Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Χριστός Ανέστη και καλό μήνα σε όλους τους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες αδερφούς!!!
Σκέτος, Πρωτομαγιάτικος και εορταστικός ο σημερινός καφές, σκέτη απόλαυση καταμεσής της άνοιξης!!!
Σκέτος, Πρωτομαγιάτικος και εορταστικός ο σημερινός καφές, σκέτη απόλαυση καταμεσής της άνοιξης!!!
Χριστός ανέστη σε όλους τους συμφορουμίτες, μιας και μέχρι την Ανάληψη του Κυρίου, την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δηλαδή, σε 50 μέρες απ την Ανάσταση του, αυτή η φράση "αντικαθιστά" την καλημέρα και την καλησπέρα ως έθιμο για να μαθευτεί παντού το Αναστάσιμο Θαύμα!!!
Χαλαρό καφεδάκι, σκέτο, παγωμένο και αχτύπητο με την συνοδεία ενημέρωσης απ το PAOKmania!!! Ωραία...
Υ.Γ. Χρόνια πολλά στους Γιώργους και στις Γεωργίες κι από εδώ, να έχουν υγεία και ευτυχία!!!
Διάβασα εχθές ευχές για τις Αναστασίες αλλά πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι αυτές έχουν δική τους γιορτή στις 22 Δεκεμβρίου, της Αναστασίας της Φαρμακολύτριας...Εχθές λοιπόν το θηλυκό όνομα που γιόρταζε ήταν η Πασχαλίνα ή Πασχαλιά, οπότε να τις χαίρεστε όσοι έχετε...
Χαλαρό καφεδάκι, σκέτο, παγωμένο και αχτύπητο με την συνοδεία ενημέρωσης απ το PAOKmania!!! Ωραία...
Υ.Γ. Χρόνια πολλά στους Γιώργους και στις Γεωργίες κι από εδώ, να έχουν υγεία και ευτυχία!!!
Διάβασα εχθές ευχές για τις Αναστασίες αλλά πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι αυτές έχουν δική τους γιορτή στις 22 Δεκεμβρίου, της Αναστασίας της Φαρμακολύτριας...Εχθές λοιπόν το θηλυκό όνομα που γιόρταζε ήταν η Πασχαλίνα ή Πασχαλιά, οπότε να τις χαίρεστε όσοι έχετε...
-
john4serres
αληθως ο Κύριος αδέρφια.
φραπεδακι με νεο επεισοδιο GoT και στην συνεχεια στο τραπεζι της 2ης μέρας του Πάσχα
φραπεδακι με νεο επεισοδιο GoT και στην συνεχεια στο τραπεζι της 2ης μέρας του Πάσχα
- Kostomanolis
Εγω θα το δω με την ανεση μου το βραδακι στην nova μην δει ξωφαλτσα κανα περιεργο ο μικρος. Το βραδυ που θα κοιμαται...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Χριστός ανέστη αδερφοί...
Κλειστή και σήμερα η αγορά, οπότε χαλαρό καφεδάκι και ενημέρωση PAOKmania!!!
Κλειστή και σήμερα η αγορά, οπότε χαλαρό καφεδάκι και ενημέρωση PAOKmania!!!
Χριστός Ανέστη σε όλους!!!
Ο δεύτερος καφές τελειώνει ήδη στα γρήγορα μιας και η δουλειά είχε μαζευτεί και χρειάζεται χρόνος για να την ξαναφέρουμε στα ίσα της, αλλά και μια βόλτα απ το PAOKmania είναι καθημερινά πλέον απαραίτητη!!!
Ο δεύτερος καφές τελειώνει ήδη στα γρήγορα μιας και η δουλειά είχε μαζευτεί και χρειάζεται χρόνος για να την ξαναφέρουμε στα ίσα της, αλλά και μια βόλτα απ το PAOKmania είναι καθημερινά πλέον απαραίτητη!!!
Χριστός ανέστη σε όλους!!!
Δίχως την παρουσία του Απόστολου έχω καταντήσει δυστυχώς να πίνω καφέ μονάχος μου εδώ και 3 μέρες...
Ούτε καν ο πάτερ κι ο kat5 περνάνε πια καμιά βολτίτσα απ το (γεροντο)καφενείο!!!
Μάλλον μας το παίζουν........νιάτα!!!
Δίχως την παρουσία του Απόστολου έχω καταντήσει δυστυχώς να πίνω καφέ μονάχος μου εδώ και 3 μέρες...
Ούτε καν ο πάτερ κι ο kat5 περνάνε πια καμιά βολτίτσα απ το (γεροντο)καφενείο!!!
Επιτέλους...παρέααααα!!!!!!!!!!

Γεια σου φίλε μου Νικόλα!!! Δουλειά ξεκίνησες ή από βδομάδα;
Γεια σου φίλε μου Νικόλα!!! Δουλειά ξεκίνησες ή από βδομάδα;
Η δουλειά ποτέ δεν τελειώνει... Απλά προς το παρόν δουλεύω από το σπίτι
Από Δευτέρα στις αίθουσες!
Από Δευτέρα στις αίθουσες!
Ωραίος ρε φίλε...
Να υποθέσω βέβαια ότι το G o T αποτελεί απλά ένα μικρό μέρος της σημαντικής δουλειάς σου τις τελευταίες 2-3 μέρες...εκτός αιθούσης φυσικά...
Να υποθέσω βέβαια ότι το G o T αποτελεί απλά ένα μικρό μέρος της σημαντικής δουλειάς σου τις τελευταίες 2-3 μέρες...εκτός αιθούσης φυσικά...
Ρε φίλε ... όταν περνάς 10-12 ώρες μπροστά σε ένα PC, διαβάζοντας και διορθώνοντας εργασίες, φτιάχνοντας σημειώσεις και άλλα πολλά, σου μένει και χρόνος να δεις και μερικά επεισόδιαgoran 64 έγραψε:Ωραίος ρε φίλε...![]()
Να υποθέσω βέβαια ότι το G o T αποτελεί απλά ένα μικρό μέρος της σημαντικής δουλειάς σου τις τελευταίες 2-3 μέρες...εκτός αιθούσης φυσικά...![]()
![]()
Χριστός ανέστη σε όλους...Καφεδάκια και ο κύριος όγκος του φόρτου δουλειάς τελειώσανε και είναι ώρα για "σουλάτσο" στο PAOKmania...Καθημερινή απόλαυση!!! 
Σημερα εδινα πρωτη φορα εξετασεις για σηματα! κοπηκα με 2 λαθη!
η συνεχεια την αλλη παρασκευη!
Αρχιζουμε και το διαβασμα για την εξεταστικη! Αιντα

Αρχιζουμε και το διαβασμα για την εξεταστικη! Αιντα