7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Το ότι βγήκε και man of the match τι σας λέει; ένα κοντρόλ έκανε σήμερα;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
πολύ καλή όμως η ασσίστ στην γκολάρα του Πολωνού! Λίγοι παίκτες μας μπορούν να παίξουν έτσι στον χώρο.
-
-
- thomas Murg
++++Luigi Vampa έγραψε:Ο πιο ποιοτικός μας παικτης
Και ο πιο γκαντέμης θα έλεγα. Όλο λίγο οφσάιντ, όλο για λίγο δεν μπαίνει η ρουφιάνα. Το έγραψα και στη ροή του αγώνα. Με το που είδα ότι αυτός σκόραρε το θεώρησα τελειωμένο ότι είναι οφσάιντ. Ένα καλό ματς με τους Δανούς τώρα Ομάρ να πάρουμε το τρίποντο και όλα καλά.
-
Ότι είναι μεγάλη παικτουρα το μαροκινο άτι. Αντε να ανεβαίνουμε λίγο. Κλάψα κ μιζερια
- sourmenetes
- Moderator
Ο πιο Ποιοτικός δεν είναιLuigi Vampa έγραψε:Ο πιο ποιοτικός μας παικτης
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metagrafakias
σε ολο το παιχνιδι τον εβριζα ωσπου εκανε το τακουνακι και εβγαλε φατσα με το τερμα τον Σβιντερκσι...ειναι απιστευτα ποιοτικος μιση ενεργεια του μπορει να αλλαξει τις ισσοροπιες....επιτελους βλεπω κι ο Ραζβαν εχει καταλαβει οτι θελει ειδικη διαχειρηση και τον βαζει στον αξονα για να μην το φορτωσει με πολλα τρεξιματα πανω κατω....χρειαζεται η ποιοτητα του στην ομαδα!!!
-
Δεν είναι ούτε ο πιο τεχνικός, ούτε ο πιο γρήγορος, ούτε ο πιο δυνατός, αλλά διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα απ όλους. Γούστα είναι αυτά, εμένα μ αρέσει πολύ.sourmenetes έγραψε:Ο πιο Ποιοτικός δεν είναιLuigi Vampa έγραψε:Ο πιο ποιοτικός μας παικτης
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κ άμα έχω κ κάναν Ντίσελντορφ να γράφει τι διαβάζουμε εδώ μέσα κ τέτοια τον προμοταρω κ σαν Ζινταν άμα λάχει

-
Ξέρει την περισσότερη μπάλα απ'όλους, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος, σίγουρα είναι ο πιο σημαντικός κι αναντικατάστατος.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, πολύ καλή ασίστ στον Swi, καθώς και μερικές άλλες πάσες, αλλά γενικά δεν με άρεσε. Έχει κάνει σαφώς καλύτερα παιχνίδια και δεν θεωρώ ότι αριστερά είναι η θέση του. Ας όψεται που δεν έχουμε αριστερό εξτρέμ.