Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Been thanked: 1 time

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

@ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ είναι η πρώτη κ τελευταία φορά που απαντάω

Επειδή δεν είμαστε χθεσινοι εδώ μέσα και ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας εδώ μέσα.

Έχεις πάρει εργολαβία τον τελευταίο καιρό συγκεκριμένα τοπικ γράφοντας τα ίδια πράγματα. Κάπου φτάνει. Τα είπες μια δυο τρεις φτάνει.

Επόμενη δε θα έχει. Τα όσα έγραψες στο ποστ σχετικά με τους διαχειριστές τα παραβλέπω. Επόμενη δε θα έχει
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

sn0ufel4 έγραψε:@ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ είναι η πρώτη κ τελευταία φορά που απαντάω

Επειδή δεν είμαστε χθεσινοι εδώ μέσα και ξέρουμε τι ρόλο παίζει ο καθένας εδώ μέσα.

Έχεις πάρει εργολαβία τον τελευταίο καιρό συγκεκριμένα τοπικ γράφοντας τα ίδια πράγματα. Κάπου φτάνει. Τα είπες μια δυο τρεις φτάνει.

Επόμενη δε θα έχει. Τα όσα έγραψες στο ποστ σχετικά με τους διαχειριστές τα παραβλέπω. Επόμενη δε θα έχει

Δηλαδή εγώ τι ρόλο παίζω ?
Επειδή λέω την άποψή μου και την υποστηρίζω μα πάθος σημαίνει ότι έχω κάποιο ρόλο ?
Ξέρεις πόσοι γράφουν τα ίδια πράγματα εδώ μέσα καθημερινά ? Τους χρεώνεις με κάποιο ρόλο κι αυτούς ?
Δεν είδα να παίρνετε θέση για τις προσωπικές προσβολές που ανέφερα.
Τις εγκρίνετε επομένως ??
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από Equalizer »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:@ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ είναι η πρώτη κ τελευταία φορά που απαντάω

Δηλαδή εγώ τι ρόλο παίζω ?
Επειδή λέω την άποψή μου και την υποστηρίζω μα πάθος σημαίνει ότι έχω κάποιο ρόλο ?
Ξέρεις πόσοι γράφουν τα ίδια πράγματα εδώ μέσα καθημερινά ? Τους χρεώνεις με κάποιο ρόλο κι αυτούς ?
Δεν είδα να παίρνετε θέση για τις προσωπικές προσβολές που ανέφερα.
Τις εγκρίνετε επομένως ??
Όχι δεν εγκρίνουμε καμία προσβολή όπως εκατό φορές έχουμε πει και δείξει

Από εκεί και πέρα όμως έχουμε επίσης τονίσει ότι κάνουμε ότι μπορούμε να κρατάμε μια υγιή ισορροπία και καλέσαμε χίλιες φορές άπαντες να προσέχουν

Και εσύ δεν είσαι από εκείνους που προσέχουν

Δεν αξίζει και δεν είναι αποδεκτή λοιπόν καμία προσβολή, αλλά όλοι να μετράτε τα λόγια σας είτε προσβάλετε είτε αδιαφορείτε για τις εκκλήσεις μας
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Εκτιμώ την απάντησή σου.
Δεν παίζω κανένα ρόλο ούτε έχω αυτή τη φιλοδοξία, απλός οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι, και διατυπώνω τις προσωπικές μου θέσεις όπως εγώ τις διαμορφώνω με βάση τις πληροφορίες και τις ειδήσεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

https://forum.paokmania.gr/viewtopic.ph ... 0#p2547457
Billpaok666 έγραψε:Αυτός ο Σταθοπουλος από το πορτοκαλί σαιτ, που είχε ανεβάσει την προηγούμενη εβδομάδα το σκουπιδοαρθρο για κατσαρηδες,
Σήμερα ανέβασε νέα παπαρια που σε κάνει μια γλυψιματικη αγιογραφία, αλλά νομίζω ότι έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.
Για πολύ ΒΟΔΙΑ μας περνάς πρόεδρε.
Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός πάνε περίπατο όταν δίνεις εντολές για τέτοια άρθρα.

Mitsospaoki4 έγραψε:Όχι δεν είναι .

Το μέλος προειδοποιήθηκε, πάμε παρακάτω.

Φιλε μου sorry αλλα δεν βλέπω καμια προειδοποίηση και τα ψέματα είναι ακόμα εκεί για να τα διαβάζει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η προειδοποίηση έρχεται στο μέλος προσωπικά.

