Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από Ale »

:lol:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Με τους αντιπάλους τους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και αθλήματος!!

ΑΥΤΟ!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

KOSTAS54 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Επιτιμος
Αν αυτή είναι η ευχαρίστησή σου, συνέχισε την ειρωνεία.
με καθε ειλικρινεια δεν ειρωνευομαι.
γουσταρω τρολινγκ αλλα σπανια θα μου βγει φυσικο.εσυ δεν τρολαρεις αλλα αυτο που βγαινει φερνει τρελα σε τρολαρισμα και ας γραφεις σοβαρα.βγαινει τελειως φυσικα.
αν βεβαια τρολαρεις δεν εισαι δασκαλος.εισαι θεος.δεν εχω καταληξει.
γενικα σχεδον το 90% των ποσταρισματων σου ειναι τρελα ιντριγκαδορικα.τσιτωνουν νευρα.
ε αν μπορεσει καποιος να το δει αποστασιοποιημενα μοιαζει με high quality trolling.
εγω το αντιμετωπιζω καπως ετσι.σορυ αν σπαζεσαι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

GEOL έγραψε:Με τους αντιπάλους τους, ανεξαρτήτως εθνικότητας και αθλήματος!!

ΑΥΤΟ!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

θελω να πιστευω οτι αυτοι που παιρνουνε τσουκαλα δεν ειναι ΠΑΟΚ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

nico4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:τέτοιες φράσεις ΔΕΝ πρέπει να γράφονται σε ιερά site του ΠΑΟΚ! ...
Άγιος ο teacher, Άγιος ο rainmaker, Άγιος ο ρομαν, ελέησον ημάς.
Έτσι είναι, άλλοι βλέπουν ιερές τις λέξεις ΠΑΟΚ και όλα τα παράγωγά τους , ενώ άλλοι το κάνουν σαν χόμπι και το περνάν στο καλαμπούρι! Ότι μπορεί ο καθένας, δεν πειράζει ..! Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις για το όλο μου σχόλιο, ή απλά σ' ενόχλησε η συγκεκριμένη λέξη μόνο?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

barlow4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
γουσταρω τρολινγκ αλλα σπανια θα μου βγει φυσικο.εσυ δεν τρολαρεις αλλα αυτο που βγαινει φερνει τρελα σε τρολαρισμα και ας γραφεις σοβαρα.βγαινει τελειως φυσικα.
γενικα σχεδον το 90% των ποσταρισματων σου ειναι τρελα ιντριγκαδορικα.τσιτωνουν νευρα.
ε αν μπορεσει καποιος να το δει αποστασιοποιημενα μοιαζει με high quality trolling.
Το 90% των ποστάρισματων του ειναι μια χαρά σορυ αν σπάζεσε Barlow.Οπως βλεπεις απόψεις υπάρχουν πολλες και η γνωμη μου ειναι του Κώστα ειναι υγειης και καλοπροαίρετες συμφωνω δεν συμφωνω (στα περισσότερα συμφωνω )......εμενα με ενδιαφέρει όλες να εχουν γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ και να ειναι καλοπροαίρετες ειδικα στην κριτικη σε συνοπαδους ......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:@barlow4

Απλώς σκέψη:
Ποια πολιτικά κόμματα πήραν θέση και ποια, για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο και ειδικά για όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Τρίπολη??????????????????????????

Εντάξει, τα κυβερνητικά κόμματα είναι γνωστά για τις σχέσεις διαπλοκής τους!!!!!!!!!!!

Οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί, που θέλουν να φέρουν καθαρό αέρα, ποιο λόγο άρθρωσαν όλες αυτές τις μέρες?????????????????????
Τα κόμματα τα μνημονιακά τα ξέρουμε δεν ξέρουμε η κανουμε πως δεν ξέρουμε οτι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εχουν δυστυχώς την ιδια ακριβως λογική με αυτα ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κανει συνεχώς κολοτουμπες μεγαλύτερο παράδειγμα τα 20 εκατ του Σγουρού στην αεκ για τα οποία έκραζε η Δούρου πριν μια εβδομαδα και αυτη υπέγραψε την υπέροχη δωρεά στην μεγάλη αδικημένη αεκ (εστι λενε οι αεκτζηδες )...... Για ΚΚΕ δεν μιλάμε γιατι ζει σε εναν παράλληλο κοςμο σε αλλη διάσταση 20 χρονια πριν ουτε φυσικα με αυτους που ασχολούνται με αγκυλωτούς σταυρούς και αλλα τέτοια γραφικά
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Odi έγραψε:
Στο μεταξύ ο Σπάθας παίρνει 8 από τον παρατηρητή διαιτησίας και δεν ασχολείται κανείς.

