Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Γεια σας παίδες. Αυτό που ξεκίνησε χτες σαν φυτιλιά από τον μπούλη τον κολκα, να χτυπήσουμε Μπεργκ από τον βάζελο, έχει αρχίσει να με στριφοργυρνάει στο μυαλό. Πώς το βλέπετε?
Επειδή τον διαβαζουν και το ξερει τους δημιουργεί ενδομυχο αγχος και πολυ καλα κανει.
Ο βαζελος θα πουλήσει το καρέλη,και "σωσει" την χρονια,δεν υοαρχει λογος να πουλησει τον μπεργκ
Ασε που αν το κανει,θα γινει πολεμος εκει μεσα
Ασε που αν το κανει,θα γινει πολεμος εκει μεσα
- Trilofiotis
ΕΤΣΙ ρε φίλε. Κάθε χρόνο ειδικά παλιότερα γινόταν ΟΡΓΙΑ για φήμες ευσταθείς ή μη για παίχτες μας σε gay ή λαγό. Να τους τσούξει λίγο και ας ειναι και 100%μούφα να δουνε πως ειναι.Asimos έγραψε:Επειδή τον διαβαζουν και το ξερει τους δημιουργεί ενδομυχο αγχος και πολυ καλα κανει.
(αν 1 στο εκατομύριο μας κάτσει φυσικά, θα ειναι και τρυπηματάρα και μεγάλη ενίσχυση για εμάς)
Επεισοδιακή ήταν και η αποχώρηση των παικτών του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο, καθώς κόσμος τους περίμενε έξω από τα αποδυτήρια για να τους αποδοκιμάσει.
Μάλιστα, μόλις βγήκαν όλοι μαζί, κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι το οποίο πέρασε δίπλα από το κεφάλι του Μάρκους Μπεργκ!
Ο Σουηδός φανερά ενοχλημένος, γύρισε ειρωνικά προς την πλευρά του κόσμου και του έκανε μία χειρονομία "thumbs up", δηλαδή "μπράβο"...
Ελα τώρα που γυρίζει.
Μάλιστα, μόλις βγήκαν όλοι μαζί, κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι το οποίο πέρασε δίπλα από το κεφάλι του Μάρκους Μπεργκ!
Ο Σουηδός φανερά ενοχλημένος, γύρισε ειρωνικά προς την πλευρά του κόσμου και του έκανε μία χειρονομία "thumbs up", δηλαδή "μπράβο"...
Ελα τώρα που γυρίζει.
πρρωτον ενα τρολαρισμα του κολκα το κανετε θεμα για τον ραπτο (φραγκοφονια ουζμπεκε δωσε στον κολλητό σου κανα φραγκο κτλ κτλ )
δευτερον ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ την πουσταρα.... 10 κοκκινες θα παρει σε μας
Μέχρι χτες έπαιζε μπάλα ο άνθρωπος, χαλαρώστε...mbison έγραψε:O Λίνο ακόμη να προτείνει κάποιον? Μήπως ο Κοντρέρας?
Από τον άλλον δεν χρειαζόμαστε τίποτα, ας πάει αλλού που έχουν και λεφτά
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Φέρε τον Μπερμπάτοφ για υπογραφές με το δώρο του βάζελου και για καζουρα πηγαινε δωσε Περέυρα και 1 χαρτί για Μπεργκ και άσε τους Τοιβόνεν και τους Μποακιέ.
- Trilofiotis
Τι κόκκινες ρε φίλε και πορτοκαλιές, αν πάρουμε αυτονα θα έχουμε σεντερφορ ΤΣΑΜΠΙΟΛΙ με κλάους... Θα πέφτουν κορμιά για την 11άδα και το όβερ θα μας δίνει 1.01...Thracian έγραψε:πρρωτον ενα τρολαρισμα του κολκα το κανετε θεμα για τον ραπτο (φραγκοφονια ουζμπεκε δωσε στον κολλητό σου κανα φραγκο κτλ κτλ )
ο mijo caktas κλη8ηκε και ε8νικη...εχει 6 γκολ σε 8 συμ.... πραγματικα πολυ καλη περιπτωση...σε 1 χρονο ελευθερος....
- ace79grpaok
Ποιος Μπεργκ ?ο 1 παίζω 4 ειμαι έξω με τραυματισμό?καλος παίκτης απλά επειδή με εμας ξεκωλονετε οαι βάζει γκολ συνέχεια δεν σημανει οτι θα το κάνει με άλλους.Η ζελα θα πουλήσει καρελη και έρθει ισα βάρκα ισα πανιά σιγά μην δώσει τον Μπεργκ ξυπνάτε .Ασχετο συγκινητική προσπάθεια του μπουλη να μας πείσει ότι ο γλυκός ειναι καλύτερος τερμας δακρυσα
παιζει να χρησημοποιεί τα αγκώνια του πιο πολύ απ τον μισουνωφTrilofiotis έγραψε:Τι κόκκινες ρε φίλε και πορτοκαλιές, αν πάρουμε αυτονα θα έχουμε σεντερφορ ΤΣΑΜΠΙΟΛΙ με κλάους... Θα πέφτουν κορμιά για την 11άδα και το όβερ θα μας δίνει 1.01...Thracian έγραψε:πρρωτον ενα τρολαρισμα του κολκα το κανετε θεμα για τον ραπτο (φραγκοφονια ουζμπεκε δωσε στον κολλητό σου κανα φραγκο κτλ κτλ )
και εγω γκαλη βαζελοαργιανό δεν θελω
- Trilofiotis
Εγώ πειράζει που δε με νοιάζουν οι αγκώνες του και πιο πολύ με νοιάζει ότι παστελώνει καλύτερα και απτον Jannis,
αλλα και ότι θέλω να ΛΟΥΣΤΩ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ;;
αλλα και ότι θέλω να ΛΟΥΣΤΩ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ;;