Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Unpsofable78 έγραψε:Ο Ετζουκε προς το παρόν δεν είναι ελεύθερος :idea: λέει ο Τσορμπα. Ίσως με ένα σχετικά μικρό ποσό να τον αφήσουν οι Ρώσοι. Με τον παίκτη τα έχουμε βρει λέει.
Η αλήθεια είναι ότι και στο τρανσφερμαρκτ στο contract expires from CSKA Moscow έχει μια παύλα.

Πιο πάνω πάντως γράφει αυτό:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Σάβ 08 Ιουν 2024, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Τον παίκτη τον έχω δει μόνο στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο οποίο έκανε τρελό πάρτι, ακόμα τον κυνηγάνε οι αμυντικοί

Κόντρα στα ταμπούρια δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει με τα χαρακτηριστικά που έχει.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Καλός ο Εντζουκος ...Θα κάνει νούμερα εδώ δεν πειράζει...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:Εγώ εξακολουθώ να απορώ πως δεν έχει βγει πουθενά τίποτα για τον Ντελια και την Σάλτσμπουργκ. Δεν υπάρχει τίποτα σε ξένα ΜΜΕ ούτε στην Αυστρία από όσο έχω ψάξει. Περίεργο, μιας και μιλάμε για την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Σάλτσμπουργκ. Ο,τι έχω βρει (1 ιστοσελίδα ) έχει ως πηγή τον Τοσκιτση

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως εκανα λιγα τηλ σε καποια ατομα που ξερουν 5 πραγματα κ μ ειπαν ο Ντελιας δε φευγει.
Μακάρι φίλε. Να ξερες πόση χαρά μου δίνεις. Τέτοιον παικτη έχουμε να δούμε από τον Χ""Παναγή.
PAOK against all. Να μείνει ο Ντελιας και θα θελα πολύ να βρεθούμε αντίπαλοι με τη Σάλτσμπουργκ στους ομίλους.Να τους χαζέψει και να δεις που αυτοί θα μας παρακαλανε τα Χριστούγεννα για 20 εκ. Τότε όμως θα είναι αργά γιατί θα έρθουν κ άλλες προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Hayate έγραψε:Καλός ο Εντζουκος ...Θα κάνει νούμερα εδώ δεν πειράζει...
Ας τον πουμε αντί-Λημνιο :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Jim_Chatz έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ο Ετζουκε προς το παρόν δεν είναι ελεύθερος :idea: λέει ο Τσορμπα. Ίσως με ένα σχετικά μικρό ποσό να τον αφήσουν οι Ρώσοι. Με τον παίκτη τα έχουμε βρει λέει.
Η αλήθεια είναι ότι και στο τρανσφερμαρκτ στο contract expires from CSKA Moscow έχει μια παύλα.

Πιο πάνω πάντως γράφει αυτό:
Εικόνα
Αυτό σημαίνει ότι 01/07 μένει ελεύθερος.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Η διαίσθησή μου λέει ότι ο φορ θα είναι πολύ καλό όνομα, βορειιευρωπαιος, όπως και η ομάδα που έπαιζε φέτος...
Και ως "γραμμή της βόρειας Ευρώπης θεωρώ αυτήν που είναι πάνω από Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Δρέσδη, Κρακοβία και Βαλτικες χώρες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

VfB v2 έγραψε:Δεν τον κόβω τον Μειτε να έχει όρεξη να παίξει ξανά κόνφερενς :lol:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τα υστερα του κοσμου! Ο Πορκαρος επαψε να εχει ενημερωση και τοποθετειται με βαση την διαισθηση...
Τι αλλο εχουμε να δουμε?!
υγ. Κλειστε βρε τις ανανεωσεις να ηρεμησουμε και βλεπουμε για τις μεταγραφες!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε:
obanebane έγραψε:Ότι νάναι, μιλάμε για παίχτη ελεύθερο με καλό βιογραφικό και συμμετοχή στο φετινό chl, είναι δυνατόν να παίζουμε μόνοι μας και το να μη μείνει κρυφό θα παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις;
Όταν όλοι μαζί βγάζουν το όνομα, σημαίνει ότι τους το έδωσε η ΠΑΕ,γιατί κατά μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει ή για να μπορεί να διαπραγματευτεί με πιθανό άλλο στόχο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι βγάζουν αυτά τα σουργελα το έχουν πάρει από την ΠΑΕ,κανένας τους δεν μπορεί να κάνει ρεπορτάζ,ο κυριότερος λόγος είναι ότι κανένας από αυτούς δεν ξέρει αγγλικά ούτε επιπέδου palso.
Τους έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια, τους μάθαμε πλέον.
Μπάνε ελπίζω το "ότι ναναι" να μην απευθυνόταν σε εμένα

Γιατί απλούστατα αυτό που λέω είναι απλό. Άσχετα με το αν η δημοσιοποίηση επηρεάζει τη διαπραγμάτευση ή όχι, το μόνο βέβαιο είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία του κόσμου

Η πραγματικότητα είναι ότι από χθες έβγαινε μια φοβερή σιγουριά ότι είμαστε πολύ κοντά σε εξτρέμ

Και έβγαινε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς δημοσιογράφους. Πράγμα που αποδεικνύει ότι όχι μόνο ήταν ενημέρωση από την ΠΑΕ, αλλά ότι τη χειρίστηκαν και ΛΑΘΟΣ. Τόσο η ΠΑΕ όσο και οι δημοσιογράφοι

Όταν λοιπόν περνάς τέτοια γραμμή στον κόσμο, και την άλλη μέρα το μαζεύεις, είσαι το λιγότερο ανακόλουθος και δεν κάνεις σωστή δουλειά.

