Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Mου αρέσει ρε prist που έγραφες και για κερασάκι στην τούρτα... ούτε πάστα δεν είδαμε ακόμη.
Ειλικρινά δεν μπορώ πλέον να καταλάβω τι θέλουμε και τι ψάχνουμε. Εμείς από έξω βλέπουμε ότι λείπει ένας αριστερός μπακ 11δάτος, ένας τουλάχιστον εξτρέμ και ένας second striker/10. Mε τον τραυματισμό του Ολιβέιρα προκύπτει επιπλέον και θέμα φορ. Επίσης δεν έχουμε ταχυδυναμικό χαφ, ποιοτικό δεξί μπακ και αξιόπιστο τερματοφύλακα, για να μην πω ότι κανονικά θέλουμε και δεύτερο εξτρέμ.
Η μέρα είναι Δευτέρα , 16/08/2021 κι εμείς περιμένουμε ακόμη τον Γ(κοντό) από Αραβία, φιλοδοξούμε να πάρουμε τον Σουηδό δεξιοπόδαρο Λούκας με το 1/10 της χρηματιστηριακής του αξίας, ενδιαφερόμαστε επίσης για εξτρέμ που το ένα παίζει βασικό στη Σεβίλλη και το άλλο πάει προς ανατολάς. Καλά στο αριστερό μπακ περιμένουμε τον μπαμπά μας...
Κι εμείς εδώ φωνές βοώντος εν τη ερήμω....
Ειλικρινά δεν μπορώ πλέον να καταλάβω τι θέλουμε και τι ψάχνουμε. Εμείς από έξω βλέπουμε ότι λείπει ένας αριστερός μπακ 11δάτος, ένας τουλάχιστον εξτρέμ και ένας second striker/10. Mε τον τραυματισμό του Ολιβέιρα προκύπτει επιπλέον και θέμα φορ. Επίσης δεν έχουμε ταχυδυναμικό χαφ, ποιοτικό δεξί μπακ και αξιόπιστο τερματοφύλακα, για να μην πω ότι κανονικά θέλουμε και δεύτερο εξτρέμ.
Η μέρα είναι Δευτέρα , 16/08/2021 κι εμείς περιμένουμε ακόμη τον Γ(κοντό) από Αραβία, φιλοδοξούμε να πάρουμε τον Σουηδό δεξιοπόδαρο Λούκας με το 1/10 της χρηματιστηριακής του αξίας, ενδιαφερόμαστε επίσης για εξτρέμ που το ένα παίζει βασικό στη Σεβίλλη και το άλλο πάει προς ανατολάς. Καλά στο αριστερό μπακ περιμένουμε τον μπαμπά μας...
Κι εμείς εδώ φωνές βοώντος εν τη ερήμω....
Dark Knight έγραψε:Με τον Ρεμπότσο τελικά, τι έγινε ρε παιδιά; Αυτός πήγε σε κάποια ομάδα; Έμεινε εκεί που ήταν; Υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον από εμάς και αν ναι, τι έγινε; Ατόνισε; Έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Μπάμπα; Και αν τελικά μας φτύσει; Πιστεύω πάντως πως ο Ρεμπότσο θα ήταν μία καλή λύση για τα αριστερά. Seaman τα φώτα σου please!
Αυτός παίζει βασικός με την Guingamp. Στην προχτεσινή εντός έδρας ήττα από την Amiens με 0-2, στο πρώτο γκολ έφαγε κόντρα από την πλευρά του και κατάκοπος στη σέντρα που έγινε γκολ, γύρισε απλά κώλο.
Δεν ξέρω αν έχει ακόμα ενεργές προσφορές.
Η Elche που ενδιαφερόταν, τελικά ξηλώθηκε λίγο παραπάνω και με 1.2 εκ. αγόρασε τον Mojica.
