Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτο το οτι μπαινουμε στη διαδικασια να παραβλεψουμε ολο το πουστρηλικι και να λεμε οτι θα το παρουμε με 7 στα 7 ειναι μεγαλη παγιδα.

Το να κανουμε το 7 στα 7 σημαινει οτι αποδεχομαστε την οποια αποφαση, σταματαμε σαν οργανισμος να ασχολουμαστε με οτι εχει να κανει με αυτα ωστε να μπορουμε να επικεντρωσουμε στον αθλο 7 στα 7. Εμμεσως δηλαδη αποδεχομαστε την οποια αποφαση. Και αν στον 3ο απο τους 7 αγωνες πχ κανουμε μια γκελα, θα εχει πεταξει το πουλακι του πρωταθληματος και δεν θα μπορουμε να πουμε και κουβεντα.

Συμπληρωματικη στη δηλωση των αξιωματουχων, συμπληρωματικη στο φυλο αγωνα, συμπληρωματικες ασπρομαυρες π@υτσες στα μ@υνια των μαναδων σας σκατοπουστες απατεωνες. Αν μας γ@μησουν παλι τοσο εξωφθαλμα να φτασουμε στα ακρα. Ποιο 7 στα 7; Και να το καταφερεις θα σε πετσοκοψουν στο 7ο, θα βρουν τροπο, θα κανουν μια συμπληρωματικη στους κανονισμους που θα λεει οτι αν ομαδα που φοραει ασπρομαυρα ειναι πρωτη σε βαθμους την προτελευταια αγωνιστικη, δεν δικαιουται να ειναι πρωτη και την τελευταια γιατι ετσι οριζει το κρατους του μπυραια.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Συμφωνούμε. Το 7/7 το έχουμε ήδη καταπιεί. Σε περίπτωση βαθμολογικής απώλειας, έχουμε σχεδόν ήδη πειστεί πως θα φταίμε εμείς που χάσαμε το πρωτάθλημα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

εγω ευχομαι να τα φανε στον καρκινο ολοι αυτοι που αλλος παριστανε τον τραυματια , αλλος τον διαιτητη, αλλος τον δικαστη, αλλος τον οπαδο (αυτος με το κινητο, για τον αλλον, τον ΠΓ με το χαρτι οψομεθα) κλπ
για τους δικηγορους το ειπα πολλες φορες, στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορουν να κριθουν διοτι η "δικη" ηταν το στησιμο αυτοπροσωπως, ελεγχονται βεβαια για την πολυ χλιαρη σταση τους απεναντι στην προκλητικη "δικαστη"
θα μου πεις τι να κανουν να τη βαρεσοουν, αλλα θα περιμενα να ψελλισουν εστω μια διαμαρτυρια, ενα σχολιο για την ολη αηδια
εαν τελος παντων κανουν αυτο που θελουν και δωσουν το ματς σ'αυτους και -3 σε μας. πιστευω οτι σιγουρα θα παραμεινει και το -3 σ'αυτους, ντεμεκ οτι να εμεις τους τιμωρουμε ολους κλπ, εξαλλου εκει μπηκαν μεσα με καδρονια και μαλιστα χαρτινα
για την Κυριακη με τη σουλα, οπωσδηποτε ντοπινγκ κοντρολ και διχτυα παντου
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ρε παιδιά γιατί συζητάμε άδικα δε μπορώ να καταλάβω.Αυτοι ήρθανε εδώ με ένα σκοπό και το πέτυχαν! Πριν ήρθαν εδώ ήρθαν με την λογική δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε και δεν θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να παίρνει Πρωτάθλημα γιατί μετά δε θα μπορούμε να τους μαζέψουμε και να τους φτάσουμε καλύτερα να το Πάρει η Αεκ που καταβαθος τα βρίσκουμε μαζί τους οπότε επειδή θα γίνεται χαμός με το πρώτο πραγματάκι έστω και μικρό που πέφτει προς τα εμάς πέφτουμε κάτω και κάνουμε διακοπή για να πάρουμε το ματς! Έτσι ήρθαν διαβασμένοι είναι ξεκάθαρο! Είτε στο 1 λεπτό είτε στο 90 αυτό θα γινότανε σίγουρα ειδικά αν ήτανε κανένα σκορ 2-0 η 3-0 υπέρ μας πάλι το ίδιο θα γινότανε.Το επιδίωκανε αυτό καιρό πριν και φενεται παντού. Μετά το παιχνίδι με Αεκ που χάσανε έλεγαν θα πολεμήσουμε μέχρι τέλος αυτό εννοούσαν έδειξε θέλω να βρίσω μιλάω ωραία. Το θέμα είναι ότι αν τιμωρηθουμε εμείς και αυτοί όχι για τα επεισόδια με την αεκ αυτόματα μπαίνουν στο κόλπο για την διεκδίκηση του Τίτλου από το πουθενά χωρίς να το αξίζουν.Και σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι αυτοί πάνω από εμάς!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

