Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Mpoz »

Σκαστα τους και μια χαρα ερχονται όλοι.ποιος μικου τωρα,μας λειπει ενα βαρυ οπλο μπροστα και επειδη θα χρειαστει να δαπανηθουν αρκετα εμεις θα παμε σε μικου;η τα δινεις και ανεβαινεις κατακόρυφα η κατσε ετσι όπως εισαι και μπορει να παρεις και κανα κυπελλο στα 5 χρονια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Sekeris4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Μακαρι να οργανωθει ενα δυνατο παιδομαζωμα με ελληνακια!κι ας βγει ο ενας στους τρεις

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενας στους 30,μπορει.Μιλαω για ΠΑΟΚ πρωταθλητη.
Ακομη και ετσι να ειναι, χρειαζεσαι ποιοτικους ελληνες στην ομαδα για πολλους λογους, ακομη και συμφωνα με τους κανονισμους της ουεφα!Ας μας βγει και μονο ενας!Και εγω πρωωταθλητη τον ονειρευομαι τον ΠΑΟΚ μας!

Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

panta έγραψε:Κάποιος που να ξέρει τούρκικα υπάρχει??? να μεταφράσει αυτό το κείμενο και να το ποστάρει στο γαλατομάνια ???

"Καλός ο Ροντρίγκες δε λέω αλλά εμένα ο διακαής μου πόθος απο τον ΠΑΟΚ είναι ο περσινός εμ βι πι!!! Είναι ευκαιρία τώρα γιατί δεν τον γουστάρει ο προπονητής και θα τον πάρουμε κοψοχρονιά με 1,5-2 μύρια!!!!!!!!!!! Δεν θα έχουμε και πρόβλημα με το ΦΦΠ και παίρνουμε και παικταρά διεθνή!!!! Αν δεν μπορούμε αυτόν υπάρχει και η περίπτωση του άλλου του παικταρά του ΤΖιολις μεγάλο πουλέν και παίζει και αυτός εθνική !!!! αντε να ξυπνάμε λίγο, αν τους ζητήσουμε πακέτο θα έχουμε και σκόντο"

:mrgreen:

εντιτ: και κινέζικα η αραβικά αν ξέρει κανείς :roll: :roll:
ΜΑΝΙΑΚΕΕΕΕ...Πες αλήθεια ότι γράφτηκες στο Γαλατομάνια!!!! :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είδε κανένας το δημοσίευμα για τον ΝννννννΤοι στη γαλλική εφημερίδα; γιατί έψαξα και δεν λέει κάτι...;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

καα παιχτη α παρουμε?
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτόν τον Ndoy ρε παιδιά τον έχει δει κανεις να παίζει? Γιατί από τα βιντεάκια το μονο που βλέπω είναι ένα νταμάρι 2 μετρα χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική και ταχύτητα. Δεν βλέπω δηλαδή κάτι το ιδιαίτερο. Τον Sankare μου θυμίζει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:
panta έγραψε:Κάποιος που να ξέρει τούρκικα υπάρχει??? να μεταφράσει αυτό το κείμενο και να το ποστάρει στο γαλατομάνια ???

"Καλός ο Ροντρίγκες δε λέω αλλά εμένα ο διακαής μου πόθος απο τον ΠΑΟΚ είναι ο περσινός εμ βι πι!!! Είναι ευκαιρία τώρα γιατί δεν τον γουστάρει ο προπονητής και θα τον πάρουμε κοψοχρονιά με 1,5-2 μύρια!!!!!!!!!!! Δεν θα έχουμε και πρόβλημα με το ΦΦΠ και παίρνουμε και παικταρά διεθνή!!!! Αν δεν μπορούμε αυτόν υπάρχει και η περίπτωση του άλλου του παικταρά του ΤΖιολις μεγάλο πουλέν και παίζει και αυτός εθνική !!!! αντε να ξυπνάμε λίγο, αν τους ζητήσουμε πακέτο θα έχουμε και σκόντο"