Η Troyes που ενδιαφερόταν, απέκτησε ως ελεύθερο τον Yasser Larouci και πήρε και με δανεισμό τον Youssouf Koné.
Η Metz πάλι, που υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα τον Ιούλη για ενδιαφέρον, προχτές πήρε δανεικό CB από την Guingamp, αλλά δεν πληρώνει μέχρι τώρα για μεταγραφές. Τις τελευταίες μέρες ψάχνεται να δώσει στην Αγγλία ένα 18χρονο ταλέντο που έχει με καμιά σαραντάρα εκατομμύρια.
Δυστυχώς και έξω από πλάκες μεταξύ μας η ομάδα μας είναι πολύ πίσω στον μεταγραφικό σχεδιασμό σε σχέση με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, αν τα έχω ελέγξει καλά, μια και επί μια εβδομάδα απουσίαζα σε διακοπές και θα συνεχίσω για λίγες ακόμα μέρες.
Πάσχουμε στις θέσεις των ακραίων μπακ, μια και δεξιά ακόμα παίζουμε με τον μέτριο Ροντρίγκο, ενώ ο Ράφτης δεν φαίνεται να χαίρει της εμπιστοσύνης αυτού που τον έφερε. Για αριστερά, δεν βγαίνει η χρονιά με τον αρχηγό, γιατί ο Περέιρα...
Στο κέντρο άμυνας ο καλύτερός μας θα λείπει μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής το δίδυμο Βαρέλα-Μιχαηλίδη δεν δείχνει να ανταπεξέρχεται. Φυσικά δεν βλέπω κίνηση εκεί, δεν έχει νόημα μια και έχουμε και τον Μιχάι ενώ και ο Λούτσε θα πάει να αναστήσει το παλιό δίδυμο νομίζω.
Στον άξονα θα ήθελα να φύγουν ει δυνατόν οι Εσίτι (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) και πιθανόν και ο Αουγκούστο αν έλθει καλή πρόταση και να αποκτηθεί εκεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας ταχυδυναμικός μέσος, αλλά και να αξιοποιηθεί και ο Χάρης που πέρσι έδειξε καλά στοιχεία και στον τελικό ήταν καταλυτική η συμμετοχή του.
Οπωσδήποτε δεκάρι, δεν μπορεί ο Αφάνας να είναι ο επιτελικός της χρονιάς και να μην παρασυρθούμε από πρόσφατες και ενδεχόμενα 3-4 μελλοντικές εμφανίσεις του, μια και είναι ξεκούραστος λόγω μη προετοιμασίας. Θα αποφασίσει ο Λούτσε να προωθήσει και να βάλει τον Ντέλια να μπαρουτοκαπνιστεί; Δεν το πιστεύω.
Ατυχία στη θέση του φορ, θέλουμε αξιόπιστη λύση μια και ο Σαγώνιας δεν φαίνεται να εμπνέει και μένει ο Κούτσιας (αλήθεια, υπάρχει όρος να παίξει 800΄, αλλοιώς φεύγει με 2 εκατομμύρια);
Και φυσικά, αριστερός μεσοεπιθετικός, να μην βλέπω εκεί τον Καντουρί και τερματοφύλακας εμπιστοσύνης.
Όλη η άποψή μου σχηματίστηκε βλέποντας ολόκληρο τον αγώνα στο Δουβλίνο και μόνο το α΄ ημίχρονο της ρεβάνς και προσπαθώντας να σταχυολογήσω σχόλια φίλων και συνοπαδών που είδαν ολόκληρους τους αγώνες συν φιλικά.
