Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από ARMY »

city_boy έγραψε:Οι ομαδες ακολουθουν τον κοσμο.Οσο εμεις ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ κυπελλουχο πρωταθλητη,κατοχο του τσαμπιονς λιγκ και του σουπερ καπ τοσο θα ανεβαινει η ομαδα.Οσο τον ονειρευεσαι 3-4 γιατι απλα "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα κυπελλα" κτλ κτλ τοσο θα μικραινει η ομαδα μας.
Συμφωνώ, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που ονειρεύεται τον Π.Α.Ο.Κ. 3ο ή 4ο. Όλοι 1ο τον ονειρευόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Kourdos έγραψε:Άλλα 4 εκ. (bonus C.L. + εισιτήρια) απόψε για τον ΑΠΟΕΛ, και no sleep tonight, έχει γεμίσει η Θεμ. Δέρβη αλλαλάζοντες...

Πλήρες όνομα: Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας
Σύντομο όνομα: ΑΠΟΕΛ
Προσωνυμίο: Θρύλος

το τελευταίο μας το χαλάει όμως :mrgreen:
Αν ήξερες τι παίζει στο πρωτάθλημα της Κύπρου μάλλον δε θα σε χαλούσε μόνο το τελευταίο. :opaokara: :opaokara:
:pano:
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Αλλη μια αποδειξη ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΖΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ........

Γιατί βαρέθηκα να ακούω ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ-ΠΑΠΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παραπάνω γιατί δεν έχει λεφτά....

ΣΩΣΤΕΣ-ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ χρειάζονται...και όχι Σπαντάτσιοι!!!!! :lol: :lol:

ΥΓ και άλλος ένας παπάς
ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ έναν νεαρό 19χρονο????

ούτε ένας!!!
όλοι έμπειροι και μπαρουτοκαπνισμένοι!!!!
Γιατί επίσης βαρέθηκα να ακούω για τις περίφημες.....ακαδημίες!!!!!!
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Ξεχνας τον παραγοντα ''παραγκα'' και λοιπη μποχα, η οποια υπαρχει σε αφθονια στην Ελλαδα.
αυτος ειναι και ο λογος που ο ΠΑΟΚ παει καλα στην Ευρωπη,αλλα στην Ελλαδα του βαζουν ταβανι.η δικη σου υψηλη θεση,''ποναει'' την τσεπη των υπολοιπων,και γιαυτο δεν προκειται να σε αφησουν για ψηλοτερα.
τους τροπους τους εχουμε δει εδω και χρονια αλλωστε.
σαν αυτο που ελεγαν οι παλιοι, οτι για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να εχεις οχι μια,αλλα δεκα φορες καλυτερη ομαδα.
να θυμησω μηπως το κορακι οταν εστειλε τον βαζελο στα προκριματικα τσου-λου με ...προεδρικο διαταγμα?ποσο διαφορετικα ισως ηταν τα πραγματα στον ΠΑΟΚ τωρα,μονο απο αυτο...
ή για το πρωταθλημα που σου εκοψαν με το''ετσι θελω''?
αν υπηρχε αξιοκρατια και καθαρο ποδοσφαιρο,θα συμφωνουσα πρωτος μαζι σου.υπο αυτες τις συνθηκες ομως οχι αδερφε...ας μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
μακαρι να μοιασουμε σε παρα πολλα στο Κυπριακο ποδοσφαιρο...
τα θερμα μου συγχαρητηρια στο ΑΠΟΕΛ.μας εκανε περηφανους ολους σαν Ελληνες
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

city_boy έγραψε:Αποψε το ΑΠΟΕΛ ξεφτυλισε την λιον.

Την πατησε.Οπως πατησε και αλλες τοσες ομαδες στην πορεια του.

Οκ θα μου πειτε αυτο το ξερω.Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ την πεσαν πολυ ασχημα στους παιχτες της ομαδας μετα απο καποια ασχημα παιχνιδια στο πρωταθλημα.

Θα πει καποιος μα ειναι δυνατον?Ναι ειναι.Γιατι?μα γιατι οι οπαδοι τους θελουν τα παντα.Τιποτα λιγοτερο απο τα παντα.

