Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
psychologos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από psychologos »

Ένσταση για κακοδικία.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εμεις παιζουμε για την ιδεα του καλυτερου και του πιο αξιου και οι αλλοι για τα εκατομμυρια.
Δεν εχετε ελπιδα εγκληματιες
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Η Σκολαρικη ειχε κάθε δικαίωμα να ζητήσει συμπληρωματική έκθεση με τις αοριστιες του γαυρετοπουλου. Τη ζητησε η ιδια και βασει ΚΑΠ πρεπει να την υποβάλλει εντος 48 ωρων από τη στγμη που θα του ζητηθει και οχι απο τη λήξη του αγωνα. Άρα νομοτυπα τη δέχεται και την εξετάζει.
Οταν την εξετάζει όμως δε μπορει να δεχτεί κανενα σημείο που αναιρεί οτι εχει γραφει στο φυλλο αγώνα με βαση το 15.9 του ΚΑΠ.
Στο φυλλο αγώνα έχει γράψει οτι εκπρόθεσμα του φερανε την αλλαγή κατά 15 λεπτά κατι που επιβεβαιωνει και ο παρατηρητής στην έκθεση του. Από πουθενα στον ΚΑΠ δεν προκύπτει οτι ο διαιτητής ελέγχει τα διαπιστευτηρια και φωνάζει τις ομάδες να διορθωσουν τα λαθη τους όπως ισχυριζεται ο γαμημενος στην συμπληρωματικη. Δεν προβλέπεται πουθενα αλλαγη της αρχικής λίστας. Το μονο που προβλέπεται ειναι ελεγχος των διαπιστευτηριων των δηλωμενων αξιωματουχων για αυτό λεει ο γαυροδικηγορος δηλωθηκε εκ παραδρομης (στα @@ μας) Το μόνο που μπορουσε να πει ο γαμημενος ειναι φερτε μου το διπλωμα του Κοντη. Αυτό είναι νομικιστικη μπούρδα που ανακάλυψαν οι γαυρο δικηγόροι για να εμφανιστεί οτι δεν αλλάζει αυτά που λέει στο φυλλο αγώνα, αλλά δεν στεκουν πουθενα.
Επίσης στο φυλλο αγωνα λεει οτι ο Ολυμπιακός αποχωρησε απο τον αγωνιστικό χώρο από μόνος του.
Θεωρώ ότι σε οποιοδήποτε αμεροληπτο δικαστήριο την ένσταση θα την κερδισουμε και κακώς ηταν ο Γκαρθία στον αγωνιστικό χωρο, άρα δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματουχου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αν παίξουμε με την Κουλά χωρίς κόσμο αδέρφια γιγαντοοθονη όλοι έξω απτην Τούμπα να ακουγόμαστε μέσα! 40.000 κόσμο έξω απτό γήπεδο!
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Petros1988 έγραψε:Αν παίξουμε με την Κουλά χωρίς κόσμο αδέρφια γιγαντοοθονη όλοι έξω απτην Τούμπα να ακουγόμαστε μέσα! 40.000 κόσμο έξω απτό γήπεδο!
+1926
Το μόνο ματς που θα ανέβω πριν τον Πλατανια ηταν αυτό. Θα ειμαι εκει!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε:
Spiros_S έγραψε:

Εγώ, πλέον, άνθρωπο που δεν ντρέπεται να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας τον ξεγράφω. Δεν είναι οπαδικό. Είναι αγανάκτηση.

