Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
καιι λοκοπαιδι μαλλον
ο δαρλας ελευθερος δεν εμενε? πωε τον δωσαν δανεικο.....?
Ξέσπασε (Κα)μπορα!
Μέχρι χθες γνωρίζαμε την άποψη του Άρη για το θέμα Κάμπορα, από σήμερα όμως έχουμε και την άλλη εκδοχή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αργεντινός φορ δίνει την δική του διάσταση για το διαζύγιο με τους «κίτρινους».
Ο Χαβιέ Κάμπορα πέρασε στην αντεπίθεση και με γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Άρη γιατί η κιτρινόμαυρη διοίκηση ήταν οικονομικά ασυνεπής. Ο Κάμπορα καταφέρεται χωρίς να ονοματίσει κατά παράγοντα της ομάδας του Άρη που δεν έχει ρίζες με το σωματείο.
Παράλληλα ο δικηγόρος του Βαγγέλης Χατζηιωάννου με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο πελάτης έχει να πάρει χρήματα από τον Δεκέμβριο του 2009. Ενώ επιφυλάχτηκε να απαντήσει για περαιτέρω ενέργειες του Κάμπορα στο θέμα των οφειλών που φτάνει τις 150 χιλιάδες ευρώ.
«Με μεγάλη μου λύπη και πικρία δηλώνω ότι αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησης μου να αποχωρήσω από την ομάδα του ΑΡΗ.
Για αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΑΡΗ, αναφέρομαι στους λόγους της αποχώρησης μου:
Α) Ο πρώτος λόγος είναι ότι η ομάδα ήταν οικονομικά ασυνεπής προς το πρόσωπο μου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές από τον Δεκεμβρίου του 2009, όταν για τελευταία φορά πληρώθηκα από τον Άρη δόσεις συμβολαίου
Β) Παρά την αντικειμενικά μεγάλη μου προσφορά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν παρά την μεταξύ μας συμφωνία, να μειώσουν αδικαιολόγητα την οικονομική προσφορά της ομάδας προς εμένα
Γ) Δεν έτυχα εκ μέρους της διοίκησης του ΑΡΗ αντιμετώπισης ανάλογης της προσφοράς μου στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος
Αποχωρώντας από την ομάδα θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει στην Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ άτομο, που δεν έχει «καμία ιστορία» και «ρίζα» στον ΑΡΗ και στην Ελλάδα, που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της ομάδας και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών συμφερόντων.
Τελειώνοντας, θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, εγώ και η οικογένεια μου, τον κόσμο του ΑΡΗ που με αγκάλιασε και με στήριξε και λυπάμαι ειλικρινά για τον τρόπο που αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποχωρήσω από την ομάδα του ΑΡΗ.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για να ενημερωθεί ο κόσμος του ΑΡΗ για όλη την αλήθεια, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που «τεχνηέντως» εμφανίζονται από την διοίκηση του ΑΡΗ και αποτελούν παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση μου.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
JAVIER EGDARDO XCAMPORA».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... -ο-κάμπορα
Μέχρι χθες γνωρίζαμε την άποψη του Άρη για το θέμα Κάμπορα, από σήμερα όμως έχουμε και την άλλη εκδοχή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αργεντινός φορ δίνει την δική του διάσταση για το διαζύγιο με τους «κίτρινους».
Ο Χαβιέ Κάμπορα πέρασε στην αντεπίθεση και με γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Άρη γιατί η κιτρινόμαυρη διοίκηση ήταν οικονομικά ασυνεπής. Ο Κάμπορα καταφέρεται χωρίς να ονοματίσει κατά παράγοντα της ομάδας του Άρη που δεν έχει ρίζες με το σωματείο.
Παράλληλα ο δικηγόρος του Βαγγέλης Χατζηιωάννου με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο πελάτης έχει να πάρει χρήματα από τον Δεκέμβριο του 2009. Ενώ επιφυλάχτηκε να απαντήσει για περαιτέρω ενέργειες του Κάμπορα στο θέμα των οφειλών που φτάνει τις 150 χιλιάδες ευρώ.
«Με μεγάλη μου λύπη και πικρία δηλώνω ότι αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησης μου να αποχωρήσω από την ομάδα του ΑΡΗ.
Για αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΑΡΗ, αναφέρομαι στους λόγους της αποχώρησης μου:
Α) Ο πρώτος λόγος είναι ότι η ομάδα ήταν οικονομικά ασυνεπής προς το πρόσωπο μου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές από τον Δεκεμβρίου του 2009, όταν για τελευταία φορά πληρώθηκα από τον Άρη δόσεις συμβολαίου
Β) Παρά την αντικειμενικά μεγάλη μου προσφορά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν παρά την μεταξύ μας συμφωνία, να μειώσουν αδικαιολόγητα την οικονομική προσφορά της ομάδας προς εμένα
Γ) Δεν έτυχα εκ μέρους της διοίκησης του ΑΡΗ αντιμετώπισης ανάλογης της προσφοράς μου στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος
Αποχωρώντας από την ομάδα θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει στην Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ άτομο, που δεν έχει «καμία ιστορία» και «ρίζα» στον ΑΡΗ και στην Ελλάδα, που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της ομάδας και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών συμφερόντων.