....για τους δικηγορους το ειπα πολλες φορες, στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μπορουν να κριθουν διοτι η "δικη" ηταν το στησιμο αυτοπροσωπως, ελεγχονται βεβαια για την πολυ χλιαρη σταση τους απεναντι στην προκλητικη "δικαστη"
θα μου πεις τι να κανουν να τη βαρεσοουν, αλλα θα περιμενα να ψελλισουν εστω μια διαμαρτυρια, ενα σχολιο για την ολη αηδια....
Αυτό έγινε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κάθε πότε αλλά το πρόσωπο που μπαίνει αθλητικός δικαστής;
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Και ξέρετε τι σημαίνει μετά από 30 χρόνια να πάει το Πρωτάθλημα εκτός Αθηνών? Σημαίνει πάρα πολλά για αυτούς αλλάζει όλος ο ποδοσφαιρικός Χαρτης της Ελλάδος.Η ζημιά που παθαίνει το ΠΟΚ σε περίπτωση που το Πρωτάθλημα το Πάρει ο ΠΑΟΚ έχετε διανοηθεί πόσο μεγάλη είναι?Είναι τεράστια σε όλα τα επίπεδα.Και το ποσό επίσης μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ αν πάρει το πρωτάθλημα το έχετε σκεφτεί?Αυτοί εκεί κάτω τα έχουνε σκεφτεί όλα και για αυτό κάθε Κυριακή ιδρωνουνε τους λούζει κρύος ιδρώτας που ο ΠΑΟΚ πάει τρένο!
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

sic-4 έγραψε:Αυτο το οτι μπαινουμε στη διαδικασια να παραβλεψουμε ολο το πουστρηλικι και να λεμε οτι θα το παρουμε με 7 στα 7 ειναι μεγαλη παγιδα.

Το να κανουμε το 7 στα 7 σημαινει οτι αποδεχομαστε την οποια αποφαση, σταματαμε σαν οργανισμος να ασχολουμαστε με οτι εχει να κανει με αυτα ωστε να μπορουμε να επικεντρωσουμε στον αθλο 7 στα 7. Εμμεσως δηλαδη αποδεχομαστε την οποια αποφαση. Και αν στον 3ο απο τους 7 αγωνες πχ κανουμε μια γκελα, θα εχει πεταξει το πουλακι του πρωταθληματος και δεν θα μπορουμε να πουμε και κουβεντα.

Συμπληρωματικη στη δηλωση των αξιωματουχων, συμπληρωματικη στο φυλο αγωνα, συμπληρωματικες ασπρομαυρες π@υτσες στα μ@υνια των μαναδων σας σκατοπουστες απατεωνες. Αν μας γ@μησουν παλι τοσο εξωφθαλμα να φτασουμε στα ακρα. Ποιο 7 στα 7; Και να το καταφερεις θα σε πετσοκοψουν στο 7ο, θα βρουν τροπο, θα κανουν μια συμπληρωματικη στους κανονισμους που θα λεει οτι αν ομαδα που φοραει ασπρομαυρα ειναι πρωτη σε βαθμους την προτελευταια αγωνιστικη, δεν δικαιουται να ειναι πρωτη και την τελευταια γιατι ετσι οριζει το κρατους του μπυραια.

Ότι γαμιουνται πατόκορφα είναι δεδομένο. Μιλαμε για χωρα υπο τη μπανανια όπου επειδη ετσι γουσταρει ο χοντρός και η Σκολαρικη αντί να εχεις +4 σου κλεβουν με το ετσι θελω 6 βαθμούς.
Το 7/7 μεταφράζεται για μενα στα εξης 2/2 :διπλό αύριο στην Τρίπολη ,διπλο στη Λεοφωρο. Ολα τα άλλα ειναι απο 3-0 και πανω με εξαίρεση το 3-1 με την κουλα.
Μετά τον αγώνα με την κουλα θα βγει η αποφαση για τους - 3 του γαυρου. Αν εχουμε κανει το 2/2 και τολμήσουν να τους δωσουν πίσω πρέπει να τα κάνουμε ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ....
1)Αναστέλλεται το ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ μεχρι 12-13/3 που θα βγει η απόφαση του γαυρου.
2) Αύριο είναι ο αγώνας της χρονιάς. Αν περάσουμε και απο κει τραίνο το βουλωνουν ολοι και φτάνει το σκατο της κουλας που ξεφουσκώνει στην κάλτσα.
3) οσοι μπορείτε στο αεροδρόμιο σήμερα να στηριξετε την αποστολή της ΟΜΑΔΑΣ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ ξαναρωτάω. Είναι κανείς βέβαιος ότι οι διαιτησίες θα είναι πενηνταρίσιες;
Ξαφνικά βλέπω στημένη δίκη, αναβολές για τον γαύρο και αλλαγές στην ΚΕΔ τις οποίες ζητούσε ο γαύρος πόσο καιρό και όλα αυτά λίγο πριν την τελική ευθεία.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αναβολη την Δευτέρα λόγω αρρώστιας των δικηγόρων.... Και με κόσμο με την αεκ..... Κόλλησαν τσιρλιπιπι από τους δικηγόρους του γαβρου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Mīngus έγραψε:Εγώ ξαναρωτάω. Είναι κανείς βέβαιος ότι οι διαιτησίες θα είναι πενηνταρίσιες;
Ξαφνικά βλέπω στημένη δίκη, αναβολές για τον γαύρο και αλλαγές στην ΚΕΔ τις οποίες ζητούσε ο γαύρος πόσο καιρό και όλα αυτά λίγο πριν την τελική ευθεία.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Aureliano Buendia έγραψε:
- πραγματικά ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου. Ευελπιστώ μέσα από την καρδιά μου να ζήσουμε ακραιφνείς γελοιότητες από εδώ και πέρα. Θεατρίνους αθλητές, προπονητές και παράγοντες να παθαίνουν κάταγμα από χαρτομάντιλο, τύφλωση από στάχτες που πήρε ο αέρας, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αντικείμενα που δεν μετακινήθηκαν, αλλά τους τράβηξαν τηλεπαθητικά, μελανιές από αυστηρά βλέμματα. Εφόσον πλέον θα επιτρέπεται ο καθείς να κουτρουβαλά στο έδαφος σαν καραγκιόζης, να φεύγει αυτοβούλως στα αποδυτήρια και με το έτσι θέλω από το γήπεδο, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το εκμεταλλεύονται οι πάντες από εδώ και πέρα. Ζούμε εξάλλου στη χώρα όπου φαντασίωση όλων είναι να κλέψουν στο ζύγι και στα μουλωχτά, οπότε θα γίνει το όνειρο του κάθε έλληνα πραγματικότητα.

- η στάση της κα. δικαστού ήταν προφανώς προκατειλημμένη. Είναι ασύλληπτο ότι εξεπλάγη, όπως διάβασα, από τον ισχυρισμό του ΠΑΟΚ περί θεατρινίστικου τραυματισμού. Όλες αυτές τις μέρες ήταν μάλλον σε μια απόκρημνη σπηλιά της Πίνδου και της φάνηκε αξιοπερίεργο αυτό που συζητά όλος ο φίλαθλος κόσμος. Επίσης, σοκαριστική και η ερώτησή της περί του ρολού χαρτιού που σακάτεψε τον Γκαρθία. Και πάλι εμβρόντητη, με διάθεση να τονίσει πως είναι ανεπίτρεπτο να περνούν φονικά χαρτιά μέσα στο γήπεδο.

- ένας ακόμη έμμεσος καταναγκασμός στον οποίο μας υποβάλλουν είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να βγάλουμε τον σκασμό και να μην κάνουμε κακό χαμό, προκειμένου να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα το οποίο ακόμη είναι διεκδικήσιμο.

- είναι τρομερή η δύναμη της πολιτικής ορθότητας, πραγματικά ανατριχιαστική. Έχεις το μουνόπανο τον Γκαρθία, που με τους θεατρινισμούς του προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο να ποστάρει μια μπούρδα υποτιθέμενης ανωτερότητας και όλοι οι πανύβλακες τον αποθεώνουν, μιλώντας για επίπεδο. Σαν να μπουκάρω εγώ σαν μαινόμενος ταύρος σε ένα χώρο, να τα κάνω λαμπόγυαλο, αλλά μετά να γράφω ένα εύγλωττο άρθρο για τις ολέθριες συνέπειες της βίας και να αποθεώνομαι για τη στάση μου.

- έριξα ένα βλέφαρο στα αξώφυλλα των "Νέων" μετά τα αίσχη της Κυριακής. Είναι τρομερά επικίνδυνο να περνούν ΜΜΕ τέτοιας εμβέλειας και τέτοιας ιστορικής εμβέλειας στα χέρια γκάνγκστερ.

