Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Την χαρά σου στην έδωσε απόψε η Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!! :nairepaok:

Σειρά σου τώρα να απονέμεις δικαιοσύνη ξηλώνοντας τα ζιζάνια που χαλούσαν το γλυκό και να στηρίξεις έμπρακτα τον προπονητή και τον Τ.Δ. μας με ό,τι απαραίτητο σε ζητήσουν από παίχτες, τον Γενάρη κιόλας!!!!

:pano:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμφάνισή του δίπλα στον Πέλκα , στον αέρα, ο τρόπος που χαιρόταν και κυρίως ο τρόπος που απάντησε όταν τον ρώτησαν εάν ήταν τιμωρία ο εγκλεισμός στο Μακεδονία Παλλάς. Για μένα αυτός ο εώς και παιδικός θα έλεγε κανείς αυθορμητισμός, φωτίζει από πολλές πλευρές την περίπτωσή του. Το πόσο το θυμικό του υπερτερεί έναντι μιας αποστασιοποιημένης ψυχρής προσέγγισης. Όχι ότι δε λειτουργεί με τη λογική αλλά είναι ταυτόχρονα και κάποιος που το συναίσθημα είναι κυρίαρχο πολλές στιγμές..

Αδύνατο να φανταστώ παρόμοια αντίδραση από τον χοντρό ή τον τουιτάκια ή τον μελισάν κλπ αδύνατον λέμε, τεράστια διαφορά..

Εγώ το προτιμάω και μ αρέσει που στην ομάδα μου την τρέλα μου είναι επικεφαλής ένας που μου μοιάζει ως οπαδό αν και ξέρω ότι αυτό έχει ένα κόστος κάποιες φορές. Ας έχει....
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έτσι λειτουργεί σαν οπαδός με τα καλά και κακά πού έχει αυτό.....και μένα με αρέσει παντως το συναίσθημα που βγάζει
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τρελαθηκε σημερα
εφαγε κι αυτος βεβαια πικρες οπως ολοι μας
τουλαχιστον ενα βραδυ να κοιμηθουμε ησυχοι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έτσι ανεβαίνουμε, έστω σιγά σιγά, απ το Νο 59 προς το Νο 20...Πως να μην τρελαθεί λοιπόν??? 8-)
Για απόψε όμως μόνο, φτάνει...Από αύριο να ξαναλογικευτεί και να μην αιθεροβατεί... ;)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:
vs40 έγραψε:
desperando έγραψε:Ναι τον Τζαβέλα τον ανανέωσε ο Γιώργος. Τον γλυκο ο μικρός αδερφός και τον τσιμιροτ η σονια

Όχι ότι οι δύο πρώτοι ήταν απ τους καλύτερους της ομαδας και ο άλλος ενα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας

Καλά εσείς δεν φωναζατε πέρσι γιατί άργησε να γίνει ανανέωση στον Μακ?

Τώρα χαλαστηκατε από τις πρόωρες ανανεώσεις?

Από πουθενά δεν μπορεί να σας πιάσει κανείς.
Άλλο Μακ και άλλο Τζαβέλλας. Και σε χαρακτήρα και σε ποιότητα και σε ηλικία και σε χρηματηστηριακή αξία. Ο Τζαβέλλας ποτέ δεν ήταν και δεν είναι αναντικατάστατος. Είναι απλά ένας παίκτης εντεκάδας. Ο Γλύκος δεν είχε το προφιλ του κακού παιδιού και δε νομίζω να ήταν κακή η λογική της ανανέωσης. Το ζητούμενο είναι γιατί ανανεώνεις μη περιουσιακά στοιχεία για πολλα έτη. Κάνε μέχρι το καλοκαίρι του 2018 συμβόλαιο σε 30χρονο παίκτη. Η ανανέωση Τσίμιροτ ήταν πολύ σωστή και άλλης τελείως λογικής. Σε τέτοιους παίκτες καλό είναι να κάνεις 4ετή συμβόλαια, εφόσον το τιμ σου προβλέπει αύξηση της αξίας του. Παντα εδώ υπάρχει και το οικονομικό στη μέση. Η ανανέωση του Τζαβέλλα και ειδικά του Γλύκου ήταν σε ποσό πολύ πιο πάνω. Να ρωτήσω, αν ήταν ελεύθερος ο Γλύκος, πόσα θα του έδινε η Αεκ? Πάνω από 300Κ? Ρητορικο το ερώτημα. Εμείς γιατί να δώσουμε περισσότερα από 350Κ? Διαπραγματεύσεις ή δώρα κάνουμε στους παίκτες? Να πω ότι έχουν πετύχει μεγάλους στόχους, να τα πάρουνε τα δώρα τους.

