Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ο toivonen που αναφερθηκε κ πιο πριν ηταν απο γαλλια που ειχε φτασει πολυ κοντα, αλλα τελικα μας εριξε χυλοπιτα. Ψηλος, βαρυς, με πολυ καλη τεχνικη. Πρεπει να ηταν το διαστημα πριν παρουμε τον prijovic.
Απο κροατια κ χθες λεγανε οτι εχει τελειωσει κ τελικα διαψευσθηκε εμεσα απο sdna. Για να δουμε αν ειναι καποια κινηση τακτικης...
Απο κροατια κ χθες λεγανε οτι εχει τελειωσει κ τελικα διαψευσθηκε εμεσα απο sdna. Για να δουμε αν ειναι καποια κινηση τακτικης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Πέμ 17 Σεπ 2020, 11:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λοιπόν, όχι
αυτός είναι ο Jorgensen απο φεγενορντ
Τον θέλαμε τότε από κοπενχαγη ταυτοχρονα με τον τοιβονεν και μαλιστα θυμαμαι λεγαμε οτι παιζει και αριστερα και θα παιζει και με τον σουηδο μαζι
αυτός είναι ο Jorgensen απο φεγενορντ
Τον θέλαμε τότε από κοπενχαγη ταυτοχρονα με τον τοιβονεν και μαλιστα θυμαμαι λεγαμε οτι παιζει και αριστερα και θα παιζει και με τον σουηδο μαζι
-
Ορθιο τηλεγραφοξυλο ο πριγιο???DamoN έγραψε:Δυστυχώς ο πριγιο έδειξε τον δρόμο...για Ελλάδα τουλάχιστον θες έναν φορ μπροστά όρθιο τηλεγραφόξυλο να παστελωνει . Να κρατάει 2 παίχτες πάνω του . Στην υποψία ευκαιρίας να είναι εκεί και ανοίγει τις άμυνες. Ο ΑΚΠΟΜ σε ματς με καλύτερες ομάδες που παίζουν φουλ ψηλά άμυνα είναι ταμάμ (Άγιαξ,μπενφικα,ακόμα και Μπεσίκτας) αλλά σε ματς στο Ελλαδιστάν φουλ ταμπούρι θες αλλά φορ. Ο Σκανδιναβίας φαίνεται τέτοιος... και σε ποσά ματς θα χρειαστεί; Τουλάχιστον στο 80% φέτος. Δεν μαρεσει αλλά έτσι είναι.... ποσά ματς σ πήρε ο πριγιο επειδή είχε την αίσθηση του γκολ. Πόσες σέντρες έκανε περυσι ο Γιαννουλης και ο Λημνιος στο πρώτο δοκάρι και δεν έγιναν καν ευκαιρίες γιατί ο ΑΚΠΟΜ και ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ σε μικρότερο βαθμό δεν κάνανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι . Το καλό είναι ότι φέτος έχεις περιφερειακούς που παστελωνουν (τζολης,Ζιβκο) νομίζω ότι ο παίχτης είναι ταμαμ.... για τις Ευρώπες με καλές ομάδες στους ομίλους μπορεί να χρειαστεί να παίξει με 3 κοντούς μπροστά για Ελλάδα όμως νομίζω ότι είναι ταμάμ. Σορυ αν κουρασα
Τι λες ρε φιλε
Δειτε λιγο την γκολαρα με αεκ στην τουμπα με σπριντ 35 μετρα με την μπαλα, δες λιγο την γκολαρα με ξανθη απο τα 40 μετρα, δειτε λιγο μεσα στον βαζελο προσποιηση στον αμυντικο και αριστερο φαλτσαριστο...
Τι σχεση εχει ο πριγιο με ορθια ξυλα
@jibbie
Φίλε πολύ ωραία τα στατιστικά που ανεβάζεις και συνέχισέ τα....
αλλά εγώ που δε τα πιάνω εύκολα μήπως να μου κάνεις μία σούμα για το τι βλέπεις εσύ στα στατιστικά μιας και τα εχεις μπροστα σου πιο εύκολα;

Φίλε πολύ ωραία τα στατιστικά που ανεβάζεις και συνέχισέ τα....
αλλά εγώ που δε τα πιάνω εύκολα μήπως να μου κάνεις μία σούμα για το τι βλέπεις εσύ στα στατιστικά μιας και τα εχεις μπροστα σου πιο εύκολα;

