ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Αν ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη δεν μπορεί να κάνει ΜΙΑ,όχι 3-4 αλλά ξαναλέω, ΜΙΑ μεταγραφή που ζητάει ο προπονητής παρά μόνο αν ο στόχος του πρωταθλήματος είναι εφικτός και αδιαφορεί για το πως η ομάδα θα βελτιωθεί με το βλέμμα στο μέλλον τότε είναι σοβαρά τα πράγματα.
Norte έγραψε:και δανεικο να παρεις παντα θα υπαρχει η προοπτικη να τον κρατησεις και για τα επομενα χρονια με καποιο τροπο, αν παρεις τον κανεναν δεν θα υπαρχει τιποτα...obanebane έγραψε:Από τη στιγμή που θα πρόκειται για δανεισμό παίχτη,δεν έχει νόημα αυτό που υποστηρίζεις.
Έτσι και αλλιώς τις ρήτρες τις έχουμε καταργήσει.
απο οποια πλευρα και αν το δεις η ομαδα χρειαζεται ενισχυση στα χαφ ανεξαρτητα του τι θα συμβει στο πρωταθλημα
Για πες μου έναν δανεικό που κράτησε ο ΠΑΟΚ;
- pagotatzis
Εδώ δεν κράτησε τον Μοσιτς
Θα κρατούσε τον Κρμ Κρε Κρεμ τον Τσέχο βρε παιδί μου !!
Και μας πείραξε ότι δεν μπήκε ρήτρα ;;;
Μακάρι να παίξει και να βάλει 20 γκολ !
Αλλά δεν πρόκειται μα τον κρατήσουμε ότι και να γίνει !
Επιτέλους να καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ ότι δεν φτάιει κανένας προπονητής ,
κανένας γιατρός ,κανένας τεχνικός διευθυντής
Ο φταίχτης έχει όνομα και το πρόβλημα είναι ότι φοβόμαστε να το πούμε !!
Θα κρατούσε τον Κρμ Κρε Κρεμ τον Τσέχο βρε παιδί μου !!
Και μας πείραξε ότι δεν μπήκε ρήτρα ;;;
Μακάρι να παίξει και να βάλει 20 γκολ !
Αλλά δεν πρόκειται μα τον κρατήσουμε ότι και να γίνει !
Επιτέλους να καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ ότι δεν φτάιει κανένας προπονητής ,
κανένας γιατρός ,κανένας τεχνικός διευθυντής
Ο φταίχτης έχει όνομα και το πρόβλημα είναι ότι φοβόμαστε να το πούμε !!
η προοπτικη ειπαobanebane έγραψε:Για πες μου έναν δανεικό που κράτησε ο ΠΑΟΚ;

ενταξει η αληθεια ειναι πως δεν εχουμε αγορασει κανεναν δανεικο που ειχαμε αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν θα συνεβαινε ποτε...
ο μισιτς σιγουρα θα γινοταν ο πρωτος αλλα δυστυχως για ολους μας επαθε οτι επαθε
Κι ερχομαι εγω να κανω τον "συνηγορο του διαβολου", χωρις να συμφωνω απολυτα.
-Γιατι να ριξει χρημα ο Ιβαν απο την στιγμη που ξερει οτι με τον εναν ή με τον αλλον τροπο το πρωταθλημα θα παει Πειραια;
-Γιατι να ριξει χρημα ο Ιβαν σε πρωταθλημα που ο πραγματικος πρωθυπουργος της χωρας ειναι ο ηγετης του γαυρου;
-Γιατι να ριξει χρημα ο Ιβαν, οταν παραμενει υφυπουργος αθλητισμου ανθρωπος που ως μπροστινος του πρεζεμπορα εστησε μια επιτροπη και μια υποθεση για να βγαλουν εκτος πρωταθληματος περσι;
Πειτε μου.
-Γιατι να ριξει χρημα ο Ιβαν απο την στιγμη που ξερει οτι με τον εναν ή με τον αλλον τροπο το πρωταθλημα θα παει Πειραια;
-Γιατι να ριξει χρημα ο Ιβαν σε πρωταθλημα που ο πραγματικος πρωθυπουργος της χωρας ειναι ο ηγετης του γαυρου;
-Γιατι να ριξει χρημα ο Ιβαν, οταν παραμενει υφυπουργος αθλητισμου ανθρωπος που ως μπροστινος του πρεζεμπορα εστησε μια επιτροπη και μια υποθεση για να βγαλουν εκτος πρωταθληματος περσι;
Πειτε μου.
