Ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί ποιος φταίει αν δεν κλείσει η μεταγραφή.nunies4 έγραψε:Να σας πω τι ανεβασε μολις ο Τοσκιτσης η θα στραβωσετε;
"η υποθεση Φαμπιο Μαρτινς βρισκεται στα χερια της ιδιοκτησιας. Αυτη θα αποφασισει αν θα γινει η μεταγραφη"
Αφηνει ξεκαθαρα να εννοηθει οτι ειναι κλεισμενος αν ο Ιβαν πει το ναι
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Αν θυμαμαι καλα Τζος νομιζω οτι αρχες καλοκαιριου μιλουσαμε για εκατομυριο
Και 2 σε 1 ετσι; Δεν ξεμενει και ο Ραζβαν απο αφανα. Μεθαδονη μεν σε σχεση με τον Μπισε αλλα οκ...
Και 2 σε 1 ετσι; Δεν ξεμενει και ο Ραζβαν απο αφανα. Μεθαδονη μεν σε σχεση με τον Μπισε αλλα οκ...
Επιτελικος βεβαια δεν ειναι.Παλι με Αγκουστο θα παιζουμε...Ξερουμε τι θελουμε η εχουμε αναγνωσει κενο και στις δυο θεσεις και θα παμε για οτι κατσει?
Τι εννοείς ΜΠΟΡΕΙ;black_star_ninja έγραψε:Μπορει να το διαβασαν εδω μεσα..Mitsospaoki4 έγραψε:Inpaok μόλις έβγαλε για Fabio martins
Εκατό τοις εκατό αυτό έγινε.
Και από εκεί μετά το πήρε και ο άλλος και παριστάνει ότι δημοσιεύει κάποια "πληροφορία".
Παιζει ακομα ο Ζαζα;Mula4 έγραψε:Μαζι με Martins,φερτε και Simone Zaza και ειμαστε 2 επιπεδα πανω
Πόσα ακόμα εξτρέμ πρέπει να μαζέψουμε μήπως και δοκιμάσει τον Ζιφκο δεκαρι;
Περυσι λιγες συμμετοχες νομιζω,αλλα μετα την διακοπη τον βλεπω μαχιμοnunies4 έγραψε:Παιζει ακομα ο Ζαζα;Mula4 έγραψε:Μαζι με Martins,φερτε και Simone Zaza και ειμαστε 2 επιπεδα πανω
- pirate_salonica
Απ' ότι ξέρω ο Μαρτίνς είναι αριστερό εξτρέμ που παίζει και στο 10. Άρα θεωρητικά αυτό που ήθελε ο Λουτσέσκου. Τώρα αν ισχύει... ιδέα δεν έχω, προφανώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pirate_salonica την Τρί 13 Σεπ 2022, 11:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
E λογικα αν παρουμε Φαμπιο Μαρτινς αυτο θα γινει. Θα δοκιμαστει ο Ζιφκο στο 10
Μολις το ανεβασε και το sdna
Μολις το ανεβασε και το sdna
Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει με Ζαζα, ο παίχτης αυτός στα καλά του ,κάνει πλάκα σε όλους τους αμυντικούς της λιγδας.
Ο τυπος είναι θωρηκτό,μείγμα Μπαραλες με Πριγιοβιτς.
Προφανώς έπαψε να τον απασχολεί και αυτόν το άθλημα,εκατομμυριούχος χωρίς κίνητρα.
Ο τυπος είναι θωρηκτό,μείγμα Μπαραλες με Πριγιοβιτς.
Προφανώς έπαψε να τον απασχολεί και αυτόν το άθλημα,εκατομμυριούχος χωρίς κίνητρα.
καθαρος winger ειναιpirate_salonica έγραψε:Απ' ότι ξέρω ο Μαρτίνς είναι αριστερό εξτρέμ που παίζει και στο 10. Άρα θεωρητικά αυτό που ήθελε ο Λουτσέσκου. Τώρα αν ισχύει... ιδέα δεν έχω, προφανώς.