Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
To δεξι μπακ ειναι ο πουρσαιτιδης 45 χρονων... Ο αιλτον σημερα τα εχει γ@μησει... Ολο τριπλες ο λαλακας
μπραβο στα παιδια του αποελ,τεραστια προκριση και πανω απο ολα δικαιη....και να πω την αμαρτια μου ζηλευω αρκετα,αρκετες φορες στη διαρκεια του ματς φαντασιωθηκα να βλεπω παικτες με το δικεφαλο στις φανελες 

Tι λες τώρα.......!!
Το ΑΠΟΕΛ με τους εξόριστους εκ Ελλαδιστάν παίχτες και προπονητή.
Το ΑΠΟΕΛ με τους εξόριστους εκ Ελλαδιστάν παίχτες και προπονητή.
Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη.
Οι περισσότεροι παίκτες του ΑΠΟΕΛ όπως και ο Γιοβάνοβιτς, έφυγαν σαν τελειωμένοι από την Ελλάδα.
ΜΠΡΑΒΟ τους. Πρώτοι Μάγκες.
(ΟΚ ... έπαιξαν ρόλο και τα συνθήματά μας
)
Οι περισσότεροι παίκτες του ΑΠΟΕΛ όπως και ο Γιοβάνοβιτς, έφυγαν σαν τελειωμένοι από την Ελλάδα.
ΜΠΡΑΒΟ τους. Πρώτοι Μάγκες.
(ΟΚ ... έπαιξαν ρόλο και τα συνθήματά μας

ο παολο ζοστα η οπως τον λενε τον καραφλα πισω, ποσο ειναι? 

- sourmenetes
- Moderator
Μπραβο στον αποελ...
Θα μπορουσε να ειχε καθαρισει απο πιο νωρις αλλα και ετσι προκριση ειναι...
Θα μπορουσε να ειχε καθαρισει απο πιο νωρις αλλα και ετσι προκριση ειναι...
Ποτέ!Τα πράγματα είναι απλά. Στην Κύπρο το Αποέλ είναι σαν το γάβρο και η Ομόνοια σαν το Βάζελο. Η Ανόρθωση είναι η ΑΕΚ.Κάπως έτσι πάει το θέμα...και από πλευράς παράγκας.Οπόταν ποτέ δε θα το ζήσουμε εμείς γιατί είμαστε μάλλον η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας της Κύπρου.Santana4 έγραψε:εμεις ποτε θα το ζησουμε αυτο...;

Φώτη κάνεις ένα λάθος ομόνοια είναι σαν τον γκευ και το αποελ σαν τον βαζελο.
Αποψε το ΑΠΟΕΛ ξεφτυλισε την λιον.
Την πατησε.Οπως πατησε και αλλες τοσες ομαδες στην πορεια του.
Οκ θα μου πειτε αυτο το ξερω.Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ την πεσαν πολυ ασχημα στους παιχτες της ομαδας μετα απο καποια ασχημα παιχνιδια στο πρωταθλημα.
Θα πει καποιος μα ειναι δυνατον?Ναι ειναι.Γιατι?μα γιατι οι οπαδοι τους θελουν τα παντα.Τιποτα λιγοτερο απο τα παντα.
Και σε αυτην την φαση επειδη βρισκομαι σε ευθυμια οπως ειχε πει καποτε ο πουρουπουπου στον σκορδα θα πω 2 πραματακια για τους πιτσιρικαδες εδω μεσα.
Υπαρχει μια αρχαια αμερικανικη παροιμια (
) που λεει οτι η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν απο μια.
Εδω μεσα θα ακουσετε τα παντα,απο το "εχασε ο ΠΑΟΚ 3-0 απο τον βαζελο οκ και τι εγινε",στο"ενταξει τι επρεπε να κανουν στους παιχτες που χασανε απο την παναχαικη και χασαμε το πρωταθλημα να τους πεταξουν απο τον λευκο πυργο?" μεχρι το προσφατο του DC οτι ειναι αλλαζωνικο να λες Μια Πολη Μια Ομαδα.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ.
Ειδα το ΑΠΟΕΛ σημερα και ξενερωσα την ζωη μου.Να ειμασταν εμεις στην θεση τους και να καναμε πουτ@ν@ την λιον στους 16!!ο μπαμπας μου ρε θα χτυπουσε το τυμπανο και ο μπαμπας του κολλητου μου θα εδινε το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα στον λαο.
Οι ομαδες ακολουθουν τον κοσμο.Οσο εμεις ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ κυπελλουχο πρωταθλητη,κατοχο του τσαμπιονς λιγκ και του σουπερ καπ τοσο θα ανεβαινει η ομαδα.Οσο τον ονειρευεσαι 3-4 γιατι απλα "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα κυπελλα" κτλ κτλ τοσο θα μικραινει η ομαδα μας.
Ονειρευτειτε εσεις τον ΠΑΟΚ 3-4ο εγω με τον οπαδισμο 12ΧΡΟΝΟΥ ο ιδιος ο μαρινακης να κατεβει και νε με πει φιλε δεν θα παρεις πρωταθλημα ποτε εγω θα του τραγουδησω το ΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
καληνυχτα.μπραβο ΑΠΟΕΛΑΡΑ
Την πατησε.Οπως πατησε και αλλες τοσες ομαδες στην πορεια του.
Οκ θα μου πειτε αυτο το ξερω.Αυτο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ την πεσαν πολυ ασχημα στους παιχτες της ομαδας μετα απο καποια ασχημα παιχνιδια στο πρωταθλημα.
Θα πει καποιος μα ειναι δυνατον?Ναι ειναι.Γιατι?μα γιατι οι οπαδοι τους θελουν τα παντα.Τιποτα λιγοτερο απο τα παντα.
Και σε αυτην την φαση επειδη βρισκομαι σε ευθυμια οπως ειχε πει καποτε ο πουρουπουπου στον σκορδα θα πω 2 πραματακια για τους πιτσιρικαδες εδω μεσα.
Υπαρχει μια αρχαια αμερικανικη παροιμια (