Έρχομαι να συμφωνήσω με τον Σπύρο απόλυτα! Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α. Συνειδητά πλήρως έχω αποφασίσει να αποκοπώ από φίλους και συγγενείς που υποστηρίζουν αυτήν την αηδία. Συνιστά ακαταμάχητο τεκμήριο μπόχας ηθικής κι ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη τους εν γένει.
Το χω ήδη κάνει. Όχι ότι ήταν κι αμάν φίλοι μου, αλλά μια μπύρα την πίναμε, έναν καφέ, κανα ματσάκι βλέπαμε μαζί.
Έγινε μια πολύ ήρεμη κουβέντα, τους ρωτάω αν συμφωνούν με τα καραγκιοζιλίκια τους, μου τα μασάνε, να και ο ιατροδικαστής είπε και τον και τ άλλο και ξερω γω. Το τηλέφωνό μου το χουν, αν θέλουν ας με πάρουν για κανα καφέ, αλλά θα χω συνέχεια δουλειά.
Στα τσακίδια.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κι όμως ακόμη και στο φ.α ο Αρετόπουλος δε διευκρινίζει αν η αλλαγή είναι εκπρόθεσμη. Λέει ότι στην προβλεπόμενη ώρα του δώσανε τη λίστα και 15 λεπτά μετά διορθώθηκε. Ακόμη κι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Το θέμα είναι αν υπάρχει δικαίωμα διόρθωσης. Αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου στον καπ.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

psychologos έγραψε:
seaman έγραψε:
klainmein έγραψε:Λέτε και ξαναλέτε ολοι μας αιφνιδιασαν... Κάνετε λάθος! Χρησιμοποιούν τη συμπληρωματικη έκθεση η οποία λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα αντίθετα από αυτά που λέει το Φ. Α. Πώς λοιπόν λέτε ότι ειναι συμπληρωματική και δεν αναιρεί το Φ. Α.? Επομένως βασει του εδαφιου 9 του άρθρου 15 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΎΣΕΙ ΤΟ Φ. Α. Η ΚΕΔ, ΕΠΟ ΚΛΠ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Ο Κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ;;;
Γιατί προφανώς δεν είναι συμπλήρωση του ΦΑ. Είναι γραπτή κατάθεση του διαιτητή, μετά από αίτημα του Δικαστή. Έτσι θα το εκλάβει. Πόσο αξιοπιστία έχει αυτή η κατάθεση, πως θα την κλονίσουμε με τα σχετικά υπομνήματα και τι θα υπερισχύσει, θα το μάθουμε τη Δευτέρα

Άν είναι κατάθεση δεν πρέπει να εξεταστεί ο μάρτυρας από τους δικηγόρους και τη δικαστή;
Είναι συμπληρωματικη εκθεση νομιμη κατά τύπο βασει ΚΑΠ. Το περιεχόμενο ειναι απαράδεκτο ως προς τη λίστα και την εκπροθεσμη δηλωση
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Mīngus έγραψε:Κι όμως ακόμη και στο φ.α ο Αρετόπουλος δε διευκρινίζει αν η αλλαγή είναι εκπρόθεσμη. Λέει ότι στην προβλεπόμενη ώρα του δώσανε τη λίστα και 15 λεπτά μετά διορθώθηκε. Ακόμη κι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Το θέμα είναι αν υπάρχει δικαίωμα διόρθωσης. Αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου στον καπ.
Δεν μπορεί να γίνει καμια αλλαγη στη λίστα βάσει ΚΑΠ/συμπληρωμενου κατα το άρθρο 51 απο FIFA/UEFA. Κανονικά πρέπει να ξαναγίνει στην χειρότερη

Ο κανονισμός uefa που συμπληρώνει τον ΚΑΠ ΛΕΕΙ

38.Ο5 Από τη στιγμή που θα παραδοθούν τα έγκυρα φύλλα αγώνα και από τις δυο ομάδες στον διαιτητή του αγώνα, και εφόσον ο αγώνας δεν έχει ακόμη αρχίσει, καμία αλλαγη δεν επιτρέπεται , με εξαίρεση τις παρακάτω περιπτώσεις:

