Γιατί δεν μας αφήνουν επιτέλους ήσυχους;
Να καταφέρουμε να ηρεμήσουμε, μπας και πάμε παρακάτω;
Τι θέλουν πια;
Έλεος.
kobe24 έγραψε:ΜΑΓΚΕΣ ειτε τα ειπε αυτα ο μουσλι ειτε οχι εγω ενα εχω να πω: Η ''ΟΜΑΔΑ'' ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ στην κυριολεξια. Διασυρμοι, δηλώσεις, αποχές, απαραδεκτη σταση παιχτων (π.χ. τσιριλο μετα τη δηλωση για την ΤΟΥΜΠΑ στο κυπελλο με μπουρδελα κ ιστοριες να ζητα συγγνωμες απο τους ανυπαρκτους οπαδους της κουλας). Η διοίκηση ρε πούστη μου τι κάνει? Μας δουλευουνε ΒΓΕΣ ΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΦΕΥΓΟΥΝ, ΜΕΝΟΥΝ??? ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ? γενικοτερα ο μουσλι ειναι το δεντρο και η μπουρδελοκατασταση στην ομαδα το δασος
Ε ναι ας πιστέψουμε τον αντζεντη γιατί μας βολεύει .....ρε παιδιά όλοι ξέρουμε τι λαμογια είναι οι περισσότεροι και τι παιχνίδια παίζουν αν έφαγε και σουτ απο τον μουσλι βρηκε με κάποιο τροπο να του κάνει ζημια έτσι τουλάχιστον νομίζει.......bane1980 έγραψε:Ναι, και περίμενε ο ατζέντης 1 χρόνο για να θάψει το Μούσλι...
σωστοςgash04 έγραψε:Προτιμώ να πιστέψω τον παίχτη που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και παντού όπου σταθεί στάζει μέλι για την ομάδα και είναι γνωστό τι αρρώστια και τι τρέλα κουβαλάει για την ομάδα παρά να ακούσω τον κάθε πικραμένο πρώην στο κάθε δημοσίευμα ακόμα και αν έρχεται απο την ίδια την Βοσνία και την μάνα του.
Θα έπρεπε να είναι σε μεγάλη κόντρα με την διοίκηση για να πει κανείς τέτοια πράγματα και να τζιμπουρίζει καθ αυτό τον τρόπο.
Συνεπώς αδυνατώ να πιστέψω απο όπου και αν προέρχεται το κάθε λασπολόγιο και κιτρίνισμα του κάθε λογής δημοσιογράφου.