Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν επιτελους στη ΠΑΕ οτι υπαρχει συνεχης αναγκη επικοινωνιας και διατηρησης του ενδιαφεροντος του ''πελατη'' σε υψηλο επιπεδο?
Απ ότι φαίνεται τα πρώτα 9-10 χρόνια είναι δύσκολα.
Μετά, βλέπουμε.
barlow4 έγραψε:.θα ερθουν κ αλλοι.

Αυτό φοβόμαστε! :mrgreen: :mrgreen:

Αλλα χαλαρωστε.Δε χρειαζεται να ειναι ολοι απο το πανω ραφι.
τι τρελα ειναι αυτη.
Οι ''6 μίνιμουμ'' πρέπει να είναι βασικοί. Ο πρώτος που ήρθε (μάλλον γιατί ακόμα δεν έκλεισε νομίζω) σε μια θέση από τις 6 δεν κάνει για βασικός όπως δεν κάνει κι ο μετριότατος Ροντρίγκο.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος έχει γαυροποιηθεί και νομίζει ότι μόνο αήττητοι θα (ξανα)πάρουμε πρωτάθλημα.
Προσωπικά μου μοιάζει επιχείρημα κουβέρτα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρους.

Αυτό που ξέρω για τον εαυτό μου, είναι ότι πρέπει, για να ξαναπάρουμε πρωτάθλημα, να καλυφθούν 20+ πόντοι.
Και ότι το ρόστερ μας έχει κάτι τρύπες να.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σας χαλούσε ο Στέλιος Κίτσιου.
Τώρα που το λες ο Στέλιος έχει συμβόλαιο μέχρι 30.06.2022 στην Ankaragücü.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σας χαλούσε ο Στέλιος Κίτσιου.

Τώρα θα τον απολαμβάνετε σε κανέναν βάζελο και θα βλαστημάτε που το αετόπουλο δεν βρίσκεται στη Τούμπα...
τον στελιο τον κιτσιου να τον πεις και συ και οσοι τον θελετε ουτε εξω απο το γηπεδο να μην περασει...οταν κανανε πολεμο στον ΠΑΟΚ ο καραπαπαρας και ο γαυρος μεσω του παραρτηματος τους στην παπαναστασιου αυτος δηλωνε συμπαρασταση στο σιαμπανη...αντε μας τα ζαλησανε ολοι με αυτον

Ο Στέλιος ΠΑΟΚτσάκι είναι. Όταν έγιναν όλα αυτά, ήταν στη Τουρκία και έπαιζε ποδόσφαιρο, οπότε πολύ πιθανό να μη γνώριζε λεπτομέρειες και απλά είδε έναν φίλο (?) του να στοχοποιείται, οπότε δήλωσε συμπαράσταση.

Ας είμαστε εμείς 100% εκεί όταν δέχεται ο ΠΑΟΚ πόλεμο και ύστερα κρίνουμε και τον διπλανό.
ναι οταν ειναι ολοι να γυρισουν για να παρουν τα φραγκα ολοι ΠΑΟΚτσακια ειναι...πιο πολυ ΠΑΟΚτσης μπορει να ειναι κανας συνδεσμιτης του γαυρου παρα ο κιτσιου γτ τουλαχιστον ο αλλος ειναι ξεκαθαρος που τάσσεται... τα ηταν στη τουρκια και επαιζε μπαλα αφηστε τα ...τι σχεση εχει το που ηταν ? δηλωσε συμπαρασταση στον στημένο απο τους γαυρους σιαμπανη ξεκαθαρα και δεν εκανε ποτε τοποθέτηση για να το διορθωσει ...ολοι που ζοριστηκαν που εφυγαν απο εμας γτ ηταν παλτα βγαζουν το κομπλεξ τους με πουστιες και προσπαθουν με πλαγιους τροπους να μας κανουν κακο....τζαβελες , κιτσιου σιαμπανηδες και κατι αλλοι υποπτοι ουτε εξω απο το γηπεδο για να μην πω ουτε εξω απο την πολη...και αν ειναι φιλοι σας πατε πιειτε κανα καφε δεν μας ενοχλει καθολου ...στον ΠΑΟΚ ομως ουτε σαν αστειο ....και το αν ειμαστε 100% εκει οταν κανουν πολεμο στον ΠΑΟΚ αν θες πες το για καποιον που ξες οτι δεν ηταν και μην το γενικευεις οταν δεν ξερεις σε ποιον απευθύνεσαι....και κανενα προσωπικο δεν εχω με εσενα το υφος εχει να κανει με αυτο που εγραψες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεκτό.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Θέλω να γράψω τόσα πολλά αλλά θα κρατηθώ μέχρι το τέλος της "εφιαλτικής" όπως εξελίσσεται μεταγραφικής περιόδου....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

Όπως σας ενημέρωσε από χθες (14/6) το INPAOK (δείτε εδώ), ο 26χρονος μπακ έφτασε σε προφορική συμφωνία με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και το μόνο που απέμενε ήταν η ανταλλαγή συμβολαίων προκειμένου να προχωρήσει ο Δικέφαλος στην ολοκλήρωση του deal.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σήμερα (15/6), με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναμένει τα έγγραφα που θα πιστοποιούν πως ο Τέιλορ έμεινε ελεύθερος από τη Ντνίπρο, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του παίκτη.

ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ...

Ρίχτε μια ματιά στο τι γκολ βάζει ο - ένας και μοναδικός - Lucas T.

[youtube]8Ix_ApeuBac[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 15 Ιουν 2021, 08:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

makispaspartou έγραψε:
barlow4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Μη συγκρίνετε τη συγκυρία του να παίξει ένας ποδοσφαιριστής μπάλα με τις προδιαγραφές του ποδοσφαιριστή. 26 χρόνων βραζιλιανος με αυτήν την χρηματιστηριακή αξία είναι ανέκδοτο. Δε σου βγαίνουν κάθε μέρα οι παίκτες Ματος ούτε στον αντίποδα Μπερμπάτοφ. Δυστυχώς η επιλογή μοιάζει από τα πανέρια και φυσικά οι ελπίδες να κάνει διαφορά αυτός ο παίκτης είναι ελάχιστες. Ελπίζω τουλάχιστον να μην αποτελέσει οδηγό αυτή η μεταγραφή για το επίπεδο των υπολοίπων . Γιατί πρωτάθλημα έτσι δεν χτυπάς. Να θυμίσω ότι στο πρόσφατο Νταμπλ κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια σχεδόν και πάλι περιμέναμε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος για να το πάρουμε. Με Λουκάς Τειλορ είσαι ανακόλουθος στις εξαγγελίες περί ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Για να είμαστε 20 βαθμούς πίσω από τον γαβρο καλός είναι. Να θυμίσω επίσης ότι πριν τρία χρόνια είχαμε Ματος και ο γαύρος Ομάρ. Αυτά από μένα.
Φιλε ολη η μεταγραφη μονο απο τα πανερια δε μοιαζει.Απο τα πανερια ειναι μεταγραφες με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα.Ειναι παικτες που δεν εχεις δει και βασιζεσαι σε καποιον μανατζερ και στα λεγομενα του.
εδω μιλαμε για την πρωτη μας μεταγραφη.Για εναν παικτη χωρις καλο βιογραφικο που πιανει θεση ξενου κ ομως τον ηθελαν.Για να προεβησαν σε μια τετοια κινηση προφανως τον εχουν ψαξει και κατι εχουν δει.
θα βγει?κανεις δεν ξερει.Αυτο που ξερω ειναι πως εχουμε φερει παικτες εκατομμυριων που και στα βιντεακια ακομα φαινονταν χειροτεροι. μεταγραφες πραγματικα απο τα πανερια που κοστισαν μια περιουσια.
Αλήθεια τώρα αν είναι προιόν scouting σε κάνει να αισιοδοξείς? Δηλαδή τι είδαν σε έναν βραζιλιάνο που η μοναδική καλή του χρονιά ήταν πέρυσι? Προιόντα scouting και ψαγμένες μεταγραφές είναι υπό παρακολούθηση χρόνια. Επίσης είναι παίκτες με potential. Αυτός τι προσδοκία έχει? Να γίνει στα 27 παίκτης ισάξιος του Ροντρίγκο? Πιστεύεις ότι πέρυσι στείλαμε άνθρωπο έστω και μία φορά στην Ουκρανία να τον παρακολουθήσει? Από τα συμβόλαια παικτών που λήγουν και αγωνίζονται στο δεξί μπακ θεωρείς ότι δεν υπήρχαν καλύτερες επιλογές ? Κι αν υπήρχαν γιατί δεν πήγαμε σε αυτές? Φίλε μου όσο και να θες να το ωραιοποιήσεις η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για απογοητευτική επιλογή. Το αν θα παίξει σαν τον Μάτος είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και φυσικά καθαρά συγκυριακό. Σίγουρα όχι αναμενόμενο και ψαγμένο.
Δεν εχω ιδεα.Εγω βλεπω μια μεταγραφη που σιγουρα δεν ηρθε τυχαια.που για καποιον δικο του λογο τον ηθελε ο προπονητης.Ουτε θα χτιστει ο ΠΑΟΚ απο γυρω του ουτε ειναι τοσο παλτο οσο ανεξηγητα τον παρουσιαζετε.
Δε με ενδιαφερει να το ωραιοποιησω.Δεν με προβληματιζει καν η παρουσια του.Ειναι οικονομικη περιπτωση, δεν εχει ρισκο.Δεν ερχεται για να απαιτησει θεση.Οι εσιτηδες με προβληματιζουν.Τετοιους μακαρι να παιρνουμε 10 σε καθε μεταγραφικη.Ειδικα τετοιους που ειναι προφανες οτι δεν ερχονται τυχαια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι πολύ σημαντικό πάντως ότι ο Τέιλορ έχει ρυθμό,να μου πεις αν δεν είχε και ρυθμό,τι άλλο θα μας έκανε να τον προτιμήσουμε;
Θεωρώ δεδομένη την αποχώρηση του Ροντριγκου,ενας χρονος συμβολαίου του έμεινε,θα πάρει τα ψιλά του και θα αποχωρήσει,δεν είναι μ@λ@κ@ς ο Λουτσεσκου να έχει στο ροστερ δύο δεξιά μπακ που πιάνουν θέση ξένου,το θεωρώ αδύνατο.
Τώρα αν είναι καλύτερος από τον Ροντριγκο,πιθανόν να είναι καλύτερος για τον ρόλο που τον θέλει ο Λουτσεσκου.
Δεν πιστεύω ότι θα στοιχίσει πάνω από 350 που παίρνει και ο Ροντριγκο,άντε να δώσουν κάνα 200αρι για να ταΐσουν τους μάνατζερ,είναι φυσιολογικό για ελεύθερο παίχτη, πριμ υπογραφής το λένε.
Λογικά θα κάνει ένα τριετές με 1-1,2 μύρια συνολικά.
Συμπέρασμα,ο τύπος είναι ο αντικαταστάτης του Ροντριγκο,με ίδιο ετήσιο κόστος,αλλά με χαρακτηριστικά που δεν έχει ο άλλος.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Μεγάλο μέρος της υποτίμησης πηγάζει από το ποσό που πλήρωσε η πρώην ομάδα του για να τον αποκτήσει.

Από αυτό και μόνο, δεν δικαιολογείται η όποια κακόβουλη κριτική.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε το 5χιλιαρο, ούτε το Τέιλορ σαν όνομα. Εάν μπορέσει να ενταχθεί στο σύνολο και κολλήσει με τους υπόλοιπους, θα είναι μια χαρά κίνηση.

Και πιστεύω πως αυτό θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουμε πει πολλες φορες πως υπαρχουν πολλα ερωτηματικα για το ροστερ.Πχ το κενο αριστερα για μενα ειναι εξισου μεγαλο, αν οχι μεγαλυτερο απο αυτο δεξια.Στην επιθεση θα ξεκινησει προετοιμασια χωρις επιθετικο.Στην αμυνα ο κορυφαιος της θα γυρισει τον Οκτωβριο.Στα χαφ δεν εχει ανανεωσει ο Καντουρι ,οπως επισης δεν ξερουμε τις σκεψεις για Αγκουστο.Στα εξτρεμ δεν ξερουμε τις σκεψεις για Τζολη.Στο 10 τα ιδια για Καγκαβα.Στο τερμα αντιστοιχα ερωτηματα.Θελει γερο στομαχι το φετινο καλοκαιρι ,δεν χρειαζεται να το σπασουμε απο τη πρωτη μεταγραφη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν επιτελους στη ΠΑΕ οτι υπαρχει συνεχης αναγκη επικοινωνιας και διατηρησης του ενδιαφεροντος του ''πελατη'' σε υψηλο επιπεδο?
Απ ότι φαίνεται τα πρώτα 9-10 χρόνια είναι δύσκολα.
Μετά, βλέπουμε.
barlow4 έγραψε:.θα ερθουν κ αλλοι.

Αυτό φοβόμαστε! :mrgreen: :mrgreen:

Αλλα χαλαρωστε.Δε χρειαζεται να ειναι ολοι απο το πανω ραφι.
τι τρελα ειναι αυτη.
Οι ''6 μίνιμουμ'' πρέπει να είναι βασικοί. Ο πρώτος που ήρθε (μάλλον γιατί ακόμα δεν έκλεισε νομίζω) σε μια θέση από τις 6 δεν κάνει για βασικός όπως δεν κάνει κι ο μετριότατος Ροντρίγκο.
δε λεω ρε οτι γαυροποιηθηκε ο κοσμος.κοκτιζερ.
λεω οτι με την τοξικοτητα του πουτανας γιου του γαυρου πρεπει να βρισκομαστε μονιμως σε αρρωστημενη κατασταση που μας επιβαλλει ο ιδιος ο γαυρος.
αυτοι αν η ομαδα εχει υγεια ροη και ισορροπια-συσπειρωση χεζονται στα βρακια τους.Μια ζωη χεσμενοι ειναι με εμας.Ας κοιταξουμε λιγο εμας που διαλυουμε το συμπαν επειδη ηρθε ενας παικτης που δεν εχει βιογραφικο.

