δύσκολη ομάδα η Βέροια και δεν είμαστε φαβορί αν παίξουμε μαζί τουςB&W έγραψε:Η Βέροια πλάκα πλάκα με Μπαργκάν, Κατίδη, Γεωργιάδη και τον Κάμπορα μπροστά, χαλαρά μας ρίχνει μια 4άρα!
αλλά, θα κατέβουμε σοβαροί και ότι γίνει....11 εμείς 11 αυτοί
δύσκολη ομάδα η Βέροια και δεν είμαστε φαβορί αν παίξουμε μαζί τουςB&W έγραψε:Η Βέροια πλάκα πλάκα με Μπαργκάν, Κατίδη, Γεωργιάδη και τον Κάμπορα μπροστά, χαλαρά μας ρίχνει μια 4άρα!
Κ εγώ πέρυσι στήριζα τον Στεφενς και ήθελα να παραμείνει.Το έγραφα και με πάθος εδώ.Κ εγώ έχω σιχαθεί την υπομονή,αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση.obanebane έγραψε:Δε γινεται ρε φιλε να κανουμε αλλη υπομονη ολο υπομονη κανουμε,φεραμε εναν προπονητη περυσι και αντι να τον στηριξουμε ολοι με πρωτο το Σαββιδη τον βγαλαμε αχρηστο,και μου λες να κανω υπομονη με εναν τυπο που το μονο που τελικα τον νοιαζει και του αρκει ειναι να ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ;
Καθε χρονο ειμαστε χειροτεροι δεν υπαρχει καμια προοδο,σημερα καλυτερος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ ηταν ο Κατσικας.
Γελαει ο πλανητης.
Οντως ενα ματς επαιξε με ερασιτεχνες και μας ξεφτιλησαν,υπομονη ερχονται και χειροτερα!!Odi έγραψε:Ένα ματς έπαιξε η ομάδα ρε obanebane..Λίγο υπομονή..
+10000000obanebane έγραψε:Δε γινεται ρε φιλε να κανουμε αλλη υπομονη ολο υπομονη κανουμε,φεραμε εναν προπονητη περυσι και αντι να τον στηριξουμε ολοι με πρωτο το Σαββιδη τον βγαλαμε αχρηστο,και μου λες να κανω υπομονη με εναν τυπο που το μονο που τελικα τον νοιαζει και του αρκει ειναι να ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ;
Καθε χρονο ειμαστε χειροτεροι δεν υπαρχει καμια προοδο,σημερα καλυτερος ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ ηταν ο Κατσικας.
Γελαει ο πλανητης.