Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
η ομάδα στηρίχτηκε σε 5-6 παίκτες μέχρι τώρα(Περέιρα-Κατσε-Μακ-Κλάους-Τζιόλη-Ρατς), απο την στιγμή που χάσαμε ΜΑΚ 2+ μήνες κλάταρε ο Ρατς Χάσαμε και τον Τζιόλη σιγά σιγά άρχισε να μην αποδίδει και οι υπόλοιποι βασικοί άρχισαν να κουράζονται. Γίναμε απο μια φρέσκια μέτρια ομάδα, μια κουρασμένη μέτρια ομάδα σε ένα γελοίο πρωτάθλημα. Αυτό και το γεγονός ότι κάθε Κυριακή σε κάνουν πλάκα και τεστ ανοχής με τέτοιες διαιτησίες το ότι ομάδες δίνουν όρκο νίκης στο μισό(?!!) του πρωταθλήματος δεν θέλει πολύ για να είμαστε εκεί που ήμαστε.... σε όλο αυτό ο Αναστασιάδης που φταίει ρε παλικάρια? Τσιμπάτε απο αρδιες για Παναγίες κτλ κτλ?
εγώ αν ήμουν Σαββίδης θα του έκανα ανανέωση 3ετές συμβόλαιο.
εγώ αν ήμουν Σαββίδης θα του έκανα ανανέωση 3ετές συμβόλαιο.
αφου τα παλικαρια δε θελουν Αγγελο..
για ρωτηστε τον σταυρακη και τον δημητρακη?
κανεις το κουτσο αλογο να τρεχει και οχι μονο,ανταγωνιζεται το καλομαθημενο και μονιμο πρωταθλητη,με τις πορτοκαλαδες και τη χειρα βοηθειας που μονιμα εχει,το συστημα κερδους και εκμεταλλευσης,παλευεις με το αλογακι σου το χιλιοτρυπημενο θεους και δαιμονες και μολις λιγο παραπατησει το χτυπας και απο πανω..
αρε ΠΑΟΚτση κριμα ρε καρντασια..κριμα...
και τωρα τι?πανε οι χαρες για τον νομποα?
η τουμπα τωρα τι?κανα 3χιλιαρο?και αυτο με το πιστολι στα χερια??ετοιμο να πυροβολησει?
μπραβο ρε λαε του ΠΑΟΚ μεγαλειωδη και ηρωικε..
σκοτωσε το αλογο σου για αλλη μια φορα..
για ρωτηστε τον σταυρακη και τον δημητρακη?
κανεις το κουτσο αλογο να τρεχει και οχι μονο,ανταγωνιζεται το καλομαθημενο και μονιμο πρωταθλητη,με τις πορτοκαλαδες και τη χειρα βοηθειας που μονιμα εχει,το συστημα κερδους και εκμεταλλευσης,παλευεις με το αλογακι σου το χιλιοτρυπημενο θεους και δαιμονες και μολις λιγο παραπατησει το χτυπας και απο πανω..
αρε ΠΑΟΚτση κριμα ρε καρντασια..κριμα...
και τωρα τι?πανε οι χαρες για τον νομποα?
η τουμπα τωρα τι?κανα 3χιλιαρο?και αυτο με το πιστολι στα χερια??ετοιμο να πυροβολησει?
μπραβο ρε λαε του ΠΑΟΚ μεγαλειωδη και ηρωικε..
σκοτωσε το αλογο σου για αλλη μια φορα..
- WestBlock4
Οποιος δηλαδη δε θελει αγγελο ειναι αμπαλος κ κατα του ΠΑΟΚ... αμπαλοι ειναι αυτοι που δεν βλεπουν τι φταιει κ απλα εχουν καποιον να κατηγορουν σε καθε ηττα.... ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ο βρυζας φταιει κ για μενα δε θα επρεπε να ειναι στο ΠΑΟΚ αλλα για το αγωνιστικο ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΔ (Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ) ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ.. Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΥΛ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ .... ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
εισαι αμπαλος καληνυχταWestBlock4 έγραψε:Οποιος δηλαδη δε θελει αγγελο ειναι αμπαλος κ κατα του ΠΑΟΚ... αμπαλοι ειναι αυτοι που δεν βλεπουν τι φταιει κ απλα εχουν καποιον να κατηγορουν σε καθε ηττα.... ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ο βρυζας φταιει κ για μενα δε θα επρεπε να ειναι στο ΠΑΟΚ αλλα για το αγωνιστικο ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΔ (Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ) ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ.. Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΥΛ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ .... ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
- WestBlock4
Πιο πολυ απο σενα αποκλειεται ...αντε αρχισε να μας λες για μεταγραφες που βλεπεις στα ονειρα σου... αστειε
Αδερφέ το γεγονός οτι αλλάζεις 2 προπονητές το χρόνο πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς οτι δεν φταίνε οι προπονητές...
- Ekatnetworkltd
Διαφωνώ αδελφέ,και δεν είμαι Αγγελόσκυλο!WestBlock4 έγραψε:Οποιος δηλαδη δε θελει αγγελο ειναι αμπαλος κ κατα του ΠΑΟΚ... αμπαλοι ειναι αυτοι που δεν βλεπουν τι φταιει κ απλα εχουν καποιον να κατηγορουν σε καθε ηττα.... ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.. ο βρυζας φταιει κ για μενα δε θα επρεπε να ειναι στο ΠΑΟΚ αλλα για το αγωνιστικο ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ , ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΔ (Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ) ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ.. Κ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΥΛ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ .... ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
- WestBlock4
Καποιος φταιει ομως ...καποιος εχει ευθυνη που εκει που θα εισουν +7 εισαι πλεον δευτερος με -2...
- Ekatnetworkltd
Άγγελος Αναστασιάδης
Να σου πώ τι φταίει,ο Άγγελος,που μόνο αυτός πίστεψε για το πρωτάθλημα,ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν τον πίστεψε ποτέ,τώρα ο Ivan συνέχισε να το πιστεύει με τον Noboa,Η ΠΑΕ απλά θέλει μα κτίση ομάδα μέλοντος με αργά βήματα(3 η 4 χρόνια)Εντύπωσή μου!
Δλδ σε 3 ή 4 χρόνια τι θα κάνουν διαφορετικό απο τώρα για να έχουν ομαδα Πρωταθλητισμού;
Πραγματικά το έχω απορία.
Όποια ομάδα έχει στόχους προσπαθεί να τους φτάσει όπως μπορεί, εμείς αντί για μεταγραφές συζητάμε για την τσίχλα του Τζαβέλα και τα 850 του Τζανδάρη.
Ρε δεν πάμε καλά...
Πραγματικά το έχω απορία.
Όποια ομάδα έχει στόχους προσπαθεί να τους φτάσει όπως μπορεί, εμείς αντί για μεταγραφές συζητάμε για την τσίχλα του Τζαβέλα και τα 850 του Τζανδάρη.
Ρε δεν πάμε καλά...
Καλά , το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή στα μέσα της χρονιάς 3 φορές σε 3 χρόνια δεν είναι απλά αστείο. Καταντάει τραγικό.
Το ότι δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι προπονητές κ μάλλον κάτι άλλο φταίει ακούγεται λογικό.
Αλλά απ την άλλη , κάτι δόγματα του στυλ "ο Αγγελος δεν φταίει ποτέ" δεν αξίζουν καν σχολιασμό.
Ναι μας έχει πρώτους τον Γενάρη κ ναι δεν το περίμενε κανείς μας αυτό.
Κ τι να λέει αυτό δλδ ?
Να λέμε μπράβο σε όλα ?
Ν μη βλεπουμε τα όποια λάθη ?
Να λέμε ότι απ το τηγάνι κ μετά , βλεπουμε μπαλλάρα ?
Να λέμε ότι φταινε όλοι οι άλλοι εκτός απ τον Αγγελο ?
