Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Διαμαντής ως αντιΜιχαϊ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όλος αυτός ο ντόρος για 3 θέσεις στην ουσία που περισσεύουν για τους γηγενείς?

Θα μείνουν κενές ποιο το πρόβλημα? Θα δηλώσουμε 22. Κι ο Τζήμας που δε δηλώνεται δωρεάν 23. Ποια η διαφορά?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα κάποιοι τι ακριβώς παίζει με την λίστα. Και προτείνουν φαιδρές λύσεις ελαφρά τη καρδιά.

Αμα παίζεις όμως προημιτελικα Κονφερενς του χρόνου με την αντίστοιχη Μαρσειγ με Ταχατο αριστερό μπακ, Κουλιερακη στόπερ και Βρακα 10αρι θα καταλάβουν.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλά βρε σε μένα το λες, έχω συμπληρώσει λίστες και λίστες από πριν 20 χρόνια.

Συζητάμε για 3 θέσεις γηγενών που μπορεί να χρησιμοποιούσαμε. Ε εντάξει δεν υπάρχουν όμως τι να κάνουμε.

Πλήρη λίστα με γηγενείς ούτε ο γαύρος δεν έχει.

Ίσα ίσα εμείς έχουμε και τους 4 "δύσκολους" των ακαδημιών μέσα στο ροτεισον μας ενεργά και βοηθάνε.

Υπάρχει γηγενής available που θα έμπαινε στο ροτεισον της 25αδας με αξιώσεις? Ποιος?

Έχε εσύ τους 17 που πρέπει και +5-7 οι δικοί μας είμαστε καλυμμένοι.
Ο Λημνιός αν έρθει δε θα έρθει άλλο εξτρέμ. Αυτό μπερδεύετε.
Κεϊτά και 23 παίχτες ή Λημνιό και 24?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 07 Ιουν 2022, 19:45, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Βούρος του ΟΦΗ θα ήταν καλός αν ήταν αριστερό στόπερ/μπακ και όχι δεξί. Πάντως δεν πρέπει να φύγει και ο Μιχάη από τη στιγμή που εάν πάμε σε γηγενή θα δούμε κάτι σε Διαμαντή,Κάργα ή Πασσαλή.
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

papwolf έγραψε:Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση, αντί να συζητάμε για Λημνιούς, Μπάρκες και Δώνηδες σαν Έλληνες γηγενείς, μήπως να φέρναμε πίσω τίποτα Μπαλογιάννη, Λάμπρου ή Διαμαντή για να συμπληρώσουμε τις λίστες...???
Και δικά μας παιδιά είναι και πιο φθηνά θα μας βγουν και πιο αξιόπιστοι σαν ποδοσφαιριστές νομίζω ότι είναι...
Λέω εγώ τώρα...
+1926
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τρόμος έγραψε:Ο Βούρος του ΟΦΗ θα ήταν καλός αν ήταν αριστερό στόπερ/μπακ και όχι δεξί. Πάντως δεν πρέπει να φύγει και ο Μιχάη από τη στιγμή που εάν πάμε σε γηγενή θα δούμε κάτι σε Διαμαντή,Κάργα ή Πασσαλή.

Ο Μιχαι λογικά φεύγει γιατί βλέπει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να βρει θέση στην ομάδα και του χρόνου θα τον χάσουμε, ως ελεύθερο.
Οπότε η ομάδα πάει στη λύση που θα είναι ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

«Πολύ ακριβός για μας ο Λημνιός», δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της Τβέντε

δε βλέπω να τον γλιτώνετε παοκτσακια μου:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μακαρι ο Λημνιος σαν δανεικος,και για μπακ απ του Αντριγια,και οπως ειπε κ ενας φιλος,Διαμαντης αντι Μιχαι,Γκαραβελης η Χουτεσιωτης η Γιαννιωτης για 2ος GK.Μπαμ μπαμ +3 γηγενεις,αξιοπιστοι για rotation.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Τρόμος έγραψε:Ο Βούρος του ΟΦΗ θα ήταν καλός αν ήταν αριστερό στόπερ/μπακ και όχι δεξί. Πάντως δεν πρέπει να φύγει και ο Μιχάη από τη στιγμή που εάν πάμε σε γηγενή θα δούμε κάτι σε Διαμαντή,Κάργα ή Πασσαλή.
Όντως ωραία επιλογή θα ήταν ο Βούρος. Απ'τους καλύτερους του ΟΦΗ φέτος με καλή και γεμάτη χρονιά. Και μια κλάση πάνω απ'τον Κάργα που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Minority4 έγραψε:Ο Ρικάρντο απ'ότι γράφτηκε ναι μεν θα είναι στην προετοιμασία της Α' (όπως κι άλλοι μικροί), αλλά θα θεωρείται μέλος της Β'.
Και λογικό νομίζω, άρα είναι πιθανό (εφόσον το ανέφερε κι ο Μπότο) σε κάποια φάση μέσα στο καλοκαίρι να κινηθούμε για ακόμα ένα 10αρ.

Ναι ο Ράφα Σοάρες δείχνει να είναι νορμάλ παίχτης, με ανησυχεί λίγο η αδυναμία του όταν παίζεται η μπάλα στην πλάτη της άμυνας (ντάξ εδώ είναι κι η τακτική της ομάδας), πως το δεξί ποδάρ δεν κλωτσάει και πολύ, αλλά σημαντικό πως οι μπαλιές του είναι στοχευμένες, γι'αυτό και τα καλά νούμερα σε ασίστ.
Τζίμας, Βρακάς, Κωνσταντέλιας, Ricardo, σαν πολλοί νέοι δεν μαζεύονται για τη θέση;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Βρακάς στη Λιβαδειά έπαιξε αριστερό χαφ-εξτρεμ, Τζίμας επίσης παίζει και πλάγια.
Ντέλιας μπορεί να πάει δανεικός.
Ναι οκ δεν αντιλέγω, εφόσον όμως θα αποκτηθεί κι άλλο 10αρ αργότερα για την Α' (έτσι είπε ο Μπότο), ο Ρικάρντο μπορεί να είναι ως τρίτη επιλογή και επίσης πολύ πιθανό, αν το δούμε συνολικά το θέμα Ρικάρντο (βάσει βιογραφικού δηλαδή), να παίξει στην Β΄.
Δεν ξέρω, θα δείξει.

Στο τέλος τέλος, εκεί που δεν είχαμε καμιά επιλογή, τώρα θα το ρίχνουμε στον κλήρο :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Τρί 07 Ιουν 2022, 20:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

O Ουεντραογκο θα ανέβει στην Α ομάδα?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από aivas19 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Διαμαντής ως αντιΜιχαϊ.
Κωστα ηταν πολυ κακος φετος δυστυχως, τον ειδα σε 5 ματς. Edit: ας κρατησουμε τον Μιχαι αν ειναι για γηγενη αντι του Διαμαντη. Μεγαλη η διαφορα τους
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχει πλάκα πάντως που συνεχίζουν να γράφουν ρεπορτάζ μη λαμβάνοντας υπόψη τα λόγια του Μπότο μόλις πριν λίγες ημέρες. Για παράδειγμα το PAOK24 γράφει ότι κλειδώνει το αριστερό μπακ με την ανανέωση Βιειρίνια ενώ ο Μπότο είπε ότι θα πάρουμε και άλλο αριστερό μπακ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”