- αν το πάρουμε, μετά από όλα αυτά, θα πάθουμε πριαπισμό. Και θα εγκαθιδρύσουμε δυναστεία, το πιστεύω ακράδαντα.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Κανονικά αν έχουν κατ ελάχιστο αλλαξει τα πράγματα στην ΕΠΟ και ξέμεινε η αθλητικη δικαιοσύνη στην Ε.Ο.
πρέπει η κλοπή των βαθμών να ισοφαριστει με μια πιστολια στο γαυρο (αυριο στο ντέρμπι π.χ) ώστε να μην τους φτάνει το 7 στα 7 ακόμα και να παρουν πισω τους - 3. Αλλιώς τσάμπα εξυγιανση μαγκες. Ο Βασιλιας θα ζει και θα βασιλευει, ειδικά φέτος που εχει ομαδα για κλάματα.....
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mīngus έγραψε:Εγώ ξαναρωτάω. Είναι κανείς βέβαιος ότι οι διαιτησίες θα είναι πενηνταρίσιες;
Μακάρι να μήν είναι πενηνταρήσιες εις βάρος τους και 90/10 υπέρ μας. Ετσι που απροκάλυπτα κλέβουν την δουλειά της ομάδας και τα όνειρα τόσων ανθρώπων, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν η διαιτησία έπαιζε μόνο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Spiros_S έγραψε:Είχα μία ελπίδα ότι από κάπου θα άρχιζε να αλλάζει κάτι. Αποδείχτηκα λάθος. Ας αναβαθμίσουμε, λοιπόν, τον φαταούλ και εκτός από τα κλειδιά του πειραιά, ας του δώσουμε και τα κλειδιά της χώρας.
Εγώ, πλέον, άνθρωπο που δεν ντρέπεται να δηλώνει οπαδός αυτής της ομάδας τον ξεγράφω. Δεν είναι οπαδικό. Είναι αγανάκτηση.
+ 1926...
Spiros_S έγραψε:Τώρα, άνθρωπος που στηρίζει με τις πράξεις και τα λόγια του άνθρωπο που πουλάει ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ γαμώ την τρέλα μου και έχει φάει 8 ανθρώπους στην πορεία είναι σαν να μην υπάρχει για μένα.
Γιατί αν ασχοληθώ, δεν θα έχει καλή κατάληξη.
Λυπάμαι μόνο που ζουν δίπλα μου.
+ 92 χρόνια :pano: ...
GI4NNEN4 έγραψε:Σε περίπτωση που φάμε τους -3, κι επειδή δεν πιστεύω πως θα καταφέρουμε το 7/7, θα μας πούνε ότι το χάσαμε μέσα στο γήπεδο. Και έχουμε θυματοποιηθεί τόσο πολύ, που θα γράφουμε εδώ μέσα "ε ας κάναμε το 7/7 να το παίρναμε, που πας με Κάνιας, Ιβάν φέρε παίχτες"...
Υπάρχει επίσης στημένο και το ικρίωμα, για τον ανεγκέφαλο ή μαστούρη ή στημένο που πέταξε 1/1.000 ρολά...

Δυστυχώς γέμισε ο τόπος με "κυρ Παντελήδες", που "τους δείχνουν το φεγγάρι κι αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο"...
Δυστυχώς η λαμογιά μα κι η αδιαφορία έχουν περάσει στο DNA του Έλληνα, γιατί έτσι ήθελαν κάποιοι να γίνει...

Γ@μώ την κοινωνία μου μέσα που ζούμε, γ@μώ και όλες τις μοντερνιές που μας κάνουν πλέον ντεμέκ ξύπνιους...
Γ@μώ το καπιταλιστικό σύστημα των εφοπλιστών του μπυραιά και το διαχρονικό όπλο τους, την προπαγάνδα...
Γ@μώ τους γκάγκστερ που κυβερνάνε το χαβουζοβοθρολιμανίσιο προτεκτοράτο των γιδιών και των προβάτων...
Γ@μώ όλους όσους βιάζουν την λογική μου δεκαετίες τώρα και με κουνάνε και το δάχτυλο άμα αντιδράσω...
Γ@μώ τα μέτρα τρμοκρατίας και καταστολής που περνάνε, χρόνια τώρα, σαν ασήμαντα μέσα στα μούτρα μας...
Γ@μώ την απομόνωση που έχουν επιβάλει σε όλους μας, έχοντας μεγαλώσει μέχρι και τις οθόνες των κινητών...
Γ@μώ αυτό το "ε κι άμα βγεις να φωνάξεις στον δρόμο τι θα αλλάξει?-εγώ θα σώσω την Ελλάδα?", όπου λέγεται!
Γ@μώ την virtual reality που "ζούμε", όντες νεκροί και μόνοι, πίσω απ αυτές τις γ@μημένες "γιγαντοοθόνες"...
Γ@μώ τις fake επαναστάσεις που είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεκινήσουμε, αλλά μόνο 500 είναι έξω απ το Υ.Μ.-Θ.!!!!

Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι λόγια ρε, είναι έργα, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”