a. Αν κάποιοι από τους 11 παίκτες που είναι δηλωμένοι ως παίκτες του αρχικού σχηματισμού δεν δύνανται να ξεκινήσει τον αγώνα λόγω φυσικής αδυναμίας, μπορούν να αντικατασταθούν από τη λίστα των 7 αναπληρωματικών όπως αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Ο/Οι αναπληρωματικός/αναπληρωματικοί που αναπληρώνουν τον βασικό σχηματισμό μπορούν να αναπληρωθούν από δηλωμένο παίκτη (παίκτες) που δεν αναγράφονταν στο αρχικό φύλλο αγώνα ώστε ο συνολικός αριθμός ων αναπληρωματικών να μην μειωθεί. Κατά την διάρκεια του αγώνα, 2 παίκτες μπορούν ακόμη να αναπληρωθούν.

b. Εάν κάποιος εκ των εφτά δηλωθέντων ως αναπληρωματικών παικτών στο φύλλο αγώνα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω αναπάντεχων φυσικών δυσκολιών, μπορούν να αντικατασταθούν από έγκυρους παίκτες που δεν αναγράφονται στο αρχικό φύλλο αγώνα.

c. Εάν κανείς εκ των τερματοφυλάκων που είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα δεν δύναται να αγωνιστεί λόγω αναπάντεχων φυσικών δυσκολιών, μπορεί να αντικατασταθεί από δηλωμένο τερματοφύλακα που δεν αναγράφεται στο αρχικό φύλλο αγώνα.

ΥΓ : Ρε συ Κώστα Περαία κανε μια επαφή με την ΠΑΕ και το νομικό τους τμημα και ρώτα τους αν το έχουν συμπεριλαβει στο υπομνημα, κοντεύω να τρελαθωωωω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 15:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

eorptol1 έγραψε:Αναβολη την Δευτέρα λόγω αρρώστιας των δικηγόρων.... Και με κόσμο με την αεκ..... Κόλλησαν τσιρλιπιπι από τους δικηγόρους του γαβρου....
καλη προταση μεταξυ σοβαρου και αστειου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τι να πεις μονα ζυγά δικά τους..... Πουστιες και ντσβαντζηλικι μες τα μούτρα μας.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Mīngus έγραψε:Κι όμως ακόμη και στο φ.α ο Αρετόπουλος δε διευκρινίζει αν η αλλαγή είναι εκπρόθεσμη. Λέει ότι στην προβλεπόμενη ώρα του δώσανε τη λίστα και 15 λεπτά μετά διορθώθηκε. Ακόμη κι αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Το θέμα είναι αν υπάρχει δικαίωμα διόρθωσης. Αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου στον καπ.
Επειδή όντως αυτό λέει, δεν είναι διόρθωση αλλά διευκρίνηση εξού και η συμπληρωματική δήλωση που καλύπτει πρωτίστως τον εαυτό του σε αυτό όπως και σε άλλα σημεία. Δεν πέφτει σε αντίφαση, είναι δικονομικά γραμμένη και φαίνεται. Οπως είπα και παραπάνω υπάρχει κάποια έκθεση που τον διαψεύδει γράφοντας την ακριβή ώρα, αλλά εκτός ότι δεν την χρησιμοποίησαν καν οι δικηγόροι μας, δεν προβλέπεται αλλαγή εκ παραδρομής ή όχι. Αν την φάμε, είμαι βέβαιος θα την φάμε και στην επιτροπή εφέσεων του Σκουτερη. Αν προβλέπεται cas προλαβαινουμε προτού επικυρωθεί η τελική βαθμολογία;
Δύσκολο το κόβω. Η μέριμνα του γαβρου θα είναι μετά την πρωτόδικη απόφαση αν είναι καταδικαστική για εμάς, να τρενάρει την υπόθεση με αναβολές.

Επειδή μερικοί το γράφουν, αναβολή τη Δευτέρα δεν υπάρχει. Η δίκη έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pastor_of_Muppets την Σάβ 03 Μαρ 2018, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

navigator11 έγραψε:
Spiros_S έγραψε:

Εγώ, πλέον, άνθρωπο που δεν ντρέπεται να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας τον ξεγράφω. Δεν είναι οπαδικό. Είναι αγανάκτηση.

