αγαπες ΟΥΕΦΑ-αυγενακη διαβαζω, λιγοτερους ξενους διαιτητες υποσχεθηκε ο Περειρα στο Καρπενησι διαβαζω, καλα ξεκινησαμε..
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
αγαπες ΟΥΕΦΑ-αυγενακη διαβαζω, λιγοτερους ξενους διαιτητες υποσχεθηκε ο Περειρα στο Καρπενησι διαβαζω, καλα ξεκινησαμε..
- Maximus
Δυστυχως από το 2021 μάλλον θα ξαναγυρίσει η παράγκα με τα όλα της...
- navigator11
Μπορεί κάποιος να αναλύσει τι ίσχυε κ τι ισχύει πλέον με το χέρι μέσα στην περιοχή;
Eιναι χερι πλεον αν δεν ειναι κολλημενο (η πολυ πολυ κοντα) στο σωμα ανεξαρτητως αποστασης. ΠΛΕΟΝ δεν ειναι χερι αν στηριζεται σε αυτο το χερι οπως πεφτει ή αν η μπαλα παει σε αυτο με κοντρα πχ στο ποδι του
Το πεναλτι του Μπισεσβαρ ειναι γιατι το χερι δεν ειναι κολλημενο
Το πεναλτι του Μπισεσβαρ ειναι γιατι το χερι δεν ειναι κολλημενο
Αυτά βλέπω κι εγώ για παράγκα, δουλεύει όλο το σύμπαν για να ξαναφέρει το μπουρδέλο που υπήρχε πριν τον Ιβάν και φυσικά θα το καταφέρει. Εδώ ξένος διαιτητής σφάζει ελληνική ομάδα και σύσσωμα τα ελληνικά ΜΜΕ παίρνουν το μέρος του, τί περιμένεις μετά.
Θα δίνει η ΕΟ που και που ένα πρωτάθλημα (αν) στην χάρτινη και κανένα κύπελλο στον βάζελο, θα κάνει δωρεές στο σκουλίκι για ξεκάρφωμα και όλα καλά.
Πάλι καλά που προλάβαμε να πάρουμε ότι πήραμε γιατί όπως λένε, τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι πρέπει να το βάλουμε κάτω, εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.
Θα δίνει η ΕΟ που και που ένα πρωτάθλημα (αν) στην χάρτινη και κανένα κύπελλο στον βάζελο, θα κάνει δωρεές στο σκουλίκι για ξεκάρφωμα και όλα καλά.
Πάλι καλά που προλάβαμε να πάρουμε ότι πήραμε γιατί όπως λένε, τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι πρέπει να το βάλουμε κάτω, εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους.
Μάλλον υποτιμάς πολύ η δεν έχεις ιδέα την δύναμη του Ιβάν την συγκεκριμενη χρονική στιγμή.Rexaris έγραψε:Αυτά βλέπω κι εγώ για παράγκα, δουλεύει όλο το σύμπαν για να ξαναφέρει το μπουρδέλο που υπήρχε πριν τον Ιβάν και φυσικά θα το καταφέρει. Εδώ ξένος διαιτητής σφάζει ελληνική ομάδα και σύσσωμα τα ελληνικά ΜΜΕ παίρνουν το μέρος του, τί περιμένεις μετά.
Από το στόμα σου και στού Θεού τ'αυτί αδερφέ!Isi4 έγραψε:Μάλλον υποτιμάς πολύ η δεν έχεις ιδέα την δύναμη του Ιβάν την συγκεκριμενη χρονική στιγμή.
πολυ γκρινια τελευταια απο τα δικα μας ΜΜΕ..οσο δικιο κι αν υπαρχει σιγουρα αποτελει ενδειξη απωλειας ελεγχου 
Εισαι πανω σπο 20; γιατι αν εισαι κ εβλεπες τον ΠΑΟΚ να μην κοιμαται ειναι ανησυχητικο
ε ναι, Ιβαν πουλα φαση. ε ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα 
- painkiller4
Αν δούμε και το σημερινό πρωτοσέλιδο της forza που γράφει για εμπάργκο στον ΠΑΟΚ του Ιβάν με τηλεοπτικό-οικονομικό αποκλεισμό καταλαβαίνει κανείς ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος εναντίον του. Βέβαια δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα ήταν αναμενόμενο σε μια κυβέρνηση που πρωθυπουργό έχει τον πρεζεμπορα.
Δεν ξέρω αλλά θα χουμε πολλά ακόμα να δούμε στην συνέχεια αλλά νομίζω ότι θα την πατήσουν αυτοί που θα υποτιμήσουν το ποντιακό πείσμα και την δύναμη του
Δεν ξέρω αλλά θα χουμε πολλά ακόμα να δούμε στην συνέχεια αλλά νομίζω ότι θα την πατήσουν αυτοί που θα υποτιμήσουν το ποντιακό πείσμα και την δύναμη του
Να το κοιταξεις αυτο.και ο gavros κλαιγεται 2 χρονια αλλα ουτε σφαγες εχει ουτε δικαστες τον κυνηγανε.πολλες φορες τα πρωτοσελιδα αυτα ειναι μετρο πιεση.jibbie έγραψε:ε ναι, Ιβαν πουλα φαση. ε ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα