Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από seaman »

Η δική μου η αίσθηση το προηγούμενο διάστημα ήταν ότι ο Mateo έχει κλείσει και μάλλον σε εμάς. Για τη χρονιά που έρχεται μπορεί να δηλωθεί ως ξένος κάτω των 23 ετών, ώστε να μη δεσμεύσει θέση ξένου. Το σημαντικότερο είναι ότι μιλάμε για αριστεροπόδαρο εξτρέμ. Δεν έχουμε άλλον τέτοιον. Με το καλό να ορίσει. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, που το είδα από κοντά μου έβγαλε τα μάτια. Κυριολεκτικά παραμιλούσα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ¨βασική¨ 11άδα για 50+ παιχνίδια.
Ζαμπά, Πέλκας, Μπίς, Λημνιός, Λάμπρου, μεταγραφάρα, θα έχουν πάνω από 30 παιχνίδια έκαστος έτσι κι αλλιώς.

Την είδηση του Ματέο τη θεωρώ παπά, όχι πως δεν έδειξε καλά στοιχεία, αλλά εκεί θέλουμε έναν πιο έμπειρο (και είναι ξένος). Εκτός αν μεταγραφεί ο Ζαμπά
Αν δοθει κάποιος δανεικός από τους υφιστάμενους ίσως είναι ο Λημνιός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Πέμ 13 Ιουν 2019, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλά η είδηση μπορεί να βγήκε και για να ανεβάσει ο γαύρος την προσφορά.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

ακούστηκε ότι έχει ή θα έχει σύντομα ισπανικό διαβατήριο
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

99% αυτό ειναι
Για να ανεβάσει προσφορά ο χοντρούλης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Ματέο είναι καλός παίκτης, αλλά θα προτιμούσα κάποιον έμπειρο (25 εως 29 ετών) γνωρίζοντας ότι θα κάνει με σιγουριά 15 γκολ και ασιστ (αθροιστικά)
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Για Ματέο έχουν συμβεί τα εξής περίεργα χρονολογικά

1)Τον χειμώνα περίπου μετά το διπλό που κάναμε στο ρουλη ο Γιωργης είχε κάνει κρούση στον Ματεό στο ινστα και έγραψε ότι θα του πήγαιναν τα ασπρόμαυρα κτλ (θυμηθείτε λίγο)

2)Ο πρόεδρος της Λας Παλμας μίλησε για ‘’ρήτρα εμπιστευτικότητας’’ ! γιατί να μιλάει όμως μια ομάδα με την Λας Παλμας και να βάλει ‘’ρήτρα εμπιστευτικότητας’’ δηλαδή θέλει να μείνει κρυφό ?

3)Ο Ματεό πιάνει θέση ξένου και το Σεπτέμβριο γίνετε 23 μήπως για αυτό δεν ανακοινώθηκε ακόμα ο άλλος ο Βραζιλιάνος ή φεύγει πάλι δανικός ο Ενρίκε ή θα βγάλει διαβατήριο?

4)Όταν το διέψευσε ο Γιώργης τον Μάιο έβαλε ένα ανθρωπάκι εμοτικον πριν το όχι :?:

5)Γιατί δεν το διαψεύδει επίσημα ο ΠΑΟΚ τώρα αν είναι παιχνίδι εντυπώσεων των γαύρων ή μανατζερια ?
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εμενα μου κανει εντυπωση το ποσο της αγορας. Υποτιθεται οτι η λας παλμας δεν παει καλα κ θελει να δωσει γκαρσια για μεταγραφη. Επισης ειχε ακουστει οτι η ρητρα για τον Αρη ηταν 1.8 εκατομμυρια.. Τωρα γιατι να δωσουμε 3? Πιο πολυ για παπας μου μυριζει απο την πλευρα της ευτραφους συμμοριας.. Επισης ο ματεο δεν πιανει θεση ξενου? Εχουμε κλεισει να δωσουμε ενρικε καπου? Ηδη εχουμε 4 μη κοινοτικους (ματος, μαουρισιο, ροντριγκο και ενρικε) κ 1 σε μικρη ηλικια (ζαμπα).. Αν παρουμε ματεο χωρις να φυγει ο ενρικε τοτε δεν υπαρχει θεμα σιλβα στα χαφ.. Αν φυγει ο ενρικε δε με χαλαει ο ματεο. Φαινεται να εχει στοιχεια για να παιξει μπαλα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τον προηγούμενο πάντως μήνα ο πρόεδρος των "νησιωτών" δήλωσε ότι παίχτης έχει πουληθεί για 3 εκ. ευρώ και η ομάδα που τον αγόρασε τον υποχρέωσε σε τήρηση εμπιστευτικότητας μέχρι και την επίσημη έναρξη των μεταγραφών. Τόσο ψέμα ο πρόεδρος; και δεν ελέγχεται για αυτό, όταν διαβεβαιώνει και για έσοδα της εταιρίας ύψους 3 εκ; Δε νομίζω ότι θα έλεγε κάτι τέτοιο για πλάκα, καθώς ανέλαβε ευθύνη έναντι της εταιρίας του για αυτό.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αυτά διαβάζει και γελάει ο πρόεδρος της μπενφίκα και του ολυμπιακού
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Σαφώς κ δε θα είναι ίδια η ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ας δούμε κ τι έκανε η ομάδα φέτος στην πιο πετυχημένη χρόνια της επί Λουτσεσκου.