Υγ: Να το πως και αλλοιώς: Αυτός που είπε yessss!!!! τι καλή φάση το νέο αυτό συμβόλαιο ήταν από την πλευρά των παικτών. Πήραν και πολλά λεφτά/έτος στα 30τους και εξαασφάλισαν χρονιές που άλλοι παλεύουν για να κάνουν συμβόλαια. Ο κερδισμένος στη διαπραγμάτευση κατά πολύ ήταν ο Κουτσολιάκος. Για μένα σε μια διαπραγμάτευση πρέπει και οι 2 πλευρές να είναι ικανοποιημένες για να υπάρχει σωστή συνεργασία και αποτέλεσμα. Αν εμείς είμαστε ικανοποιημένοι (για τη διοίκηση μιλάω) για τα αποτελέσματα των "διαπραγματεύσεων" που κάνει, ας πληρώσει.
Επειδή ο Τζαβέλας και ο γλυκος είναι Έλληνες δεν πάει να πει οτι δεν είναι παίκτες αξίας.αλλά εμείς ως άλλοι λακηδες οι εισαγόμενοι δεν μπορούμε να το δδούμε αυτο.
Και σε ρωτάω που ξέρεις εσύ ότι πήραν πολλά παραπάνω στα νέα τους συμβόλαια και που ξέρεις ότι δεν είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες?
Εγώ λέω ότι και για τους δύο ήρθαν επίσημες προτάσεις από το εξωτερικό
Ας φέρουνε προτάσεις και στο καλό να φύγουνε. Δε μιάω για το Γλύκο. Είναι ένα ςπαίκτης που άκουσε πολλά και έχει προσφέρει. Πάλι όμως θα προτιμούσα ανανέωση μέχρι το 2018 και εκεί αν ο παίκτης παραμείνει σε αυτό το επίπεδο, τον ανανεώνεις ξανά. Ουσιαστικά πρέπει ο μεγάλος σε ηλικία παίκτης να έχει κίνητρο να παίξει και να μην αράξει στο συμβόλαιό του. Σου λέει μετα σταματάω τη μπάλα, άρα γιατί να σκάσω. Υπό αυτή τη λογική. Δε μπορεί ως ομάδα να κρέμεσαι στην καλή διάθεση του παίκτη, που μπορεί όντως να είναι χρυσό παλικάρι και να τιμήσει το συμβόλαιό του. Όπως είπα είναι καλό και για τον παίκτη να έχει το κίνητρο ενός ακόμη συμβολαίου.

Τώρα αυτό που λες για τους Έλληνες και ξένους, τα έχω πει και εγώ. Πολλοί ξένοι, όπως οι Μαντούρο, Μάρτενς Κόστα, πήραν υπερβολικά ποσά. Υπερ-υπερβολικά ποσά με μηδαμινή προσφορά. Αυτό όμως δε θα πρέπει να δίνει το δικαίωμα να ζητάνε και οι δικοί μας αντίστοιχα 50% μεγαλύτερα συμβόλαια πάνω από αυτό που τους δίνει η αγορά. Όσον αφορά τα ξένα παλτά, είναι η απαρχή του κακού αυτού και τα έχω γράψει, αλλά επαναλαμβάνω δε θα πρέπει ν είναι το άλωθι των υπόλοιπων παικτών (Ελλήνων και ξένων).

Λες που ξερεις αν είχανε προσφορές ή όχι. Ε όταν σκάνε προσφορές μαθαίνουμε από τους ΑΡΔ του φίλους τους, μην ανησυχείς. Εξάλλου είδαμε τι ομάδα βρήκε ο Τζιώλης, που είναι διεθνής. Ο Τζιώλης νομίζω 350Κ μισθό είχε, και δεν έβρισκε ομάδα όυτε 300Κ να του δώσει. Ο βασικός Τζιώλης. Είδαμε και το άλλο πουλέν εδώ του φόρουμ, τον Χατζηισαϊα. Ο Μπεκάλης μόνο τον ήθελε δανεικό και με πληρωμένο από μας 100% το συμβόλαιο.