Δεν ξέρω αν ο κόσμος έχει γαυροποιηθεί και νομίζει ότι μόνο αήττητοι θα (ξανα)πάρουμε πρωτάθλημα.
Προσωπικά μου μοιάζει επιχείρημα κουβέρτα αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρους.

Αυτό που ξέρω για τον εαυτό μου, είναι ότι πρέπει, για να ξαναπάρουμε πρωτάθλημα, να καλυφθούν 20+ πόντοι.
Και ότι το ρόστερ μας έχει κάτι τρύπες να.
δεν ειπα οτι ο κοσμος εχει γαυροποιηθει ρε.κοκτιζερ.
ειπα πως λογω της τοξικοτητας του πουτανας γιου του γαυρου πρεπει να ειμαστε μονιμως σε μια αρρωστημενη κατασταση.
Λεω να κοιταξουμε λιγο τους εαυτους μας.Οταν εμεις εχουμε ροη ηρεμια και συσπειρωση αυτοι ειναι χεσμενοι.Μια ζωη χεσμενοι.Ας αποβαλλουμε την τοξικοτητα τους απο μεσα μας.
με μια μεταγραφη με κακο βιογραφικο παμε να τα διαλυσουμε ολα.Ε ποσο μαλακια ειναι αυτο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παλικάρια,αυτό το πράγμα με το 5χιλιαρο έγινε φειγ βολάν.
Ο παίχτης όπως φαίνεται αποκτάται,δεν έχει νόημα πλέον.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσης που δεν έχει επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη περίπτωση,εκτός ίσως από τον barlow,που όμως είναι μια κατηγορία μόνος του. :mrgreen:
Ας περιμένουμε και ας αφήσουμε τους αφορισμούς.
Αν όντως ισχύει ότι είναι αποτέλεσμα scouting,τότε έχουμε εξασφαλισμένες δύο εισηγήσεις.
Μια δική μας και μια του μπαμπά λουτς,δε το λες και λίγο.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Διαβάζω τα σχόλια για τον Τέυλορ κι ειναι αυτά που γράφονται για κάθε μεταγραφή σχεδόν. Υπάρχει αμφισβήτηση, υπάρχει υποτίμηση. Είναι η ανάγκη του οπαδού να εκφραστεί και να μοιραστεί τη γνώση του για ό,τι έχει να κανει με το ποδόσφαιρο. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο να αγοράσει η ομάδα και όντως πάντα υπάρχει!!! Χθες ειδα κάποιον Ολσεν, τερματοφύλακα, κι αμέσως μου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις απ' τις απόψεις και τα αναθέματα του Τζακ4. Η χαρακτηριστικότερη και η πιο αφοπλιστική είναι: "Καλός είναι αλλά δεν κάνει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ!!!" Ο συγκεκριμένος έκανε αμέσως μετά για τη Ρόμα, την Κάλιαρι, την Εβερτον και την Εθνική Σουηδίας. Αποσύρομαι στη γωνιά μου, φουμάρω το πούρο μου, κοιτώ και χαμογελώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Τρί 15 Ιουν 2021, 08:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

keep_paokizein έγραψε:Διαβάζω τα σχόλια για τον Τέυλορ κι ειναι αυτά που γράφονται για κάθε μεταγραφή σχεδόν. Υπάρχει αμφισβήτηση, υπάρχει υποτίμηση. Είναι η ανάγκη του οπαδού να εκφραστεί και να μοιραστεί τη γνώση του για ό,τι έχει να κανει με το ποδόσφαιρο. Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο να αγοράσει η ομάδα και όντως πάντα υπάρχει!!! Χθες ειδα κάποιον Ολσεν, τερματοφύλακα, κι αμέσως μου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις απ' τις απόψεις και τα αναθέματα του Τζακ4. Η χαρακτηριστικότερη και η πιο αφοπλιστική είναι: "Καλός είναι αλλά δεν κάνει για το επίπεδο του ΠΑΟΚ!!!" Ο συγκεκριμένος έκανε αμέσως μετά για τη Ρόμα, την Κάλιαρι, την Εβερτον και την Εθνική Σουηδίας. Αποσύρομαι στη γωνιά μου, κοιτώ και χαμογελώ.

εγω θελω τον ολσεν τον χαφ χαχαχαχαχα και οποιος κραξει ξυδι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O συγκεκριμενος ΔΕΝ εκανε για τη Ρομα,ΔΕΝ εκανε για τη Καλιαρι,ΔΕΝ εκανε για την Εβερτον.Αν εξαιρεσεις τον 1,5 χρονο στη Κοπεγχαγη που του εφερε τη μεταγραφη στη μετριοτητα επεστρεψε.Ο Πασχαλακης δεν εχει τιποτα να ζηλεψει μπροστα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”