Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Τους 2 παικτες και Νταντας με 4. Συνιδιοκτησία. Δεν με χαλαει. Ειμαστε ανθρωποι του μοιραζεστε
Για τον Τζόλη είχαν ακουστεί πάρα πολλά, αρκετά πριν κάνει το ντεμπούτο του.sic-4 έγραψε:Αυτο με τον Κουλιερακη παντως ειναι αξιοσημειωτο. Ενα παιδι που δεν ειχαμε ακουσει ποτε το ονομα του (εκτος απο οσους παρακολουθουν τις μικρες ομαδες), μπαινει στην 11αδα με το καλημερα και κανει ματσαρες. Κατι παρομοιο ειχε συμβει και με τον Τζολη. Εσκασε απο το πουθενα και μαγεψε. Απο την αλλη, Κωσταντελιας και Κουτσιας για τους οποιους εχει 3 χρονια που ακουμε ποσο παιχταραδες ειναι και φως δεν βλεπουμε.
Αναρωτιεμαι μηπως ειναι θεμα σωματοτυπου. Ο Τζολης ηταν ταυρι, το ιδιο και ο Κουλιερακης. Ο Ντελιας φτερο στον ανεμο. Ομως και ο Νταντας μοιαζει με γυμνασιοπαιδο αλλα παιζει μπαλαρα.
Για Κουλιεράκη συμφωνώ.
Λες και το έγραψα εγώ. Πόσο σε νιώθω να ξερες.joshua έγραψε:Αντε να τελειωνουμε παντως γιατι για αλλη μια μερα καθομαι στο γραφειο μου με 4-5 φακελους ανοιχτους μπροστα μου και εγω ασχολουμαι με τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ...Ευτυχως δεν γινεται να με απολυσω...
Μαμιεστε...Ηθελα να μαθω τοσα χρονια εδω μεσα,δεν εχετε καταλαβει οτι η γκρινια μου ειναι προιον αγωνιας και οχι διαθεσης για ισοπεδωση?sourmenetes έγραψε:Κάποιος χακαρε το λογαριασμό του joshua!joshua έγραψε:Ρε παιδια εχουμε κραξει οσο δεν παει αλλα 2 μερες εμειναν,ας στειλουμε λιγη θετικη ενεργεια μηπως γινει το θαυμα και αν δεν γινει τα λεμε μετα...
Xaxaxa
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
[youtube]RM6UGzG7XQ8[/youtube]
Η μονη αλλαγη στο "εκλεκτόν" σεναριο ειναι πως στο τελος ο αντιστοιχος ΠΑΟΚτσης Φερμας μενει νηστικος...
Η μονη αλλαγη στο "εκλεκτόν" σεναριο ειναι πως στο τελος ο αντιστοιχος ΠΑΟΚτσης Φερμας μενει νηστικος...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Mitsospaoki4 έγραψε:Inpaok μόλις έβγαλε για Fabio martins
Φερτε την παικτουρα
Παιδιά δεν είναι πυρηνική φυσική,από από στιγμή που δεν προχώρησε η επιλογή του Ραζβαν,θα προσπαθησει να ενεργοποιήσει την δικιά του ο Μπότο. Είναι γνωστό ότι αυτή ήταν εδω και καιρό.
Το άγνωστο,εγώ τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω,είναι αν η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πλέον σε ποσα που δίνουμε άμεσα ώστε να τελειώσει,γιατί κακά τα ψέμματα δεν έχει μείνει κάνας μήνας ,στο τσακ είμαστε
Το άγνωστο,εγώ τουλάχιστον δεν τον γνωρίζω,είναι αν η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πλέον σε ποσα που δίνουμε άμεσα ώστε να τελειώσει,γιατί κακά τα ψέμματα δεν έχει μείνει κάνας μήνας ,στο τσακ είμαστε
George αυτός είναι;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Inpaok μόλις έβγαλε για Fabio martins
![]()
![]()
Φερτε την παικτουρα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παίζει τίποτα και για φορ;GINOLA έγραψε:Παιδιά δεν είναι πυρηνική φυσική,από από στιγμή που δεν προχώρησε η επιλογή του Ραζβαν,θα προσπαθησει να ενεργοποιήσει την δικιά του ο Μπότο. Είναι γνωστό ότι αυτή ήταν εδω και καιρό.
Δεν θα ηθελα να βγει ονομα και παλι οτι εξεταζεται και στο καδρο κλπ
Η επομενη ειδηση θα πρεπει να ειναι "στην Θεσσαλονικη αυριο ο Μαρτινς"
Μακαρι να ερθει η παικτουρα αλλα αυτα με τις διαροες ονοματων δεν τις αντεχω πλεον.
Αντε βρε Γιωργη να χαρεις. Αντε παλικαρι μου. Δεν πεισμωσες αρκετα απο αυτο που σας εστησαν;
Η επομενη ειδηση θα πρεπει να ειναι "στην Θεσσαλονικη αυριο ο Μαρτινς"
Μακαρι να ερθει η παικτουρα αλλα αυτα με τις διαροες ονοματων δεν τις αντεχω πλεον.
Αντε βρε Γιωργη να χαρεις. Αντε παλικαρι μου. Δεν πεισμωσες αρκετα απο αυτο που σας εστησαν;
Με αυτά και αυτά φτάσαμε πάλι σε άλλο ένα αγαπημένο κρίσιμο 48ωρο.
Γεροί να είμαστε παιδιά, και του χρόνου όλοι εδώ
Γεροί να είμαστε παιδιά, και του χρόνου όλοι εδώ
Να σας πω τι ανεβασε μολις ο Τοσκιτσης η θα στραβωσετε;
"η υποθεση Φαμπιο Μαρτινς βρισκεται στα χερια της ιδιοκτησιας. Αυτη θα αποφασισει αν θα γινει η μεταγραφη"
Αφηνει ξεκαθαρα να εννοηθει οτι ειναι κλεισμενος αν ο Ιβαν πει το ναι
"η υποθεση Φαμπιο Μαρτινς βρισκεται στα χερια της ιδιοκτησιας. Αυτη θα αποφασισει αν θα γινει η μεταγραφη"
Αφηνει ξεκαθαρα να εννοηθει οτι ειναι κλεισμενος αν ο Ιβαν πει το ναι
-
ron-swanson
Ωραίος ο Φάμπιο Μαρτινς. Μακάρι.
Α τώρα διάβασα τον Nunies. Άντε να δούμε.
Α τώρα διάβασα τον Nunies. Άντε να δούμε.
- black_star_ninja
Μπορει να το διαβασαν εδω μεσα..Mitsospaoki4 έγραψε:Inpaok μόλις έβγαλε για Fabio martins