Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Η κοινή γνώμη είναι η θεία που βλέπει Μενεγάκη, κάτι αλλά ξέρω γω πως τα λένε και πάει και βγάζει τον πρεζεμπορα πρωθυπουργό και την ηθοποιό βουλευτή.
Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα είναι πιο ανήθικη από μια κοινή γυναίκα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα είναι πιο ανήθικη από μια κοινή γυναίκα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Μου έδωσες μια ωραία πάσα, πιλότε. Θυμήθηκα τον Τζιμάκο. Λέει κάτι ενδιαφέρον στο τραγούδι αυτό για την κοινή γνώμη.
[youtube]d534I5QWnHM[/youtube]
[youtube]d534I5QWnHM[/youtube]
για τους ονειροπολους εχει αξιαnavigator11 έγραψε:Αυτό πραγματικά μου προξενεί τρομακτική αίσθηση. Ποιόν στον μπούτσο δηλαδή μπορεί να τον ενδιαφέρει η ... κοινή γνώμη αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και για ποιό λόγο; Μιλάμε για μια κοινή γνώμη, που αρνείται πεισματικά ότι κατέκτησε στα ίσια ένα πρωτάθλημα αήττητη μια ομάδα. Σε 30 αγώνες. Δηλαδή ποιά η αξία της εν λόγω κοινής γνώμης για εσάς; Αδυνατώ να σας παρακολουθήσω, ειλικρινά.george188 έγραψε:Καμία κοινή γνώμη δεν κερδίζεις ούτε θα κερδίσεις ποτέ με οτιδήποτε και αν κανεις.. Η κοινή γνώμη πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψεις. Ο άλλος τους πιπιλάει τα μυαλά με 10 εφημερίδες και 5 κανάλια..και τριπλό αξελ να κάνει ο γαύρος αυτοί τα δικά τους θα πιστεύουν..εγώ αδιαφορώ να κερδίσω τους "αντικειμενικούς", στα @@ μου βασικά..μ τη δίνει όμως να με θεωρούν βλάκα και χαζό οι εκάστοτε κυβερνήσεις..άλλο ενα πρωτάθλημα κλεμμένο πανε να παρουν
πιστευουν πως θα παραδεχθουν οι μιαφιοζοι πως εισαι δικαιος
μετραει αρκετα στα θυματα να εχει καλη γνωμη ο θυτης
ετσι λοιπον στον ΠΑΟΚ επι δεκαετιες ενδιαφερομαστε για την γνωμη του θυτη
και μιλαμε για το καθαρο γκολ που βαλαμε
οι θυτες κατηγορουν το θυμα και το θυμα ζηταει την αναγνωριση αποτον θυτη
δηλαδη ο βιαστης κατηγορει το θυμα και το θυμα λεει μα ειμαι καλο κοριτσι μην σπιλωνεις το ονομα μου
Από το 18 σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους. Έχω φίλους αλλόθρησκους που ότι και να τους πείς, είναι τοσο θολωμένοι που δεν βγαίνει άκρη..Εδώ η "κοινή γνώμη" το έπαιζε φρου φρου και αρώματα με το θεατρίνο και το γκαρσία..δεν μπαίνω σε διάλογο μαζί τους, ας πιστεύουν ότι θελουνnavigator11 έγραψε:Αυτό πραγματικά μου προξενεί τρομακτική αίσθηση. Ποιόν στον μπούτσο δηλαδή μπορεί να τον ενδιαφέρει η ... κοινή γνώμη αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και για ποιό λόγο; Μιλάμε για μια κοινή γνώμη, που αρνείται πεισματικά ότι κατέκτησε στα ίσια ένα πρωτάθλημα αήττητη μια ομάδα. Σε 30 αγώνες. Δηλαδή ποιά η αξία της εν λόγω κοινής γνώμης για εσάς; Αδυνατώ να σας παρακολουθήσω, ειλικρινά.george188 έγραψε:Καμία κοινή γνώμη δεν κερδίζεις ούτε θα κερδίσεις ποτέ με οτιδήποτε και αν κανεις.. Η κοινή γνώμη πιστεύει αυτό που θέλει να πιστέψεις. Ο άλλος τους πιπιλάει τα μυαλά με 10 εφημερίδες και 5 κανάλια..και τριπλό αξελ να κάνει ο γαύρος αυτοί τα δικά τους θα πιστεύουν..εγώ αδιαφορώ να κερδίσω τους "αντικειμενικούς", στα @@ μου βασικά..μ τη δίνει όμως να με θεωρούν βλάκα και χαζό οι εκάστοτε κυβερνήσεις..άλλο ενα πρωτάθλημα κλεμμένο πανε να παρουν
Γενικό σχόλιο γτ θα τρελαθούμε τελείως. Βγαίνει η ιστορία για τη "σχέση" με Ξάνθη. Τι κάνει η ΠΑΕ; Τίποτα. Ήξεραν 2 μήνες ότι ο Αυγενάκης άλλαξε τα μέλη της επιτροπής κι έβαλε δικούς του. Τι κάνει η ΠΑΕ; Τίποτα. Συνεδριάζει η ΕΕΑ, στέλνουν τους ίδιους δικηγόρους που δεν έχουν κερδίσει μια υπόθεση και δε μαθαίνουμε ποια είναι η θέση του ΠΑΟΚ νομικά. Βγάζει ανακοινώσεις ο γαύρος κι η απάντηση είναι του στυλ "δεν ξέρετε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ". Βγαίνει η απόφαση χθες και ο ΠΑΟΚ μιλάει για το Μαρινάκη και τη ΝΔ. Βγαίνει σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης να μιλήσει για αλλαγή νόμου. Μούγγα η ΠΑΕ. Μπορεί να μου πει κανείς σε ποιο σημείο ακριβώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είναι υπόλογη σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που υποστηρίζουν το σύλλογο, μας διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει εμπλοκή Σαββίδη με Ξάνθη και το στηρίζει με κανονικά επιχειρήματα στην κοινή γνώμη; Πώς γίνεται να φτάνουμε στη χθεσινή απόφαση και να μας έχουν γλεντήσει για ακόμα μια φορά στη συνείδηση του μέσου φιλάθλου;
Ο μέσος φίλαθλος έχει βγάλει απόφαση απο τη μέρα που έπαιξε ρεπορτάζ με Κώστα τσέλσι..περιμένετε εσείς να πείσετε τον μέσο οπαδό και όχι φιλαθλο
Ιβάν τους έκανες τη χάρη και έκανες μαλακία ενώ θα έπρεπε να ξέρεις πως σε περιμένουν στη γωνία.
