζω ο barlow να του ανοίξει και το τόπικ;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
barlow4 έγραψε:ειναι η εμπαθεια το κινητρο?
αν ναι.μολις χαντακωσες την επιχειρηματολογια σου.
Καθόλου, είναι η άποψη μου για τον συγκεκριμένο.
Η εμπάθεια δεν υπάρχει ουτε στον χαρακτήρα μου ουτε στη ζωή μου. Συναίσθημα που κουράζει, όπως και το μίσος.
[/quote]

6 μήνες πόση τοξικότητα και πόσο μίσος έβγαλες και κουνάς το δάχτυλο?
Θα έπρεπε τουλάχιστον να είσαι μαζεμένος.
Επιπλέον αν είχαμε Γκαρσία προπονητή και σου έφερνε τον Taylor θα μιλούσες για Αναστασιάδη νο2 και Αμαφουλε, και για Παράσχο και Ίντιο. 100%.
Εδώ ακουγόταν Φεράρι και γινόμασταν μπάλα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”