Ξεκάθαρα η ομάδα διάλεξε να δώσει βάρος στο πρωτάθλημα μετά τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ.

Στο πρωτάθλημα λοιπόν κ στα εξτρεμ για το οποία γίνεται συζήτηση ο Μπισεσβαρ είχε 27 συμμετοχές κοντά στο 90% βασικός, ο Ζάμπα περίπου 20 με λίγο πάνω απ τα μισά βασικός κ ο Λημνιός περίπου 20 με λίγο κάτω απ τα μισά βασικός. Ο Καντουρι είχε περίπου 20 με το 1/3 να ξεκινάει βασικός. Άρα στον βασικό μας στόχο, ο Μπισ είχε μακράν το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής κ την εμπιστοσύνη του Λουτσεσκου κ Λημνιός, Ζάμπα εναλλαχτηκαν, με Καντουρι να δίνει λύσεις κυρίως απ τον πάγκο. Αυτή ήταν η ιστορία στα εξτρεμ, με τον Ενρίκε να παίρνει κάποια ματς στο δεύτερο γύρο κ τον Αντελινο ελάχιστα ματς σαν εξτρεμ.

Στους δευτερευοντες στόχους, ο Μπισ δεν ξεκινούσε, αλλά στην ουσία ήταν από επιλογή για να πάρει ανάσες. Όλα αυτά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.

Καταλαβαίνω ότι φέτος πάμε να επαναλάβουμε το περσινό κ να είμαστε πιο ανταγωνιστικοι στην Ευρώπη. Άρα ένα καλής ποιότητας εξτρεμ είναι απαραίτητο. Εμένα η εκτίμηση μου ειναι λοιπόν ότι πάμε για καλό δεξί εξτρεμ, Μπισεσβαρ αριστερά κ Πελκα κεντρο. Πιστεύω αυτοί θα παίζουν στα παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος κ οι Λημνιός, Ζάμπα κ Λάμπρου η' Ενρίκε θα έρχονται από πίσω. Στο μυαλό μου αυτό το σενάριο μου φαίνεται πιο λογικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 13 Ιουν 2019, 09:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

seaman έγραψε:Τον προηγούμενο πάντως μήνα ο πρόεδρος των "νησιωτών" δήλωσε ότι παίχτης έχει πουληθεί για 3 εκ. ευρώ και η ομάδα που τον αγόρασε τον υποχρέωσε σε τήρηση εμπιστευτικότητας μέχρι και την επίσημη έναρξη των μεταγραφών. Τόσο ψέμα ο πρόεδρος; και δεν ελέγχεται για αυτό, όταν διαβεβαιώνει και για έσοδα της εταιρίας ύψους 3 εκ; Δε νομίζω ότι θα έλεγε κάτι τέτοιο για πλάκα, καθώς ανέλαβε ευθύνη έναντι της εταιρίας του για αυτό.
Αν είχε ήδη πουληθεί και δη στον ΠΑΟΚ, ο γαύρος θα είχε διαψεύσει τόσο καιρό.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Mīngus έγραψε:
seaman έγραψε:Τον προηγούμενο πάντως μήνα ο πρόεδρος των "νησιωτών" δήλωσε ότι παίχτης έχει πουληθεί για 3 εκ. ευρώ και η ομάδα που τον αγόρασε τον υποχρέωσε σε τήρηση εμπιστευτικότητας μέχρι και την επίσημη έναρξη των μεταγραφών. Τόσο ψέμα ο πρόεδρος; και δεν ελέγχεται για αυτό, όταν διαβεβαιώνει και για έσοδα της εταιρίας ύψους 3 εκ; Δε νομίζω ότι θα έλεγε κάτι τέτοιο για πλάκα, καθώς ανέλαβε ευθύνη έναντι της εταιρίας του για αυτό.
Αν είχε ήδη πουληθεί και δη στον ΠΑΟΚ, ο γαύρος θα είχε διαψεύσει τόσο καιρό.
Δεν είμαι βέβαιος για το ποιος έχει ισχυρότερη πρόσβαση στο συγκεκριμένο μηχανισμό επικοινωνίας και δημιουργίας εντυπώσεων. Το γαύρο δηλαδή δεν μπορεί να τον "δουλέψει" κανένας;
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Τελικά υπάρχει θέμα Γκαρσία η απλά ανεβάζουν την τιμή του ?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω στο διαβατήριο ειναι η δουλειά.

Δηλαδή εμείς πιστεύω θα μπαίναμε στο παιχνίδι να ασχοληθούμε εάν μπορούσε να βγάλει κοινοτικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”