Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από proedros »

DamoN έγραψε:8 μεσοεπιθετικους από αυτούς παίζουν μαξ οι 6 με 5 αλλαγές σε κάθε παιχνίδι.
Οι μεσοεπιθετικοι τους :
Βαζελος
Μαντσινι, Παλασιος,μπερναρ,Μπακασετας,αιτορ ,Λημνιος ,βερμπιτς
Κουλα
Αμπραμπατ,ελιασον,Τζουμπερ,Γκατσινοβιτς,φερναντεζ,πιζαρο,Μάνταλος
Οσφπ
Ποντενσε,μασουρας,φορτουνης,ζελσον,μπιελ,Καρβάλιο,μπρινιτς
Εμείς
Ζιβκοβιτς,Ντεσποντοφ,Τάισον,Κωνσταντελιας,μουργκ, Μαρκος αντονιο

Πείτε τώρα από όλη αυτή την λίστα ποιον θα αλλάζατε και με ποιον για αυτό που παίζουμε
Από βαζελο προσωπικά κανεναν,από κουλα έναν τζουμπερ
Από γαύρο κανένας
Εγώ προσωπικά θα ήθελα τον Μασούρα , είναι καθαρά παίκτης Λουτσέσκου που πιστεύω θα τον ανέβαζε τουλάχιστον 50% σε απόδοση.Εξαιρετικός τακτικά που έρχεται στο γκολ…Στην ουσία αυτός και ο Φορτουνης κρατήσανε τον Ολυμπιακό μέχρι σήμερα… σε ένα πρώτο μισό που ήταν τόσο προβληματικό για τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο Τζούμπερ είναι καλός παίκτης αλλά είναι και 32 στα 33 επομένως δεν θα τον επέλεγα..Από τον πράσινο θα προτιμούσα Μπακασετα κυρίως γιατί βγάζει ηγετική φυσιογνωμία και γιατί έχει μακρινό σουτ που τόσο πολύ έχει λείψει από την ομάδα…ωστόσο παίκτες που πέφτουν για να εκμαιεύσουν πέναλτυ επισης δεν θα τους ήθελα στην ομάδα…
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Μαρκαντωνη δηλαδη να μην τον υπολογιζουμε, παροτι τον υπολογιζει ο Λουτσεσκου; Αν παιξει δηλαδη 10 ματς σαν δεκαρι και το σηκωσουμε δεν θα στρεχει; :mrgreen:
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Εγώ θα έπαιρνα τον Πεπ Μπιελ. Πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έκανε πολλά βήματα πίσω στην ομάδα που πήγε..!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

mbison έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:τωρα ειδα οτι μαλλον επεστρεψε ο Μπραντονιτς στον ΠΑΟΚ...λετε να προωθηθει??
θα ειναι καλη προσθηκη, αλλά που το είδες?
ΕΛΕΟΣ!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εγώ θα έπαιρνα τον Πεπ Μπιελ. Πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έκανε πολλά βήματα πίσω στην ομάδα που πήγε..!!
Ο Μπιελ δεν είναι καθόλου καλός τακτικά κατά την άποψη μου…
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν διάβασα καλά το ιστορικό του Μαρκαντώνη, έχει 10 ματς καριέρας ως μεσοεπιθετικός. Τα περισσότερα με εμάς..
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

στην Αουσμπουργκ λενε οτι παει ο Μπιελ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πρόγραμμα ΠΑΟΚ μετά τον σημερινό αγώνα και μέχρι το τέλος του Μαρτίου:
4/2: Ατρόμητος εκτός
11/2: χαρτί εντός
14/2: κύπελλο εντός
18/2: γαύρος εντός
21/2: ρεβάνς κυπέλλου εκτός
25/2: Παναιτωλικός εκτός'
28/2: Πανσερραϊκός εκτός
3/3: Λαμία εκτός
7/3: φάση των 16 του Con. L. εκτός
10/3: 1η αγωνιστική play off, μάλλον εντός ή στο Χαριλάου
14/3: φάση των 16 Con. L. εντός
17/3: 2η αγωνιστική play off, μάλλον εκτός αν δεν ήταν η 1η αγωνιστική στο Χαριλάου
18/3: διεθνείς στις Εθνικές ομάδες, πηγαίνουν σίγουρα οι Ντέλιας, Κουλιεράκης, Αντρίγια, Ντεσπότωφ, Κετζιόρα για δύο αγώνες.
31/3: 3η αγωνιστική play off.
Μέσα σε 56 μέρες 13 αγώνες, συν δύο για τους διεθνείς. Πολλοί από αυτούς τους αγώνες ντέρμπι που σημαίνει μεγαλύτερη επιβάρυνση, όχι και ότι οι λεγόμενοι μικροί θα μας χαριστούν, γιατί τους βαθμούς τους θέλουν ενόψει play out και αποφυγής υποβιβασμού.
Αφέλεια λοιπόν το να λέμε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται έναν ακόμα μεσοεπιθετικό, όταν έχουμε τους περισσότερους αγώνες από κάθε άλλη ομάδα, ανταγωνιστή για τίτλο ή όχι. Η σημερινή τελευταία μέρα πάει, από αύριο και δεν ξέρω για πόσες μέρες μπορούμε για ελεύθερους, αλλά ούτε αυτό το βλέπω, γιατί άλλωστε την εποχή αυτή είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις ελεύθερο. Συνεπώς αν χρειαστεί, Λουτσέσκου βγάλε λαγούς όπως το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

icue έγραψε:Τον Μαρκαντωνη δηλαδη να μην τον υπολογιζουμε, παροτι τον υπολογιζει ο Λουτσεσκου; Αν παιξει δηλαδη 10 ματς σαν δεκαρι και το σηκωσουμε δεν θα στρεχει; :mrgreen:
Ειναι ολοφανερο οτι ετσι θα γινει με τραβηγμα του ντελια στα αριστερα
Οποτε δεξια Ζιλε - Ντεσπο
Στο 10 Μουργκ - Αντονιο
Αριστερα Ντελιας - Ταισον

Εννοειται θεωρητικα εχοντας 6 επιλογες για 3 θεσεις οι πιθανοι συνδυασμοι των σχηματων με τους παραπανω παικτες ειναι 20
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά δεν ισχύει η αναλογία 2 παίχτες για 1 θέση γιατί ο Ζιβκοβιτς και Ντεσποντοφ παίζουν δεξιά και αριστερά Ο ντελιας αριστερά και 10 δεν βάζω μουργκ γιατί στα άκρα χάνεται δεν βάζω Τάισον στο 10 γιατί έπαιξε εκεί μόνο στην λεοφωρο για μισό ημίχρονο.
Δλδ για να έχεις θέμα θα πρέπει να λείπουν ταυτόχρονα 3 .στο κέντρο για παράδειγμα θα είχες το ίδιο θέμα αν έλειπαν 2 στους 5 αν αυτοί ήταν ο Οζντοεφ και ο Μειτε .
Επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά τα ρόστερ τα παρέθεσα για να τα δούμε σαν σύνολο ποιο από αυτά θα προτιμούσατε .
Προφανώς αν είχες απεριόριστο μπατζετ και επίσης ήσουν στο + 15 γιατί οι άλλοι δεν θα είχαν τους παίχτες που έχουν
Θα είχες δεξιά Ντεσποντοφ Ζιβκοβιτς αριστερά Τάισον γκατσινοβιτς και στο 10 Ντελια Φορτούνη ξέρω γω .
Για να μην παρεξηγηθώ το καλοκαίρι είχαμε την ίδια συζήτηση με τζοσουα χωρίς να υπολογίζει κανένας μας τον μουργκ εγώ του είχα πει ότι βγαίνει αυτός έλεγε με τίποτα. Δικαιώθηκα με κωλοφαρδία γιατι εγώ υπολόγιζα Μαρκος αντονιο αντί για μουργκ με την απλή σκέψη ότι αποκλειεται να δίνεις σε 3 παίχτες συμβόλαιο 1.2+ για να σκουπίζει ένας πάγκο .
Τώρα δεν ξέρω αν δικαιωθώ ή όχι γιατι θα έχουμε φουλ ντέρμπι ανα 3 μέρες αλλα ξαναλέω μην κοιτάμε μόνο ότι ο Μαρκος δεν έχει παιχνίδια σαν 10 γιατι και ο κεντζιορα δεν είχε σαν στόπερ σε 2αδα.
Επίσης οι ομάδες που έπαιζε στο 10 μπορεί να ήθελαν Μπακασετα εμείς θελουμε 3ο χαφ που μαρκάρει πιέζει και παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο
Τέλος γιατι κουρασα και εγώ θα ήθελα έναν παιχταρα αλλα σίγουρα δεν θα τα βάψω μαύρα γιατι βάζω την ομοιογένεια και το κλίμα πάνω από όλα .
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Βόμβα Λεοντιάδη μόλις τώρα στο ράδιο, ανακοινώνεται παίκτης στις 9 τι βράδυ. Το έμαθε 3 ώρες πριν.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Metagrafakias έγραψε:
mbison έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:τωρα ειδα οτι μαλλον επεστρεψε ο Μπραντονιτς στον ΠΑΟΚ...λετε να προωθηθει??
θα ειναι καλη προσθηκη, αλλά που το είδες?

Στο επισημο Σαιτ της ΠΑΕ..Δεν υπαρχει πια στους δανεικους κι εχει προστεθει στο ροστερ του ΠΑΟΚ Β..Περυσι ειχε δειξει πολυ καλα δειγματα αλλα φετος στον Εθνικο Αχνας ηταν παγκιτης....
Και μάλλον αν επέστρεψε εκεί θα μείνει (ΠΑΟΚ Β) μπας και αποφύγουμε τα play out
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

mbison έγραψε:Βόμβα Λεοντιάδη μόλις τώρα στο ράδιο, ανακοινώνεται παίκτης στις 9 τι βράδυ. Το έμαθε 3 ώρες πριν.
Δεν το πιστεύω να πω την αλήθεια αλλά...... φέρτε El Ghazi να πέσουν τάβλα τα Πόκεμον! Άλλωστε Lucescu χωρίς μαροκινό άτι είναι φαι δίχως αλάτι! :D :lol:
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Να κοιτάξουμε πτησεις προς Ελλάδα δλδ??
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν πέσει μέσα ο Λεοντιάδης και βγάλει άκυρους Τοσκίτση, Κόλκα, Τσορμπατζόγλου και ΣΙΑ, αν ήμουν στη θέση τους αύριο θα άλλαζα επάγγελμα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”