Rodriguez ταμαμ φουτμπολιστι αλλα καψουρ από ΠΑΟΚ τζαβελλας μβπ χακουμ μπουρεκ.ιβιτς τσοκ γκιουζελ τζαβελλας μπουρεκ ,τεφαρίκ 1,5-2 μιλιον παζαρ ιστιον.Ουεφα φφπ ταμαμ και φουτμπολιστ ιντερνατιοναλ τζουτζουκ.Αν όχι ταμαμ τζαββελας ,τζιολης γιλντιριμ κελεμπεκ ,τσοκ πουλεν ασκερι γιουνανισταν ταμαμ.
uyandığınızı πακέτο παζάρι τσοκ γκιουζελ.
Απαγορεύεται αυτός ο ανθρώπος να ξανά φάει μπαν!!!
;)
Όταν κλείσει το τοπικ, να μπει σαν τελευταίο!!!
Ο ανθρώπος έχει γράψει έπος!!!
SM-G935F
+++++++++++++++++++++++++++++ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΓΙΑ :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

@Ace, τα σέβη μου!!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

ace79grpaok έγραψε:

Rodriguez ταμαμ φουτμπολιστι αλλα καψουρ από ΠΑΟΚ τζαβελλας μβπ χακουμ μπουρεκ.ιβιτς τσοκ γκιουζελ τζαβελλας μπουρεκ ,τεφαρίκ 1,5-2 μιλιον παζαρ ιστιον.Ουεφα φφπ ταμαμ και φουτμπολιστ ιντερνατιοναλ τζουτζουκ.Αν όχι ταμαμ τζαββελας ,τζιολης γιλντιριμ κελεμπεκ ,τσοκ πουλεν ασκερι γιουνανισταν ταμαμ.
uyandığınızı πακέτο παζάρι τσοκ γκιουζελ.
κλαιω με λιγμους!Ειλικρινα ο,τι καλυτερο εχω διαβασει τελευταια!

Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

fwtis έγραψε:Βρε λες.........

http://m.sport24.gr/football/omades/Pao ... 65217.html
Γράφει κιόλας οτι θέλουν και τον Περειρα η Τουρκοι σε αλλο άρθρο απο κατω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δε γράφομαι στη γαλατα ακομα μέιλ απο Άγιαξ παίρνω γκοραν :mrgreen:

Παντως ψιλό δούλεμα για γκαρι αν ισχυει το τουρκικό δημοσίευμα οτι περιμενουμε να ανακοινώσουμε αντικαταστάτη πρωτα ενω δεν παιζει
Απαραδεκτος κ ο γκαρι ασέβεια

Για Τζουτζάκ που τον θελαμε παλια κανεις δεν εγραψε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο ταισον πάντως λένε δημοσιεύματα οτι ειναι κοντά σε Φενερμπαχτσέ ...τον θελει κ η Μπεσίκτας...
Τουρκαλαδες Ουστ...
Ο λεοναρντο πάντως Βραζιλία ειναι με άδεια ακόμα...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

obanebane έγραψε:Ξεχασες τον Χατσηισαια,επεστρεψε στις προπονησεις.
Τhanks
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αλλα ονοματα που δεν ακούστηκαν ακομα
Ο ελιά της Φέγενορντ
Ο ασσιντι

http://www.transfermarkt.de/oussama-ass ... eler/57275
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

MANIAKOS έγραψε:Αλλα ονοματα που δεν ακούστηκαν ακομα
Ο ελιά της Φέγενορντ
Ο ασσιντι

http://www.transfermarkt.de/oussama-ass ... eler/57275
Παιζεις περιεργο παιχνιδι εσυ... σε διπλο ταμπλο...
χμμμμ

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ο Ασαιντι πριν λιγες μερες υπεγραψε στη Τβεντε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”