Πιθανός Νέος Προπονητής
-
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
.????Jamal_eptalofos έγραψε:
![]()
![]()
ΤΟ ΜΠΑΜ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ...ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΑΟΚ
παοκαρα23 έγραψε:πεσ τα Αλε.Πισω στον ΠΑΟΚ ο Σαντος των φτωχων!Ale έγραψε:Φέρτε Βούκοτιτς, για να αποκατασταθεί η ιστορική αδικία εναντίον του.
john4serres έγραψε:τζαβελλας παικτης-προπονητης
κανονας 1:χρεος καθε παικτη αποτελει η αναρτιση 10 σελφιε απο την προπονηση και 30 απο καθε αγωνα εκ των οποιων οι 10 θα ειναι πριν τον αγωνα,10 κατα τη διαρκεια και 10 μετα το τελος.
κανονας 2:το ευεργετικο μασημα τσιχλας (το οποιο διατηρει σε υψηλα επιπεδα την αυτοσυγκεντρωση των ποδοσφαιριστων αποφορτιζοντας τους συγχρονως κι απ το αγχος)κατα τη διαρκεια των αγωνων αποτελει υποχρεωση των ποδοσφαιριστων
κανονας 3:η αγαπη μας για το αθλημα πρεπει να εκδηλωνεται σε καθε μας αθλητικη δραστηριοτητα οπως με αγκαλλιτσες εν ωρα αγωνα,φιλικα κεφαλοκλειδωματα,κοκ.
κανονας 4:οι αθλητες θα πρεπει να κανουν σωστη κατανομη δυναμεων κατα τη διαρκεια του αγωνα.αχρειαστα τρεξιματα των αμυντικων για να σταματησουν τους αντιπαλους επιθετικους που βγηκαν στην πλατη της αμυνας,θα τιμωρουνται με αμεση διακοπη συμβολαιου.οι αμυντικοι μας υποχρεουνται να τους σταματουν με τη δυναμη της σκεψης κατι που θα διδαχθουν μεσω ειδικων προπονησεων που θα πραγματοποιηθουν με τη βοηθεια του ειδικου συνεργατη μας Γιουρι Γκελερ.
κανονας 5:η φυσικη κατασταση ειναι για φλωρους.
κανονας 6:τον μπουλο οσοι δεν σεβονται και υπακουν τον συμπαικτη-προπονητη τους.ειναι εχθροι του ΠΑΟΚ μας κι ευελπιστουμε ο μεγας ΠΑΟΚτσης απο κουνια Τζαβελλας να τους εξαφανισει.

ξέχασες τον κανόνα μετά από ήττες να πηγαίνουν στα μπουζούκια για να παίρνουν ψυχολογία και να μην το βάζουν κάτω. Είναι μόλις 27 ετών και έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης σαν κόουτς. Τη φαλάκρα δεν την καλλιεργεί, αλλά είναι πολύ φιλόδοξος. Ακύρωσε πρόταση το Γενάρη από πριμέρα ντιβιζιόν, για να προπονείται στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Μιλάμε για παίκτη που βλέπει πολύ μπροστά. Τέτοιοι παίκτες μπορούν να γίνουν αξιόλογοι προπονητές και δεν εμπεριέχουν ρίσκο

- hasio_john
Διάλεξες και συ στο 666 σου ποστ να πεις το παραπάνω ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Λετε η μερα που ξημερωνει να ειναι η καθοριστικη?