- Trilofiotis
Επειδή τα έστελνε όλα τηλεγράφημα στις αράχνες τα σουτ και δεν έπεφτε με τίποτα, μάλλον γι αυτό τον λέει όρθιο τηλεγραφόξυλο, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!giliopoulos έγραψε:Ορθιο τηλεγραφοξυλο ο πριγιο???DamoN έγραψε:Δυστυχώς ο πριγιο έδειξε τον δρόμο...για Ελλάδα τουλάχιστον θες έναν φορ μπροστά όρθιο τηλεγραφόξυλο να παστελωνει . Να κρατάει 2 παίχτες πάνω του . Στην υποψία ευκαιρίας να είναι εκεί και ανοίγει τις άμυνες. Ο ΑΚΠΟΜ σε ματς με καλύτερες ομάδες που παίζουν φουλ ψηλά άμυνα είναι ταμάμ (Άγιαξ,μπενφικα,ακόμα και Μπεσίκτας) αλλά σε ματς στο Ελλαδιστάν φουλ ταμπούρι θες αλλά φορ. Ο Σκανδιναβίας φαίνεται τέτοιος... και σε ποσά ματς θα χρειαστεί; Τουλάχιστον στο 80% φέτος. Δεν μαρεσει αλλά έτσι είναι.... ποσά ματς σ πήρε ο πριγιο επειδή είχε την αίσθηση του γκολ. Πόσες σέντρες έκανε περυσι ο Γιαννουλης και ο Λημνιος στο πρώτο δοκάρι και δεν έγιναν καν ευκαιρίες γιατί ο ΑΚΠΟΜ και ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ σε μικρότερο βαθμό δεν κάνανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι . Το καλό είναι ότι φέτος έχεις περιφερειακούς που παστελωνουν (τζολης,Ζιβκο) νομίζω ότι ο παίχτης είναι ταμαμ.... για τις Ευρώπες με καλές ομάδες στους ομίλους μπορεί να χρειαστεί να παίξει με 3 κοντούς μπροστά για Ελλάδα όμως νομίζω ότι είναι ταμάμ. Σορυ αν κουρασα
Τι λες ρε φιλε
Δειτε λιγο την γκολαρα με αεκ στην τουμπα με σπριντ 35 μετρα με την μπαλα, δες λιγο την γκολαρα με ξανθη απο τα 40 μετρα, δειτε λιγο μεσα στον βαζελο προσποιηση στον αμυντικο και αριστερο φαλτσαριστο...
Τι σχεση εχει ο πριγιο με ορθια ξυλα

- sourmenetes
- Moderator
Δεν είπα κάτι. Απλά δεν είδα τα προηγούμενα.PaokPatraG4 έγραψε:Πιο πίσω γράφτηκε για κάποιον ξανθό Βορειο Ευρωπαίο...Κ απλά διευκόλυνση έκανα στα παληκαρια ότι το όνομα που έμαθα από παλιό και πολύ καλό παιδί κ μέλος του φόρουμ είναι μάλλον ο Νικολαι Γιοργκενσεν.... Δεν υπάρχει ότι.... Ήμουν ξεκάθαρος... Ούτε μπήκα για να γράψω παπάδες κτλ... Αυτό το όνομα έμαθα αυτό έγραψα... Ξαναλέω διευκόλυνση έκανα στην συζήτηση περί ξανθου Βορειο Ευρωπαίου...Δεν έγραψα κάπου σίγουρα ότι ξέρω ότι έκλεισε αυτός...sourmenetes έγραψε:Ότι;;PaokPatraG4 έγραψε:Εγώ πάντως αυτό που έγραψα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου... Το έμαθα από έναν κοινό γνωστό στο φόρουμ παλιό καλό μέλος και όχι μόνο απλό μέλος βασικά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Καλός παικτης ο Δανος αλλα οχι ως μοναδικη μεταγραφη φορ.
Χρειαζομαστε και εναν ταχύτατο να φευγει στον χωρο.
Αυτα που ειδαμε προσφατα απο τον Ακπομ, φευγοντας στον χωρο και εβγαλε ασιστ με Μπεσικτας και Μπενφικα.
Χρειαζομαστε και εναν ταχύτατο να φευγει στον χωρο.
Αυτα που ειδαμε προσφατα απο τον Ακπομ, φευγοντας στον χωρο και εβγαλε ασιστ με Μπεσικτας και Μπενφικα.
- sourmenetes
- Moderator
Όλοι εκεί υποτίθεται ότι είμαστε...jibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια
Χαχαχαχα
Δηλαση ειμεθα αναμεσα στον σαπακεν και στον κροατη αναστασακο?χιλιες φορες κουτσιας
φερτε αυτον εδω να πεσουν τα τσιμεντα ...τσολακ και γιεργκεσεν μαζι ειναι
https://www.transfermarkt.com/jean-pier ... ler/225055
https://www.youtube.com/watch?v=PYz7-kN ... =emb_title
https://www.transfermarkt.com/jean-pier ... ler/225055
https://www.youtube.com/watch?v=PYz7-kN ... =emb_title
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
K_geo έγραψε:να σου φτιαξει και ενα καφεδακι οσο θα τα διαβαζεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σοβαρά τώρα πάμε για Jørgensen, δεν το πιστεύω
Φυσικά διαβάζω και για Πόνσε, αλλά ίσως κάτι παίζει από Πορτογαλία μεριά με ένα πληγωμένο μαύρο θηρίο. Ωραίες περιπτώσεις όλοι τους, οποίος και να έρθει θα γουστάρουμε,μέχρι και ο Τσολακ
GoMaRoS έγραψε:Και εγώ νόμιζα θα πάμε για κανέναν ψηλό ξανθό βορειοευρωπαιο που έχει φάει τα γήπεδα Δανίας και Ολλανδίας με το κουταλι
Φυσικά διαβάζω και για Πόνσε, αλλά ίσως κάτι παίζει από Πορτογαλία μεριά με ένα πληγωμένο μαύρο θηρίο. Ωραίες περιπτώσεις όλοι τους, οποίος και να έρθει θα γουστάρουμε,μέχρι και ο Τσολακ