Τελειώνοντας, θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, εγώ και η οικογένεια μου, τον κόσμο του ΑΡΗ που με αγκάλιασε και με στήριξε και λυπάμαι ειλικρινά για τον τρόπο που αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποχωρήσω από την ομάδα του ΑΡΗ.
Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για να ενημερωθεί ο κόσμος του ΑΡΗ για όλη την αλήθεια, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που «τεχνηέντως» εμφανίζονται από την διοίκηση του ΑΡΗ και αποτελούν παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση μου.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
JAVIER EGDARDO XCAMPORA».
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... -ο-κάμπορα
ελευθερος νομιζω συμφωνησε με μια μικρη γαλλικη ομαδα δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω παιζει β γαλλιας...MANIAKOS έγραψε:καιι λοκοπαιδι μαλλον
Στη Μπρέστ πήγε που φέτος ανέβηκε στην Α'
Εχει και ένα παράξενο παρασκήνιο στο site του Κόλκα που αφορά τον Δάρλα που δεν το πολυκατάλαβα.
υ.γ. Ερπετά μη στεναχωριέστε για Κάμπορα,ούτε αυτός ταίριαζε στα πλάνα,θα πάρετε καλύτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Κούπερ θέλει Λαζανά και Βελόνη.
Εχει και ένα παράξενο παρασκήνιο στο site του Κόλκα που αφορά τον Δάρλα που δεν το πολυκατάλαβα.
υ.γ. Ερπετά μη στεναχωριέστε για Κάμπορα,ούτε αυτός ταίριαζε στα πλάνα,θα πάρετε καλύτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Κούπερ θέλει Λαζανά και Βελόνη.
- Mario Jardel
Οχι ακόμα..περιμένουνε τα ερπετά να μείνει ελεύθερος ο Νάιντος για να τους αντικαταστήσει.
Η φετινή ΑΕΚ αποτελεί ερωτηματικό απέναντι στον έτοιμο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Ο Γ.Ξενάκης ψάχνει από κάπου να... πιαστεί.
kontra
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 79169.html
Για μας ουτε λογος το αεκακι.........αντε γεια κομπλεξαρες
kontra
ο ναφτι δεν δινω πιθανοτητα να μεινει μετα τα μαγιατικα....ο καλβο αν δεν αρεσε στο ζηση θα ειχε ηδη φυγειMario Jardel έγραψε:Ο Ναφτι και ο Καλβο φυγανε ή ακομη;
- Mario Jardel
Απολυτα σωστος. Δεν ξερω βεβαια αν αρεσει στο Ζηση, πιθανοτατα και οχι, αλλα σιγουρα ο λογος που δεν τον αφηνουν ειναι επειδη αυτο φοβουνται!! Ψυχωση τους εχει γινει. Κατα τα αλλα, απο αυτους "φευγουν μονο λιμα" και χαιρονται που τους "φορτωνομαστε" εμεις.diniko80 έγραψε:....ο καλβο αν δεν αρεσε στο ζηση θα ειχε ηδη φυγειMario Jardel έγραψε:Ο Ναφτι και ο Καλβο φυγανε ή ακομη;
καντε ρε σεις τη ρελανς με Αραμπατζη-Βερον!! Ευκαιρια...
Α, ναι...ενα ακομα λιμο, ο Νασουτι απ'οτι φαινεται καταληγει στο γαυρο συμφωνα με τον "πρωταθλητη".
Έτσι. Καλύτερα. Ούτε λόγος. Όταν άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι πάμε για πρωτάθλημα, έστειλαν το Σπάθα και τους δούλους των Νεφελίμ (Άρ'ς)MANIAKOS έγραψε:Η φετινή ΑΕΚ αποτελεί ερωτηματικό απέναντι στον έτοιμο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Ο Γ.Ξενάκης ψάχνει από κάπου να... πιαστεί.
kontra
Ρε μάγκες, αυτοί σάλιο δεν έχουν, μεταγραφές κάνουν από κάτι Δόξες Πενταλόφου κι Εθνικούς Ασσσήρου, μήπως έχουν συνειδητοποιήσει κι αυτοί ότι ήρθε η τριετία?
Οχι τιποτα άλλο, όμως θα είναι και η τρίτη και η φαρμακερή..
Ασε που το προσύμφωνο του Κουπερ με τον γαύρο είναι στο συρτάρι εδώ και καιρό!

Οχι τιποτα άλλο, όμως θα είναι και η τρίτη και η φαρμακερή..
Ασε που το προσύμφωνο του Κουπερ με τον γαύρο είναι στο συρτάρι εδώ και καιρό!
Εφταετια ρε μαν!free4 έγραψε: μήπως έχουν συνειδητοποιήσει κι αυτοί ότι ήρθε η τριετία?![]()
![]()
![]()
Ε ναι.. Τρίτη φορά ήθελα να γράψω!
Μάλλον βιάζομαι να τους ρίξω!

Μάλλον βιάζομαι να τους ρίξω!