Εδω μεσα θα ακουσετε τα παντα,απο το "εχασε ο ΠΑΟΚ 3-0 απο τον βαζελο οκ και τι εγινε",στο"ενταξει τι επρεπε να κανουν στους παιχτες που χασανε απο την παναχαικη και χασαμε το πρωταθλημα να τους πεταξουν απο τον λευκο πυργο?" μεχρι το προσφατο του DC οτι ειναι αλλαζωνικο να λες Μια Πολη Μια Ομαδα.
Ειδα το ΑΠΟΕΛ σημερα και ξενερωσα την ζωη μου.Να ειμασταν εμεις στην θεση τους και να καναμε πουτ@ν@ την λιον στους 16!!ο μπαμπας μου ρε θα χτυπουσε το τυμπανο και ο μπαμπας του κολλητου μου θα εδινε το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα στον λαο.
Οι ομαδες ακολουθουν τον κοσμο.Οσο εμεις ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ κυπελλουχο πρωταθλητη,κατοχο του τσαμπιονς λιγκ και του σουπερ καπ τοσο θα ανεβαινει η ομαδα.Οσο τον ονειρευεσαι 3-4 γιατι απλα "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα κυπελλα" κτλ κτλ τοσο θα μικραινει η ομαδα μας.
Ονειρευτειτε εσεις τον ΠΑΟΚ 3-4ο εγω με τον οπαδισμο 12ΧΡΟΝΟΥ ο ιδιος ο μαρινακης να κατεβει και νε με πει φιλε δεν θα παρεις πρωταθλημα ποτε εγω θα του τραγουδησω το ΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Αν εννοείς από πλευράς Ευρωπαϊκής πορείας ΟΚ.Αλλά εγώ μιλάω καθαρά από πλευράς παράγκας. 
Το σίγουρο είναι πως τα άτομα που είναι στη διοίκηση του Αποέλ και ο Προπονηταράς του κατέχουν πολύ το τόπι.

Το σίγουρο είναι πως τα άτομα που είναι στη διοίκηση του Αποέλ και ο Προπονηταράς του κατέχουν πολύ το τόπι.

Άλλα 4 εκ. (bonus C.L. + εισιτήρια) απόψε για τον ΑΠΟΕΛ, και no sleep tonight, έχει γεμίσει η Θεμ. Δέρβη αλλαλάζοντες...
Πλήρες όνομα: Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας
Σύντομο όνομα: ΑΠΟΕΛ
Προσωνυμίο: Θρύλος
το τελευταίο μας το χαλάει όμως
Πλήρες όνομα: Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας
Σύντομο όνομα: ΑΠΟΕΛ
Προσωνυμίο: Θρύλος
το τελευταίο μας το χαλάει όμως

- Emprostisghsoitrelamenoi
Μια ζωγραφιά !city_boy έγραψε: Υπαρχει μια αρχαια αμερικανικη παροιμια () που λεει οτι η αποψη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν απο μια.