Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ρε παιδιά μυαλό θέλει; Ενώ πήγε ο Μίχελ Γαλλία να τελειώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον Henrique ενώ δέχτηκαν την προταση κ ο παίχτη κ γύρισε πίσω γιατί υπήρχε το έντονο ενδιαφέρον του Cartabia μυαλό θέλει να φέρει καλύτερο του Rodrigues; Αυτό είπε κ ο Σαββίδης-Junior θα υπάρχει ισάξιος η καλύτερος του Rodrigues.
Πόρισμα: Ψάχνουμε καλύτερη λύση για εξτρέμ(winger) άρα έγινε κ πρόταση κ περιμένουμε αν δει πως ΔΕΝ θα τραβήξει που όπως φαίνεται κ από δημοσιεύματα σήμερα λένε για τον Cartabia(βάση λογικής) σε ισπανικά άρθρα κ εφημερίδες τον κάναμε πρόταση κ αναμένουμε απάντηση αν ΔΕΝ..
Πάμε στον Pedro Henrique (μπορεί να είναι κ άλλη καλύτερη λύση απλά ακούγεται πως κάναμε πρόταση τον Cartabia κ τον δίνουν με 1χαρτί να πειστεί ο παίχτης προφανώς περιμένουν με δημοσιεύματα.. (μακάρι βέβαια)
* Πάντος θα πάρουν έναν όχι κ τους 2 γιατί πήραν(πήραμε) για 2ο αρ.εξτρέμ τον Warda.
Πόρισμα: Ψάχνουμε καλύτερη λύση για εξτρέμ(winger) άρα έγινε κ πρόταση κ περιμένουμε αν δει πως ΔΕΝ θα τραβήξει που όπως φαίνεται κ από δημοσιεύματα σήμερα λένε για τον Cartabia(βάση λογικής) σε ισπανικά άρθρα κ εφημερίδες τον κάναμε πρόταση κ αναμένουμε απάντηση αν ΔΕΝ..
Πάμε στον Pedro Henrique (μπορεί να είναι κ άλλη καλύτερη λύση απλά ακούγεται πως κάναμε πρόταση τον Cartabia κ τον δίνουν με 1χαρτί να πειστεί ο παίχτης προφανώς περιμένουν με δημοσιεύματα.. (μακάρι βέβαια)
* Πάντος θα πάρουν έναν όχι κ τους 2 γιατί πήραν(πήραμε) για 2ο αρ.εξτρέμ τον Warda.
- zarathustra79
Εγώ πάλι έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον henrique. Ξερω οτι ειναι σχεδον απιθανο να κανει παπαδες, αλλα οσο ειδα απο τον παικτη πιστευω οτι (αν και μπορει να διαφερουν στα χαρακτηριστικα τους) οτι ειναι παικτης επιπεδου mak και rodrigues, και μαλιστα ο πιο κοντρολαρισμενος απο τους τρεις και με την καλυτερη τεχνικη.Οποτε αφου το καναμε με τους αλλους δυο, γιατι να μην το κανουμε και με τον βραζιλιανο; Να του δωσουμε την ωθηση στην καριερα του που δε μπορεσε να κανει ως τωρα...
Για τον αλγερινο, σορρυ αλλα νομιζω οτι δεν ειμαστε ακομη σε θεση να προσελκυουμε τετοιους παικτες. Το οτι το συμβολαιο του ληγει ναι μεν ειναι καλο απο την αποψη οτι μειωνει δραματικα το κοστος της μεταγραφης, αλλα ταυτοχρονα αυξανει και τους μνηστηρες. Ειμαι βεβαιος οτι αυτητη στιγμη το ονομα του ειναι στα υποψιν καμια εκατοστης ομαδων σε ολη την ευρωπη και το πως θα μπορεσουμε να κανουμε την καλυτερη προσφορα απο ολους και ταυτοχρονα να τον πεισουμε οτι ειμαστε η καλυτερη επιλογη γιαυτον δεν ξερω πως μπορει να γινει!