Αυτά τα χρήματα αν τα δίναμε επί Ζαγοράκη, θα τους είχαμε φάει λάχανο. Μας έχει κακομάθει ο Ιβάν που τα σκάει και έχουμε ξεχάσει πως είναι μια νορμαλ ποδοσφαιρική ομάδα με σχετική ισορροπία στο μπάτζετ της. Δείτε την Αεκ πως τα μετράνε όλα. Ο Μάνταλος παίρνει 250,000 και είναι βασικό 10άρι στην εθνική στην καλύτερη ηλικία. Αυτού του επιπεδου οι παίκτες είναι να παίρνουν μέχρι 350,000 και έτσι όταν ο Μάτος παίρνει 550,000 να φαίνεται δίκαιο. Δηλ τώρα να μην ζητήσει ο Ματος 1εκ+ βάσει προσφοράς του στην ομάδα (αναλογικά αν το δούμε)? Έτσι ομάδα δε θα κάνουμε ποτέ, αν δεν σφίξουν τα πράγματα και δε μπει αξιοκρατία στα συμβόλαια. Έγκλημα το νούμερο που πήρανε οι Μαντούρο, Κόστα, Τζαλμά, Μπίσεσβαρ, Σάλπι, και που φέρανε Μπέρμπα Σεπτέμβριο. Όταν ένας παίκτης αμοίβεται κοντά στο μύριο, είναι έγκλημα να είναι μέτριος ή κακός. Πρέπει να κάνει τη διαφορά. Θυμάμαι τη συνέντευξη του Σίντελφελντ όταν έφυγε από τον βάζελο και συμφωνώ μαζί του 100%. Αυτά είπε ο άνθρωπος. Αν ένας παίκτης παίρει 1εκ στην Ελλάδα πρέπει να τριπλάρει την αντίπαλη άμυνα. Τα συμβόλαια στην Πορτογαλία για το επίπεδο παικτών που εμείς κλείνουμε αμοίβοται με 200,000 το πολύ. Στα βαλκάνια παίρνουν 100Κ και αν. Ο Σάμπο νομίζω έπαιρνε 80,000 και σε εμάς πήρε 300Κ.Αστεία πράγματα. Δηλαδή αν του λέγαμε δίνω ταβάνι 160,000 δε θα ερχότανε? Στην τελική ας μη ερχότανε και να καθότανε στην ομαδούλα του και ας περίμενε άλλο κορόιδο να του τα δώσει.

Να καταλήξω: Είτε Έλληνας, είτε ξένος θα ήθελα να αμοίβονται όσο αξίζουν στα δεδομένα μάλιστα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι Ρώσικου ή Αραβικού. Αν ο παίκτης και ο μάνατζερ του "παίζουν μπάλα" με αγορές σούπερ υπερεκτιμημένες, μακρυά και αγαπημένοι - υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
Αυτή η μεταγραφική στρατηγική θα φέρει υγεία και αξιοκρατία --> καλύτερα αποδυτήρια --> αποτελέσματα ---> χώρος μεγαλύτερος στο μπάτζετ για ποιοτικές αγορές σε καλή ηλικία --> Άρα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και δυναμικό μέλλον.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Συμφωνω ότι αρκετά συμβόλαια είναι υπερβολικά. Και δημιουργείται κακό προηγούμενο. Αν βλέπουν ότι ο τάδε παίκτης έχει μεγάλο συμβόλαιο και δεν αποδίδει τότε τόσο οι άλλοι παίκτες της ομάδας όσο και οι υποψηφιοι παίκτες για μεταγραφή πιθανόν θα απαιτήσουν και αυτοί τα ανάλογα ποσά. Το πλαφόν ας πουμε - πλην σπουδαίων και ελάχιστων εξαιρέσεων - πρέπει να είναι 5 ή 6 κατοσταρικα, όσα δλδ έπαιρναν οι Πάμπλοι κάποτε που ήταν και ηγέτες. Για την Ελλάδα μιλάμε άλλωστε. Για παραπάνω ποσά πρέπει να υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις.
Εν ολίγοις προτιμώ το μεταγραφικό μπατζετ να δίνεται κυρίως για μεταγραφές και λιγότερο στα συμβολαια, παρά το αντίθετο που γινεται σήμερα.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ναι αλλά έτσι δεν θα σου έρθει παίχτης με ακριβό κασε -παιχταρας .... λέμε τώρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Είδες ιβαν τι παικτες θελει η ομαδα