Και σε αυτην την φαση επειδη βρισκομαι σε ευθυμια οπως ειχε πει καποτε ο πουρουπουπου στον σκορδα θα πω 2 πραματακια για τους πιτσιρικαδες εδω μεσα.

Υπαρχει μια αρχαια αμερικανικη παροιμια ( :D ) που λεει οτι η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν απο μια.
Εδω μεσα θα ακουσετε τα παντα,απο το "εχασε ο ΠΑΟΚ 3-0 απο τον βαζελο οκ και τι εγινε",στο"ενταξει τι επρεπε να κανουν στους παιχτες που χασανε απο την παναχαικη και χασαμε το πρωταθλημα να τους πεταξουν απο τον λευκο πυργο?" μεχρι το προσφατο του DC οτι ειναι αλλαζωνικο να λες Μια Πολη Μια Ομαδα.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ.

Ειδα το ΑΠΟΕΛ σημερα και ξενερωσα την ζωη μου.Να ειμασταν εμεις στην θεση τους και να καναμε πουτ@ν@ την λιον στους 16!!ο μπαμπας μου ρε θα χτυπουσε το τυμπανο και ο μπαμπας του κολλητου μου θα εδινε το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα στον λαο.

Οι ομαδες ακολουθουν τον κοσμο.Οσο εμεις ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ κυπελλουχο πρωταθλητη,κατοχο του τσαμπιονς λιγκ και του σουπερ καπ τοσο θα ανεβαινει η ομαδα.Οσο τον ονειρευεσαι 3-4 γιατι απλα "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα κυπελλα" κτλ κτλ τοσο θα μικραινει η ομαδα μας.

Ονειρευτειτε εσεις τον ΠΑΟΚ 3-4ο εγω με τον οπαδισμο 12ΧΡΟΝΟΥ ο ιδιος ο μαρινακης να κατεβει και νε με πει φιλε δεν θα παρεις πρωταθλημα ποτε εγω θα του τραγουδησω το ΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

καληνυχτα.μπραβο ΑΠΟΕΛΑΡΑ
συμφωνώ σε όλα! +4
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οκ θα μου πειτε αυτο το ξερω.Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ την πεσαν πολυ ασχημα στους παιχτες της ομαδας μετα απο καποια ασχημα παιχνιδια στο πρωταθλημα.

Θα πει καποιος μα ειναι δυνατον?Ναι ειναι.Γιατι?μα γιατι οι οπαδοι τους θελουν τα παντα.Τιποτα λιγοτερο απο τα παντα.

Και σε αυτην την φαση επειδη βρισκομαι σε ευθυμια οπως ειχε πει καποτε ο πουρουπουπου στον σκορδα θα πω 2 πραματακια για τους πιτσιρικαδες εδω μεσα.

Υπαρχει μια αρχαια αμερικανικη παροιμια ( :D ) που λεει οτι η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν απο μια.
Εδω μεσα θα ακουσετε τα παντα,απο το "εχασε ο ΠΑΟΚ 3-0 απο τον βαζελο οκ και τι εγινε",στο"ενταξει τι επρεπε να κανουν στους παιχτες που χασανε απο την παναχαικη και χασαμε το πρωταθλημα να τους πεταξουν απο τον λευκο πυργο?" μεχρι το προσφατο του DC οτι ειναι αλλαζωνικο να λες Μια Πολη Μια Ομαδα.

Ειδα το ΑΠΟΕΛ σημερα και ξενερωσα την ζωη μου.Να ειμασταν εμεις στην θεση τους και να καναμε πουτ@ν@ την λιον στους 16!!ο μπαμπας μου ρε θα χτυπουσε το τυμπανο και ο μπαμπας του κολλητου μου θα εδινε το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα στον λαο.

Οι ομαδες ακολουθουν τον κοσμο.Οσο εμεις ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ κυπελλουχο πρωταθλητη,κατοχο του τσαμπιονς λιγκ και του σουπερ καπ τοσο θα ανεβαινει η ομαδα.Οσο τον ονειρευεσαι 3-4 γιατι απλα "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα κυπελλα" κτλ κτλ τοσο θα μικραινει η ομαδα μας.

Ονειρευτειτε εσεις τον ΠΑΟΚ 3-4ο εγω με τον οπαδισμο 12ΧΡΟΝΟΥ ο ιδιος ο μαρινακης να κατεβει και νε με πει φιλε δεν θα παρεις πρωταθλημα ποτε εγω θα του τραγουδησω το ΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Θες κι αλλη αποδειξη οτι ειρωνευεσαι τους παντες και τα παντα? Εκανε ορθογραφικο λαθος ο φιλος και εσυ το ξαναγραφεις επιτηδες με ωμεγα και δυο λ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Η πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι εδώ, έχει να κάνει και με την ΥΠΟΜΟΝΗ που έδειξε η ομάδα τους σε κάποιες αποτυχίες.
Κάπου μέσα στην συνολικότερη πορεία τους θα είχαν αποτυχίες, αλλά δεν τους πέταξαν στη θάλασσα απλά έσκυψαν το κεφάλι και δούλεψαν περισότερο. Όσο δε τους την πέφτουν διάφοροι κάφροι στο πρωτάθλημά τους, τόσο κινδυνεύουν να μην ξανακάνουν τίποτα άξιο λόγου ποτέ.
Ποτέ κανείς δε πήγε μπροστά ενδίδοντας στα καφριλίκια του κάθε βλάκα που αδυνατεί να καταλάβει ότι σε ένα παιχνίδι και θα χάσεις και θα κερδίσεις και απ όλα.
Αν οι παίχτες του ΠΑΟΚ είχαν ''πεταχτεί απ το Λευκό Πύργο'', όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε να κάνουν οι τότε κάφροι μ@λ@κες, εκείνη η υπέροχη ομάδα δεν θα είχε πάρει πρωτάθλημα και θα είχε διαλυθεί.
Ο οπαδός μπορεί να ονειρεύεται ότι θέλει, η πραγματικότητα και η αντιμετώπισή της είναι διαφορετικά πράγματα.
Αν νομίζετε ότι με ένα σύστημα ''μηδενικής ανοχής'' σε αποτυχίες ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μα#%@ίες λες. Χτες ας πούμε, μετά το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα που ήρθε μηδέν-μηδέν, έπρεπε να σπάσουν κανα δυο αμάξια να στρώσουν επιδερμίδα τα καλόπαιδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ΧΙλια συγνωμη δεν ειμαι ο μιστερ ορθογραφιας,ειδα το αλαζονας γραμμενο αλλαζωνας και συνεχισα το λαθος.

Εδω ο κοσμος καιγεται...

Ντιμ μην ασχολεισαι με την παρτη μου φιλε,γιατι αφενος κανω ορθογραφικα αφετερου λεω συχνα-πυκνα πραματα που πονανε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

city_boy έγραψε: λεω συχνα-πυκνα πραματα που πονανε.
Τα μυαλά μας.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Ε καλα μην τα παιρνεις τοσο βαρια!

και εγω δεν ειπα να σπαμε αμαξια σε καθε στραβη,εγω λεω τι ζητανε αυτοι (πρωταθλημα-κυπελλο-πορεια στην ευρωπη) και τι ζητανε καποιοι απο εμας εδω.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μπραβο στον ΑΠΟΕΛ , για την νικη του και την μεχρι τωρα πορεια του. Αν σκεφτει κανεις οτι εχουν ξεκινησει και παιζουν απο τις 13 Ιουλιου ( με δυο προκριματικους γυρους και τα συναφη) , η χθεσινη νικη αποκτα ακομα μεγαλυτερη σημασια .... Μεγαλη μαγκια μια ελληνικη ομαδα να προχωραει στους 8 του Τσ.Λ.

Απο εκει και περα δυο-τεις διαπιστωσεις :

- Οτι τα μπατζετ δεν παιζουν ρολο 100% ειναι δεδομενο . Αποδειχτηκε φετος στο παιχνιδι με την Τοττεναμ αλλα και παλαιοτερα ... Δεν εκανε κατι πρωτογνωρο για τα ποδοσφαιρικα δεδομενα ο ΑΠΟΕΛ.

