Πες μου μια ευκαιρία που κάναμε στο β'K_geo έγραψε:ελα ρε μια χαρά ευκαιρίες κάναμε. φορ δεν είχαμε να τις τελειώσει.τσιριγώτης έγραψε:Δεν χαλαστηκες με το χ στην Τούμπα; εγώ ναι και πιο πολύ το ότι δεν κάναμε μια ευκαιρία.
και φυσικά εννοείται ότι πρέπει και μπορούσαμε κτλ να κάνουμε περισσότερες, καλύτερες ευκαιρίες και να παιξουμε καλύτερα.
αλλά ευκαιρίες είχαμε, σε αντίθεση με την ξάνθη που δεν είχε ουτε μια περα απο το λαθος του κοστα στο β ημίχρονο.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Black&White
Έχεις ανάγκη όμως να ορμάς μαζί με 5-6 άλλους σαν τους ζουλού σε όποιον ξεφεύγει από την πεπατημένη . Και επίσης δεν είδες πως κάποιος έβρισε αισχρά στα καλά καθούμενα.pilotos έγραψε:Το έσβησαν...
Και δεν έχω καμία ανάγκη να πω ψέμματα.
Άλλωστε τα σιχαίνομαι
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Πρέπει να είσαι πολύ δίκαιος.
Δεν το είδα το άλλο που λες.
Και δεν κάνω επιθέσεις... Ξεκόλλα
Και δεν κάνω επιθέσεις... Ξεκόλλα
ΤΕΛΟΣ. όποιος συνεχίσει με εστω και ενα ποστ για αυτη την ιστορια εφυγε.
-
κλείνεις BOAKYE,παίρνεις δανεικό και CANALES και με επιστροφη ΚΛΑΟΥΣ γινεσαι πλήρης.......
επειδη αν εχεις προσεξει το νιμα, θα εχεις καταλαβει οτι αναφερομαι στην ελλειψη φορ, σκεψου ποσες φορες ο ζαιρο μονο (δεν λεω για αλλες φασεις) εκανε το ρηγμα αλλα στην παράλληλη δεν ειχε παιχτη-φορ να κανει το απλο γκολ. αυτο λεω.τσιριγώτης έγραψε:Πες μου μια ευκαιρία που κάναμε στο β'K_geo έγραψε:ελα ρε μια χαρά ευκαιρίες κάναμε. φορ δεν είχαμε να τις τελειώσει.τσιριγώτης έγραψε:Δεν χαλαστηκες με το χ στην Τούμπα; εγώ ναι και πιο πολύ το ότι δεν κάναμε μια ευκαιρία.
και φυσικά εννοείται ότι πρέπει και μπορούσαμε κτλ να κάνουμε περισσότερες, καλύτερες ευκαιρίες και να παιξουμε καλύτερα.
αλλά ευκαιρίες είχαμε, σε αντίθεση με την ξάνθη που δεν είχε ουτε μια περα απο το λαθος του κοστα στο β ημίχρονο.
στο α σκεψου μονο ο μακ 2 φασεις που εχασε...
εν ολιγοις, για ματς σε αυτη τη φαση και με τοσες αλλαγες και ολα οσα αναλυσαμε, δεν μπορει να πει κανεις πιστευω οτι δεν ειχαμε (καθολου) φασεις

αλλα το παμε πολυ οφ τοπικ...

-
Έχεις δίκιο είμαστε οφ, αλλά στο β ' δεν έκανες φάση. Πότε περιμένουμε να πάρουμε επιθετικό; εγώ ήθελα φορ βαρβάτο γιατί ο Κλάους για μένα δεν.
νταξ. ο κλαους που με τα σκ$#@ που ειχαμε στο κεφαλι τοσα χρονια κουτσα στραβα τα γκολ του τα εκανε.
πιστευω οτι η ενισχυση εκει θα γινει με διττο στοχο. πρωτον να μην καλυψουμε το συμβολαιο που ειναι απο τα καλα και δευτερον να μην αφησουμε χωρις πραγματικα καλη ευκαιρια ενα παιδι που εχει υποφερει αλλα και δωσει τα παντα στην ομαδα τοσα χρονια. μην ξεχναμε μεχρι περυσι επαιρνε πραγματικα ελαχιστα χρηματα.... ουτε 150...
ισως και για αυτο καποιος στυλ μποακιε. συν οτι ο ανταγωνισμος στις θεσεις παντα κανει καλο.
πιστευω οτι η ενισχυση εκει θα γινει με διττο στοχο. πρωτον να μην καλυψουμε το συμβολαιο που ειναι απο τα καλα και δευτερον να μην αφησουμε χωρις πραγματικα καλη ευκαιρια ενα παιδι που εχει υποφερει αλλα και δωσει τα παντα στην ομαδα τοσα χρονια. μην ξεχναμε μεχρι περυσι επαιρνε πραγματικα ελαχιστα χρηματα.... ουτε 150...
ισως και για αυτο καποιος στυλ μποακιε. συν οτι ο ανταγωνισμος στις θεσεις παντα κανει καλο.
Παντως κλεινει πολλα στοματα ο Τζιολης ΛΑΙΜΑΙ...
Κριμα που εχασε δυναμεις ενοψει γιαννενου..
ταδε εφη ο δανος προπονητης..
και την φαντασιωση σου με μαγκια και ΠΑΟΚτσηδηλικι..
σημ. παντα σ'αυτο το σιχαμα που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα ε..
και ειδικα φετος με 12 νεους και 15 διωγμενους..
Κριμα που εχασε δυναμεις ενοψει γιαννενου..
ταδε εφη ο δανος προπονητης..
Εάν ήθελα να επιλέξω έναν ποδοσφαιριστή ακόμη, αυτός ήταν ο Τζιώλης, που είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής για κάθε ομάδα
Μαλλον μπερδευεις τον ρεαλισμο μου με την ηττοπαθεια,Black & White έγραψε:Τώρα πως όταν κάποιος που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το έχει χαμένο προσβάλλεται αν τον πεις ηττοπαθή, μάλλον δεν έχει το γνώθι σαυτόν.
και την φαντασιωση σου με μαγκια και ΠΑΟΚτσηδηλικι..
σημ. παντα σ'αυτο το σιχαμα που λεγεται ελληνικο πρωταθλημα ε..
και ειδικα φετος με 12 νεους και 15 διωγμενους..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 27 Αύγ 2015, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Κάποιοι σφυριζαν και σφυριζουν για βαζελο και χανουμι...εγώ από τώρα θα το πω και ας είναι πολύ νωρίς φετος θα ειμαστε πανω και απο τις αυτες τις σιχαμενες ομαδες.... και αν δεν γίνει στο τέλος της χρονιάς θα δώσω δώρο το επόμενο διάρκειας μου για το 16-17...επίσης να πω πως ο μαυρουκος θα καρφώσει 8-10 γκολακια στάνταρ..ειμαι όμως σίγουρος πως θα κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή...
- Dimitris_L4
Ιβάν δώσε στον ΠΑΟ το market pull που θα του αναλογούσε και το Περέιρα δώρο και πάρ' τους τον Μάρκους!
Έστω κάν' τους να χάσουν τα λογικά τους καταθέτοντας προσφορά!!
Οι φίλοι άλλωστε στα δύσκολα φαίνονται!!!
Έστω κάν' τους να χάσουν τα λογικά τους καταθέτοντας προσφορά!!
Οι φίλοι άλλωστε στα δύσκολα φαίνονται!!!
- Kostas_Peraia4
Παιδια εχω να μπω 2 μερες και βλεπω το forum να ''πλακωνεται''.Καθιστε καλα ρε σεις.Μη κανετε τετοια πραγματα.Οποια αποψη και να εχει καποιος ειναι σεβαστη και ο στοχος ειναι ο ιδιος για ολους.Να δουμε τον ΠΑΟΚ εκει που ονειρευομαστε.
Δυστυχως αυτο ειναι ομως το συγχρονο ποδοσφαιρο.Στη συγκεκριμενη περιπτωση το ονομα στο πισω μερος της φανελας.Νεομοντερνισμοι.Δεν παει να τον λενε τον αλλο Ταμπατουμπαρλακη ή Ροναλντο(το φαινομενο,ε) το ιδιο μου κανει αν εχουν την ιδια αποδοση.Μπορει να με κανει να γουσταρω και να σηκωνομαι απο το καρεκλακι ή τον καναπε μου και να τον χειροκροταω?Δεν παει να ειναι απο την Ζαμπια ή την Αργεντινη?Οσο φοραει και αποδιδει με την ασπρομαυρη φανελα εγω θα τον αγαπαω οσο αγαπαω και το παιδι μου.Ολοι κρινονται στο χορταρι.Μπορει να βγει ο Τσιμιροτ ο νεος Ματιτς και ο Αντονις ο νεος Τσαμπι Αλονσο?
Και μην ξεχνατε πως ο μεγαλος ΠΑΟΚ της δεκαετιας του 80' με νεαρους και (τοτε) ασημους παικτες χτιστηκε.Παικτες που δεν επαιζαν(τουλαχιστον οι περισσοτεροι) σε ομαδα Α Εθνικης.Παικτες που ηρθαν γιατι καποιοι κατι ειδαν σ'αυτους και ετσι κριθηκαν αξιοι να ανεβασουν τον ΠΑΟΚ εκει που ανεβηκε.
Τωρα ακριβως το ιδιο γινεται,με το πλεονεκτημα οτι οι περισσοτεροι απο τους παικτες που πηραμε ειναι συνηθισμενοι στον πρωταθλητισμο και επισης εχουν εμπειριες απο την Εθνικη τους ομαδα.
Μη μαλωνετε αλλο ρε σεις.Δεν αρμοζουν σε εμας αυτα.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
Δυστυχως αυτο ειναι ομως το συγχρονο ποδοσφαιρο.Στη συγκεκριμενη περιπτωση το ονομα στο πισω μερος της φανελας.Νεομοντερνισμοι.Δεν παει να τον λενε τον αλλο Ταμπατουμπαρλακη ή Ροναλντο(το φαινομενο,ε) το ιδιο μου κανει αν εχουν την ιδια αποδοση.Μπορει να με κανει να γουσταρω και να σηκωνομαι απο το καρεκλακι ή τον καναπε μου και να τον χειροκροταω?Δεν παει να ειναι απο την Ζαμπια ή την Αργεντινη?Οσο φοραει και αποδιδει με την ασπρομαυρη φανελα εγω θα τον αγαπαω οσο αγαπαω και το παιδι μου.Ολοι κρινονται στο χορταρι.Μπορει να βγει ο Τσιμιροτ ο νεος Ματιτς και ο Αντονις ο νεος Τσαμπι Αλονσο?
Και μην ξεχνατε πως ο μεγαλος ΠΑΟΚ της δεκαετιας του 80' με νεαρους και (τοτε) ασημους παικτες χτιστηκε.Παικτες που δεν επαιζαν(τουλαχιστον οι περισσοτεροι) σε ομαδα Α Εθνικης.Παικτες που ηρθαν γιατι καποιοι κατι ειδαν σ'αυτους και ετσι κριθηκαν αξιοι να ανεβασουν τον ΠΑΟΚ εκει που ανεβηκε.
Τωρα ακριβως το ιδιο γινεται,με το πλεονεκτημα οτι οι περισσοτεροι απο τους παικτες που πηραμε ειναι συνηθισμενοι στον πρωταθλητισμο και επισης εχουν εμπειριες απο την Εθνικη τους ομαδα.
Μη μαλωνετε αλλο ρε σεις.Δεν αρμοζουν σε εμας αυτα.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
Μου αρέσει το σενάριο που έγραψε ένας αδερφός χτες εδώ, ότι φαίνεται πως πάμε για 2 παίκτες σε κάθε θέση (ειχε και αναλυτικη λιστα) και με βάση αυτό χωράνε άλλες 2 κινήσεις για επιθετικούς.