Θα πουν δεν τα είπε αλλα τα σκεφτόταν.....Jordi_ 04 έγραψε:Εαν τα διαψευση πιστευω οτι αυτοι που λετε τωρα μπραβο θα τον κραξετε..;;; Ε;;;

Θα πουν δεν τα είπε αλλα τα σκεφτόταν.....Jordi_ 04 έγραψε:Εαν τα διαψευση πιστευω οτι αυτοι που λετε τωρα μπραβο θα τον κραξετε..;;; Ε;;;
Δυστυχώς έτσι είναι....PAOKhead έγραψε:Ειλικρινα ντρεπομαι οταν βλεπω τον περηφανο λαο του ΠΑΟΚ να τσιμπαει σαν το πιο ηλιθιο ψαρι σε δολωματα που εχουν πεσει πανω απο χιλιες φορες κι ακομα ομως κανουν δουλεια.Δηλαδη τοσο να μη πω τι ειμαστε ρε πστ μου?
Αγομαστε και φερομαστε απο τον καθε τυχαρπαστο?
Καποιος παραπανω ρωταει αν τζαμπα γραφαμε τοση ωρα.
Οχι αδερφε δε γραφαμε τζαμπα. Γραφαμε για να κονομανε οι ΑΡΔ. Τιποτα δεν ειναι τζαμπα σ'αυτη τη ζωη κι ακομα να το παρετε χαμπαρι.
"Στο μυαλό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς" by BonoBono έγραψε:Εγώ πάλι γιατί είμαι σίγουρος πως ακόμα και αν δεν τις έκανε αυτές τις δηλώσεις επίσημα ο Μούσλι,αυτά ακριβώς σκέφτεται?
Θα τα ριχνουμε και χοντρα μαλιστα.black death έγραψε:Ας μην τα ρίχνουμε όμως στους Έλληνες ΑΡΔ όταν το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφράσουν τη συνέντευξη όπως εμφανίστηκε σε ξένο site. Εκτός αν οι Σουηδοί θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ.
Σε έναν ιδεατό κόσμο όλα αυτά; Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι σε αυτή την περίπτωση, ούτε κατέστρωσαν οι ίδιοι σχέδιο για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.PAOKhead έγραψε: Θα τα ριχνουμε και χοντρα μαλιστα.
Αν ηταν σωστοι πρωτα θα επικοινωνουσαν με ολες τις εμπλεκομενες στο θεμα πλευρες (Ζλαταν, μανατζερ και ξερω γω ποιον αλλο) και μετα θα δημοσιευαν πληρες θεμα με τιτλο "Περιεργες δηλωσεις Μουσλι σε ξενο μεσο - Ο παικτης διαψευδει".
Συμφωνοι.black death έγραψε:Σε έναν ιδεατό κόσμο όλα αυτά; Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι σε αυτή την περίπτωση, ούτε κατέστρωσαν οι ίδιοι σχέδιο για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.PAOKhead έγραψε: Θα τα ριχνουμε και χοντρα μαλιστα.
Αν ηταν σωστοι πρωτα θα επικοινωνουσαν με ολες τις εμπλεκομενες στο θεμα πλευρες (Ζλαταν, μανατζερ και ξερω γω ποιον αλλο) και μετα θα δημοσιευαν πληρες θεμα με τιτλο "Περιεργες δηλωσεις Μουσλι σε ξενο μεσο - Ο παικτης διαψευδει".