Κ ξερεις οτι απο το οκτώ κ πανω φτηνοί τέτοιοι Σπάνια θα σου κάτσουν μπορεις εναν σε καθε μετεγγραφική περίοδο ;

Ξεκινά με βιερι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

https://streamable.com/gr24

A, ρε Ιβαν την τρελα μου, αφου την πονας την ομαδα, κανε αυτο που ειναι σωστο..
Τοτε να δεις χαρες κ αγκαλιες που θα κανεις..
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

MANIAKOS έγραψε:Είδες ιβαν τι παικτες θελει η ομαδα

Κ ξερεις οτι απο το οκτώ κ πανω φτηνοί τέτοιοι Σπάνια θα σου κάτσουν μπορεις εναν σε καθε μετεγγραφική περίοδο ;

Ξεκινά με βιερι
Περαν της τελευταιας προτασης που δεν μπορω να εχω αποψη τα ειπες ολα σε λίγες λεξεις. Κανει μπαμ και μπουμ σε ποιον κορμο πρεπει να χτιστει η ομαδα και αν μπορεις να προσθεσεις και ενα δυο βουνα επιτελους θα γινεις ΠΑΟΚ (και οχι κατι σαν ΠΑΟΚ που βλεπουμε εδω και χρονια). Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε ο ανθρακας χρυσος δεν γινεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δωσε στον Βλανταν παικταραδες. Οχι αλλους καμπος μπισε σαχοβ και κλαους. Θες τιτλους και ΠΑΟΚ ανταξιο των προσδοκιων σου? δωσε λεφτα και φερε ματους και βιερινιες
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

πιστευετε οτι ξερει τοση μπαλα ο ιβαν που οταν ο μιχελς/αρνεσεν/ιβιτς προτεινει καποιον παικτη , βλεπει καποια διαφορα αναμεσα στον ματος/μπισε/ σαχοβ κτλ? ο μπισε κοστιζει τα διπλα ισως απο τον ματος οποτε το 'ριξε χρημα΄δεν στεκει πολλες φορες....εκτος και αν σημαινει δωσε μπατζετ 40 μυρια....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

trouman έγραψε:Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμφάνισή του δίπλα στον Πέλκα , στον αέρα, ο τρόπος που χαιρόταν και κυρίως ο τρόπος που απάντησε όταν τον ρώτησαν εάν ήταν τιμωρία ο εγκλεισμός στο Μακεδονία Παλλάς. Για μένα αυτός ο εώς και παιδικός θα έλεγε κανείς αυθορμητισμός, φωτίζει από πολλές πλευρές την περίπτωσή του. Το πόσο το θυμικό του υπερτερεί έναντι μιας αποστασιοποιημένης ψυχρής προσέγγισης. Όχι ότι δε λειτουργεί με τη λογική αλλά είναι ταυτόχρονα και κάποιος που το συναίσθημα είναι κυρίαρχο πολλές στιγμές..

Αδύνατο να φανταστώ παρόμοια αντίδραση από τον χοντρό ή τον τουιτάκια ή τον μελισάν κλπ αδύνατον λέμε, τεράστια διαφορά..

Εγώ το προτιμάω και μ αρέσει που στην ομάδα μου την τρέλα μου είναι επικεφαλής ένας που μου μοιάζει ως οπαδό αν και ξέρω ότι αυτό έχει ένα κόστος κάποιες φορές. Ας έχει....
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

++++
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

φερε βιερινια και ματεους και μετα κλεισε εισητηρια για τον τελικο αγαπητε ιβαν,τετοια αντιδραση παντως δειχνει ποσο αναγκη εχει και ο ιδιος ο ιβαν τις επιτυχιες και τα καλα αποτελεσματα.Αγαπαει την ομαδα και αυτο φαινεται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”