Και ελπίζω με αυτούς που έχουμε να περάσουμε τους Κροάτες που είναι σαφώς καλύτεροι από τους ημιεπαγγελματίες Ιρλανδούς που ήταν τρεχαλατζήδες αλλά άμπαλοι, γιατί οτιδήποτε άλλο θα είναι χαστούκι, κύρια στο prestige της ομάδας, αλλά και πιθανή έναρξη βαριάς εσωστρέφειας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πάσχουμε στις θέσεις των ακραίων μπακ, μια και δεξιά ακόμα παίζουμε με τον μέτριο Ροντρίγκο, ενώ ο Ράφτης δεν φαίνεται να χαίρει της εμπιστοσύνης αυτού που τον έφερε. Για αριστερά, δεν βγαίνει η χρονιά με τον αρχηγό, γιατί ο Περέιρα...
Στο κέντρο άμυνας ο καλύτερός μας θα λείπει μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μέχρι στιγμής το δίδυμο Βαρέλα-Μιχαηλίδη δεν δείχνει να ανταπεξέρχεται. Φυσικά δεν βλέπω κίνηση εκεί, δεν έχει νόημα μια και έχουμε και τον Μιχάι ενώ και ο Λούτσε θα πάει να αναστήσει το παλιό δίδυμο νομίζω.
Στον άξονα θα ήθελα να φύγουν ει δυνατόν οι Εσίτι (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) και πιθανόν και ο Αουγκούστο αν έλθει καλή πρόταση και να αποκτηθεί εκεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας ταχυδυναμικός μέσος, αλλά και να αξιοποιηθεί και ο Χάρης που πέρσι έδειξε καλά στοιχεία και στον τελικό ήταν καταλυτική η συμμετοχή του.
Οπωσδήποτε δεκάρι, δεν μπορεί ο Αφάνας να είναι ο επιτελικός της χρονιάς και να μην παρασυρθούμε από πρόσφατες και ενδεχόμενα 3-4 μελλοντικές εμφανίσεις του, μια και είναι ξεκούραστος λόγω μη προετοιμασίας. Θα αποφασίσει ο Λούτσε να προωθήσει και να βάλει τον Ντέλια να μπαρουτοκαπνιστεί; Δεν το πιστεύω.
Ατυχία στη θέση του φορ, θέλουμε αξιόπιστη λύση μια και ο Σαγώνιας δεν φαίνεται να εμπνέει και μένει ο Κούτσιας (αλήθεια, υπάρχει όρος να παίξει 800΄, αλλοιώς φεύγει με 2 εκατομμύρια);
Και φυσικά, αριστερός μεσοεπιθετικός, να μην βλέπω εκεί τον Καντουρί και τερματοφύλακας εμπιστοσύνης.
Όλη η άποψή μου σχηματίστηκε βλέποντας ολόκληρο τον αγώνα στο Δουβλίνο και μόνο το α΄ ημίχρονο της ρεβάνς και προσπαθώντας να σταχυολογήσω σχόλια φίλων και συνοπαδών που είδαν ολόκληρους τους αγώνες συν φιλικά.
Και ελπίζω με αυτούς που έχουμε να περάσουμε τους Κροάτες που είναι σαφώς καλύτεροι από τους ημιεπαγγελματίες Ιρλανδούς που ήταν τρεχαλατζήδες αλλά άμπαλοι, γιατί οτιδήποτε άλλο θα είναι χαστούκι, κύρια στο prestige της ομάδας, αλλά και πιθανή έναρξη βαριάς εσωστρέφειας με ότι αυτό συνεπάγεται.
- Dark Knight
Ευχαριστώ πολύ Seaman. Σωστή εγκυκλοπαίδεια όπως πάντα. Απ' ότι καταλαβαίνω, δεν ενδιαφερόμαστε και ο παίκτης μάλλον μένει εκεί που είναι. Άλλωστε γυρωκωλάριδες έχουμε ήδη αρκετούς. Ας ελπίσουμε πάντως κάποιον να πάρουν.