Έγινε και μια σύσταση από τις προηγούμενες μέρες να προσέχουμε τι γράφουμε και να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, σε μια περίοδο κρίσης με όλα όσα έχουν συμβεί.

Ποστ όπως αυτό και του Portable θα φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες από εδώ και πέρα.
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Πέμ 26 Ιουν 2025, 16:54

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
καλή κατάληξη με Μειτέ κυρίως διότι φτιάχνει διάθεση Λουτσέσκου και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό.

δεν σου παει να σχολιαζεις σε καλα νεα....

κρατα τις αποψεις σου για να τονωνεις την μιζερια....

:redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ισχυει και για εσενα αυτο....

μην εμφανιζεσαι σε οτιδηποτε καλο νεο
Billpaok666

οποιος τολμαει να απαντα στο παρεακι με το ιδιο υφος που γραφουν αυτοι, μπαινει στο στοχαστρο.
Το παρεακι ομως παντα στον αφρο.

Ο Σταθοπουλος (τα αρθρα του απο τον Απριλιο και μετα αφορουν μονο αυτοκινητα) ξυπνησε την προηγουμενη εβδομαδα οπως και σημερα, και ειπε, δεν γραφω κατι για τον ΠΑΟΚ.
Ποτε εγραψε αυτο το πραμα κατι για εμας και τον επιασε ξαφνικα πονος να ασχοληθει ?
οι ηθικες αξιες προφανως και χρησιμοποιουνται οπως βολευει τον καθενα και ειδικα απο αυτους που δεν εχουν
τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ
Billpaok666

abc_o_ karpouzas έγραψε:ισχυει και για εσενα αυτο....

μην εμφανιζεσαι σε οτιδηποτε καλο νεο

συγνωμη ......που.....δεν.......σε......ρωταω.....προτου......γραψω.....κατι......
Billpaok666

μπορει ο Γκουερινο οντως να ξεφευγει πανω απο το οριο αλλα αυτα που γραφει για συγκεκριμενα γνωστα ατομα, ειτε αρεσει ειτε οχι, ειναι η πραγματικοτητα.
Βεβαια περα απο τις υποδειξεις για συμμορφωση , καμμια απαντηση στις κατηγοριες του για την ασυλια σε συγκεκριμενους.

ενταξει παιδακια ?
Άβαταρ μέλους
ReignMan
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από ReignMan »

Ποια ειναι η πραγματικοτητα? Μαλλον ειναι η δικη σας φαντασιωση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Billpaok666 έγραψε:μπορει ο Γκουερινο οντως να ξεφευγει πανω απο το οριο αλλα αυτα που γραφει για συγκεκριμενα γνωστα ατομα, ειτε αρεσει ειτε οχι, ειναι η πραγματικοτητα.
Βεβαια περα απο τις υποδειξεις για συμμορφωση , καμμια απαντηση στις κατηγοριες του για την ασυλια σε συγκεκριμενους.

ενταξει παιδακια ?
ότι ναναι και εσύ τα ίδια κάνεις γιαυτό και τον υπερασπιζεσαι
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Billpaok666 έγραψε:οποιος τολμαει να απαντα στο παρεακι με το ιδιο υφος που γραφουν αυτοι, μπαινει στο στοχαστρο.
Το παρεακι ομως παντα στον αφρο.

Ο Σταθοπουλος (τα αρθρα του απο τον Απριλιο και μετα αφορουν μονο αυτοκινητα) ξυπνησε την προηγουμενη εβδομαδα οπως και σημερα, και ειπε, δεν γραφω κατι για τον ΠΑΟΚ.
Ποτε εγραψε αυτο το πραμα κατι για εμας και τον επιασε ξαφνικα πονος να ασχοληθει ?
οι ηθικες αξιες προφανως και χρησιμοποιουνται οπως βολευει τον καθενα και ειδικα απο αυτους που δεν εχουν
τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ

Πάλι καλά που του έγινε και 2-3 φορές παρατήρηση για να διαβάζουμε τα ίδια ψέματα και προπαγάνδα "από άποψη"
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από Equalizer »

Billpaok666 προειδοποιήθηκες πολλάκις, αψηφησες τις εκκλήσεις, στο τέλος πάλι από πάνω πηγες να βγεις ζητώντας και τα ρέστα. Καληνύχτα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”