Για να ρθει αυτός θέλει και 5 χαρτιά τον χρόνο!john4serres έγραψε:Πωωωω. Χάφαρος!!!DaRkFeaR έγραψε:Αφήστε τον Wernbloom, μόλις έμεινε ελεύθερος ο Badelj πάντε πάρτετον καλύτερος του Σουηδού.
https://www.transfermarkt.com/milan-bad ... eler/40633
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τους φαντάζομαι μετά από γκέλα αντιπάλων στην Ξάνθη.Ποιον τίτλο να βάλουμε στο άρθρο, πρέπει να βρούμε κάτι πρωτότυπο.Το βρήκα!
'Τον έπνιξε στα πηγάδια.' ή 'Σκονταψε στην Ξάνθη' παλαιότερα.
Για Ηρακλή,δεν πάει το μυαλό μου.Ασε, το χω.
Ροπαλια Ήρα στον τάδε.Σαταναδες...
'Τον έπνιξε στα πηγάδια.' ή 'Σκονταψε στην Ξάνθη' παλαιότερα.
Για Ηρακλή,δεν πάει το μυαλό μου.Ασε, το χω.
Ροπαλια Ήρα στον τάδε.Σαταναδες...
- ilovegame27
Petros1988 έγραψε:Για να ρθει αυτός θέλει και 5 χαρτιά τον χρόνο!john4serres έγραψε:Πωωωω. Χάφαρος!!!DaRkFeaR έγραψε:Αφήστε τον Wernbloom, μόλις έμεινε ελεύθερος ο Badelj πάντε πάρτετον καλύτερος του Σουηδού.
https://www.transfermarkt.com/milan-bad ... eler/40633
Ο Κροάτης απλα δεν έρχεται Ελλαδα.
- ΑποστόληςΑ
Τζος δεν ειμαστε η μπαρτσελονα να σκαμε 7 μυρια ετσι για χαβαλε ενω ιανουαριο μπορει να ερθει με το μικροτερο αντιτιμοjoshua έγραψε:Dim sorry αλλα τα περι συμβολαιου για Σταφυλιδη δεν ειναι σοβαρη δικαιολογια.Ο ΠΑΟΚ που εχει στοχο το πρωταθλημα και μαλιστα ως μονοδρομο αλλα και την εισοδο σε ευρωπαικους ομιλους δεν ειναι δυνατον να περιμενει να πληρωσει ενα εξαμηνο λιγοτερο συμβολαιου.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μακριά είμαστε έτσι και αλλιώς,δεν έρχεται αυτός εδώ. Γενικά νομίζω μας έκανε κακο το ανοιχτό μπατζετ όταν διαβάζω για badelj,Facundo Ferreyra,Bernard.
λες για αυτόν που είπε ο dimg4Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μακριά είμαστε έτσι και αλλιώς,δεν έρχεται αυτός εδώ. Γενικά νομίζω μας έκανε κακο το ανοιχτό μπατζετ όταν διαβάζω για badelj,Facundo Ferreyra,Bernard.
Ποια 7 μύρια βρε; 2,5 τον αγόρασε και έχει προβλήματα εδώ και καιρο!!! Όλη την χρονιά στον πάγκο την έβγαλε.Dimg4 έγραψε:Τζος δεν ειμαστε η μπαρτσελονα να σκαμε 7 μυρια ετσι για χαβαλε ενω ιανουαριο μπορει να ερθει με το μικροτερο αντιτιμοjoshua έγραψε:Dim sorry αλλα τα περι συμβολαιου για Σταφυλιδη δεν ειναι σοβαρη δικαιολογια.Ο ΠΑΟΚ που εχει στοχο το πρωταθλημα και μαλιστα ως μονοδρομο αλλα και την εισοδο σε ευρωπαικους ομιλους δεν ειναι δυνατον να περιμενει να πληρωσει ενα εξαμηνο λιγοτερο συμβολαιου.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- ilovegame27
Τον Βραζιλιάνο Bernard?laska4 έγραψε:λες για αυτόν που είπε ο dimg4Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μακριά είμαστε έτσι και αλλιώς,δεν έρχεται αυτός εδώ. Γενικά νομίζω μας έκανε κακο το ανοιχτό μπατζετ όταν διαβάζω για badelj,Facundo Ferreyra,Bernard.
- ΑποστόληςΑ
Ναι. Το εξτρεμάκι της Σαχτάρ. Κοντούλης είναι, δεν κάνει.
(έχει σκοράρει βέβαια πέρυσι 3 γκολ στο Ch.L.)
(έχει σκοράρει βέβαια πέρυσι 3 γκολ στο Ch.L.)