Οι δανεικοί της εποχής Ιβάν:
Misic
Oliveira
Azevedo
Stoch (από Φενέρ)
Oliseh
Camara
Schildenfeld
Νίνης
Hoesen
Thiam
Insaurralde
Karelis
Tosca
Mak (από Ζενίτ)
Zambrano
Δεν παρέμεινε ούτε ένας μετά το πέρας του δανεισμού. Δεν ξέρω πόσοι άξιζαν να παραμείνουν, αλλά ΠΑΟΚ και δανεικοί έχουν τραγική προϊστορία.
Misic
Oliveira
Azevedo
Stoch (από Φενέρ)
Oliseh
Camara
Schildenfeld
Νίνης
Hoesen
Thiam
Insaurralde
Karelis
Tosca
Mak (από Ζενίτ)
Zambrano
Δεν παρέμεινε ούτε ένας μετά το πέρας του δανεισμού. Δεν ξέρω πόσοι άξιζαν να παραμείνουν, αλλά ΠΑΟΚ και δανεικοί έχουν τραγική προϊστορία.
Λεφτά δόθηκαν. Το που τα ακουμπάς έχει σημασία
Έχω βαρεθεί να ακούω το καλύτερα 5 προσθήκες και καλές παρά 10 που δεν κάνουν τη διαφορά.
Αλλά τελικά γίνεται πάντα το δεύτερο. Το ρόστερ να έχει 30 άτομα και να ψάχνουμε άλλους...
Έχω βαρεθεί να ακούω το καλύτερα 5 προσθήκες και καλές παρά 10 που δεν κάνουν τη διαφορά.
Αλλά τελικά γίνεται πάντα το δεύτερο. Το ρόστερ να έχει 30 άτομα και να ψάχνουμε άλλους...
Να βρούμε όμως και έναν προπονητή που να κάτσει 3-4 χρόνια τουλάχιστον seaman μου,έτσι;
Αλλιώς αυτά θα έχουμε,φύγε εσύ,έλα εσύ.
Αλλιώς αυτά θα έχουμε,φύγε εσύ,έλα εσύ.
Δλδ εσυ δεν εμαθες οτι ο μανατζερ του παικτη χθες ειδοποιησε οτι με 650 τον χρονο και υποχρεωτικη ρητρα στα 4,5 εκατ την κυραικη ο παικτης μπορει να ειναι θεσσαλονικη;;; εγω ειπα αυτα που εμαθα απο πηγη που ειναι κοντα σε διοικητικό παραγοντα.rainmaker έγραψε:Εγώ προσωπικά κρατώ μια αμφιβολία να ξανά αλλάξουν τα πλάνα αν φύγουν παίκτες. Πχ η διαφορά με γαύρο μένει ίδια αλλά απελευθερώνεται μπάτζετ.
Υπομονή και βλεπουμε
Μεταγραφές ΑΝ προκριθουμε.
Μεταγραφές ΑΝ ξαναπροκριθουμε.
Μεταγραφές ΑΝ είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα.
Συγνώμη παίδες αλλά αυτό είναι λόγος προβληματισμου.
Μεταγραφές ΑΝ ξαναπροκριθουμε.
Μεταγραφές ΑΝ είμαστε κοντά στο πρωτάθλημα.
Συγνώμη παίδες αλλά αυτό είναι λόγος προβληματισμου.
- Περιπτερος
Γιατί να ρίξει χρήμα ο Ιβάν ...
Καθαρό φάουλ το γκολ του Σεμέδο στην Τρίπολη, ούτε στο VAR δεν πήγαν ... .
Ας μην ασχολούμαστε.
Ας στηρίξουμε τον αδελφό Πάμπλο στο έργο του.
Καθαρό φάουλ το γκολ του Σεμέδο στην Τρίπολη, ούτε στο VAR δεν πήγαν ... .
Ας μην ασχολούμαστε.
Ας στηρίξουμε τον αδελφό Πάμπλο στο έργο του.
- PAOK_Antarctica