Έρχομαι να συμφωνήσω με τον Σπύρο απόλυτα! Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α. Συνειδητά πλήρως έχω αποφασίσει να αποκοπώ από φίλους και συγγενείς που υποστηρίζουν αυτήν την αηδία. Συνιστά ακαταμάχητο τεκμήριο μπόχας ηθικής κι ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη τους εν γένει. Βέβαια, αυτό ισχύει στη συνείδησή μου πολύ περισσότερο διάστημα από φέτος, δεν το συζητάμε αυτό. Απλά τα τελευταία χρόνια, ιδίως εν καιρώ κρίσης, όταν ακούω ή διαβάζω κάτι τέτοιους υποκριτικά να κλαίγονται για την "άθλια κυβέρνηση, που, με το έτσι θέλω και εντολές ... άνωθεν, καταληστεύει τον Έλληνα πολίτη και από το Θεό να το βρούνε που μας παίρνουν μέσα από τα χέρια ο,τι τίμια και με αίμα κατακτήσαμε ..." και η αδικία τους πνίγει, απλά προσπαθώ να μένω στο να γελάω, διατηρώντας ένα επίπεδο. Έχει θράσος απύθμενο, εν τέλει, ο κάθε πουστογ@υρος, ανεξαρτήτως τι νοητικού και γενικότερα επιπέδου και καλλιέργειας (παρουσιάζεται) να είναι.
ήδη είμαι στις πέντε διαγραφές απ'το φμπ , και έχω και άλλους υποψήφιους..
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Pastor_of_Muppets έγραψε:
Επειδή όντως αυτό λέει, δεν είναι διόρθωση αλλά διευκρίνηση εξού και η συμπληρωματική δήλωση που καλύπτει πρωτίστως τον εαυτό του σε αυτό όπως και σε άλλα σημεία. Δεν πέφτει σε αντίφαση, είναι δικονομικά γραμμένη και φαίνεται. Οπως είπα και παραπάνω υπάρχει κάποια έκθεση που τον διαψεύδει γράφοντας την ακριβή ώρα, αλλά εκτός ότι δεν την χρησιμοποίησαν καν οι δικηγόροι μας, δεν προβλέπεται αλλαγή εκ παραδρομής ή όχι.

Ο κανονισμός uefa που συμπληρώνει τον ΚΑΠ ΛΕΕΙ
38.Ο5 Από τη στιγμή που θα παραδοθούν τα έγκυρα φύλλα αγώνα και από τις δυο ομάδες στον διαιτητή του αγώνα, και εφόσον ο αγώνας δεν έχει ακόμη αρχίσει, καμία αλλαγη δεν επιτρέπεται ,

Αν την φάμε, είμαι βέβαιος θα την φάμε και στην επιτροπή εφέσεων του Σκουτερη. Αν προβλέπεται cas προλαβαινουμε προτού επικυρωθεί η τελική βαθμολογία;
Δύσκολο το κόβω. Η μέριμνα του γαβρου θα είναι μετά την πρωτόδικη απόφαση αν είναι καταδικαστική για εμάς, να τρενάρει την υπόθεση με αναβολές.

Επειδή μερικοί το γράφουν, αναβολή τη Δευτέρα δεν υπάρχει. Η δίκη έγινε.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Προς MODS

Θελω να με φερετε σε επαφή με καποιο αρδ του ΠΑΟΚ ή εστω οποιος εχει επαφή να τους μεταφερει αυτα που λεω και να διασταυρωσουν αν το νομικο μας τμήμα έχει συμπεριλάβει στο υπομνημα ότι

βασει ΚΑΠ /συμπληρωμενος κατα άρθρο 51 με κανονισμο uefa 38.O5 ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στη λιστα αξιωματουχων αγωνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”