Εμετικά πρωτοσέλιδα για άλλη μια φορά.Τα αίσχη του Σαββάτου ξεχάστηκαν και τώρα έγιναν όλοι ξανά περήφανοι για αυτό το έκτρωμα και την ντροπή όλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Ρε δεν τρώτε σκατά λέω γω δούλοι και μαριονέτες του χοντρού;Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
Οχι απλα ξεχαστηκαν....αλλα το GOAL στο πρωτοσελιδο του βαζει στο ιδιο τσουβαλι τους εποπτες της Τριπολης με τον διαιτητη του Εργοτελης-ΠΑΟΚ.....γιατι δεν εδωσε το...πεναλτι(????)......στον Εργοτελη!!! :shock:

Και μετα καθομαστε και συζηταμε για διαιτητες και παρατηρητες....Το συστημα ειναι ολο σχεδιασμενο αριστα!ΣΕ τετοιο βαθμο που ειμαι σιγουρος πως οι μισοι-τουλαχιστον- απο τους ΑΡΔ στη Θεσσαλονικη....τα παιρνουν απο αυτους!!!

Οσο για τον gayρο,χθες....ευτυχως που καθησα και ειδα τις φασεις του αγωνα γιατι εαν ειχα αρκεστει στα πρωτοσελιδα και τα σχολια μερικων εδω μεσα(..........)θα νομιζα πως ηταν πολυ ατυχος και πως το 3-2 τον αδικει......
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

barlow4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:
Θεωρεις οτι δικα σου ποσταρισματα δεν τσιτωνουν νευρα?.....Με το δικο σου σκεπτικο...να υποθεσω πως τρολαρεις?
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

mpafos4 έγραψε:
Odi έγραψε:
Στο μεταξύ ο Σπάθας παίρνει 8 από τον παρατηρητή διαιτησίας και δεν ασχολείται κανείς.

Εμετικά πρωτοσέλιδα για άλλη μια φορά.Τα αίσχη του Σαββάτου ξεχάστηκαν και τώρα έγιναν όλοι ξανά περήφανοι για αυτό το έκτρωμα και την ντροπή όλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Ρε δεν τρώτε σκατά λέω γω δούλοι και μαριονέτες του χοντρού;Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
Οχι απλα ξεχαστηκαν....αλλα το GOAL στο πρωτοσελιδο του βαζει στο ιδιο τσουβαλι τους εποπτες της Τριπολης με τον διαιτητη του Εργοτελης-ΠΑΟΚ.....γιατι δεν εδωσε το...πεναλτι(????)......στον Εργοτελη!!! :shock:

Και μετα καθομαστε και συζηταμε για διαιτητες και παρατηρητες....Το συστημα ειναι ολο σχεδιασμενο αριστα!ΣΕ τετοιο βαθμο που ειμαι σιγουρος πως οι μισοι-τουλαχιστον- απο τους ΑΡΔ στη Θεσσαλονικη....τα παιρνουν απο αυτους!!!

Οσο για τον gayρο,χθες....ευτυχως που καθησα και ειδα τις φασεις του αγωνα γιατι εαν ειχα αρκεστει στα πρωτοσελιδα και τα σχολια μερικων εδω μεσα(..........)θα νομιζα πως ηταν πολυ ατυχος και πως το 3-2 τον αδικει......
Μόνο από τον μπάρμπα-Σάββα μαθαίνουμε την αλήθεια για τις διαιτησίες τελικά :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν εχεις αδικο μπαφε

υγ.μονο μια απορια.σε τσιτωσα ποτε προσωπικα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:
Odi έγραψε:

Καλα αυτος ο τύπος που σχολιάζει τις ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ στο goal ποιος ειναι ; Γιατι στο πρωτοσέλιδο δεν βλεπω ονομα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι ασχολειστε με τις φυλλαδες; κακο στον εαυτο σας κανετε. Το ποσο ΣΤΗΜΕΝΕΣ ειναι κανει μπαμ.

Σημερινο πρωτοσελιδο μιλα ηια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ολυμπιακο στο τορινο. ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ αυτο με το τσ. Λ.; πουθενα. Απλα καλο ειναι να περνας μηνυματα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

barlow4 έγραψε:δεν εχεις αδικο μπαφε

υγ.μονο μια απορια.σε τσιτωσα ποτε προσωπικα?
Ρε συ barlow.....δεν ειναι εκει το θεμα μου....Και συ θα τσιτωσεις καποιον και γω θα τσιτωσω καποιον αλλο.ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε αλλωστε,μας αρεσει να ειμαστε στην τσιτα.Αλλα δεν μου αρεσει οταν την πεφτουμε ο ενας στον αλλο.Ο γραπτος λογος,πολλες φορες δεν βοηθαει και γινεται ευκολα παρεξηγησιμος,ειδικοτερα οταν δεν γνωριζουμε ο ενας τον αλλο προσωπικα.

Εντελως φιλικα κι ελπιζω χωρις παρεξηγηση. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”