- Δεν νομιζω οτι υπαρχει δυνατοτητα συγκρισης μεταξυ ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ , στην παρουσα φαση και χρονικη στιγμη. Ο ΑΠΟΕΛ εχει μια σταθερη διοικηση , οικονομικα ευρωστη , πραγμα που δεν δημιουργει προβληματα, πιστεψε σε ενα προπονητη , πηρε ποιοτικους παικτες και με υπομονη εχτισε αυτο που βλεπουμε... Ο ΑΠΟΕΛ μπορει να εχει το μικροτερο μπατζετ( 14 εκ.) στο Τσ. Λ. αλλα σε σχεση με Μπαρτσα και αλλα μεγαθηρια .... Σε σχεση με εμας ????

Δεν νομιζω οτι αν συγκρινουμε το ροστερ του ΑΠΟΕΛ με το δικο μας θα βρουμε πολλα κοινα σημεια ...

Εμεις δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε , δεν υπαρχει καποιος μεγαλομετοχος , με διοικησεις πρωτοδικειου , αποδεσμευουμε παικτες , πουλαμε παικτες , κοιταμε να στηριχτουμε σε παικτες των ακαδημιων και με εξαιρεση την παρουσια ενος πραγματικα καλου προπονητη προσπαθουμε να παμε μπροστα....

Υ.Γ. Καλα αυτος ο Χιωτης ειναι τοσο λιγος , ωστε να κληθει εστω μια φορα στην Εθνικη ??? Παει στο διαολο , τουλαχιστον φετος ειναι αρκετα καλος ... :?

Υ.Γ 2 Ποιος Αιλτον και @ρχιδια με λουλουδια .... Φερε ρε Σαχπα , τον Αιγυπτιο να τρελαθουμε .... 8-)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Ότι και να πούμε ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ.

Συμφωνώ με σάρκ σε όλα.

Αυτός ο Χιώτης από την περίοδο της αεκ ήταν παιχτούρας αλλά οι μακάκες των έδωσαν. Θυμάμαι ότι το έλεγα στο πατέρα μου και με θεωρούσε ΄΄χαζό΄΄ όπως και με τον μορέτο και αυτός καλός κίπερ.

ΤΕΣΠΑ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΣΟΥ ΛΟΥ!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Sick Bastard έγραψε:

Η πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι εδώ, έχει να κάνει και με την ΥΠΟΜΟΝΗ που έδειξε η ομάδα τους σε κάποιες αποτυχίες.
Κάπου μέσα στην συνολικότερη πορεία τους θα είχαν αποτυχίες, αλλά δεν τους πέταξαν στη θάλασσα απλά έσκυψαν το κεφάλι και δούλεψαν περισότερο. Όσο δε τους την πέφτουν διάφοροι κάφροι στο πρωτάθλημά τους, τόσο κινδυνεύουν να μην ξανακάνουν τίποτα άξιο λόγου ποτέ.
Ποτέ κανείς δε πήγε μπροστά ενδίδοντας στα καφριλίκια του κάθε βλάκα που αδυνατεί να καταλάβει ότι σε ένα παιχνίδι και θα χάσεις και θα κερδίσεις και απ όλα.
Αν οι παίχτες του ΠΑΟΚ είχαν ''πεταχτεί απ το Λευκό Πύργο'', όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε να κάνουν οι τότε κάφροι μ@λ@κες, εκείνη η υπέροχη ομάδα δεν θα είχε πάρει πρωτάθλημα και θα είχε διαλυθεί.
Ο οπαδός μπορεί να ονειρεύεται ότι θέλει, η πραγματικότητα και η αντιμετώπισή της είναι διαφορετικά πράγματα.
Αν νομίζετε ότι με ένα σύστημα ''μηδενικής ανοχής'' σε αποτυχίες ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά είστε βαθιά νυχτωμένοι.

σικ και εμείς έχουμε δείξει ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια υπομονή σε ατυχίες και πολλές όμως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα χειροπιαστό. Ϊσως βέβαια σκέψου πως το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα κάθε χρόνο μέσα στους διεκδικητές τίτλου ενώ εμείς ποτέ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”