Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από Eagle1980 »

john4serres έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 11:24 Σε απόσταση αναπνοής έχουμε ΠΑΟΚ-αρης αύριο και εσείς λέτε για το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός της Κυριακής;;;
Αυτο και αν δεν πρέπει να γίνει δίκαιο έχεις!!!
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

λογικα θα αναβληθει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε νομίζω ότι πρέπει να αναβάλλονται αγωνιστικές για τέτοια θέματα.
Δηλαδή αν αναβληθεί ένα παιχνίδι σε ένα άθλημα , το παιδί που πέθανε θα γυρίσει πίσω;

Πολύ υποκριτική οπτική.

Η μπάλα είναι ένα παιχνίδι , δεν έχει καμία σχέση με το πόλεμο που γίνεται στους δρόμους και τη πληρώνουν όλοι σχετικοί ή άσχετοι.
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
tzo_1926, Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

giapas έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 11:35 Δε νομίζω ότι πρέπει να αναβάλλονται αγωνιστικές για τέτοια θέματα.
Δηλαδή αν αναβληθεί ένα παιχνίδι σε ένα άθλημα , το παιδί που πέθανε θα γυρίσει πίσω;

Πολύ υποκριτική οπτική.

Η μπάλα είναι ένα παιχνίδι , δεν έχει καμία σχέση με το πόλεμο που γίνεται στους δρόμους και τη πληρώνουν όλοι σχετικοί ή άσχετοι.
Νόμιζω φίλε μου οτι λάθος το σκέφτεσε.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

giapas έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 11:35 Δε νομίζω ότι πρέπει να αναβάλλονται αγωνιστικές για τέτοια θέματα.

Πολύ υποκριτική οπτική.

Ο λόγος που για μένα πρέπει να αναβληθεί το αυριανό ΠΑΟΚ - ρούλης στο μπάσκετ είναι προφανής. Θα υπάρχει συγκέντρωση σχεδόν 9.000 οπαδών στο Παλατάκι και η ψυχολογία της μάζας του όχλου είναι ανεξέλεγκτη.

Έχεις την εντύπωση ότι σκέφτονται όλοι λογικά και ψύχραιμα;
Είναι πολύ εύκολο σε πιτσιρικάδες, που το αίμα τους βράζει, να ξεφύγει το πράγμα.
Και δεν εννοώ μέσα ή κοντά στο γήπεδο, αλλά στην ευρύτερη περιοχή (ανατολικά).

Οπότε θεωρώ καλύτερα να αναβληθεί το αυριανό παιχνίδι στο μπάσκετ.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 3):
Eagle1980, TylerDurden, Andrew R
giapas

Δημοσίευση από giapas »

αν για το τοπικο ντέρμπυ μπορεί και να υπάρχει νόημα, το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός τι σχέση έχει;

Πχ αν είχε βολευ ΠΑΟΚ - Συρος θα έπρεπε να αναβληθεί;
Αν είχει ποδόσφαιρο γυναικών θα έπρεπε να αναβληθει;

Δεν έχει να κάνει ενα αθλητικό γεγονός με τη στάση σεβασμού και προβληματισμού που πρέπει να δείχνουν όλοι σε τέτοια φαινόμενα.
Καθημερινά υπάρχουν άπειρα σκηνικά σκληρής παραβατικότητας σε αυτές τις ηλικίες με αφορμή τα οπαδικά, για ουσίες , για ψιλομαγκιές, για ψύλλου πήδημα στη τελική επειδή ένας στραβοκοίταξε έναν άλλον.

Είναι μια τραγική μέρα για τους γονείς και μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να πενθήσουν όπως θέλουν.
Κανείς άλλος, πόσο μάλλον μια τόσο θολή έννοια όπως η οπαδική.

Σεβαστό βέβαια κάποιος άλλος να το σκέφτεται αλλιώς.
Εγώ πάντως δε βλέπω σχέση .
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να το πω αλλιώς.
Όταν έγινη η τραγωδία στα Τέμπη η κυβερνηση ανέβαλλε όλα τα αθλητικά γεγονότα για εκείνο το 3ημερο , και καλά σαν πένθος.
Αυτό ήταν ένα τέρμα υποκριτικό γεγονός γιατί είδαμε στη μετέπειτα πορεία των γεγονότων πόσο "πένθος" ένιωθαν οι κυβερνώντες.

Έχουμε χορτάσει από υποκριτικές κινήσεις "πένθους" από επίσημους φορείς.

Στη τελική , αν εσύ δε θες για λόγους πένθους μη πας στο γήπεδο. Η πήγαινε και κάτσε σιωπηλός. Ή κάτι άλλο. Δικαίωμά σου και το σέβομαι.