Το στέλνουν τα media της ΠΑΕ σε όλους τους βασικούς μας στόχους
[youtube]RzBlmqoPEHI[/youtube]
[youtube]RzBlmqoPEHI[/youtube]
- pirate_salonica
Απ' ότι φαίνεται, η ομάδα για λόγους κυρίως οικονομικούς (όχι απαραίτητα τους προφανείς, ενώ έχουν ακουστεί και διάφορα που δε θέλω να πιστεύω πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα και γι' αυτό δεν τα αναφέρω) έχει σχεδόν αφεθεί στη μοίρα της. Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε και το αποδεχθούμε (γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκ των πραγμάτων) τόσο το καλύτερο για εμάς.
- PaokPatraG4
Δυστυχώς και 4 και 5 παίχτες να φέρουν 31/8( δεν είμαι κ τόσο αισιόδοξος πλέον) είναι μακράν η χειρότερη μεταγραφική περίοδος στην εποχή Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ....Μακάρι να πάνε όλα καλά στο τέλος να περάσει η ομάδα κ στους ομίλους του Conference League κ να μην χρειαστεί να μπούμε σε ένα ντόμινο εσωστρέφειας με άγνωστη κατάληξη.....
Μάλλον ρεαλισμός και να ελπίσουμε πως αρκετοί εδώ μέσα θα αποδειχθούμε στο τέλος υπερβολικά απαισιόδοξοι.
- bersekeros
Ιβάν το ξέρεις, εσύ θα μας τον φέρεις.
Πες στον τον πρόεδρο τους, που τον ξέρεις, να τελειώνουμε, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
[youtube]lo1bH2G42t4[/youtube]
Πες στον τον πρόεδρο τους, που τον ξέρεις, να τελειώνουμε, το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς.
[youtube]lo1bH2G42t4[/youtube]
-
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι ενω παμε να μαζεψουμε τα οικονομικα μας, φφπ και τετοια μετα μας πιανει μια τρελα και χωνουμε δεξια και αριστερα εκατονταδες χιλιαδες ευρα. Πχ Μουργκ (που τον θεωρω καλο παικτη και χρησιμο στην ομαδα απλα εκει παιζει ο Ζιφκο), εσιτι Καγκαβα κλπ. Τωρα ειμαστε σε διαπραγματευσεις μηνες περιμενοντας να κερδισουμε κανα 200χιλιαδες η μισο εκατομυριο. Ας σταματησουν την βλακεια αυτη. Ας ενεργοποιησουν οτι μικρο εχουμε και ας πορευτουμε ετσι. Ας δουνε και λιγο στην Ελλαδα που εχει αξιοπρεπεις και φθηνους παικτες. Κανα μπακ κανα κενρτικο. Κανα μπαραλες. Λισγαρα κλπ. Δεν τρολαρω. Απλα μου φαινεται αδεια η ομαδα. Και δεν θελω με τιποτα να παμε στο 90 των μεταγραφων και να κανουμε παλι ολ ιν για κανα νεο μουργκ η Καγκαβα η κατι τεοιο τελος παντων.
Και δεν ξερω τι σκεφτονται αλλα σαν οργανισμος θα επρεπε να αγκαλιαζουν τους παικτες που θελουμε να στηριξουμε,την ομαδα του μελλοντικου ΠΑΟΚ. Γιατι να θελει να κατσσει 1-2 χρονια ακομη οποιοσδηποτε Τζολης η Τσιγγαρας η ακομη και ο Ζιφκο. Αυτο το μπαχαλο δεν το βλεπουν οι παικτες? Δεν κλεισαμε το αλανι τον Τσεχο (υβρης) και μαλλον το πληρωσαμε. Δεν κανακεψαμε τον Χ Μπαμπα.
Κριμα κριμα.
Και δεν ξερω τι σκεφτονται αλλα σαν οργανισμος θα επρεπε να αγκαλιαζουν τους παικτες που θελουμε να στηριξουμε,την ομαδα του μελλοντικου ΠΑΟΚ. Γιατι να θελει να κατσσει 1-2 χρονια ακομη οποιοσδηποτε Τζολης η Τσιγγαρας η ακομη και ο Ζιφκο. Αυτο το μπαχαλο δεν το βλεπουν οι παικτες? Δεν κλεισαμε το αλανι τον Τσεχο (υβρης) και μαλλον το πληρωσαμε. Δεν κανακεψαμε τον Χ Μπαμπα.
