Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

DASKALOS4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:φαντασου λεει να ανακοινωναμε εμεις .....μπουρμπο

:shock: :shock: :shock: :shock:
Φαντασου ο βαζελος να ανακοινωνε Ρατς Γκολασα Περειρα Μακ,με τεραστια γραμματα που θα αναβοσβηνανε κιολας θα μας ελεγαν για 20 μερες" ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΕΩΣ σαρωνει στις μεταγραφες οχι σαν τους αλλους που φερνουν γκαζαριαν μαζουακου ελααλαμειν παπαζογλου" :D

Εξαφανιζολ και οι δυο...αυτοι 25 ιουλιου δημιουργουσαν κλιμα ευφοριας παραπλανωντας το λαο του ΠΑΟΚ κυριοι. Αυτοι σας δουλευουν στη μαπα χωρις αποδειξεις. Μηπως τρεχει κατι αλλο? ποια τα κινητρα τους να δημιουργουν ψευδαισθησεις και να στενοχωριεται ο λαος μετα περισσοτερο?
υπερβολικο μεν δασκαλε να υπαρχουν κινητρα, θελω να πιστευω οτι απλα ηταν φουλ αγγελοσκυλα
απο την αλλη μεν, οταν λεγαμε κατι αρνητικο για τον αα, τα ακουγες στερεοφωνικα και ησουν ο μιζερος
και ησουν ο υποπτος..
η εντεκαδα ηταν σιγουρα η χειροτερη της τελευταιας 5ετιας τουλαχιστον
το ροστερ επισης, εχει αποψιλωθει, και ευθυνη εχει και ο προπονητης ο οποιος ανελαβε το προτζεκτ
οσο για το τοπικ...και καλα μεταγραφες, ας συγχωνευθει με τα ανεκδοτα
αν γινει κανα κουφο, που το απευχομαι, γιατι θα χαθει απο τωρα η χρονια..
περιμενω απο τον νεο προεδρο να διωξει βρυζα, αγγελο και τους κουμπαρους του σαν αποτυχημενους
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Οι μεταγραφές θα γίνουν 32/8 . :lol: :lol: :lol: Ο α.α ς
Έχει το μεγαλυτερο βαθμο ευθηνης όταν δεν απαιτει για μεταγραφές ,και να λεει ορι εχω εξτρεμ εχω μπακ και εγω αν ημουν διοικηση δεν θα επαιρνα παικτες απαιτω δεν σημαίνει Φερέ με τον κακά η τον Ρονάλντο ,απλα σημαίνει φερε εναν κανονικό αριστερό εξτρέμ εναν κανονικό χαφ και εναν κανονικό μπακ τι στο διάφανο δεν εχει παίκτες?το να βλέπεις τον γλυκό να παιζει μπακοτερμα επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στον κατσίκα μονο εγώ το είδα?Φερέ λάμα πογκαρετς να κλεισεις τα κενά σου άμεσα ελεύθεροι είναι
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

λαμα αποκλειεται ace
και να φαει παγκο ο κοντος?
απαπα :evil:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αν ηταν να μην κανουμε μεταγραφες γιατι καναμε μεταγραφες;
Αν ειναι ο αα να μη θελει μεταγραφες γιατι βαζει τις μεταγραφες να παιζουν;
Αν ειναι να κανουμε μεταγραφες γιατι σταματησαμε ξαφνικα;
Αν ειναι να μην στεναχωρησουμε το σαλπι γιατι πηραμε παιχτη δεξια και τον στελνουμε αυτον αριστερα;

ΥΓ υπαρχει καποιος που βολευεται με μια εξηγηση χωρις ιντριγκα και συνωμοσιολογια;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

ABOLEYTOI υπαρχει τιποτα που ειναι ξεκαθαρο και διαφανες?
το πλανο? η προοπτικη? οι στοχοι?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

thanos-xanthi έγραψε:λαμα αποκλειεται ace
Οταν είδα να βγάζει τον μακ και να μένει ο 28:2 μέσα γυρισε το ματι μου τσε λουκας θα λεμε και θα κλαιμε
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Για ποιο πρότζεκ και μεταγραφές μιλάτε, έχει ο Άγγελος την δυνατότητα να απαιτήσει το οτιδήποτε; Και άντε και να είπε off the record σε κάποιους ότι χρειάζεται ενίσχυση, υπάρχει κανείς να τον ακούσει΄΄ Έκανε λάθος που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, δυστηχώς τον βλέπω να χαλάει την θετική εικόνα που έχει στον κόσμο του αν δεν κάνει παππάδες με ομάδα που λογικά θα παλέψει να μπει στα πλέυ-οφ φέτος. Μιλαμε για μέιωση του μπατζετ κατά 50%, ακόμα και τις καλύτερες επιλογές να εκανε κανείς, η ομάδα δεν μπορεί να έχει τις ίδιες φιλοδοξίες με πέρσι.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εδω επαιξε box to box ο σπυροπουλος και αφησε τον Σαββιδη εκτος αποστολης.... και κατσε δεξι μπακ... ειναι να κοπανας το κεφαλι... δεν υπαρχουν αυτα ...
εδω το 2014 παιζει ο ΠΑΟΚ με 8αρια τον μαντουρο και τον τζιολη.... 8αρια .....8ΑΡΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

