Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
εμενα παλι γιατι μαρεσει η λυση παμπλο να το κοιταξω η ειμαι απλα πολυ ΠΑΟΚ 
Φανταστείτε οτι υπάρχουν συνοπαδοι μας που τα πιστεύουν κιόλας..το λιγοτερο αστειοι και τα αρδ και αυτοι που τους παιρνουν στα σοβαρα

-
mbison
Του ΓΧ το συμβολαιο στις 30/6 δεν ληγει? Μονο τα εργομετρικα προλαβαινει
Φιλε θανιξ τι γίνεται με τον τουντορ;σαν του πασιεντζα το βλεπω να καταλήγει
-
obanebane79
Ρε παιδιά σας το είχα πει και τότε...εγώ ήξερα-έμαθα-είδα ότι ήρθαν Θεσσαλονίκη με τον Αρνενσεν...αν έκλεισαν δεν είχα πληροφορίες! Το που έμεναν και ότι ήρθαν ήταν το σίγουρο, τα αλλα ο ποντιος τα ξέρει(όχι ο σουρμέ
)
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι μπαίνεις στα χωράφια μου...K_geo έγραψε:Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
- ΑποστόληςΑ
Di Matteo, ε;mbison έγραψε:Τπτ συνεχεια στα αστειακια του Ματεο εκανα
Ο (μη) γνήσιος Ιταλός (italiano vero)...
[youtube]syc78JzHGTs[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα παντως στον νεο προπονητη.Οταν ειχαν βγαλει τα αρδακια οτι ο Γκαρσια θα ειναι ο νεος ΤΔ,την επομενη μερα κλεισαμε τον Αρνεσεν.Οποτε αυριο θα εχουμε προπονητη

- kataramenos5
Ρε Thanix τι το θελες και τ άνοιγες το ρημαδι?Θα περασουν χρονια κι ακομα θα στο χτυπαει ο ΠΑΟΚτσης .Mpoz έγραψε:Φιλε θανιξ τι γίνεται με τον τουντορ;σαν του πασιεντζα το βλεπω να καταλήγει
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα αδέλφια. Συγνώμη για το off topic. Πρώτο post με αισιοδοξία για μια νέα αρχή. Δεδομένα: μηδενικά χρέη, ισχυρή οικονομικά διοίκηση, τεχνοκράτης πρόεδρος και ένας από τους καλύτερους τεχνικούς-αθλητικούς διευθυντές. Ζητούμενα: η καλύτερη δυνατή επιλογή προπονητή και παικτών, προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικό το νέο πλάνο, που (ελπίζω ότι) θα μας παρουσιάσει η διοίκηση. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.

Δύο γαιδάροι μαλωνανΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι μπαίνεις στα χωράφια μου...K_geo έγραψε:Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
σε ξενο αχυρωνα.