Κριμα κριμα.
Εγώ το βλέπω θετικά πάντως όλο αυτό. Η φετινή μεταγραφική περίοδος θα αποτελέσει το ελάχιστο benchmark για τις επομενες. Γιατί χειρότερα αποδεδειγμένα δεν γίνεται να παμε
Ε δε νομίζω ότι μπορείς να αδικήσεις τον κόσμο πλέον γι αυτό.nunies4 έγραψε:Η αισιοδοξία βλέπω βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό....
Εντάξει, η μιρλα είναι κουραστική και βαρετή. Το δέχομαι.
Αλλα σήμερα 16 Αυγούστου του έτους 2021 ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει.
Η ομάδα είναι ξεκάθαρα αποδυναμωμενη σε σχέση με πέρσι και το "θα πάρουμε παιχτες" δεν έχει καμία αξία την ώρα που μιλάμε γιατί κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνει και πραγματικότητα.
Σχολιάζουμε το παρόν και τα ως τώρα πεπραγμένα, αυτά που έχουμε στα χέρια μας.
Και βάση αυτών επαναλαμβάνω η γκρίνια είναι απολύτως δικαιολογημενη.
Υ.Γ. Πάλι καλά που είναι προπονητής ο Ραζβαν, το γεγονός αυτό απορροφά ένα μεγάλο κομμάτι της γκρίνιας. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση με προπονητή π.χ. τον "ζωγράφο".
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύεις όντως ότι δεν θα γίνουν προσθήκες;JohnDag έγραψε:Ε δε νομίζω ότι μπορείς να αδικήσεις τον κόσμο πλέον γι αυτό.nunies4 έγραψε:Η αισιοδοξία βλέπω βρίσκεται σε ιστορικό χαμηλό....
Εντάξει, η μιρλα είναι κουραστική και βαρετή. Το δέχομαι.
Αλλα σήμερα 16 Αυγούστου του έτους 2021 ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάζει.
Η ομάδα είναι ξεκάθαρα αποδυναμωμενη σε σχέση με πέρσι και το "θα πάρουμε παιχτες" δεν έχει καμία αξία την ώρα που μιλάμε γιατί κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνει και πραγματικότητα.
Σχολιάζουμε το παρόν και τα ως τώρα πεπραγμένα, αυτά που έχουμε στα χέρια μας.
Και βάση αυτών επαναλαμβάνω η γκρίνια είναι απολύτως δικαιολογημενη.
Υ.Γ. Πάλι καλά που είναι προπονητής ο Ραζβαν, το γεγονός αυτό απορροφά ένα μεγάλο κομμάτι της γκρίνιας. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση με προπονητή π.χ. τον "ζωγράφο".
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την γνώμη μου την έχω ξαναπεί. Συνειδητά αποφάσισαν να πάνε σε προσθήκες που θα σε ανεβάσουν πραγματικά επίπεδο. Τέτοιους στην Ελλάδα συνήθως βρίσκεις προς το τέλος του Αυγούστου.
Θα μου πεις ρισκάρουν την Ευρώπη. Ναι θα σου πω. Επίσης συνειδητή επιλογή μετά την κλήρωση.
Η μεγάλη εικόνα είναι το πρωτάθλημα και μάλιστα το είπε ο Ραζβαν πριν 3 μέρες.
Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν προσθήκες. Και μάλιστα ποιοτικές. Αυτό πιστεύω.
Αααααα και προφανώς την κατανοοω την γκρίνια. Μεταγραφική περίοδος χωρίς γκρίνια δεν υπάρχει.