Για τον αλγερινο, σορρυ αλλα νομιζω οτι δεν ειμαστε ακομη σε θεση να προσελκυουμε τετοιους παικτες. Το οτι το συμβολαιο του ληγει ναι μεν ειναι καλο απο την αποψη οτι μειωνει δραματικα το κοστος της μεταγραφης, αλλα ταυτοχρονα αυξανει και τους μνηστηρες. Ειμαι βεβαιος οτι αυτητη στιγμη το ονομα του ειναι στα υποψιν καμια εκατοστης ομαδων σε ολη την ευρωπη και το πως θα μπορεσουμε να κανουμε την καλυτερη προσφορα απο ολους και ταυτοχρονα να τον πεισουμε οτι ειμαστε η καλυτερη επιλογη γιαυτον δεν ξερω πως μπορει να γινει!
Πάντως με ένα γρήγορο googlάρισμα δε βρίσκεις πολλούς μνηστήρες... Μόνο για τη Μπριζ βλέπω ένα δημοσίευμα στα γρήγορα. Και ο παίκτης πατάει τα 30 φέτος μπορείς να τον δελεάσεις σε αυτή τη ηλικία(με καλό συμβόλαιο, εξασφαλισμένη θέση στην εντεκάδα και ch.l). Αλλά συμφωνώ πως ίσως δεν είμαστε ακόμη σε θέση να προσελκύσουμε τέτοιον παίκτη(κυρίως για οικονομικούς λόγους).
-
john4serres
Με 800αρι συμβολαιο σαν του τζαλμα δεν ερχεται δηλαδη ;
Κανενα 500αρι παιρνει στην Ντιναμό.
Κανενα 500αρι παιρνει στην Ντιναμό.
Εγώ άκουσα για πρόταση 650.000Ε και εμείς ζητάμε τα 2πλάσια.joshua έγραψε:Tα Βρισκουμε με Λεοβατς αν θελουν οι κροατες για τον σουντανι (δεν τον ξερω κουβεντα να γινεται) ...
- ace79grpaok
650 Γενάρη μήνα ακόμα και για τον Λέοβατς είναι λίγα. Ένα αυτό... Δε νομίζω του Σουντάνι το συμβόλαιο να είναι τόσο μικρό. Ένα site γράφει (μαζί με τα μπόνους) 1.6Μ...
Λοιπον...
θα πιασω ενα ενα τα θεματα...
1. ο τζαβελας αποελ ε?μηπως τελικα ο μιχελ πηγε κυπρο για να κανονισει την μεταγραφη τζαβελα και να γλιτωσει η παε τα τρεξιματα?
2. ο σαββιδης δεν εχει καμια αναγκη ουτε απο 200 ουτε απο 300 χιλιαρικα. απλα λειτουργει με εναν κανονα. οταν του λενε οι συνεργατες του οτι τον παιχτη τον κοστολογουν α τοτε θελει να πληρωσει α και μονο α .
δεν ειναι μ@λ@κ@ς να πληρωνει υπεραξια ή νταβατζιλικια.
Οπως αποδειχθηκε και με την μεταγραφη Πριγιοβιτς ανετα δινει και τα 2 μυρια αν τον πεισει καποιος οτι οντως τα αξιζει και δεν νιωθει οτι απλα πανε να τον πιασουν κοτσο.
Το οτι τα 200 παραπανω για ενρικε δεν ειναι σπουδαια λεφτα δεν σημαινει πως ο ποντιος δεν παιζει να στραβωσε π πανε να του πουλησουν τρελα και να του αλλαξουν τωρα την συμφωνια.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα πιασω ενα ενα τα θεματα...
1. ο τζαβελας αποελ ε?μηπως τελικα ο μιχελ πηγε κυπρο για να κανονισει την μεταγραφη τζαβελα και να γλιτωσει η παε τα τρεξιματα?
2. ο σαββιδης δεν εχει καμια αναγκη ουτε απο 200 ουτε απο 300 χιλιαρικα. απλα λειτουργει με εναν κανονα. οταν του λενε οι συνεργατες του οτι τον παιχτη τον κοστολογουν α τοτε θελει να πληρωσει α και μονο α .
δεν ειναι μ@λ@κ@ς να πληρωνει υπεραξια ή νταβατζιλικια.
Οπως αποδειχθηκε και με την μεταγραφη Πριγιοβιτς ανετα δινει και τα 2 μυρια αν τον πεισει καποιος οτι οντως τα αξιζει και δεν νιωθει οτι απλα πανε να τον πιασουν κοτσο.
Το οτι τα 200 παραπανω για ενρικε δεν ειναι σπουδαια λεφτα δεν σημαινει πως ο ποντιος δεν παιζει να στραβωσε π πανε να του πουλησουν τρελα και να του αλλαξουν τωρα την συμφωνια.
- ace79grpaok
Αριστερό Μπακ θα παίζει ποιος μετά?Hermann έγραψε:650 Γενάρη μήνα ακόμα και για τον Λέοβατς είναι λίγα. Ένα αυτό... Δε νομίζω του Σουντάνι το συμβόλαιο να είναι τόσο μικρό. Ένα site γράφει (μαζί με τα μπόνους) 1.6Μ...
καλα 20 γεναρη δεν πουλας το βασικο σου μπακ ακομη κι αν παρεις και 3 μυρια...
πως και ποτε θα καλυψεις σωστα την θεση?
-
paokpantou
Τι τρελα σας πουλάω?? δεν κατάλαβα....sourmenetes έγραψε:Τρελα μας πουλας αδελφε;;;μη συνεχισεις σε παρακαλω.paokpantou έγραψε:Πηραμε εξτρεμ τον ουαρντα... μπορει να παιξει και ο λαμπρου εκει..
αρχισα να πιστευω πως δεν θα παρουμε κανεναν αλλον...
θα βγαλουμε την χρονια με εξτρεμ αριστερα μυστακιδη ουαρντα πελκα λαμπρου...![]()
![]()
![]()
Την άποψη μου είπα και μάλιστα με κιτρινοκόκκινες κάρτες...
Και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να συμβεί.
-
paokpantou
Το αλβανικό αριστερο μπακ που έπαιζε στην καραμπακ θέλω αντικαταστατη του κροατη..παιχτουρα!!!!ace79grpaok έγραψε:Αριστερό Μπακ θα παίζει ποιος μετά?Hermann έγραψε:650 Γενάρη μήνα ακόμα και για τον Λέοβατς είναι λίγα. Ένα αυτό... Δε νομίζω του Σουντάνι το συμβόλαιο να είναι τόσο μικρό. Ένα site γράφει (μαζί με τα μπόνους) 1.6Μ...
- zarathustra79
Συμφωνω για το 2. Το να μη δωσει τα 200 χιλιάρικα δεν είναι ζήτημα τσιγγουνιάς, αλλά γνώσης της διαπραγμάτευσης. Και δεν ειναι μονο τα 200, γιατι σαυτες τις περιπτωσεις ειναι 200 απο εδω, 200 απο εκει καιγια ποτε ξεφευγεις απο τη σουμα ουτε που το καταλαβαινεις. Πριν μερικά χρονια στο βάζελο επι πολυμετοχικότητας είχαν τη λογική δε βαριέσαι αν κοστίζει χ εμεις θα δωσουμε και αλλα τοσα απο πανω γιατι είμεθα πολύ απλες και καταλήξανε δυο χρονια μετα να εχουν μονο υπερκοστολογημενες μεταγραφες και το ταμειο μειον. Για να το φερουμε και πιο κοντα το ιδιο εκανε και εδω σε μας σε μικροτερο βαθμο και ο μπατατουδης και ειδαμε ποσα χρονια ημασταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας λογω των κατορθωματων του.
Άσχετο πιστεύεις πως κάνει ο Leovac για τον τωρινό ΠΑΟΚ; Για εμένα είναι επιπόλαιος παίχτης την πρόκριση την χάσαμε με τoν Αjax με το πεναλτυ που έκανε(ανεξάρτητα από την βλακεία του Κλάους).Gospi έγραψε:καλα 20 γεναρη δεν πουλας το βασικο σου μπακ ακομη κι αν παρεις και 3 μυρια...
Εκεί μπορούμε να φέρουμε ένα Leo Matos με παρόμοια χαρακτηριστικά. Τον δίνεις φίλε κ με 1χαρτί κ τώρα
(Είπαμε να διορθώσουμε να γίνει καλύτερη η ομάδα όχι να μην πουλάμε ότι δεν πιάνει κ φυσικά υπάρχει χρόνος να αντικαταταθεί) Άποψη μου!
-
john4serres
Ο Τζαβέλλας ελευθερος ειναι. Καλη ηλικια και διεθνης.ace79grpaok έγραψε:Αριστερό Μπακ θα παίζει ποιος μετά?Hermann έγραψε:650 Γενάρη μήνα ακόμα και για τον Λέοβατς είναι λίγα. Ένα αυτό... Δε νομίζω του Σουντάνι το συμβόλαιο να είναι τόσο μικρό. Ένα site γράφει (μαζί με τα μπόνους) 1.6Μ...