Δεν έλεγες κάτι άλλο καλύτερα? :p
Τζαμάλ, οι δύο από τους τρεις που αναφέρεις, δεν μπορούν τα παληκάρια.
Αλλά με Αντσελότι συμβιβάζομαι, αν και είναι γεροξεκούτης και δεν παίζει επιθετικά.
Αλλά με Αντσελότι συμβιβάζομαι, αν και είναι γεροξεκούτης και δεν παίζει επιθετικά.
Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και με το τάιμινγκ της φυγής του από
τους Viola το σενάριο να έχουμε κάνει πρόταση και να περιμένουμε τον
Αεροπλανίνο
νομίζω είναι αρκετά πιθανό.
τους Viola το σενάριο να έχουμε κάνει πρόταση και να περιμένουμε τον
Αεροπλανίνο
νομίζω είναι αρκετά πιθανό.
Ας υποθεσουμε οτι πιστευουμε τους αρδολογους-μπουρδολογους η κατασταση εχει ως εξης
Εχουμε κλεισει Τουντορ ο οποιος εχει παει μαζι με τον βοηθο του στην Δανια (μεχρι κ τα εισητηρια εχουμε πληρωσει) κ εχουν ηδη ξεκινησει τον προγραμματισμο της νεας ομαδας,στον αντιποδα δεν τρεχει κ τιποτα σοβαρο μιας κ εχουμε ηδη plan b με Γκαρσια αλλα φυσικα υπαρχει κ η περιπτωση να εξελιχθει σε περιπτωση πασιεντζα η περιπτωση τουντορ μιας κ υπαρχει κ το ονομα εκπληξη που μπορει να ερθει αλλα αν δεν ερθει εχουμε plan a (tudor) k plan b (Garcia) οποτε δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας αδερφια μου ειμαστε καλυμενοι απο ολες τις μπαντες....
Τα υπολοιπα σεναρια που δεν εχουν ακομα αναφερθει ειναι τα εξης
ΓΧ διδυμο με Γκαρσια
Τριαδα φωτια με Γκαρσια-Τουντορ-Ματεο
Καποιος απο την Ιβηρικη χερσονησο
Ο προπονητης των Φεροες
Καποιος απο την Ιταλικη χερσονησο
ο Ομπραντοβιτς
Εχουμε κλεισει Τουντορ ο οποιος εχει παει μαζι με τον βοηθο του στην Δανια (μεχρι κ τα εισητηρια εχουμε πληρωσει) κ εχουν ηδη ξεκινησει τον προγραμματισμο της νεας ομαδας,στον αντιποδα δεν τρεχει κ τιποτα σοβαρο μιας κ εχουμε ηδη plan b με Γκαρσια αλλα φυσικα υπαρχει κ η περιπτωση να εξελιχθει σε περιπτωση πασιεντζα η περιπτωση τουντορ μιας κ υπαρχει κ το ονομα εκπληξη που μπορει να ερθει αλλα αν δεν ερθει εχουμε plan a (tudor) k plan b (Garcia) οποτε δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας αδερφια μου ειμαστε καλυμενοι απο ολες τις μπαντες....
Τα υπολοιπα σεναρια που δεν εχουν ακομα αναφερθει ειναι τα εξης
ΓΧ διδυμο με Γκαρσια
Τριαδα φωτια με Γκαρσια-Τουντορ-Ματεο
Καποιος απο την Ιβηρικη χερσονησο
Ο προπονητης των Φεροες
Καποιος απο την Ιταλικη χερσονησο
ο Ομπραντοβιτς
Εγω νομίζω θα έρθει ο Ιβαν για να κλειςει Αγγελο ώστε η ομάδα να πάει αέρας μέχρι το Δεκέμβρη δίνοντας έτσι χρόνο στον Αρνεςεν να χτίζει την ομάδα χωρις πίεση.
Απλά θα απαγορευτεί απο τον Άγγελο να κοουτσάρει την Ευρώπη και το Κύπελλο.Εκει θα αναλάβει το δίδυμο Γκαρσία-Ιβιτς.
Το σχέδιο ειναι να τελειώσει τη χρόνια ο Γ Χ που θα εχει ξετρελάνει τον Αρνεσεν απο την πορεία πρωταθλητισμού που θα κάνει η Κ20.
Απλά θα απαγορευτεί απο τον Άγγελο να κοουτσάρει την Ευρώπη και το Κύπελλο.Εκει θα αναλάβει το δίδυμο Γκαρσία-Ιβιτς.
Το σχέδιο ειναι να τελειώσει τη χρόνια ο Γ Χ που θα εχει ξετρελάνει τον Αρνεσεν απο την πορεία πρωταθλητισμού που θα κάνει η Κ20.
Στα σοβαρά τώρα, νομίζω πως εαν ο επιλεγμένος Προπονητης ηταν ο Τουντορ(που δεν εκανε γκελ σε εμάς τα γατονια και στους δημοσιογράφους και στον Ιβαν), η διοίκηση μας θα ειχε μπει στον κόπο να το επιβεβαιώσει.
Το οτι δεν το εκανε δείχνει οτι δεν θα πάει σε συμφωνία με Τούντορ.
Το οτι δεν το εκανε δείχνει οτι δεν θα πάει σε συμφωνία με Τούντορ.
Εγώ νομίζω ο Τούντορ κόπηκε γιατί στις προπονήσεις θα φανεί ότι παίζει καλύτερα από τα στόπερ μας. Δεδομένου ότι κ ο Πάμπλο έχει καλύτερα πάσα από τα χαφ μας, πάμε για προπονητή που δεν το κατέχει το τόπι, για να φαίνονται οι παίκτες καλύτεροι.
- Kostas_Peraia4
Δεν θα πεις τιποτα!!!!Την πληρωσα παντως.Δεν ξυπνησα να παω να δωσω μαθημα και ειμαι επι πτυχιωhasio_john έγραψε:Διάλεξες και συ στο 666 σου ποστ να πεις το παραπάνω ...Kostas_Peraia4 έγραψε:Λετε η μερα που ξημερωνει να ειναι η καθοριστικη?![]()
![]()
Δεν έλεγες κάτι άλλο καλύτερα? :p
mbison έγραψε:Εγώ νομίζω ο Τούντορ κόπηκε γιατί στις προπονήσεις θα φανεί ότι παίζει καλύτερα από τα στόπερ μας. Δεδομένου ότι κ ο Πάμπλο έχει καλύτερα πάσα από τα χαφ μας, πάμε για προπονητή που δεν το κατέχει το τόπι, για να φαίνονται οι παίκτες καλύτεροι.

- GiorgosAtha
Σήμερα πιστεύω θα είναι η μέρα προπονητή.
Ξέρει κανείς πότε έρχεται ο Frank?
offtopic: Εδώ κάτω κάτι πρέπει να μας ψεκάζουν. Οι gayβροι στην εταιρεία που δουλεύω ακόμα δεν είδαν που λέει ο λόγος την φάτσα του Silva και μιλάνε για αυτόν λες και είναι ο νέος-Mourinho που θα τους οδηγήσει στην 4αδα του Ch.L. ή στην κατάκτηση του Europa! Αν τον παίρναμε εμείς θα ήταν ο Στάικος Βεργέτης της Πορτογαλίας....
Ξέρει κανείς πότε έρχεται ο Frank?
offtopic: Εδώ κάτω κάτι πρέπει να μας ψεκάζουν. Οι gayβροι στην εταιρεία που δουλεύω ακόμα δεν είδαν που λέει ο λόγος την φάτσα του Silva και μιλάνε για αυτόν λες και είναι ο νέος-Mourinho που θα τους οδηγήσει στην 4αδα του Ch.L. ή στην κατάκτηση του Europa! Αν τον παίρναμε εμείς θα ήταν ο Στάικος Βεργέτης της Πορτογαλίας....