Άρα είναι μέγα σφάλμα και που βγήκε, και με τον τρόπο που βγήκε

Όλα αυτά βέβαια ΑΝ επιβεβαιωθεί ότι η υπόθεση είναι δύσκολη, όπως μας ενημερώνει το σντνα.

Άμα ξερωγω σε πέντε λεπτά ανακοινωθεί (λέμε τώρα), τότε όλα καλα
Δικιο εχεις κ το θετεις σωστα το θεμα
Αυτη η πρεμουρα να βγαινουν τα ονοματα προωρα, μονο καλο δεν κανει, ουσιαστικα κ επικοινωνιακα
Ακομα κ σε προσπαθεια να καταλαγιασει η σκονη απο ενδεχομενη πωληση Ντελια, παλι δεν το δικαιολογω
Προτιμω το μοντελο, να το μαθαινουν οι ΑΡΔ, αφου εχει υπογραψει ο παικτης το προσυμφωνο κ φτανει στο αεροδρομιο για τα ιατρικα κλπ
Τοτε θελω να το μαθαινουν, ολοι αυτοι οι δηθεν κολαουζοι της αθλητικης δημοσιογραφιας - τρομαρα τους
Ας το κοιταξουν λιγο καλυτερα στην ΠΑΕ αυτο το θεμα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Νομίζω τώρα είμαστε οκ
Μιλάμε για σάιτ και δημοσιογραφικούς οργανισμούς επιπέδου Ανίτα Πάνια....
Τύφλα να έχει το BBC
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Gospi έγραψε:Τα υστερα του κοσμου! Ο Πορκαρος επαψε να εχει ενημερωση και τοποθετειται με βαση την διαισθηση...
Τι αλλο εχουμε να δουμε?!
υγ. Κλειστε βρε τις ανανεωσεις να ηρεμησουμε και βλεπουμε για τις μεταγραφες!
Οφείλω να προσέχω τι γράφω, αφού πέρσι τέτοιο καιρό από ποστ μου έπειτα από λάθος πληροφορηση που είχα, έφαγα ban για ένα μήνα! Συμφωνώ απόλυτα με το υστερόγραφο!
Mula4

Δημοσίευση από Mula4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Η διαίσθησή μου λέει ότι ο φορ θα είναι πολύ καλό όνομα, βορειιευρωπαιος, όπως και η ομάδα που έπαιζε φέτος...
Και ως "γραμμή της βόρειας Ευρώπης θεωρώ αυτήν που είναι πάνω από Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Δρέσδη, Κρακοβία και Βαλτικες χώρες...

https://www.transfermarkt.com/kasper-do ... ler/283196
???
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:Εγώ εξακολουθώ να απορώ πως δεν έχει βγει πουθενά τίποτα για τον Ντελια και την Σάλτσμπουργκ. Δεν υπάρχει τίποτα σε ξένα ΜΜΕ ούτε στην Αυστρία από όσο έχω ψάξει. Περίεργο, μιας και μιλάμε για την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Σάλτσμπουργκ. Ο,τι έχω βρει (1 ιστοσελίδα ) έχει ως πηγή τον Τοσκιτση

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παντως εκανα λιγα τηλ σε καποια ατομα που ξερουν 5 πραγματα κ μ ειπαν ο Ντελιας δε φευγει.
Το εχω ξαναγραψει..
Με τον Ιβαν ξανακαυλωμενο δεν θα φυγει κανεις και θα ερθουν και 3 παιχταρες..
Μαλλον του σκασε 1+Μ και του ειπε κατσε εδω να εισαι ευτυχισμενος στο σπιτι σου..
Χρειαζεται δλδ ο Ντελιας την Σαλτσμπουργκ για σκαλοπατι για να παει σε τοπ ομαδα ???
Ολη η Ευρωπαικη πιατσα τον ξερει πλεον..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτός από τον οποίο είμαστε μια ανάσα όπως έλεγε ο Μιζερογλου χθες τελικά ο ίδιος ρεπόρτερ σήμερα λέει δεν είναι ελεύθερος;;;
Άντε να κάνω και εγώ την δική μου μικρή γκρίνια.
Μέχρι πέρυσι το πρόβλημα μας ήταν ότι τα βρίσκαμε με παίκτες χωρίς να τα έχουμε βρεί με τις ομάδες τους.
Φέτος τα βρήκαμε με την ομάδα (Μπενφίκα) χωρίς να τα έχουμε βρεί με τον παίκτη; Τι φάση;
Δείξαμε δηλαδή σε όλους ότι ο Μειτε μπορεί να αποκτηθεί με 2εκ χωρίς να έχουμε δέσει τον παίκτη; Δεν μοιάζει και καλή στρατηγική :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 08 Ιουν 2024, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”