Δεν έχει καμιά δουλειά η αναβολή πρωταθλημάτων σε οποιοδήποτε άθλημα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Καμία αναβολή. ΟΛΟΙ οι εγκληματίες δολοφόνοι μέσα. Ανεξαρτητου φανελας. Εμφανίζεις πανί σλλλης ομάδας μέσα. Φανέλες λάφυρα μέσα.
These users thanked the author Taseos for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Δεν νομίζω να αναβληθεί τίποτα. Ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή κίνητρα. Άλλοι λένε οπαδικα, άλλοι άλλα. Αν θυμάστε, είχε μαχαιρωθεί ένας οπαδός της αεχ από γαύρους στην Χαλκίδα πριν λίγο καιρό. Τίποτα δεν αναβλήθηκε, ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι τα κίνητρα ήταν οπαδικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Παρ 13 Μαρ 2026, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

επειδή δεν ξέρει κάνεις ακομα απο τους αρδ τι στο κακό έγινε και γράφουν οτι ναναι περιμένετε να δούμε τι έγινε στην πραγματικότητα και αφήστε για μένα το τι χρώμα ήταν....τραγικό ειναι αυτο που συνέβη με τον Νασο τον Άλκη και βεβαίως το οργανωμένο με τον λυγγεριδη...φιλιοπουλοι το κοντινό στην Χαλκίδα με αεκτσηδες και γαβρους και ότι έχει σχέση με ραντεβού θανάτου το οτι τον σκότωσαν και δεν σκότωσε απέχει πολύ λίγο και για μένα δεν ειναι καν άξιο αναφοράς γιατί ήταν εκει ηθελημένα και για αυτο τον σκοπό...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Εγω πρωσοπικα αμα γίνει δεν θα πάω αν μάθω οτι όντως ήταν οπαδικό για χιλιους και ένα λόγους , τωρα όμως δημοκρατία έχουμε και η αντιθετή αποψη απο την δική μου σεβαστη
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
giapas
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεκτά αυτά που λέτε.
Δεν διαφωνώ σε κάτι.

Εγω θεωρώ οτι είναι καλό να αναβληθεί ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο αυριανό παιχνίδι στο μπάσκετ, για τους λόγους που προανέφερα στο παραπάνω ποστ.

Αλλά έτσι το βλέπω εγώ, δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο ή είναι η άποψή μου σωστή.
Πάντως αν γίνει το παιχνίδι, που είναι και sold out, εγώ θα πάω. Δεν θα με αποτρέψει κάτι.

Απλά, αν επιβεβαιωθούν τα οπαδικά κίνητρα της δολοφονίας, όσο και να υπάρχουν χαμηλοί τόνοι ή να διαρρέεται ότι ίσως να μην ήταν οπαδικά τα κίνητρα, έχω την εντύπωση/πιστεύω, πώς αυτοί που πρέπει να ξέρουν ήδη ξέρουν τι περίπου παίζει με τα κίνητρα της δολοφονίας, από χτες το βράδυ μέχρι αυτή την ώρα και γι'αυτό έχουν πραγματοποιηθεί οι προσαγωγές κατευθείαν.

Οπότε υπάρχει ένα "ρίσκο" στην πραγματοποίηση του αγωνα και γι'αυτό λέω καλύτερα αναβολή.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Eagle1980
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως, με εκκρεμές το αυριανό παιχνίδι, πρέπει να είσαι επιεικώς ακατάλληλος, για να μην πω ηλίθιος, ώστε να αφήνεις ανυπόστατες (αν είναι τέτοιες) ΑΡΔοφημολογίες να διακινούνται πέρα δώθε, πολλώ δε μάλλον να έχεις ο ίδιος κάνει διαρροή σχετικά με τα κίνητρα του συμβάντος, χωρίς να έχεις διακριβώσει πλήρως το "τι και πώς".
These users thanked the author navigator11 for the post:
TylerDurden
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 11:08
renegade έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 10:41
Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:28 Συγνώμη αλλά ρε μάγκες, ΠΟΙΟΣ ΤΕΤΕΙ;;

Τι σας αρέσει σε αυτόν τον παίχτη που πέφτει περισσότερες φορές και από τον Μπράντον;
Ποδοσφαιρικοτατη άποψη :lol:
Μαθε μας μπαλιτσα τότε και άσε τα γελακια
Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχει έλλειψη γνώσης αλλά η κρίση αποκλειστικά με οπαδικα κριτήρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 13 Μαρ 2026, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όταν διαβάζω για δολοφονίες με οπαδικά κίνητρα, κάποια αισθήματα στα βάθη της ψυχής μου κομματιάζονται. Δεν θέλω να ακούω για αθλητικά γεγονότα, δεν θέλω να ασχοληθώ με αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ ο αθλητισμός είναι διασκέδαση, είναι άμιλλα, είναι πολιτισμός.
Κρίμα και πάλι κρίμα, άλλο ένα παλικάρι χάθηκε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σύγχρονη Ελλάδα έχει πάρα πολλούς τρόπους να δολοφονεί τα βλαστάρια της.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
horkokos4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”