Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Ακουσα τις δηλωσεις σου...
εισαι γελοιος και απατεωνας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εισαι γελοιος και απατεωνας
Οι μοντ όλα καλά; Τι αφήνετε να γράφεται ρε παιδιά για τον προπονητή; Κλόουν; Μπούλο;
Εντάξει όλοι έχουμε τα νεύρα μας αλλά αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Ή κλειδωστε το ή ρίξτε μπαν για κανένα 24ωρο.
Έλεος.
Εντάξει όλοι έχουμε τα νεύρα μας αλλά αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Ή κλειδωστε το ή ρίξτε μπαν για κανένα 24ωρο.
Έλεος.
Ασε μας ρε Γκικα
Αντε στο καλο ρε φιλε. Ο καλυτερος λεει της πορτογαλιας στην γενια του. Αποτυχημένη γενια. Αντε στο καλο και μην μας γραφεις. Δεν χρειαζεται. Ουτε να σε βλεπω δεν θελω. Ε εμμονικε το εχασες το ματς. Ντερμπυ πηρες ενα που το πηραν οι παικτες. Πηγαινε να παιξεις σε καμια μπραγκα γιατι για τετοιες ομαδες εισαι. Καμια Λαρισα κανα Λεβαδιακο μεχρι εκει. Για μεγαλες ομαδες δεν κανεις. Ουτε για αστειο. Κατεστρεψες παικτες οπως ο Στοχ ο ζαμπα και πας να φας και Ματος. Ποσο ακαματης μπορει να εισαι. Εγω αν ημουν Σαββιδης ουτε σεντ δεν θα σου εδινα για μεταγραφη. Καμια εμπιστοσυνη στο προσωπο σου πλεον. Πολυ λιγος. Πολυ.
Ομάδα χωρίς αρχή ,μέση και τέλος. Παίκτες μπερδεμένοι,δεν έχουν ένα πλάνο τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Είναι 7 μήνες στην ομάδα και δεν έχουμε δει έναν αυτοματισμό,κάτι να πεις ότι είναι δουλειά του προπονητή. Επίσης,δεν βλέπεις πάθος στους παίκτες,πέρυσι μπαίναμε σε κάθε ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Φέτος μπαίνουμε με τουπέ και αναλωνόμαστε σε πασούλες και σουτάκια λες και κερδίζουμε 2-0 και είμαστε άνετοι. Φοβάμαι και μόνο στην ιδέα ότι αυτός ο άνθρωπος θα χτίσει τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος...
Δεν υπαρχει χειροτερο πράγμα για έναν προπονητή απο τις εμμονές. Ακόμα κι αν δεχτώ οτι η ομαδα εχει πολλα κενά που είναι το πάθος , πού ειναι τα στημένα? Τι ακριβώς εχεις προσφέρει στην ομάδα απο το καλοκαίρι?
- painkiller4
Τραγικός σήμερα όπως όλη η ομάδα.
ΣΥΝΕΛΘΕ Η ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΣΥΝΕΛΘΕ Η ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
- theodorsalonika
τι δηλωσεις εκανε?μπορουμε να μαθουμε αδελφε?
γιατι τι ειναι ο προπονητης?ο παπας????
δεν βλεπετε οτι η ομαδα σερνεται εδω και ποσα ματς?
ποιος φταιει?εγω????????
γιατι τι ειναι ο προπονητης?ο παπας????
δεν βλεπετε οτι η ομαδα σερνεται εδω και ποσα ματς?
ποιος φταιει?εγω????????

Τι σου φταιει η Μπραγκα ρε φιλε?Totem_pk έγραψε:Αντε στο καλο ρε φιλε. Ο καλυτερος λεει της πορτογαλιας στην γενια του. Αποτυχημένη γενια. Αντε στο καλο και μην μας γραφεις. Δεν χρειαζεται. Ουτε να σε βλεπω δεν θελω. Ε εμμονικε το εχασες το ματς. Ντερμπυ πηρες ενα που το πηραν οι παικτες. Πηγαινε να παιξεις σε καμια μπραγκα γιατι για τετοιες ομαδες εισαι. Καμια Λαρισα κανα Λεβαδιακο μεχρι εκει. Για μεγαλες ομαδες δεν κανεις. Ουτε για αστειο. Κατεστρεψες παικτες οπως ο Στοχ ο ζαμπα και πας να φας και Ματος. Ποσο ακαματης μπορει να εισαι. Εγω αν ημουν Σαββιδης ουτε σεντ δεν θα σου εδινα για μεταγραφη. Καμια εμπιστοσυνη στο προσωπο σου πλεον. Πολυ λιγος. Πολυ.
Εφυγε ο υπνος και παει τρενο..
ρε γκίκα πραγματικά αυτή τη στιγμή αυτό βρήκε να σε χαλάσει?gika έγραψε:Οι μοντ όλα καλά; Τι αφήνετε να γράφεται ρε παιδιά για τον προπονητή; Κλόουν; Μπούλο;
Έλεος.
τα σχόλια για τον προπονητή?
- Maximus
Δεν σωζεται η κατασταση τώρα.
Σιωπηλή συμφωνία για το βιογραφικό του, να φύγει το καλοκαιράκι, προφασιζομενος τρίτους λόγους (προταση αλλης ομαδας κλπ) ως αντάλλαγμα το να παρει μικρή ή καθόλου αποζημίωση...
Τέλος.
Σιωπηλή συμφωνία για το βιογραφικό του, να φύγει το καλοκαιράκι, προφασιζομενος τρίτους λόγους (προταση αλλης ομαδας κλπ) ως αντάλλαγμα το να παρει μικρή ή καθόλου αποζημίωση...
Τέλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Κυρ 23 Φεβ 2020, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι αδύνατο ο συγκεκριμένος να βρίσκεται στον πάγκο στο επερχόμενο παιχνίδι κυπέλλου με τους απογόνους...
Αύριο έχουμε και την εκδίκαση...
Πλέον οι αποφάσεις πρέπει να είναι οριστικές για την τεχνική ηγεσία.
Χρόνος προσαρμογής δεν υπάρχει άλλος.
Αύριο έχουμε και την εκδίκαση...
Πλέον οι αποφάσεις πρέπει να είναι οριστικές για την τεχνική ηγεσία.
Χρόνος προσαρμογής δεν υπάρχει άλλος.
Υπνε, αντε γειά ρε... ΧΩΡΙΣ ΠΛΆΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΩΣΤΉ ΦΆΣΗ ΣΕ ΤΌΣΑ ΚΌΡΝΕΡ... ΟΜΆΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΎΣΤΗΜΑ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΑΛΛΟΎ. ΠΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝΕ, ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΕΊΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΊ ΡΕ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΆΝΕ ΤΗ ΦΆΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΕΓΏ ΞΕΧΝΆΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΛΌΓΩ ΣΥΝ 5 ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ, ΑΛΛΆ ΛΌΓΩ ΠΑΟΚ
- invincible
Συμφωνώ απλά άμα πάρουν τους βαθμούς πίσω η κούλα και ο γαύρος με τέτοια ψυχολογία κοίτα μην τερματίσουμε τρίτοι... βέβαια έχει και κύπελλο το μενού.Maximus έγραψε:Δεν σωζεται η κατασταση τώρα.
Σιωπηλή συμφωνία για το βιογραφικό του, να φύγει το καλοκαιράκι, προφασιζομενος τρίτους λόγους ως αντάλλαγμα το να παρει μικρή ή καθόλου αποζημίωση...
Τέλος.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμα με τις εκφράσεις!!
Ολοι έχουμε. Νεύρα!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολοι έχουμε. Νεύρα!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk