Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
δηλαδή στα βίντεο τον δείχνουν σε επαγγελματικό επίπεδο αντρών?
εκτός του ότι τα γήπεδα φαίνονται χωράφια, οι αντίπαλοι είναι παιδιά κι αυτοί
μακάρι το τυπάκι να δείξει από τώρα πράγματα, αλλά μου φαίνεται ψείρα
εκτός του ότι τα γήπεδα φαίνονται χωράφια, οι αντίπαλοι είναι παιδιά κι αυτοί
μακάρι το τυπάκι να δείξει από τώρα πράγματα, αλλά μου φαίνεται ψείρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 29 Ιαν 2021, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Παντως εγω σε ενα βιντεακι που τον ειδα κατι μουσατοι τρεχαν να το πιασουν και τους αφηνε μια κολωνα πισω..Θα δειξει..ολα στο γηπεδο φαινονταιseaman έγραψε:4 χρονιές στην πρώτη κατηγορία παίζει. Από τα 17 του.
66 παιχνίδια Α ντόπια εθνική με 16 γκολ
- ΑποστόληςΑ
Και μένα μου άρεσε πολύ ο Αντώνης.psiras67 έγραψε: Ναι ρε φιλαράκι τερρυ αντονις![]()
ήταν το πουλέν μου ! από τότε δεν ξαναέχω κανένα πουλέν μέχρι να το δω στο χορτάρι
- pagotatzis
Τολη μην ξεχνάς τον ΠαπάζογλουΑποστόληςΑ έγραψε:Και μένα μου άρεσε πολύ ο Αντώνης.psiras67 έγραψε: Ναι ρε φιλαράκι τερρυ αντονις![]()
ήταν το πουλέν μου ! από τότε δεν ξαναέχω κανένα πουλέν μέχρι να το δω στο χορτάρι
Εκανες ποτε σου κανεναν πουλεν που στο τελος να παιξε μπαλα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Και μένα μου άρεσε πολύ ο Αντώνης.psiras67 έγραψε: Ναι ρε φιλαράκι τερρυ αντονις![]()
- ΑποστόληςΑ
Λες να εμφανιστεί ηλιαχτίδα φωτός;joshua έγραψε:Μιλα παπά ,πες τι ξέρεις...
το πουλι ερχεται αδειο για να φορτωσει,συμφωναμε με τα τελευται νεα
ο Τσολακ εφυγε?
αν φερει καποιον θα το μαθουμε
το πουλι ερχεται αυριο
ρε καντε κατι να μην ερθει αδειο
ενα χαφ γρηγορο,να μαρκαρει ρρεεεεεεεεεεεε
ο Τσολακ εφυγε?
αν φερει καποιον θα το μαθουμε
το πουλι ερχεται αυριο
ρε καντε κατι να μην ερθει αδειο
ενα χαφ γρηγορο,να μαρκαρει ρρεεεεεεεεεεεε
- ΑποστόληςΑ
Γιατί με θίγεις ηλικιωμένο άνθρωπο με ιστορικό καρδιακού εμφράγματος;Rock4 έγραψε:Ρε τι λέτε ρε...
Αφήσαμε τα οκταροδεκαρια και πιάσαμε τα εξαροδεκαρια.
Να βρούμε κι ένα ασοδυο...
Αφού έδωσα ποιους ξένους έχει ο ΠΑΟΚ:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Ο Παπαδόπουλος της SEG (Μπίσε, Ίνγκι κλπ) χτες είχε ένα στόρι ότι έφτανε Ολλανδία. Σήμερα είχε φωτογραφίες από τα γραφεία της SEG και μαζί ένα στόρι με τον Ίνγκασον και μετά πάλι αρεοπλανάκι - ταξιδάκι. Να έχουμε κάνα κόλπο της τελευταίας στιγμής?
- ΑποστόληςΑ
Ο Παπάζογλου βρήκε απέναντί του τον Κλάους. Είχε πολύ δυνατό ανταγωνισμό. Εγώ βέβαια ήμουν με τον Σάκη, αλλά όλοι ήθελαν τον Κλάους γιατί προέρχονταν από τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ, ενώ ο Σάκης από τον α.ρ.η.σ.pagotatzis έγραψε: Τολη μην ξεχνάς τον Παπάζογλου![]()
Ο Αντώνης με άρεσε πολύ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν τον γούσταρε ο προπονητής και δεν πήρε παρά ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
- ΑποστόληςΑ
Τα πουλέν μου δεν έπαιξαν μπάλα;
Biseswar
ΥΓ: Ένα γρήγορο χαφ ρεεεεε!
Biseswar
ΥΓ: Ένα γρήγορο χαφ ρεεεεε!
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Αυτός ο Μπράντονιτς πάντως, φαίνεται να έχει καλά στοιχεία. Συγκλίνει, ψάχνει το 1vs1, έχει το γκολ και το κυριότερο κατ'εμε.. φαίνεται να έχει τσαγανό. Θυμίζει κάγκουρα απο ΕΠΑΛ που έπαιζε εξτρεμ στην τοπική ομάδα με 10 κιλα τζέλ στο μαλλί.. Με την καλή έννοια... Άντε να δόυμε, γιατί προσωπικά ΧΟΡΤΑΣΑ απο δήθεν εξτρέμ και "μπουκαδόρους" που φοβούνται να βάλουν τα πόδια τους, ή να κάνουν μια τρίπλα.. βλέπε Λημνιό, Λάμπρου, Ζαμπά...
Ειδικά αυτός ο Λάμπρου ρε φίλε, σκέτη απογοήτευση. Τον είχα σε εκτίμηση και πέρσι έκραζα τον Αμπέλ που δεν τον έβαζε, γιατί απο οτι φαινόταν είχε κανει εκπληκτική σεζόν στην Ολλανδία. Αλλά απο τι φάινεται, δεν... Αν δεν έχεις τσαγανό, δεν... Πολύ φλώρος
Ειδικά αυτός ο Λάμπρου ρε φίλε, σκέτη απογοήτευση. Τον είχα σε εκτίμηση και πέρσι έκραζα τον Αμπέλ που δεν τον έβαζε, γιατί απο οτι φαινόταν είχε κανει εκπληκτική σεζόν στην Ολλανδία. Αλλά απο τι φάινεται, δεν... Αν δεν έχεις τσαγανό, δεν... Πολύ φλώρος
Ο Μπεκάλης τον 22χρονο Dennis Manm, που ζαχαρώναμε εδώ μέσα, τον πούλησε τελικά στην Πάρμα 13 εκ.
Κai μετά λέμε ότι για να πουλήσεις ακριβά πρέπει να παίζεις στο CL. Αν το προϊόν σου είναι μέτριο χρειάζεται το CL, αν είναι αθέρας όχι
Κai μετά λέμε ότι για να πουλήσεις ακριβά πρέπει να παίζεις στο CL. Αν το προϊόν σου είναι μέτριο χρειάζεται το CL, αν είναι αθέρας όχι
Πραγματικα ουτε για αστειο δεν μπορω να σκεφτω να πουλαμε τον Ινγκασον...