Ανέκδοτα
- Ekatnetworkltd
Re: Ανέκδοτα
Μια φορά ήταν αποκριές, και ο Tοτός γύρισε ευτυχισμένος σπίτι. Μόλις τον είδε ο πατέρας του τον ρωτά:
- Τι έγινε Tοτό και είσαι τόσο χαρούμενος;
- Τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
- Και εσύ, τι θέλεις να ντυθείς;
- Σταχτοπούτα! Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του, παίρνει μία βούρδουλα και τον σαπίζει στο ξύλο.
Τον επόμενο χρόνο, πάλι αποκριά, γυρίζει ο Tοτός χαρούμενος στο σπίτι. Tον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει:
- Τι συμβαίνει;
- Μπαμπά, είμαι χαρούμενος γιατί τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
- Και εσύ, τι θέλεις να ντυθείς, ρωτάει ο πατέρας, σκεφτόμενος όσα είχαν συμβεί πέρσι.
- Χιονάτη! Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας, ξαναπαίρνει μία βούρδουλα και τον σάπισε στο ξύλο.
Την επόμενη χρονιά, ξαναέρχεται ο Tοτός στο σπίτι χαρούμενος. Πάλι αποκριές.
Τον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτά, γιατί είναι χαρούμενος. Ο Tοτός του απαντά:
- Είμαι χαρούμενος γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτι μασκέ στο σχολείο.
- Αααα, λέει ο πατέρας του, καθώς θυμόταν τι είχε προηγηθεί τις δύο προηγούμενες χρονιές.
- Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις ένα σπαθί;
- Ναι, λέει χαρούμενος ο πατέρας του.
- Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις μία ασπίδα;
- Ναι αγορίνα μου, λέει ο πατέρας ανακουφισμένος.
- Επίσης, μπορείς να μου αγοράσεις και ένα θώρακα;
- Ναι αγόρι μου, λέει ο πατέρας του, νιώθοντας ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου. Αλλά, τι θέλεις να ντυθείς;
- Ζήνα!!!!!!!
- Τι έγινε Tοτό και είσαι τόσο χαρούμενος;
- Τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
- Και εσύ, τι θέλεις να ντυθείς;
- Σταχτοπούτα! Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας του, παίρνει μία βούρδουλα και τον σαπίζει στο ξύλο.
Τον επόμενο χρόνο, πάλι αποκριά, γυρίζει ο Tοτός χαρούμενος στο σπίτι. Tον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει:
- Τι συμβαίνει;
- Μπαμπά, είμαι χαρούμενος γιατί τα παιδιά στο σχολείο αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι μασκέ.
- Και εσύ, τι θέλεις να ντυθείς, ρωτάει ο πατέρας, σκεφτόμενος όσα είχαν συμβεί πέρσι.
- Χιονάτη! Μόλις το άκουσε αυτό ο πατέρας, ξαναπαίρνει μία βούρδουλα και τον σάπισε στο ξύλο.
Την επόμενη χρονιά, ξαναέρχεται ο Tοτός στο σπίτι χαρούμενος. Πάλι αποκριές.
Τον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτά, γιατί είναι χαρούμενος. Ο Tοτός του απαντά:
- Είμαι χαρούμενος γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτι μασκέ στο σχολείο.
- Αααα, λέει ο πατέρας του, καθώς θυμόταν τι είχε προηγηθεί τις δύο προηγούμενες χρονιές.
- Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις ένα σπαθί;
- Ναι, λέει χαρούμενος ο πατέρας του.
- Μπαμπά, μπορείς να μου πάρεις μία ασπίδα;
- Ναι αγορίνα μου, λέει ο πατέρας ανακουφισμένος.
- Επίσης, μπορείς να μου αγοράσεις και ένα θώρακα;
- Ναι αγόρι μου, λέει ο πατέρας του, νιώθοντας ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου. Αλλά, τι θέλεις να ντυθείς;
- Ζήνα!!!!!!!
-
τσιριγώτης
-
τσιριγώτης
Παλιό, αλλά καλό:
Ένας ο οποίος έλεγε συνέχεια ψέματα έπινε καφέ με τους φίλους του στο καφενείο του χωριού.
- Χτες πήγα για κυνήγι!
- Και τι σκότωσες;
- Που να σας τα λέω. Καθώς περπατούσα στο δάσος βλέπω ένα τεράστιο ελάφι! Πρέπει να ήταν 4 μέτρα.
- Και τι έγινε;
- Φυσικά το σκότωσα! Αλλά επειδή ήταν τεράστιο και δεν μπορούσα να το κουβαλήσω έκοψα το ένα μπούτι του και το έβαλα πάνω στον ώμο μου!
- Σοβαρά;
- Βέβαια! Πού να δείτε και παρακάτω!
- Τι έγινε;
- Εκεί που προχωρούσα βλέπω ένα αγριογούρουνο ίσα με 5 μέτρα!
- Το σκότωσες;
- Φυσικά αλλά επειδή δεν μπορούσα να το κουβαλήσω έκοψα το ένα μπούτι του και το έβαλα στον άλλο ώμο μου.
Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό του. Το σηκώνει και μιλούσε για 20 λεπτά. Όταν τελείωσε το τηλεφώνημα λέει στους φίλους του:
- Πού είχαμε μείνει ρε παιδιά;
- Να εκεί που είχες τα δυο μπούτια στους ώμους σου!
- Και της ρίχνω ένα π....ο!
Ένας ο οποίος έλεγε συνέχεια ψέματα έπινε καφέ με τους φίλους του στο καφενείο του χωριού.
- Χτες πήγα για κυνήγι!
- Και τι σκότωσες;
- Που να σας τα λέω. Καθώς περπατούσα στο δάσος βλέπω ένα τεράστιο ελάφι! Πρέπει να ήταν 4 μέτρα.
- Και τι έγινε;
- Φυσικά το σκότωσα! Αλλά επειδή ήταν τεράστιο και δεν μπορούσα να το κουβαλήσω έκοψα το ένα μπούτι του και το έβαλα πάνω στον ώμο μου!
- Σοβαρά;
- Βέβαια! Πού να δείτε και παρακάτω!
- Τι έγινε;
- Εκεί που προχωρούσα βλέπω ένα αγριογούρουνο ίσα με 5 μέτρα!
- Το σκότωσες;
- Φυσικά αλλά επειδή δεν μπορούσα να το κουβαλήσω έκοψα το ένα μπούτι του και το έβαλα στον άλλο ώμο μου.
Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό του. Το σηκώνει και μιλούσε για 20 λεπτά. Όταν τελείωσε το τηλεφώνημα λέει στους φίλους του:
- Πού είχαμε μείνει ρε παιδιά;
- Να εκεί που είχες τα δυο μπούτια στους ώμους σου!
- Και της ρίχνω ένα π....ο!
- Ekatnetworkltd
- Ekatnetworkltd
Ο Τοτός και ο πατέρας του περνάνε με το αυτοκίνητο μέσα από μια γειτονιά με εκδιδόμενες. Ο Τοτός με έκπληξη ρωτάει:
- Τι κάνουν μπαμπά αυτές οι κυρίες στην άκρη του δρόμου;
Ο μπαμπάς, κάπως ταραγμένος, απαντά:
- Πουλούν λίγη ευτυχία, παιδί μου.
Όταν επιστρέφουν σπίτι, ο μικρός σπάει τον κουμπαρά του, βγάζει 20 ευρώ και γυρνάει στη γειτονιά. Πλησιάζει μια που κάνει πεζοδρόμιο, της δίνει τα λεφτά και της λέει:
- Θέλω να αγοράσω λίγη ευτυχία!
Έκπληκτη η γυναίκα παίρνει τον μπόμπιρα μαζί της, τον ανεβάζει στο δωμάτιο και του ετοιμάζει τρεις φέτες ψωμί με μερέντα!
Γυρνάει ενθουσιασμένος ο Τοτός στο σπίτι:
- Μπαμπά, πήγα κι αγόρασα λίγη ευτυχία.
Ταραγμένος ο πατέρας τον ρωτάει τι έγινε ακριβώς κι ο μικρός:
- Τις πρώτες 2 τις κατάφερα μια χαρά, αλλά στην τρίτη ήμουν τόσο χορτασμένος, που μόνο την έγλειψα!
- Τι κάνουν μπαμπά αυτές οι κυρίες στην άκρη του δρόμου;
Ο μπαμπάς, κάπως ταραγμένος, απαντά:
- Πουλούν λίγη ευτυχία, παιδί μου.
Όταν επιστρέφουν σπίτι, ο μικρός σπάει τον κουμπαρά του, βγάζει 20 ευρώ και γυρνάει στη γειτονιά. Πλησιάζει μια που κάνει πεζοδρόμιο, της δίνει τα λεφτά και της λέει:
- Θέλω να αγοράσω λίγη ευτυχία!
Έκπληκτη η γυναίκα παίρνει τον μπόμπιρα μαζί της, τον ανεβάζει στο δωμάτιο και του ετοιμάζει τρεις φέτες ψωμί με μερέντα!
Γυρνάει ενθουσιασμένος ο Τοτός στο σπίτι:
- Μπαμπά, πήγα κι αγόρασα λίγη ευτυχία.
Ταραγμένος ο πατέρας τον ρωτάει τι έγινε ακριβώς κι ο μικρός:
- Τις πρώτες 2 τις κατάφερα μια χαρά, αλλά στην τρίτη ήμουν τόσο χορτασμένος, που μόνο την έγλειψα!
-
τσιριγώτης
- Ekatnetworkltd
Ήταν ένας ναυτικός και λέει στον καπετάνιο μόλις πιάσανε λιμάνι:
- Καπετάνιε, θέλω άδεια για να πάω να βαφτίσω το παιδί μου.
- Ρε, με δουλεύεις; Λείπεις 2 χρόνια, πότε το έκανες το παιδί;
- Καπετάνιε, έλειπα στα γ…α, να λείπω και στα βαφτίσια;!
- Καπετάνιε, θέλω άδεια για να πάω να βαφτίσω το παιδί μου.
