δε φαίνεται να το κλείσαμε επισήμως
ας μείνουμε με την ελπίδα
μέχρι αύριο

Μη φερνεις κανεναν Ιβαν για να ευχαριστηθουν οι επιστηομες εδω του παοκμανια και να ικανοποιηθουν με την 2η θεση ασε εμας τους στραβοστομηδες να γκρινιαζουμε που θελουμε ενισχυση της ομαδας για να παρει ξανα πρωταθλημα...Ουτε απο την τσεπη σας να τα βαζατε μερικοι δεν θα κανατε ετσιomerta76 έγραψε:Φέρε κανά παιχτη ρε Μποτο αύριο και να είναι και ακριβός, μόνο και μόνο να δω τους στραβοστομηδες που παίζουν fm εδώ μέσα. Μόνο για αυτο
Στο FM που παίζουμε πάντως, Εσιτι, Μουργκ, Τσολακ, Χατσεριδι, Λεβεκ και Τέιλορ ούτε έξω από την εικονική Τούμπα δεν θα περνούσανomerta76 έγραψε:Φέρε κανά παιχτη ρε Μποτο αύριο και να είναι και ακριβός, μόνο και μόνο να δω τους στραβοστομηδες που παίζουν fm εδώ μέσα. Μόνο για αυτο
Μα ουσιαστικά δεν ενισχύθηκαμε.Ενας νέος ποδοσφαιριστης αποκτήθηκε που μάλλον φέτος δεν μπορεί να δείξει και πολλά και ήρθε να κάνει όνομα στην ομάδα μας.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αλλάζει κάτι από το αποτέλεσμα αυτό; Τα έδωσαν;markos4 έγραψε:Όσα πήρες από τον Σφιντεφσκι τα έδωσαν στον Σοάρες..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τρια εκατομμύρια έδωσες για τον Σοάρες. Εσύ τι καταλαβαίνεις, οτι δεν πληρώνει;
Τι εισαι συ παλι;Metagrafakias έγραψε:Μηηηη λες τετοια εισαι εχθρος του ΠΑΟΚ και θελεις τον Γουμενο πισω...Ειπε ο Ιβαν σας δινω λεφτα να μου φερετε εναν παικταρα δεκαρι και ο Μποτο ειπε δεν βρισκω και ο Λουτσε δεν θελω....Ελπιζω να με ξεφτυλισει ο Ιβαν και να φερει εν τελη εστω καποιον δανεικο εδω που φτασαμε αν και το βλεπω χλωμο....markos4 έγραψε:Το να μην πληρώνει ο Σαββίδης δεν παίζει σαν ενδεχόμενο;joshua έγραψε:Εσυ τι θεωρεις πιο πιθανο να μην μπορει να βρει ο Μποτο εναν μεσοεπιθετικο η ο Λουτσεσκου να μην θελει αλλη προσθηκη?
Συγνώμη αλλά υπάρχει κάπου η δήλωση πως ένας νέος παίκτης θέλει 4 μήνες για να προσαρμοστεί;joshua έγραψε:Τρεμω στην ιδεα του τι θα συμβει το καλοκαιρι...Φοβαμαι οτι ο Λουτσεσκου θα εισηγηθει αγορα Σιντκλει και Μιτριτσα,μην πω και ανανεωση Βιερινια,ανανεωση Μπισεσβαρ,προφανως και Πασχαλακη και εγω δεν ξερω τι αλλο...Αν κατα δηλωση του ενας νεος παικτης θελει 4 μηνες για να προσαρμοστει πως θα παμε για 2 αριστερα μπακ,2-3 μεσοεπιθετικους,2 τερματοφυλακες και εγω δεν ξερω τι αλλο...
Ποιος διαστρεβλωσε;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Προς διαχειριστές
Το ότι κάποιοι εδώ μέσα διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, δεν συνιστά παράβαση των κανόνων του forum?
Σημ. Είναι κάποιοι που έμεναν ενεοί το καλοκαίρι με τις μεταγραφές της χαρτίνης, οαρης και υμνούσαν τις πυραυλοκινητες μεταγραφές τους.
Αυτό θα πει δικαίωση.
Συγνωμη εχεις δικιο ειπε 2-3 μηνες,οχι 4...Λινο,Σορλεν,Πριγιοβιτς,Σφιντερφσκι,Ολιβειρα και αλλοι dislike this...Aν ενας παικτης εχει ποιοτητα μετα απο ελαχιστο καιρο τη βγαζει και στο γηπεδο,ποσο μαλλον οταν εχει να αντικαταστησει τον κανενα,οπως στη περιπτωση ενος επιτελικου...WeWillRockYou έγραψε:Συγνώμη αλλά υπάρχει κάπου η δήλωση πως ένας νέος παίκτης θέλει 4 μήνες για να προσαρμοστεί;joshua έγραψε:Τρεμω στην ιδεα του τι θα συμβει το καλοκαιρι...Φοβαμαι οτι ο Λουτσεσκου θα εισηγηθει αγορα Σιντκλει και Μιτριτσα,μην πω και ανανεωση Βιερινια,ανανεωση Μπισεσβαρ,προφανως και Πασχαλακη και εγω δεν ξερω τι αλλο...Αν κατα δηλωση του ενας νεος παικτης θελει 4 μηνες για να προσαρμοστει πως θα παμε για 2 αριστερα μπακ,2-3 μεσοεπιθετικους,2 τερματοφυλακες και εγω δεν ξερω τι αλλο...
Γιατί τουλάχιστον στις σημερινές μετά τον αγώνα, δεν υπήρξε κάποια τέτοια αναφορά.
Δηλαδη σοβαρα πιστευεις οτι το προβλημα ΔΕΝ ειναι τα χρηματα??Totem_pk έγραψε:Δηλαδη τωρα σοβαρα νομιζετε καποιοι οτι το προβλημα ειναι τα χρηματα?
ΝΑΙ όταν πρόκειται για τον ίδιο που μονίμως προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα εις βάρος της ομάδας.sourmenetes έγραψε:Ποιος διαστρεβλωσε;ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Προς διαχειριστές
Το ότι κάποιοι εδώ μέσα διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, δεν συνιστά παράβαση των κανόνων του forum?
Σημ. Είναι κάποιοι που έμεναν ενεοί το καλοκαίρι με τις μεταγραφές της χαρτίνης, οαρης και υμνούσαν τις πυραυλοκινητες μεταγραφές τους.
Αυτό θα πει δικαίωση.
Κι αντε τι είναι το τόσο τραγικό που διαστρεβλωσε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk