Αυτό λέω και εγώ. Πιο πάνω με παρεξήγησες. Η ΠΑΕ επιτέλους ας ενεργήσει. Εμείς από την πλευρά μας τι προσφέρουμε στην ομάδα αν δεν στηρίουμε τον προπονητή της που είναι το θεμέλιο του αγωνιστικού? Εγώ έγραψα ότι ξεκινήσαμε με -3. Φταίει ο Ίβιτς για αυτό ή η ΠΑΕ? Φταίει ο Ίβιτς για τους χαμένους βαθμούς από τη διαιτησία? Αν ήσουν εσύ στη θέση του προπονητή, σε κλέβανε και μετά τα άκουγες εσύ θα ήταν ωραίο? Οι ευθύνες πρέπει να αποδίδονται εκεί που πρέπει. Ο Ιβάν μας έσωσε και για μένα αυτό δεν ξεχνιέται με τπτ. Σήμερα για αυτό που βλέπουμε όμως έχει ευθήνη κατά 90% η οικογένεια Σαββίδη. Ο προπονητής έχει μικρό μερίδιο, γιατί μικρό μερίδιο του αφήνουν να έχει. Δεν είμαστε όπως η Μάντσεστερ του Φέργκιουσον, να ξέρεις ποιος επιλέγει παίκτες και μεταγραφική στρατηγική.Sick Bastard έγραψε:Αδερφέ, ο προπονήτης μας είπε, ότι ντρέπονται για τη βαθμολογική θέση της ομάδας.simba έγραψε:
Υ.Γ.Σικ, δεν παει ετσι ρε συ.Η ομάδα έχει όσους βαθμούς έχει. Και είναι στη χειρότερη θέση της 12ετιας. Αυτά τα τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπεντε κι έντεκα που αποσκοπούν ήθελα να ξέρω, να πείστουν ποιοι; Ο ορισμός του στρουθοκαμιλισμού είναι αυτός.
Σιγουρα δεν ειναι μονο αυτο (κ οσοι το ισχυριζονται, βλεποντας ολα τα αλλα ροδινα, ναι, στρουνθοκαμηλιζουν)
Αλλα καλως ή κακώς μετραει κ αυτο σα συνισταμενη, δε γινεται να το απορριψουμε αποτιμωντας συνολικα τη φαση.
Δεν είπε -και προς τιμήν του- κι αν κι εφόσον κι ωχ αμάν αμάν. (αυτό θα έλειπε βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Και είμαι σίγουρος ότι βλεπουν τη βαθμολογία και δεν υπολογίζουν τα ''αν'', όσοι έχουν μείνει με λίγη τσίπα στην ομάδα, λένε, μ@λ@κες είμαστε στην 11η θέση κι έχουμ 11 βαθμούς, οι σαρδέλες είχαν περισσότερους.
Εγώ να δεχτώ ότι αδικούν τον εαυτό τους με αυτή τη συγκομιδή, αλλά δεν οδηγεί πουθενά να φτιάχνει ο καθένας την εικονική βαθμολογία στο μυαλό του (όλος τυχαίως βγαίνουν πάντα παραπάνω οι βαθμοί, ποτέ λιγότεροι) για να δικαιολογήσει πράγματα κι αγωνιστικές συμπεριφορές.
Δέχομαι ότι η διαφορά με τον γαύρο, πέρυσι δεν είναι 40 βαθμοί ναι, προφανώς και είναι θέμα κλεψιάς αλλά στην τελική σούμα πάλι είμαστε πάρα πολύ πίσω.
Είναι μια ακόμα δικαιολογία που καλύπτει όμορφα κάποια πράγματα.
Αυτό έλεγα τις προάλλες και συμφωνήσατε αρκετοί.![]()
Δεν υπάρχουν πια ή θα πρέπει να εκλείψουν αυτές οι δικαιολογίες.
Η ομάδα έχει καρδιογράφημα νεκρού (κι) επειδή, κάθεται κι ασχολείται με αυτές τις μαλακίες.
Έχει τόσους βαθμούς όσους δείχνει ο πίνακας.
Δεν της αρέσει της ΠΑΕ αυτή η βαθμολογία; Θαυμάσια, ας πάρει την ομάδα κι ας κάνει ένα δικό της πρωτάθλημα.
Αλλά αυτό δεν γίνεται. Οπότε η βαθμολογία είναι αυτή και για να πάει (αν θέλει) ψηλότερα πρέπει να ενεργήσει με βάση αυτό.
Φτάνει.
Όπως και να το κάνεις αλλοιώς παίζεις με τον Ατρόμητο όταν έχεις 19-20 βαθμούς και είσαι μόλις 3 πίσω από τον 1ο. Η ομάδα έχει στόχο και κυνηγάς το πρωτάθλημα. Αν μια ομάδα χάσει τον στόχο, δυστυχώς όλοι τα παρατάνε.
Φυσικά η ποιότητα της ομάδας είναι εξίσου σημαντική. Στον ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται και ο προπονητής πρέπει να έχει εμπειρία και δε διαφωνώ σε αυτό. Είμαστε χώρα που πρέπει να μάθει και δεν έχει τπτ να διδάξει στο ποδόσφαιρο. Ο Σάντος ήταν τεράστιο φροντηστήριο για όλους μας και έκανε πολλούς μάγκες δίπλα του (ΖΒ κυρίως). Κάτι όμως ήξερε παραπάνω και μας χυλοπίτιασε ο Φερνάντου. Δε μπορεί να δουλέψει σοβαρά ένας προπονητής στον ΠΑΟΚ με τα μυαλά της διοίκησης. Κάνουν άρχοντα τον ΤΔ, ο οποίος με τα αφεντικά μακρυά κοιτάει να βγάλει το μέγιστο κέρδος. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν ΤΔ που πέρασε στον ΠΑΟΚ επί Σαββίδη ότι έκανε έντιμες διαπραγματεύσεις. Δική μου άποψη - δεν την επιβάλλω σε κάποιον. Δε λέω άκουσα αυτό και εκείνο. Απλά βλέπω τα ποσά που υπογράφουνε οι παίκτες στον ΠΑΟΚ και αντίστοιχα σε ομάδες του επιπέδου μας (Στεάουα, Αεκ, πρωταθλητριες Βαλκανικών κρατών) και καταλαβαίνω ότι κάτι παίζει. Επί 5 χρόνια μόνο 2 παίκτες ήταν το value πάνω από το money που πληρώσαμε. 5-6 ήταν στο value/money και καμιά 50αριά ήταν κατά πολύ υπερεκτιμημένοι. Για όλα αυτά κανείς Δώνης, Στέφενς, Άγγελος, Τουντορ και Ίβιτς έφεραν ευθύνη. Ίσως καλό θα κάνανε να μιλούσανε δημόσια, μπας και βάλει λίγο μυαλό το αφεντικό που του τα μασάνε.
Όταν λοιπόν το μπάτζετ σου το έχουν κάψει οι αποζημιώσεις και τα υπερεκτιμημένα συμβόλαια (που έχουν και άλλη τόση εφορία) μετά δε μένει χώρος για ποιοτικές προσθήκες και παρουσιάζεις ελλειπές ρόστερ.