Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
http://www.transfermarkt.de/de/facundo- ... 48607.html
Facundo Píriz
αμ χαφ που με καλο σωματοτυο βασικος στη νασιοναλ μοντεβιδεο αι στην εθ ελπι ουρουγουαης,
Facundo Píriz
αμ χαφ που με καλο σωματοτυο βασικος στη νασιοναλ μοντεβιδεο αι στην εθ ελπι ουρουγουαης,
ο μορις εντου πηγε στοουκ.....μανιακε εισαι εκτος πραγματικοτητας......πραγματικα,καλοπροαιρετα το λεω,αλλα ετσι ειναι....
το τοπικ λεει θα θελατε ρε συ..κποι ειναι εφικτοι κποι οχι., 
αντωνης τσαουσης αρ μπακ χαφ με το νο 3 στις σερρες...γεννηθεις το 92 .., μ αρεσε χτες και ειναι σε θεση που θα θελουμε 2 το καλοκαιρι...ας τον εχουμε υπο παρακολουθηση
- desperando
- Επικοινωνία:
οσο οι επιλογες γινοντε απο δωνη, γεωργιαδη, βρυζα δεν θελω κανενας να αποκτηθει απο την ΠΑΟΚΑΡΑ
Εντάξει έχω ένα ευκολάκι ρε συ Ζήση, Γιώργο και Γιώργο του Χ.
Νάτσο Σκόκο.
Δοκιμασμένος και με προσιτό κασέ για έμας θέλω να πιστεύω πλέον.
Νάτσο Σκόκο.
Δοκιμασμένος και με προσιτό κασέ για έμας θέλω να πιστεύω πλέον.
Εξαρτάται πόσα δίνουμε πλέον...
Δε ξέρω πόσα παίρνει απλά πόσταρα το όνομα μιας και το παίζουμε large για Ιανούαριο
Δε ξέρω πόσα παίρνει απλά πόσταρα το όνομα μιας και το παίζουμε large για Ιανούαριο
Να τον έχω να μου κάνει 1/10 ματς και να είναι πιανόλας μαζί με τον Σάχα και να τρώει η ομαδά μου 6 απ τον gayρο και 4 απ τον Μπέο, όχι ευχαριστώ.
-
Dimg4
Ρε φιλε το εξτρεμ σου φταιει αν τρωει η ομαδα σου 6 απο το γαυρο? δηλαδη θα σε χαλουσε απο τον ρομπερ τωρα?
Ισχύει μέχρι τελευταίας λέξης!Karelias έγραψε:Να τον έχω να μου κάνει 1/10 ματς και να είναι πιανόλας μαζί με τον Σάχα και να τρώει η ομαδά μου 6 απ τον gayρο και 4 απ τον Μπέο, όχι ευχαριστώ.
αν έπαιρνε το πολύ 600 ίσως ήταν εφικτό.teod1980 έγραψε:Εξαρτάται πόσα δίνουμε πλέον...
![]()
όταν όλοι παίρνουν 300 κ κάτω, τότε το 600άρι συμβόλαιο θα είναι πρόκληση για τους υπόλοιπους
εδω εχουμε 800αρι και το διαπραγματευομασταν 1,5 χρονο ρε φιλε...
καρελια διαφωνω αν ειναι πληρωμενος στην ωρα του μια χαρα παιζει και ειναι παιχτης που μπορει να σε παρει μονος του παιχνιδια...