........
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

ace79grpaok έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε:λαμα αποκλειεται ace
Οταν είδα να βγάζει τον μακ και να μένει ο 28:2 μέσα γυρισε το ματι μου τσε λουκας θα λεμε και θα κλαιμε
η πλακα ειναι οτι μερικοι ειρωνευονταν τις μεταγραφες του γαβρου και του λαγου
αυτοι και οι 2 συνεχιζουν να ενισχυονται...
εμεις στη νιρβανα μας..δε θελουμε ενισχυση, μπορουν τα παλικαρια
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Δηλαδή περιμένουμε να βγει ο ΑΑ μετά από τον αγώνα με την καλλονή και να πει θέλω εκεί παίκτες, μου λείπει cb τερματάς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο? Να μας πει κάτι που γνωρίζουν όλοι? Αυτός είναι ο ρόλος του?

Αλήθεια υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ζητάει ο ΑΑ παίκτες και του ρίχνουν πόρτα, ή άμα γνωρίζει ο ίδιος πως δεν θα έλθει καμία μεταγραφή, ή πως θα γίνουν την τελευταία βδομάδα? Πως του είπανε τον Μαιο: 'Αγγελε, θα πάρουμε ότι χρειαζόμαστε" και τώρα του τα αλλάζουν?
Αλλά και να το γνωρίζει κάποιος λίγη σημασία έχει. Αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε...gossip και για να τα διαβάζουμε στην παραλία.

Ο σχεδιασμός ,αν υπάρχει, βγαίνει από αλλού. Το κακό είναι πως δεν ξέρουμε αν και τι υπάρχει.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αφου εχουμε υπερπληρες ροστερ

ο καθε παικτης μας παιζει απο 3 θεσεις ( ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ )
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

DASKALOS4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:φαντασου λεει να ανακοινωναμε εμεις .....μπουρμπο

:shock: :shock: :shock: :shock:
Φαντασου ο βαζελος να ανακοινωνε Ρατς Γκολασα Περειρα Μακ,με τεραστια γραμματα που θα αναβοσβηνανε κιολας θα μας ελεγαν για 20 μερες" ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΕΩΣ σαρωνει στις μεταγραφες οχι σαν τους αλλους που φερνουν γκαζαριαν μαζουακου ελααλαμειν παπαζογλου" :D

Εξαφανιζολ και οι δυο...αυτοι 25 ιουλιου δημιουργουσαν κλιμα ευφοριας παραπλανωντας το λαο του ΠΑΟΚ κυριοι. Αυτοι σας δουλευουν στη μαπα χωρις αποδειξεις. Μηπως τρεχει κατι αλλο? ποια τα κινητρα τους να δημιουργουν ψευδαισθησεις και να στενοχωριεται ο λαος μετα περισσοτερο?
Σε παρακαλώ πολύ, την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσω κάτι να μου απαντήσεις.

Και εάν ξαναμιλήσεις για αροξόλ και εξαφανιζόλ για μέλη της σελίδας και του φόρουμ μας, οι οποίοι κιόλας έχουν δείξει άριστη συμπεριφορά μέχρι σήμερα, θα μας αποχαιρετήσεις ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Συλλαμβάνεσαι για πολλοστή φορά προκλητικός και εριστικός! Θαρρείς και μόνο εσύ στεναχωριέσαι με αυτά που γίνονται στην ομάδα! Για σε παρακαλώ πολύ!

ΥΓ. Κανείς από τα δύο παιδιά να μην απαντήσει στο φίλο, παρακαλώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

θες 2 σεντερ μπακ+1 αν φυγει ο βιτορ

2 8αρια(ο ενας να παιζει κ πιο μπροστα)

2 εξτρεμ(για βασικοι)+ 1 αναπληρωματικο

1 φορ ταχυ-μπουκαδορο

τελος 1 ΒΑΣΙΚΟ τερματοφυλακα

θες δηλ 10 παιχτες ευγνωδμενης αξιας κ οχι σαπακια!μπορουν?θελουν? αντε να δουμε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσυ εκτος απο το να ονειρευεσαι κανεις και πλακα,μη μου πεις παλι να σε αφησω. :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”