- Ρε, με δουλεύεις; Λείπεις 2 χρόνια, πότε το έκανες το παιδί;
- Καπετάνιε, έλειπα στα γ…α, να λείπω και στα βαφτίσια;!
- Ekatnetworkltd
- Ekatnetworkltd
Ανέκδοτα
Μια φορά ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει έρωτα στη φύση.
Κάθονται λοιπόν στο γρασίδι και ξεκινήσανε. Όπως ο σύζυγος της έκανε στοματικό, η γυναίκα του του λέει να βγάλει τα γυαλιά του, γιατί την ενοχλούν στο ευαίσθητο σημείο της.
Ο σύζυγος τα βγάζει και συνεχίζει δουλειά του. Τον σταματάει όμως απότομα η γυναίκα του και του λέει:
- Κυρ Σάββα ξαναβάλτα, γλείφεις το γκαζόν!
Κάθονται λοιπόν στο γρασίδι και ξεκινήσανε. Όπως ο σύζυγος της έκανε στοματικό, η γυναίκα του του λέει να βγάλει τα γυαλιά του, γιατί την ενοχλούν στο ευαίσθητο σημείο της.
Ο σύζυγος τα βγάζει και συνεχίζει δουλειά του. Τον σταματάει όμως απότομα η γυναίκα του και του λέει:
- Κυρ Σάββα ξαναβάλτα, γλείφεις το γκαζόν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Δευ 28 Ιούλ 2014, 06:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
Ήταν ένας βασιλιάς κάπου στην ανατολή, που είχε πολλές γυναίκες αλλά μόνο μία ήταν η νόμιμη βασίλισσα.
Ένα βράδυ την καλεί στο δωμάτιό του, την χαϊδεύει και την ρίχνει στο κρεβάτι. Για ώρα παιδευόταν, έκανε κόλπα και όταν μετά από πολλά τελείωσε, ρωτάει την βασίλισσα:
- Σου άρεσε αγάπη μου;
- Αγάπη μου, δεν κατάλαβα τίποτε!
Τότε ο βασιλιάς φωνάζει έναν υπηρέτη που κατά σύμπτωση ήταν έγχρωμος και του λέει:
- Έλα να μας κάνεις αέρα με το φτερό.
Ξεκινάει τον δεύτερο γύρο, τελειώνει, ρωτάει την βασίλισσα πώς της φάνηκε:
Ο βασιλιάς βάζει τον υπηρέτη να ανέβει σε ένα σκαμπό ακριβώς από πάνω του και να του κάνει πάλι αέρα. Ξεκινάει τον τρίτο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει και ρωτάει την βασίλισσα:
- Πώς σου φάνηκε, αγάπη μου;
Ο βασιλιάς πετιέται από το κρεβάτι, παίρνει το πούπουλο, στέλνει τον υπηρέτη στην θέση του στο κρεβάτι και αρχίζει αυτός να κάνει αέρα.
Βουτάει ο υπηρέτης την βασίλισσα, την βάζει κάτω και όταν από τα πολλά τελείωσε, ρωτάει ο βασιλιάς την γυναίκα του:
- Πώς σου φάνηκε αγάπη μου;
- Αγάπη μου! Ήταν φοβερό! Τέλειο. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ!
Γυρνα ο βασιλιάς στον υπηρετη και του λέει:
- Είδες πώς κάνουν αέρα, ρε βλάκα!!!
Ένα βράδυ την καλεί στο δωμάτιό του, την χαϊδεύει και την ρίχνει στο κρεβάτι. Για ώρα παιδευόταν, έκανε κόλπα και όταν μετά από πολλά τελείωσε, ρωτάει την βασίλισσα:
- Σου άρεσε αγάπη μου;
Τότε ο βασιλιάς φωνάζει έναν υπηρέτη που κατά σύμπτωση ήταν έγχρωμος και του λέει:
- Έλα να μας κάνεις αέρα με το φτερό.
Ξεκινάει τον δεύτερο γύρο, τελειώνει, ρωτάει την βασίλισσα πώς της φάνηκε:
Ο βασιλιάς βάζει τον υπηρέτη να ανέβει σε ένα σκαμπό ακριβώς από πάνω του και να του κάνει πάλι αέρα. Ξεκινάει τον τρίτο γύρο ο βασιλιάς, τελειώνει και ρωτάει την βασίλισσα:
- Πώς σου φάνηκε, αγάπη μου;
Ο βασιλιάς πετιέται από το κρεβάτι, παίρνει το πούπουλο, στέλνει τον υπηρέτη στην θέση του στο κρεβάτι και αρχίζει αυτός να κάνει αέρα.
Βουτάει ο υπηρέτης την βασίλισσα, την βάζει κάτω και όταν από τα πολλά τελείωσε, ρωτάει ο βασιλιάς την γυναίκα του:
- Πώς σου φάνηκε αγάπη μου;
- Αγάπη μου! Ήταν φοβερό! Τέλειο. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ!
Γυρνα ο βασιλιάς στον υπηρετη και του λέει:
- Είδες πώς κάνουν αέρα, ρε βλάκα!!!
- Ekatnetworkltd