Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από sidpanos »

παιχταράς αλλά τραυματίας μονίμως.. :?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καιι λοκοπαιδι μαλλον

ο δαρλας ελευθερος δεν εμενε? πωε τον δωσαν δανεικο.....?
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ξέσπασε (Κα)μπορα!

Μέχρι χθες γνωρίζαμε την άποψη του Άρη για το θέμα Κάμπορα, από σήμερα όμως έχουμε και την άλλη εκδοχή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αργεντινός φορ δίνει την δική του διάσταση για το διαζύγιο με τους «κίτρινους».

Ο Χαβιέ Κάμπορα πέρασε στην αντεπίθεση και με γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Άρη γιατί η κιτρινόμαυρη διοίκηση ήταν οικονομικά ασυνεπής. Ο Κάμπορα καταφέρεται χωρίς να ονοματίσει κατά παράγοντα της ομάδας του Άρη που δεν έχει ρίζες με το σωματείο.

Παράλληλα ο δικηγόρος του Βαγγέλης Χατζηιωάννου με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο πελάτης έχει να πάρει χρήματα από τον Δεκέμβριο του 2009. Ενώ επιφυλάχτηκε να απαντήσει για περαιτέρω ενέργειες του Κάμπορα στο θέμα των οφειλών που φτάνει τις 150 χιλιάδες ευρώ.

«Με μεγάλη μου λύπη και πικρία δηλώνω ότι αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησης μου να αποχωρήσω από την ομάδα του ΑΡΗ.

Για αποκατάσταση της αλήθειας και με σκοπό την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΑΡΗ, αναφέρομαι στους λόγους της αποχώρησης μου:

Α) Ο πρώτος λόγος είναι ότι η ομάδα ήταν οικονομικά ασυνεπής προς το πρόσωπο μου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές από τον Δεκεμβρίου του 2009, όταν για τελευταία φορά πληρώθηκα από τον Άρη δόσεις συμβολαίου

Β) Παρά την αντικειμενικά μεγάλη μου προσφορά στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, οι άνθρωποι του Άρη ήθελαν παρά την μεταξύ μας συμφωνία, να μειώσουν αδικαιολόγητα την οικονομική προσφορά της ομάδας προς εμένα

Γ) Δεν έτυχα εκ μέρους της διοίκησης του ΑΡΗ αντιμετώπισης ανάλογης της προσφοράς μου στην ομάδα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος

Αποχωρώντας από την ομάδα θέλω να επισημάνω ότι υπάρχει στην Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ άτομο, που δεν έχει «καμία ιστορία» και «ρίζα» στον ΑΡΗ και στην Ελλάδα, που λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων της ομάδας και αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην ικανοποίηση των προσωπικών συμφερόντων.

Τελειώνοντας, θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, εγώ και η οικογένεια μου, τον κόσμο του ΑΡΗ που με αγκάλιασε και με στήριξε και λυπάμαι ειλικρινά για τον τρόπο που αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αποχωρήσω από την ομάδα του ΑΡΗ.

Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για να ενημερωθεί ο κόσμος του ΑΡΗ για όλη την αλήθεια, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που «τεχνηέντως» εμφανίζονται από την διοίκηση του ΑΡΗ και αποτελούν παραπληροφόρηση σχετικά με την υπόθεση μου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

JAVIER EGDARDO XCAMPORA».

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... -ο-κάμπορα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

MANIAKOS έγραψε:καιι λοκοπαιδι μαλλον

ο δαρλας ελευθερος δεν εμενε? πωε τον δωσαν δανεικο.....?
ελευθερος νομιζω συμφωνησε με μια μικρη γαλλικη ομαδα δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω παιζει β γαλλιας...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Στη Μπρέστ πήγε που φέτος ανέβηκε στην Α'
Εχει και ένα παράξενο παρασκήνιο στο site του Κόλκα που αφορά τον Δάρλα που δεν το πολυκατάλαβα.

υ.γ. Ερπετά μη στεναχωριέστε για Κάμπορα,ούτε αυτός ταίριαζε στα πλάνα,θα πάρετε καλύτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες,ο Κούπερ θέλει Λαζανά και Βελόνη.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ο Ναφτι και ο Καλβο φυγανε ή ακομη;
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Οχι ακόμα..περιμένουνε τα ερπετά να μείνει ελεύθερος ο Νάιντος για να τους αντικαταστήσει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η φετινή ΑΕΚ αποτελεί ερωτηματικό απέναντι στον έτοιμο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Ο Γ.Ξενάκης ψάχνει από κάπου να... πιαστεί.

kontra

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 79169.html

Για μας ουτε λογος το αεκακι.........αντε γεια κομπλεξαρες
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Mario Jardel έγραψε:Ο Ναφτι και ο Καλβο φυγανε ή ακομη;
ο ναφτι δεν δινω πιθανοτητα να μεινει μετα τα μαγιατικα....ο καλβο αν δεν αρεσε στο ζηση θα ειχε ηδη φυγει
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

diniko80 έγραψε:
Mario Jardel έγραψε:Ο Ναφτι και ο Καλβο φυγανε ή ακομη;
....ο καλβο αν δεν αρεσε στο ζηση θα ειχε ηδη φυγει
Απολυτα σωστος. Δεν ξερω βεβαια αν αρεσει στο Ζηση, πιθανοτατα και οχι, αλλα σιγουρα ο λογος που δεν τον αφηνουν ειναι επειδη αυτο φοβουνται!! Ψυχωση τους εχει γινει. Κατα τα αλλα, απο αυτους "φευγουν μονο λιμα" και χαιρονται που τους "φορτωνομαστε" εμεις.
καντε ρε σεις τη ρελανς με Αραμπατζη-Βερον!! Ευκαιρια...

Α, ναι...ενα ακομα λιμο, ο Νασουτι απ'οτι φαινεται καταληγει στο γαυρο συμφωνα με τον "πρωταθλητη".
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

MANIAKOS έγραψε:Η φετινή ΑΕΚ αποτελεί ερωτηματικό απέναντι στον έτοιμο Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Ο Γ.Ξενάκης ψάχνει από κάπου να... πιαστεί.

kontra

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 79169.html

Για μας ουτε λογος το αεκακι.........αντε γεια κομπλεξαρες
Έτσι. Καλύτερα. Ούτε λόγος. Όταν άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι πάμε για πρωτάθλημα, έστειλαν το Σπάθα και τους δούλους των Νεφελίμ (Άρ'ς)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε μάγκες, αυτοί σάλιο δεν έχουν, μεταγραφές κάνουν από κάτι Δόξες Πενταλόφου κι Εθνικούς Ασσσήρου, μήπως έχουν συνειδητοποιήσει κι αυτοί ότι ήρθε η τριετία? :lol: :lol: :lol:
Οχι τιποτα άλλο, όμως θα είναι και η τρίτη και η φαρμακερή..
Ασε που το προσύμφωνο του Κουπερ με τον γαύρο είναι στο συρτάρι εδώ και καιρό!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

free4 έγραψε: μήπως έχουν συνειδητοποιήσει κι αυτοί ότι ήρθε η τριετία? :lol: :lol: :lol:
Εφταετια ρε μαν! 8-)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ε ναι.. Τρίτη φορά ήθελα να γράψω! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μάλλον βιάζομαι να τους ρίξω! :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”