Το ότι δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι προπονητές κ μάλλον κάτι άλλο φταίει ακούγεται λογικό.
Αλλά απ την άλλη , κάτι δόγματα του στυλ "ο Αγγελος δεν φταίει ποτέ" δεν αξίζουν καν σχολιασμό.
Ναι μας έχει πρώτους τον Γενάρη κ ναι δεν το περίμενε κανείς μας αυτό.
Κ τι να λέει αυτό δλδ ?
Να λέμε μπράβο σε όλα ?
Ν μη βλεπουμε τα όποια λάθη ?
Να λέμε ότι απ το τηγάνι κ μετά , βλεπουμε μπαλλάρα ?
Να λέμε ότι φταινε όλοι οι άλλοι εκτός απ τον Αγγελο ?
- mitsotakis
Όχι αλλο χτίσιμο ! Από το 1985 χτίζουμε!!
Μήπως να γίνουμε από ΠΑΕ ΚΑΕ (Κατασκευαστική ΑΕ);
Μήπως να γίνουμε από ΠΑΕ ΚΑΕ (Κατασκευαστική ΑΕ);
Δεν έχω γράψει τίποτα απο εχθές γιατι ήξερα οτι τα πνεύματα ειναι τεταμένα και δεν γουστάρω να γράφω κάτω απο τέτοιες συνθήκες ...
Διάβασα τωρα κάτι παπαριες περί παραίτησης Αναστασιαδη και δεν αντέχω ...
Πέρα αο τις οποίες ενστάσεις που είχα πάντα σε επιλογές του ... Στον παρόν οργανισμό του ΠΑΟΚ αυτός και ο ιδιοκτήτης ειναι οτι πιο πολυτιμότερο έχουμε ...
Οι 37 βαθμοί στον α γύρο ειναι καθαρά δικό του δημιούργημα ... Όπως επίσης και η παρακαταθήκη κάποιων παιχτών και βασικού κορμού ...
Το ρόστερ που του έδωσαν ειναι γεμάτο κουσούρια και επειδή εγώ δεν ξεχνάω στην αρχή της χρονιάς έγραφα και έγραφαν και πολλοί ακομα οτι ο βασικός στόχος ειναι να φτιάξουμε ομαδα ...εσύ έκανες πολλά παραπάνω και μπράβο σου
Έχεις πετύχει 100% και καλα θα κάνουν να παραιτηθούν οι λίγοι που κατέχουν άλλες θέσεις ...
Αλλα ξέχασα ...αυτοί δεν παραιτούνται ποτέ !!! Όπως συνήθως όλες οι λίγδες
Διάβασα τωρα κάτι παπαριες περί παραίτησης Αναστασιαδη και δεν αντέχω ...
Πέρα αο τις οποίες ενστάσεις που είχα πάντα σε επιλογές του ... Στον παρόν οργανισμό του ΠΑΟΚ αυτός και ο ιδιοκτήτης ειναι οτι πιο πολυτιμότερο έχουμε ...
Οι 37 βαθμοί στον α γύρο ειναι καθαρά δικό του δημιούργημα ... Όπως επίσης και η παρακαταθήκη κάποιων παιχτών και βασικού κορμού ...
Το ρόστερ που του έδωσαν ειναι γεμάτο κουσούρια και επειδή εγώ δεν ξεχνάω στην αρχή της χρονιάς έγραφα και έγραφαν και πολλοί ακομα οτι ο βασικός στόχος ειναι να φτιάξουμε ομαδα ...εσύ έκανες πολλά παραπάνω και μπράβο σου
Έχεις πετύχει 100% και καλα θα κάνουν να παραιτηθούν οι λίγοι που κατέχουν άλλες θέσεις ...
Αλλα ξέχασα ...αυτοί δεν παραιτούνται ποτέ !!! Όπως συνήθως όλες οι λίγδες
Δεν ειναι κακό αν έχεις σχέδιο και δεν το χρησιμοποιείς απλά για δικαιολογία