Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- kostasAthens
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Καλημέρα γιατί να δωθεί δανεικός ο Λημνιός δεν παίζει? Εγώ ποιο πιθανό το βλεπω από τους 3 νεαρούς
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Πολύ καλός Παίκτης ο Ματεο Γκαρσία! Μακάρι να κλείσει! Έτσι Γιώργη Γλεντα τους όλους!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Με βασικούς Ζαμπά και ένα εξτρεμ υψηλού επιπέδου και με το να έρχονται από πίσω τρεις νέοι Λάμπρου-Λημνιός-Ματεο είμαστε άψογα.
- alex ioannina
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όντως το είχε διαψεύσει ο Γιώργης πριν κάνα μήνα.. δεν νομίζω να ισχύει
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πιστεύω πως ήταν λογικό να το διαψεύσει για να θολωσει τα νερά αν όντως τον θέλαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση ο ΠΑΟΚ να μπει σε πλειστηριασμο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην ισχύει και απλά να θέλουν να φανεί σαν επικοινωνιακη νίκη του σκατηγαυρου. Θα φανεί. Εγώ θα τον ήθελα με έναν ρόλο όπως αυτόν που έγραψα λίγο πιο πάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Πέμ 13 Ιουν 2019, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 3 εκ για παίκτη 23 ετών και προοπτικές μεταπώλησης μια χαρά.Δεν υπάρχει διάψευση πλέον και το θέμα βγήκε απ' την ισπανια
- thanos-xanthi
ποσοτικα μπορει να εχουμε εξτρεμ
ποιοτικα ομως δεν εχουμε τον εναν που θα πεις θα κανει τη διαφορα
ολοι ειναι νεαροι εξελιξιμοι
αρα πιο πιθανο κοβω να παμε οπως ειπαν σε πιο εμπειρο παιχτη που θα κανει τη διαφορα
τζος γυρνα πισω στο φορουμ ρε φιλε
ποιοτικα ομως δεν εχουμε τον εναν που θα πεις θα κανει τη διαφορα
ολοι ειναι νεαροι εξελιξιμοι
αρα πιο πιθανο κοβω να παμε οπως ειπαν σε πιο εμπειρο παιχτη που θα κανει τη διαφορα
τζος γυρνα πισω στο φορουμ ρε φιλε
-
Ο Μπισεσβαρ φέτος ήταν ο παίκτης που έπαιζε συνήθως αριστερά. Κάθε χρόνο τελειώνει τη χρονιά βασικός με πολύ καλές εμφανίσεις κ κάθε χρόνο τον υποβαθμιζουμε για να αποδειχθεί στο τέλος ότι ειναι ο πιο ποιοτικός μας μέσο επιθετικός. Ελπίζω να μη γίνει πάλι το ίδιο φέτος.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Με βασικούς Ζαμπά και ένα εξτρεμ υψηλού επιπέδου και με το να έρχονται από πίσω τρεις νέοι Λάμπρου-Λημνιός-Ματεο είμαστε άψογα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Με Ζαμπά Μπισεσβαρ και στο 10 τον Πελκα πιστεύω πως θα πάμε στα προκριματικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Μπισεσβαρ πρέπει να θεωρείται βασικό εξτρεμ άσχετα αν μπορεί και έχει παίξει την συγκεκριμένη θέση.
-
Του δίνεις 2 χρόνια παιχνίδια και να τον δώσεις τώρα δανεικό; Πότε θα εισπράξεις την εμπειρία που του δίνεις;kostasAthens έγραψε:Καλημέρα γιατί να δωθεί δανεικός ο Λημνιός δεν παίζει? Εγώ ποιο πιθανό το βλεπω από τους 3 νεαρούς
-
Συμφωνώ, αρα βγαίνει ο Πέλκας απ την εντεκάδα;cartman έγραψε:Tα καλυτερα ματς ο Μπις τα εχει κανει στο 10.
Mοιραζονται τα παιχνιδια. Τα ματς φετος ειναι παρα πολλα. Το θεμα ειναι πως θα ειναι ο Πελκας.Luigi Vampa έγραψε:Συμφωνώ, αρα βγαίνει ο Πέλκας απ την εντεκάδα;cartman έγραψε:Tα καλυτερα ματς ο Μπις τα εχει κανει στο 10.