Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμ, αυτά μας τά λεγε από νωρίτερα ο Odi...Sick Bastard έγραψε:
Στη χώρα που ο τοπ-ΑΡΔ της ομάδας, γράφει σε άρθρο του ότι τα μαρκαρίσματα για τον αγώνα της Καλλονής δεν βγαίνουν, σύμφωνα με αυτά που έχει δει στην προπόνηση.
κολκας SDNAeorptol έγραψε:Ποιος είναι δύο είναι οι τοπ αρδ κολκας πετρωτος:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά επιλέγω να μήν «εξαιρέσω» την μεγαλύτερη (βάσει δυναμικότητας αντιπάλου) εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στην ιστορία του. Τουλάχιστον μέχρι την εποχή που τέτοιες νίκες θα είναι πλέον πολλές και συνηθισμένες.joshua έγραψε:Πραγματικα αν εξαιρεσεις την νικη με Ντορτμουντ
Εξαιρεσε και τις 4 νίκες θα βγουν ακόμη χειρότερα συμπεράσματαjoshua έγραψε:Πραγματικα αν εξαιρεσεις την νικη με Ντορτμουντ 4 νικες και 5 ισοπαλιες απεναντι σε Πανθρακικο,Παναιτωλικο,Χανια,Ολυμπιακο Βολου,Πανιωνιο,Καλλονη,Λεβαδειακο,Πλατανια και νομιζω Καμπαλα στην Τουμπα ειναι αποτελεσματα για να τα μνημονευει κανεις με χαρα...
Με πλατάνια όμως έπαιζε ο Τζιώλης...αφού...Τώρα με τα υπόλοιπα 3 χαφ δυνατά και με αντοχές στο μαρκάρισμα, τρεξίματα και ταχύτητα που ξέρεις; Μπορεί όχι μόνο "επικίνδυνο" να βγει αλλά να "κεντάει" κιόλας...παοκαρα23 έγραψε:Περιμένω να δω αν όντως σκοπευεις να βάλεις τονΜπερμπα δεκαρι...αν το ξανά κανείς όπως το κάνες για 20 λεπτα με πλατάνια για εμένα είσαι επικίνδυνος..