Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Που το βλέπετε υπάρχει λινκ?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι στενοχώρια κι αυτοί να έχουμε τόσα παρε δώσε με κίτρινες ομάδες. Τα κίτρινα ο Πέλκας, τα κίτρινα ο Γιαννούλης από το σκουλίκι τής Γερμανίας (εμφανισιακά) ο Κάγκαβα, αμάν πιαrenegade έγραψε:Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να βλέπουν τα παιχνίδια της Νόριτς μπας και επιτέλους σκοράρει κανένα τέρμα

Νομίζω όλοι ξέρουμε που θα πάει η δουλειά λίγο πολύ.. θα παιχτεί η άνοδος τελευταία αγωνιστική και θα την χάσει με κάναν αστείο τρόπο. θα επιβεβαιωθεί ξανά το πανάρχαιο ρητό "ΠΑΟΚ είσαι"
Η τελευταία φάση των καθυστερήσεων του παιχνιδιού της Νόριτς είναι απίστευτη.
Έχει ανέβει ο τερματοφύλακας της Νόριτς λίγο πριν το κέντρο για να κάνει γέμισμα, αλλά κάνει τελικά πάσα σε πάιχτη δίπλα του, που αμέσως την πουλάει. Ο της Μίλγουολ που την κλέβει, λίγο μετά το κέντρο και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίπλα του, σημαδεύει άουτ.
0-0 η Νόριτς εκτός. Συνωστισμός στα ψηλά πατώματα
Έχει ανέβει ο τερματοφύλακας της Νόριτς λίγο πριν το κέντρο για να κάνει γέμισμα, αλλά κάνει τελικά πάσα σε πάιχτη δίπλα του, που αμέσως την πουλάει. Ο της Μίλγουολ που την κλέβει, λίγο μετά το κέντρο και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίπλα του, σημαδεύει άουτ.
0-0 η Νόριτς εκτός. Συνωστισμός στα ψηλά πατώματα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλη έκπληξη στο κύπελλο Γερμανίας
Η Essen ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, πέταξε έξω την Λεβερκούζεν!
Η Essen ομάδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, πέταξε έξω την Λεβερκούζεν!
Και ο ζωγράφος ισοφαρίζεται (1-1 εντός έδρας) στο 60΄από την τελευταία της βαθμολογίας Μποταφόγκο, με Τζόλικη γκολάρα
τωρα αυτο ειδα, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ η μποταφογκο. Οταν καποιοι πανηγυριζαν το κοπα, εγω ελεγα οτι πηρε προκριση με ετοιμη ομαδα και παραλιγο να την εχανε εντος. Σε 2 μηνες τον εχουν σουταρει, κατρακυλαει στο πρωταθλημα ηδη
- Amsterdamer_87
Γιατι δε γραφετε ρε σπορταιμιτες σημερα "Γκελα ο Αμπελ, 6ος με 1 νικη σε 5 ματς... αφου"!
Πουστοαρδακια
Πουστοαρδακια
- Amsterdamer_87
- Amsterdamer_87