- navigator11
Επειδή η υπομονή έχει και τα όριά της, θα παρακαλέσω πάρα πολύ ευγενώς τους μοντς να κάνουν κάτι με αυτούς που επιμένουν, ΔΙΧΩΣ κανένα απτό στοιχείο, να αναπαράγουν, σαν άβουλα μηρυκαστικά, τον οχετό του βόθρου εδώ μέσα. Έχει αρχίσει να κουράζει ιδιαίτερα, ιδίως σε ένα έντονα τεταμένο κλίμα, να διαβάζουμε πως είναι βλάκας ο Σαββίδης, έκανε μαλακία κλπ κλπ. Φτάνει.
Τι μαλακια έκανε;
Μαλακιες λες εσυ zxds....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 28 Ιαν 2020, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XZZ έγραψε:Ιβάν τους έκανες τη χάρη και έκανες μαλακία ενώ θα έπρεπε να ξέρεις πως σε περιμένουν στη γωνία.
ναι ρε ο ιβαν φταει
αυτοι κανουν τα αισχη και ειναι στον αφρο και αν ανιδρα κανενας υπαρχουν λευκα πολο η αμερικη η καμια ερημος για μεταναστευση και το χαντακι
eorptol1 έγραψε:Τι μαλακια έκανε;
πηρε το πρωταθλημα απο τις ομαδες του ποκ
- giwrgos04dex
Το καλοκαίρι η ΕΠΟ θα βαφτεί κόκκινη και θα σε κλέβουν για πλάκα για τα επόμενα χρόνια.
Και με -6 και χωρίς -6 η λύση είναι μία. Φυγή προς τα εμπρός. Γράψε στα παπάρια σου το ffp και φέρε 3 παικταραδες ολκής. Όλα για όλα για ομίλους Τσου Λου.
Ένα διπλό στο τηγάνι είναι. Και καμπάνα να έρθει από ΟΥΕΦΑ για απαγόρευση μεταγραφών, τα γούστα θα έχουν βγει και ο χοντρός στο Europa League.
Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα και μεγαλύτερους κινδύνους από την μαλακια του ffp. Μεγάλες μεταγραφές εδώ και τώρα.
Και με -6 και χωρίς -6 η λύση είναι μία. Φυγή προς τα εμπρός. Γράψε στα παπάρια σου το ffp και φέρε 3 παικταραδες ολκής. Όλα για όλα για ομίλους Τσου Λου.
Ένα διπλό στο τηγάνι είναι. Και καμπάνα να έρθει από ΟΥΕΦΑ για απαγόρευση μεταγραφών, τα γούστα θα έχουν βγει και ο χοντρός στο Europa League.
Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα και μεγαλύτερους κινδύνους από την μαλακια του ffp. Μεγάλες μεταγραφές εδώ και τώρα.
δεν είχε καμιά δουλειά κανένας ανιψιός να μπλέκεται με Ξάνθη έστω και αν νομικά είμαστε αθώοι ήταν προβλέψιμο πως θα μας γ...σουν οι στημένοιeorptol1 έγραψε:Τι μαλακια έκανε;
Δεν αναφέρομαι σε οπαδούς ομάδων ποκ και των άλλων 2 της Θεσσαλονίκης. Εγώ περιμένω πραγματικά μια ξεκάθαρη θέση της παε και του Ιβάν επί του θέματος.george188 έγραψε:Ο μέσος φίλαθλος έχει βγάλει απόφαση απο τη μέρα που έπαιξε ρεπορτάζ με Κώστα τσέλσι..περιμένετε εσείς να πείσετε τον μέσο οπαδό και όχι φιλαθλο